daha var benim bata 9 gün kadar 23 unde falan olmam lazım henüz erken belirti için son dort gün kala olursa olur öncekinde öyle olmustu cünkü bakalım ne olacak anneme gectim canım eşim mesaiye kalacakmıs evde yok aksam bende annem rahatsıx biraz onun yanına geldim öptüm grsrzgünaydınnnn tatlımmmm gerçi gün kalmadı ama olsunne var ne yok az kaldı bata varmı bir gebelik belirtisi
daha var benim bata 9 gün kadar 23 unde falan olmam lazım henüz erken belirti için son dort gün kala olursa olur öncekinde öyle olmustu cünkü bakalım ne olacak anneme gectim canım eşim mesaiye kalacakmıs evde yok aksam bende annem rahatsıx biraz onun yanına geldim öptüm grsrz
kızzlaarrr çok heyecanlıyım. çarşamba günkü bhcg 81di bugün 227. bugün dr'a göstercez. awww çokk heyecanlıyımm.
Allahım nolur bekleyen herkesi sevindir yarabbim çok değişik bi duygu.
Ayy bndde yapim nolur bnim adam bni delirtecek tarifini versene cok ihtiyacim var esimde cok isteksizlk var ve sinir oluyofm ama sen yeni dvlisin galoba ondandir esindeki istekkReglime bir hafta var yine heyecan sardı beni kızlar
biz 2.ayımızda gitmstk hastaneye esimin sperm sayısı ve hızı dusukmus. Drlar ilaç fln vermedi. İlk defa bu ay kure basladık esime keçiboynuzu ve incir kürü uyguluyorum. İncir krü 4 gun k.boynuzu 17 gun oldu baslayalı. Faydası olur inş. Esim enerji patlaması yasıyo resmen. Sabah aksamm :-Desinde isteksizlik olanda uygulasın derim
canım 6-7adet keciboynuzunu ufak ufak kır. 2 su bardagı kaynayan suya at. 3 dk kaynat altını kapat. 20 dk dinlendirp Suyunu içir esine. İlk bir hfta sbh aksam ac karnına daha snra sadece gece uyumadan once içir.Ayy bndde yapim nolur bnim adam bni delirtecek tarifini versene cok ihtiyacim var esimde cok isteksizlk var ve sinir oluyofm ama sen yeni dvlisin galoba ondandir esindeki istekk
doktora görünmek için daha erken ama sabretmekte kolay değil tabi
tebrikler
Tsekkur cnm deniycem ins ise yararcanım 6-7adet keciboynuzunu ufak ufak kır. 2 su bardagı kaynayan suya at. 3 dk kaynat altını kapat. 20 dk dinlendirp Suyunu içir esine. İlk bir hfta sbh aksam ac karnına daha snra sadece gece uyumadan once içir.
Evet biz yeni evliyiz o da var ama şimdi cok daha fzla gun içinde 2hatta vakit olsa 3 iyi olurdu diyo kendiside isteğim cok daha arttı diyor ztn mutlaka dene faydasını gorceksn
günaydınnnn kzlarrrr :) şimdi eminim çoğunuz uyuyosunuz ama ben cin gibi uyandım gece 2 de yatmama ve haftada bir gün pazarım olmasına rağmen, uyusana ne kalkıyosun dimi amakvde misafir var onun için kalktım milföy yaptım kahvaltıya götürücem, ne kadar hayırlı gelinim bu arada bugün babalar günü eşimle oğluşlara gitcem mezarlığa gerçi yusuf gelmiş babasını öpmüş gitmiş eşim öyle diyo ama olsun :) hepinizi öpüorum kızlarrrr
Iyi tatiller cnm bnde diyorm bu kiz nerelerde gz dolas eglen annene gittin sanirm anaciginla hasret gider hakkimzda hayirlisi cnm yinede nediyorz kirmizilar gelene kadar umut var demktir gunun gecer blki testte blli olmamistirGünaydın kızlar :)
Memlekette olunca haliyle erken kalkıyorum
Malum bugün batım sabah dayanamayip test yaptim :)
Tabiki negatif ve fazla da olacağını hissetmiyorum bu ay öyle gecti :)
Olsa bugün çıkardı cunku gec döllenme falanda olamaz 10 gündür dinlenmedeyiz
Neyse hayırlısı olsun hakkımda:)
İnşallah sizde herşey yolundadir :))
Sen alismissinya hafta ici calistign icin ondandor cnm ayy basin saolsun allah sabir versin nezamn kaybtmistin bebklerini hamileyknmi dogumdan snrami k.bkma bilgim yok cnm rabbim ins yine nasip edder
Gunaydinn kizlar guzel bi gun ve guzel bi hafta olur ins hauirli haberler alorizz inss
günaydınnnn kzlarrrr :) şimdi eminim çoğunuz uyuyosunuz ama ben cin gibi uyandım gece 2 de yatmama ve haftada bir gün pazarım olmasına rağmen, uyusana ne kalkıyosun dimi amakvde misafir var onun için kalktım milföy yaptım kahvaltıya götürücem, ne kadar hayırlı gelinim bu arada bugün babalar günü eşimle oğluşlara gitcem mezarlığa gerçi yusuf gelmiş babasını öpmüş gitmiş eşim öyle diyo ama olsun :) hepinizi öpüorum kızlarrrr
günaydınn kızlarrr nasılsınızzzzzben iiyim ELLAHDÜLİLLAH :) KIZLAR BEN BU AY İLK DEFA OVİ TESTİ KULLANICAM KAÇINCI GÜN BAŞLAMAM GERKİYO TESTE ACABA BUGÜN 10. GÜNÜM YARDIM LÜTFENN
Günaydın kızlar :)
Memlekette olunca haliyle erken kalkıyorum
Malum bugün batım sabah dayanamayip test yaptim :)
Tabiki negatif ve fazla da olacağını hissetmiyorum bu ay öyle gecti :)
Olsa bugün çıkardı cunku gec döllenme falanda olamaz 10 gündür dinlenmedeyiz
Neyse hayırlısı olsun hakkımda:)
İnşallah sizde herşey yolundadir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?