- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
canım günaydınnnnnnnn gelmiştir tabiki melek olarak hem de sen kalbini ferah tut ileride evlatlarınla gidersiniz ziyaret ederler abilerini dua ederler ,biz de dün piknikteydik çok güzel bir gün oldu
bugün başla bence döngün kaç gün eğer 30 sa 17.gün falan yumurtlarsın her gün dene bakalım hayırlısı canım.
normalde 28 gün cnm ama biliyosun geçen ay 34. gün başladı bu ne olacak bakalım :) zaten bugün çalışmalar başlıyoruz
ctesi dr tahlillerimi bekliyordu. götürdüm ve değerin çok güzel artmış dedi. çarşamba ultrason için çağırdı. çarşamba gelmek bilmez şimdi.
inşallah cnm o günleride görürmüyüz acabaALLAHIM çok büyük elbet bu acıların bir mükafatı olacaktır, olmazsada emrine çok şükür :)
ne için çağırdı keseyemi bakıcak ?
görürüz inşallah ne diyeyim canım benim her ay aynı stres benimde bugünü de sayarsan 8 gün kaldı reglime hayırlısı diyelim öyle olsun fazla bekletmeden gelsinler inşallah..
ayy cnm bnm az kaldı hadi hayırlısı olsun ilk ayın dimi senin?
evet ilk canım bakalım ilk denemede tutacak mı
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Uhi nerelerde yahu?
inşallah tutar cnm bnm, bu ay bnmde üçüncü ay olacak ilk ay pek ümitli değildim bakalım cnm geç olsun güç olmasın inşallah :) ilkinde ne kadar beklemiştin cnm?
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Uhi nerelerde yahu?
canım selam nasılsın? en son doktora gitçektin noldu sonra????
hoşgeldinnnn derincimmmm biz iiyiz çok şükür seni sormalı neler yapıosun? uhi tatilde şekerim :)
günaydın canım iyiyiz sağolasın uhi şehirdışındaymış galiba interneti de yoktu zaten giremiyodu evine dönünce bilgisayarını tamirciden alacaktı ama ne zaman dönecek onu bilmiyorum.sen nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?