Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

12 gün falan kalıcam demişti ama kaç gün oldu gideli bilmiyorum :)
Ben de iyiyim tatlım nasıl olayım iş güç. Sen hamilesin galiba dimi yanlış hatırlamıyorum?
Tebrik ederim canım

yok hamile değilim beklemedeyim Allah mı söyletti yoksa son 8 gün :))

bu arada aklıma geldi rüyamda tayyip erdoğan ve binali yıldırım bana gelmişlerdi yemek sofrası vardı onlara etli bezelye ve pilav ikram ettim :))

hayır olsun inşallah kız bu nasıl rüya baktın mı tabire falan :)

ben de iyiyim tatlım. Temizlikle uğraşıyordum sabahtan beri :)
uhi tatilde ama uğrardı o yine de :)

kolay gelsin şekerim :) bnm ewe de uğrasan ne ii olur yaa Dün sabah kaynanamdaydım akşam annemlerde o yüzden hiç temizlik yapamadım

inşallah bu defa o kadar beklemezsin cnm bnm bende 5. Ayımda olmuştu ama çatlatma iğnesiyle malesef

o zaman takibe başlasana tekrardan klomenle mi kalmıştın sen o yüzden üçüz oldular tabi anladım canım.Klomeni düşük doz versin bu sefer günde 1 tane şeklinde.

kolay gelsin şekerim :) bnm ewe de uğrasan ne ii olur yaa Dün sabah kaynanamdaydım akşam annemlerde o yüzden hiç temizlik yapamadım

Eheheh uğrayayım canım
Valla benim de okuldu, sınavdı derken evi pislik götürdü.
Sonunda giriştim temizliğe
Ama haftaya da bütünlemeler var bakalım ne olacak.

o zaman takibe başlasana tekrardan klomenle mi kalmıştın sen o yüzden üçüz oldular tabi anladım canım.klomeni düşük doz versin bu sefer günde 1 tane şeklinde.

zaten 1 tane içmiştim cnm bakalım biraz daha beklerim kendiliğnde olur inşallah :)

kızlarrrr fırında sütlaç bilenininz varmı hiç yapmadım eşim istedi akşam yapıcam netten baktım inşallah güzel olurr

Basin sagolsun cnm zor bi surec gercekten rabbom ins hayirli evlat nasip etsin ins cennette seni karsiliycaklar yavrularin uzulme yine olur luckys dwdigi gbi beraber vidersiniz abilerine

Uhibbike adet oldun mu canım
hayırlı haberlerini bekliyoruz

Günaydın kizlaarr :)
Bu saatte ayakta olan yoktur eminim :)
Bana seslenen ve merak eden herkes cok sağolun haftaya pazar aksami evimdeyim inşallah :))

Onun dışında malum dün batım di ama hala olmadım.hamilelik zaten beklemiyorum cok ama tuhaf olan hic adet belirtimde yok ne kasık ağrısı ne mide bulantısı ne de göğüslerde zerre kadar hassaslik....

Diyorum belki hava degisiminden gecikir hadi hayırlısı bakalim :))

Canım inşallah hamilesindir

günaydın kızlar mutlu bir gün diliyorum herkese içimde bir sıkıntı var hayır olsun inşallah..

Basin sagolsun cnm zor bi surec gercekten rabbom ins hayirli evlat nasip etsin ins cennette seni karsiliycaklar yavrularin uzulme yine olur luckys dwdigi gbi beraber vidersiniz abilerine

inşallah cnm saol desteğin için

günaydın kızlar mutlu bir gün diliyorum herkese içimde bir sıkıntı var hayır olsun inşallah..

günaydınnn tatlımmm hayır olsun inşallah, ne yap biliyomusun aç bir oyun havası kafan dağılsın biz arkadaşla öyle yapıoruz hatta yanlızsan biraz da ses ver kop kop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…