- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
12 gün falan kalıcam demişti ama kaç gün oldu gideli bilmiyorum :)
Ben de iyiyim tatlım nasıl olayım iş güç. Sen hamilesin galiba dimi yanlış hatırlamıyorum?
Tebrik ederim canım
yok hamile değilim beklemedeyim Allah mı söyletti yoksa son 8 gün :))
Yanlış mı hatırlıyorum acaba :44:
Neyse umarım Allah söyletmiştir de hamilesindir o zaman
çok sıcak yaaaaaaaa yazı artık hiç sevmiyorum ben yazın çalışmak hiç güzel değil çünkü
8.ayımda kalabildim ben ilkinde bakalım bu sefer ne kadar bekleyeceğiz
bu arada aklıma geldi rüyamda tayyip erdoğan ve binali yıldırım bana gelmişlerdi yemek sofrası vardı onlara etli bezelye ve pilav ikram ettim :))
ben de iyiyim tatlım. Temizlikle uğraşıyordum sabahtan beri :)
uhi tatilde ama uğrardı o yine de :)
inşallah bu defa o kadar beklemezsin cnm bnm bende 5. Ayımda olmuştu ama çatlatma iğnesiyle malesef
kolay gelsin şekerim :) bnm ewe de uğrasan ne ii olur yaaDün sabah kaynanamdaydım akşam annemlerde o yüzden hiç temizlik yapamadım
o zaman takibe başlasana tekrardan klomenle mi kalmıştın sen o yüzden üçüz oldular tabi anladım canım.klomeni düşük doz versin bu sefer günde 1 tane şeklinde.
zaten 1 tane içmiştim cnm bakalım biraz daha beklerim kendiliğnde olur inşallah :)
maşallah iyi yumurtluyosun demek ki
Basin sagolsun cnm zor bi surec gercekten rabbom ins hayirli evlat nasip etsin ins cennette seni karsiliycaklar yavrularin uzulme yine olur luckys dwdigi gbi beraber vidersiniz abilerineewet cnm alışkanlıktan genelde erken uyanıorum maalesef :) saol cnm geçen sene kaybettim cnm üçüzdü ikisini hamileyken 5 aylıkken kaybettim temmuzda üçüncü oğlumda 31 haftalık doğdu 10 gün yaşadı küvöz de ekim 13 de de o melek oldu malesefALLAHIM sizlere yaşatmasın cnm
Günaydın kizlaarr :)
Bu saatte ayakta olan yoktur eminim :)
Bana seslenen ve merak eden herkes cok sağolun haftaya pazar aksami evimdeyim inşallah :))
Onun dışında malum dün batım di ama hala olmadım.hamilelik zaten beklemiyorum cok ama tuhaf olan hic adet belirtimde yok ne kasık ağrısı ne mide bulantısı ne de göğüslerde zerre kadar hassaslik....
Diyorum belki hava degisiminden gecikir hadi hayırlısı bakalim :))
Basin sagolsun cnm zor bi surec gercekten rabbom ins hayirli evlat nasip etsin ins cennette seni karsiliycaklar yavrularin uzulme yine olur luckys dwdigi gbi beraber vidersiniz abilerine
günaydın kızlar mutlu bir gün diliyorum herkese içimde bir sıkıntı var hayır olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?