günaydın kızlar mutlu bir gün diliyorum herkese içimde bir sıkıntı var hayır olsun inşallah..
günaydınnn tatlımmm hayır olsun inşallah, ne yap biliyomusun aç bir oyun havası kafan dağılsın biz arkadaşla öyle yapıoruz hatta yanlızsan biraz da ses ver kop kop
kızlar dün ilk defa ovi testimi yaptım 10. günümdü ve ikinci çizgi çıktı silik bir şekilde değerlendirmeli miyim sizce?
Sikintilarini Rabbim hayirlara cikarsin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)) radyoyu açtım canım sağol eskiden bizde öyle yapardık büro boşalınca arkadaşla halay falan açardık eski günler geldi aklıma
canım silik çizgi negatif ikiside koyu olacak ama sen yine de hep tetikte ol yani değerlendir ovüyü bekleme bence ben öyle yaptım ovülasyon olduğu günlerde de üstüste olsun ilişki :)
aynen cnm bende bundan önceki işyerinde arkadaşlarla halay çekerdik şimdi monotonlaştık kızz yaşlanıomuyuz
yaşlandık bile valla hele bu çocuk işi beni çok yaşlandırdı çokkkkkkk yıprattı psikolojik olarak eski enerjim kalmadı ne yalan söyleyeyim.
aynen cnm normalde de ben çok sakin durgun biriyim dediğin gibi son olaylar beni 10 yıl ileri attı
kimseyle görüşesim gelmiyo sadece eşimle zaman geçirmek istiyorum bi soğudum herşeyden bilmiyorum ya bugünlerde geçer inşallah
4ay sonra mı artıs oldu canım
Yuzde kaç olmus? onceden kactı peki?bizim hız 20 sperm sayısı 16 milyon
Tesekkur ederim canimEvet 4 ay sonra oldu ama şu da var biz 4.ayda yaptırdık testi belkide daha öncesinde artış olmuştur. İleri hareketli ve yerinde hareketli toplamı 32 idi şimdi ikisinin toplamı 49 oldu ki bu da yetiyormuş zaten canım gayet iyi arttı yani.
Tesekkur ederim canim
bunu ogrendiğim iyi oldu. Bizim toplam 35. İns bizimde artar umit verdin bana
Kizlar nasilsiniz bat bnm son 3 heyecan dorukta :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçer cnm bizden daha kötü durumda olanlar var onları düşün sakinlersin, ben öyle düşününce kızıyorum kendime seninki de dert mi diyorum, hep daha kötülerini düşünüorum buna şükür
öyle tabi ona sığınıyoruz sadece bende onu düşünerek teselli buluyorum ya daha kötüsü olsaydı diyorum var olanın değerini bilmek gerek ..
bugün kimsecikler yok galiba hu huuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?