- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
bi ikimiz varız galiab cnm herkez tatile çıktı biz çalışalım harıl harıl :)
zor bizimkide zor bnm ki seninkinden daha da zor ve bendende daha kötüsü olan var velhasıl Allahım kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş demekki bizi güçlü gördü şükürler olsun :) en azından eşimiz bizimle inşallah yine olacak ya onlara bişey olsaydı dimi ALLAHIM KORUSUN :)
bana bu sene tatil yok malesef(
valla geçen yaz hamilelikten dolayı kapıya bile çıkamadım çok ağır geçirdim hamileliği o yüzden bu yaz bayramdan sonra fethiyeye gitcem ablam orda tabi ALLAH İZİN VERİRSE
evet canım seninki daha zor katılıyorum hem büyükmüş hemde 3 tane birden bazen umutsuz gibiyim bazen de amann diyorum ne yapayım benim elimde mi olur diyorum yine kısmette varsa ama işte geçen babam dediki Allah sizlere de hayırlı evlatlar nasıp etsen dedi annem de amin dedi ben kilitlendim yeminle amin bile diyemedim sonra lafı değiştirdim hemen canım yandı ..
oooooooooooo süpermiş git tabi dinlen kafanı dağıt değişiklik iyidir:111:
CNM YAA emin ol onlarda bizim kadar üzülüyor, ne demişler ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna
tabi yine hamile olmazsam inşallah olurumda tek tatili şurda kalsın
evet ben kürtaj olduğum gün babamda ağlamış annem söyledi beni öyle görünce dayanamamış üzüldüler benimle çok annem sürekli takma kafana diyodu eşimde ben sana üzülüyorum bebeğe değil demişti hiç unutmam çok kötü günlerdi Allahım kimseye göstermesin inşallah..beterinden saklasın..neyse bu buhranlı havayı dağıtalım giden gitti geri gelmiyo kendimizi teselli edicez öyle ya da böyle yaşadık kısmet bizeymiş..çalışmalar nasıl gidiyo bu arada kaçıncı günündeydin sen 10 muydu ? çatlama muhtemelen 14.günle 18.gün arasında olur canım.
ewet cnm ne kadar düşünürsen o kadar yıpranıyosun o kadar üzülüyosun düşünmemeye çalışmaktan başka alternatifimiz yokewet cnm bugün 11. gün dün başladık bakalım çalışmalara hayır olsun
Merhaba kızlarr,
Siteye girdiğimde mutlaka size bi bakıyorum. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah.
Benim alerjik bronşitim var o azdımide bulantısına birde öksürük eklendi :2:
Hamileliğimin sevincini yaşayamadım yani
ilk zamanlar hep zordur canım benim Allah yardımcın olsun dikkat et kendine havalarda sıcak offff yat dinlen sürekli
Cnm bn denedim kv umreye gitmisti ofetirdi hala var biraz bi ay denedim olmzsa bu ay adet olursam bitince yine deneyim ins olmammda hem ustumde tasidim hem suyunu ictim tadi fena ama acayip midem bulanmisti bn iki gun wsim bi gun icmisti uc gun pes pese icmen gerekiyo adet bitttigi gun iciceksen vucuttaki hamilelik hormomunu yukseltiyomus bnde bidaha yapim olmadi snde dene bisey kaybtmezsin ins vesile olur rabbim naaip edderBir arkadasım medineden bir tutam meryem ana otu verdi bana. Uzerinde tasıyarak veya suda uzerine meryem suresi okutulup içilirse hamile kalınıyormus. Sitede de epey yorum var. Deneyen var mı aranızda kızlar
Canım yanlış anlamadıysam adet bittiği gun 3 gun pespese mi içeceğiz?ostrejen hormonu içeriyormus erkekler için zararlı değil mi sence sperm sayısını iyice azaltmasın sonra..Cnm bn denedim kv umreye gitmisti ofetirdi hala var biraz bi ay denedim olmzsa bu ay adet olursam bitince yine deneyim ins olmammda hem ustumde tasidim hem suyunu ictim tadi fena ama acayip midem bulanmisti bn iki gun wsim bi gun icmisti uc gun pes pese icmen gerekiyo adet bitttigi gun iciceksen vucuttaki hamilelik hormomunu yukseltiyomus bnde bidaha yapim olmadi snde dene bisey kaybtmezsin ins vesile olur rabbim naaip edder
Günaydın kızlar :)
Buralar iyice sesszlesmis yaa
Inanin sizi cok özledim
Bana gelince bat im pazartesi idi hala olmadim ve o kadar normalim ki sanirsiniz hic adet olmicam :)
Belkide köy havasi adeti geciktiriyo bilemedim hayırlısı bakalım :))
benim de kaldı 6 gün ama pek umutlu değilim henüz belirti yok gerçi erken ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?