Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

yatıyorum canım napim mecbur
ben yazı çok severim dışarı çıkamıyorum yanarım ona yanarım

ahh ahh geçen yaz da ben senin gibi evde mahsur kalmıştım sıcakta mide bulantısı azıyo maalesef ama sabret cnm geçecek inşallah bak az kalmış 5. aydan sonra azalır büyük bir ihtimalle

tatlım test yapmadın mı daha

akşam bir daha yap çizgi silinmemişse bişey olmaz canım zaten silinse bile yumurta 24 saat yaşıyo herşey kısmet canım sıkma canını al ben yakaladım da ne oldu sanki olmadı yine malesef başladı regl belirtileri olmadı bu ay da benim sıpa bi dahaki aya kaldı çalışmalara devam yani..

Günaydın herkese,

Uhibbuke, benim belirtilerim yeni yeni başlıyo, regl ağrısı gibi ağrılar, göğüslerde ağrı vs. hiç belirtim yoktu geçen haftaya kadar yeni yeni başladı yani. belirtilere takılma. kesin sonuç için kan testi yaptır bence.

ne gibi belirti başladı cnm?

Uhi'm nerelerdesin özlettin kendini
İnşallah alırsın güzel haberi bu ay :)

akıntım başladı regl öncesi bende oluyo hep anlayabiliyorum

hımm bende de oluyo mutlaka akıntı hayırlısı cnm ilk aydı zaten daha ii olur rahim toparlanır hem ramazanı da atlatırsın :) ii yönlerinden bakalım napalım

Tabi ki yaptim pazartesi gebelik testi yaptim dün de ovu testi yaptim ikiside negatif elimde son bi gebelik testi kaldi onuda cuma ya da cumartesi yaparim çünkü baska test yok yanımda

uhibbuke sen bu ay ya yumurtlamadın ya da çok geç yumurtladın galiba regl de ondan mı gecikti acaba bilemedim ben ya:44: olsa çıkardı heralde inşallah yanılıyorumdur inşallahhhhhhhhhhhh

ay inş bebişin habercisidir canım

Köydeyim suan test icin en erken pazartesi beklemem lazim

Uhi'm nerelerdesin özlettin kendini
İnşallah alırsın güzel haberi bu ay :)

Bende cok özledim
Hayirlisi olsun hakkimda

uhibbuke sen bu ay ya yumurtlamadın ya da çok geç yumurtladın galiba regl de ondan mı gecikti acaba bilemedim ben ya:44: olsa çıkardı heralde inşallah yanılıyorumdur inşallahhhhhhhhhhhh

Bilmiyorum kiiii (

Gunaydin kizlarrr uhibbike gelmis ya bisey diycem ben bu ay yumurtlamadmmi acaba hic bi belirti olmadi bndee zaten duzenli bi calismada olmadi gbi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…