yatıyorum canım napim mecbur
ben yazı çok severim dışarı çıkamıyorum yanarım ona yanarım
Günaydın kızlar :)
Buralar iyice sesszlesmis yaa
Inanin sizi cok özledim
Bana gelince bat im pazartesi idi hala olmadim ve o kadar normalim ki sanirsiniz hic adet olmicam :)
Belkide köy havasi adeti geciktiriyo bilemedim hayırlısı bakalım :))
GÜNAYDIN TATLIMM :) kaldı 5 güninşallah nu defa verirsin hayırlı haberi cnm dün akşam tekrar ovi yaptım ve ikinci çizgi tamemen koyulaşmıştı 11 gündü erken değilmi anlam veremedim neyse sabah namazdan sonra diye niyetlendik yattık ama namaza kalkamadık ne olacak şimdi yaa akşama kadar geçmez dimi
Inanin sizi cok özledim
Bana gelince bat im pazartesi idi hala olmadim ve o kadar normalim ki sanirsiniz hic adet olmicam :)
akşam bir daha yap çizgi silinmemişse bişey olmaz canım zaten silinse bile yumurta 24 saat yaşıyo herşey kısmet canım sıkma canını al ben yakaladım da ne oldu sanki olmadı yine malesef başladı regl belirtileri olmadı bu ay da benim sıpa bi dahaki aya kaldı çalışmalara devam yani..
ne gibi belirti başladı cnm?
Inanin sizi cok özledim
akıntım başladı regl öncesi bende oluyo hep anlayabiliyorum
hımm bende de oluyo mutlaka akıntı hayırlısı cnm ilk aydı zaten daha ii olur rahim toparlanır hem ramazanı da atlatırsın :) ii yönlerinden bakalım napalım[/QUOTE
kısmetten öteye yol yokkkk bizim payımıza beklemek ve sabretmek düşmüş kaderimiz böyle yazılmış hani üzülmedim desem yalan olur ama inşallah sağlıkla gelsin de ne yapalım beklicez..
hımm bende de oluyo mutlaka akıntı hayırlısı cnm ilk aydı zaten daha ii olur rahim toparlanır hem ramazanı da atlatırsın :) ii yönlerinden bakalım napalım[/QUOTE
kısmetten öteye yol yokkkk bizim payımıza beklemek ve sabretmek düşmüş kaderimiz böyle yazılmış hani üzülmedim desem yalan olur ama inşallah sağlıkla gelsin de ne yapalım beklicez..
"BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ACI KUTSALDIR" yeni sloganımız olsun
"BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ACI KUTSALDIR" yeni sloganımız olsun
olsun valla neyse yeni umutlara artık çok şükür ki umut varrrsende çalış bol bol aksatma gerçi olacaksa öyle de böyle de oluyo ama neyse
olsun valla neyse yeni umutlara artık çok şükür ki umut varrrsende çalış bol bol aksatma gerçi olacaksa öyle de böyle de oluyo ama neyse
aksatırmıyım hiççakşam olsun halledicemmm
aksatırmıyım hiççakşam olsun halledicemmm
rastgelebu kaçıncı senin 4.deneme değil mi?
rastgelebu kaçıncı senin 4.deneme değil mi?
aslında üçüncü sayılır ilk ayımda korunuodum sadece 1 defa korunmadık ben yinede onuda sayıyorum 4 oluyo
aslında üçüncü sayılır ilk ayımda korunuodum sadece 1 defa korunmadık ben yinede onuda sayıyorum 4 oluyo
onu sayma o zaman üçüncü bu ayyy inşallah gelir senin miniğin valla Allah isteyen herkese versin bekletmesin inşallah bunu canı gönülden diliyorum..
Yahu bi test yapiveeeerrrrr
Tabi ki yaptim pazartesi gebelik testi yaptim dün de ovu testi yaptim ikiside negatif elimde son bi gebelik testi kaldi onuda cuma ya da cumartesi yaparim çünkü baska test yok yanımda
Inanin sizi cok özledim
Günaydın herkese,
Uhibbuke, benim belirtilerim yeni yeni başlıyo, regl ağrısı gibi ağrılar, göğüslerde ağrı vs. hiç belirtim yoktu geçen haftaya kadar yeni yeni başladı yani. belirtilere takılma. kesin sonuç için kan testi yaptır bence.
Uhi'm nerelerdesin özlettin kendini
İnşallah alırsın güzel haberi bu ay :)
uhibbuke sen bu ay ya yumurtlamadın ya da çok geç yumurtladın galiba regl de ondan mı gecikti acaba bilemedim ben ya:44: olsa çıkardı heralde inşallah yanılıyorumdur inşallahhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?