Köydeyim suan test icin en erken pazartesi beklemem lazim
(
ahh ahh geçen yaz da ben senin gibi evde mahsur kalmıştım sıcakta mide bulantısı azıyo maalesef ama sabret cnm geçecek inşallah bak az kalmış 5. aydan sonra azalır büyük bir ihtimalle
ohaa 5mi 😨
5 çok geç 3 olsa olmuyomu😆
onu sayma o zaman üçüncü bu ayyy inşallah gelir senin miniğin valla Allah isteyen herkese versin bekletmesin inşallah bunu canı gönülden diliyorum..
AMİNNNNN CNM İNŞALAHHH :)
Köydeyim suan test icin en erken pazartesi beklemem lazim
Bende cok özledim
Hayirlisi olsun hakkimda
Bilmiyorum kiiii(
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah canım..
bu arada ben hamileyim okumuş muydun benim haberimi?
ne zaman dönüyosun canım sen ?
Pazar aksami evimdeyim inşallah yaaa
Geçmiş sayfaları okuyamadim canim eve gidim hepsini okucam inşallah :)
Cook tebrik ederim gözün aydın Rabbim saglicakla kucağına almayida nasip etsin inşallah yaa :))
Adeti kac gun geçmişti senin ?
Bide esim kayinvalidem falan cuma günü kaplıcaya gitme ihtimalimiz var bu durumda halim netlesmeden benim girmem iyi olmaz napıyım bilmem
Yerim seni beeeen:) iste benim arkadasim budur. Guzel hbr bekliyorummmTabi ki yaptim pazartesi gebelik testi yaptim dün de ovu testi yaptim ikiside negatif elimde son bi gebelik testi kaldi onuda cuma ya da cumartesi yaparim çünkü baska test yok yanımda
seninle batlarımız aynı oldu kuzum ya inşallah hamilesindir kız ummadık taş baş yararmış senin yumurta başımızı yarmasın sonra
canım. reglimden yaklaşık 4-5 gün sonra test yaptım foruma da yüklemiştim zaten varla yok arası bişey çıkmıştı. emin olamadım. her sabah tekrarladım bi sabah hiç bişey çıkmadı. diğer sabah yaptığımda yine çoooook silik bi çizgi gördüm. erken gebelik testi aldım yaptım onda daha belirgin çıktı, yani çizgi var mı yok mu diye sormuyorsun kendine
sonra kan testine gittim reglim tam 1 hafta geçmişken. 81 çıktı. dr'a söyledim ctesi aynı testi tekrarlasın gelsin demiş sekreterine. ctesi tekrarladım sonuç 227 çıktı. dr'a gittim dedi ki hamilesin ama kesenin yerini de görmeden bişey demeyelim dedi. dış gebelik olma ihtimali de var ama değerin çok güzel yükselmiş dış gebelikte böyle yükselmezdi dedi. çarşamba gelirsin demişti. bugün büyük stresli heyecanlı gergin bir gün benim için.
umarım her şey yolundadır.
Allah size de tattırsın inşallahh.
Yerim seni beeeen:) iste benim arkadasim budur. Guzel hbr bekliyorummm
İnşallah yaA ama cok heveslenmek istemiyorum hayırlısı ile vardir umarım :))
Amiinn bekleyen herkese nasip etsin Rabbim yaa
Benimde testlerde cikmadi olsa cikardi diyorum çünkü gec döllenme olamaz 10 gündür calisma yok çünkü :))
O yuzden testte cikmadigi icin heveslenmek istemiyorum :)
Yapmaz olurmuyum yaaa elimde test olsa hergün yapardim sanırım Allahtan test alma imkanimda yok :)))
Hayirlisi olsun cnm ins onumzdeki ay nasip olur bebisin bn adet biter bitmz ucgun iciliyo diye biliyorm bide nettn arastirmistim eslerde icicekmis cnm bnde oyle yapmistinCanım yanlış anlamadıysam adet bittiği gun 3 gun pespese mi içeceğiz?ostrejen hormonu içeriyormus erkekler için zararlı değil mi sence sperm sayısını iyice azaltmasın sonra..
birde epey okudum bugun yumurtlama gunleri içilmesi gerek diye yazılmış sende bu sekilde iç cnm
Bu arada bugun adet oldum :-(
yeni bat 14 temmuz
İnşallah gebesindir.. O testlere ben güveniyorum çok fazla..en iyisi kan sonucu...
Ben kan tahlili yaptirdim.. Sonuç 122 cikti..hamileyim.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlaaar, gunaydin...
Hayirlisiyla kesemizi gorduk. Dış gebelik yok. 10 gun sonra kesenin buyumesini kontrol etmek uzere tekrar cagirdi doktorum. Hizli hareket etmek yok dedi.
Cok heyecan vericiydi.
Günaydın kızlar :)
Son durumu bildirim dedim :)
Ben hala adet olmadım ama bu sabah adet belirtisi gibi sancim ve mide bulantim oldu o yüzden iyice hava sartlarindan dolayi geciktigimi düşünmeye başladım :)
Hayirlisi insallah yaa bakalım :)
Beklemeye devammmmm :))
hadi tekrardan gözün aydın darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?