Kızlaaar, gunaydin...
Hayirlisiyla kesemizi gorduk. Dış gebelik yok. 10 gun sonra kesenin buyumesini kontrol etmek uzere tekrar cagirdi doktorum. Hizli hareket etmek yok dedi.
Cok heyecan vericiydi.
hadi tekrardan gözün aydın darısı bize
günaydınnn canlarrrr :)
kızlar nasılsınız ben pek iyi değilimbu ay ilk defa ovi testine başladım ve hep bişey anlamadım maalesef 10. günü yaptım silik şekilde çıktı ikinci çizgi neyse o günü değerlendirdim ertesi gün 11. günü akşamı yaptım testi koskoca iki çizgi çıktı sabah namazdan sonra daha ii olur diye düşündüm ve sabaha uyuyakaldım olmadı neyse 12. günü yani dün akşam tekrar yaptım test ikinci çizgi gitmiş çok silik kalmış ne yapıcam ben şimdi bu ayda gitti kızlar bu eskiler nasıl yapıyomuş ne oviyi biliolardı ne yumurtayı biliyolardı kafalarına göre takılıyolardı çatır çatır da doğuruyolardı ne kadar zorlaştı farkındamısınız ALLAHIM yardım etsin
Maşallah yaa ne güzel sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah :))
Bence ovu testine kafayı cok takma ben de bu ay ovu da pozitif ggormedim hayırlısı de sonra stres daha olumsuz etkiler seni
Bana gelince uuzn zamandır gecikme olmuyordu ama sanirim benimkisi havadan yaa :)
sağol canıımmm..
şu an tek duam sizden de hayırlı haberler almak. inşallah gebe kalırsınız.
kızlar nasılsınız ben pek iyi değilimbu ay ilk defa ovi testine başladım ve hep bişey anlamadım maalesef 10. günü yaptım silik şekilde çıktı ikinci çizgi neyse o günü değerlendirdim ertesi gün 11. günü akşamı yaptım testi koskoca iki çizgi çıktı sabah namazdan sonra daha ii olur diye düşündüm ve sabaha uyuyakaldım olmadı neyse 12. günü yani dün akşam tekrar yaptım test ikinci çizgi gitmiş çok silik kalmış ne yapıcam ben şimdi bu ayda gitti kızlar bu eskiler nasıl yapıyomuş ne oviyi biliolardı ne yumurtayı biliyolardı kafalarına göre takılıyolardı çatır çatır da doğuruyolardı ne kadar zorlaştı farkındamısınız ALLAHIM yardım etsin
hayırlı olsun canımsağlıkla kucağına almak nasip olur inş
Amin. Allah'ım isteyenlerin hepsine versin inşallah.
Bence ovu testine kafayı cok takma ben de bu ay ovu da pozitif ggormedim hayırlısı de sonra stres daha olumsuz etkiler seni
Bana gelince uuzn zamandır gecikme olmuyordu ama sanirim benimkisi havadan yaa :)
ayy hadi çok sevindimmmmAllah tamamına erdirsin sağlıkla.
Günaydın kızlar :)
Son durumu bildirim dedim :)
Ben hala adet olmadım ama bu sabah adet belirtisi gibi sancim ve mide bulantim oldu o yüzden iyice hava sartlarindan dolayi geciktigimi düşünmeye başladım :)
Hayirlisi insallah yaa bakalım :)
Beklemeye devammmmm :))
Çok güzel haberler bekliyoruz senden canım,Ben bu ay ovülasyon gününü kaçırdım sanırımDün akşam böle pembe açık kahve gibi bi leke geldi peçeteye sanırım bu ayda erken gelecek kırmızılar..
Yeerlesme kanamasi olmasin cnmm
Valla dedigin gbi eskiler catir catir doguruyomus bnim annm ilk geceden kalmis ya diyorm bnde bu cocuk yapanlar nasil yapiyo olur ins cnm bizimde olurrgünaydınnn canlarrrr :)
Çok umudum yok açıkçası canım ya,yatılı misafirim falan oldu gün aşırı ilişki olmadı..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar :)
Son durumu bildirim dedim :)
Ben hala adet olmadım ama bu sabah adet belirtisi gibi sancim ve mide bulantim oldu o yüzden iyice hava sartlarindan dolayi geciktigimi düşünmeye başladım :)
Hayirlisi insallah yaa bakalım :)
Beklemeye devammmmm :))
canııımmm hiç üzülme bugünü değerlendir. Yumurta 24 saat canlı kalıyo. çizgi silikleşince yumurtlamış oluyon zaten. Yeni yumurtladın yani daha. 24 saatin var. Sen bugün ve 2 gün daha çalış. Gerisi allah'ın takdiri.
Kızlaaar, gunaydin...
Hayirlisiyla kesemizi gorduk. Dış gebelik yok. 10 gun sonra kesenin buyumesini kontrol etmek uzere tekrar cagirdi doktorum. Hizli hareket etmek yok dedi.
Cok heyecan vericiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?