Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

günaydınnn canlarrrr :)
kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim bu ay ilk defa ovi testine başladım ve hep bişey anlamadım maalesef 10. günü yaptım silik şekilde çıktı ikinci çizgi neyse o günü değerlendirdim ertesi gün 11. günü akşamı yaptım testi koskoca iki çizgi çıktı sabah namazdan sonra daha ii olur diye düşündüm ve sabaha uyuyakaldım olmadı neyse 12. günü yani dün akşam tekrar yaptım test ikinci çizgi gitmiş çok silik kalmış ne yapıcam ben şimdi bu ayda gitti kızlar bu eskiler nasıl yapıyomuş ne oviyi biliolardı ne yumurtayı biliyolardı kafalarına göre takılıyolardı çatır çatır da doğuruyolardı ne kadar zorlaştı farkındamısınız ALLAHIM yardım etsin

Kızlaaar, gunaydin...

Hayirlisiyla kesemizi gorduk. Dış gebelik yok. 10 gun sonra kesenin buyumesini kontrol etmek uzere tekrar cagirdi doktorum. Hizli hareket etmek yok dedi.

Cok heyecan vericiydi.

Maşallah yaa ne güzel sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah :))

hadi tekrardan gözün aydın darısı bize

Bence ovu testine kafayı cok takma ben de bu ay ovu da pozitif ggormedim hayırlısı de sonra stres daha olumsuz etkiler seni

Bana gelince uuzn zamandır gecikme olmuyordu ama sanirim benimkisi havadan yaa :)

ay sen hamiş gibisin canım ya.. umutlandırmak istemem ama gecikmiyordun diye hatırlıyorum..hadi inş

canııımmm hiç üzülme bugünü değerlendir. yumurta 24 saat canlı kalıyo. çizgi silikleşince yumurtlamış oluyon zaten. yeni yumurtladın yani daha. 24 saatin var. sen bugün ve 2 gün daha çalış. gerisi Allah'ın takdiri.

uhibbukeeeeemmmm bebiş geliyo senin bebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

canım olsun dün çatlamıştır akşam yapsaydın yumurta 24 saat yaşıyo ki üzülme kısmet herşey hiç belli olmaz ben yakaladım da ne oldu canım benim inşallah hayırlısıyla gelsin..

Çok güzel haberler bekliyoruz senden canım,Ben bu ay ovülasyon gününü kaçırdım sanırım Dün akşam böle pembe açık kahve gibi bi leke geldi peçeteye sanırım bu ayda erken gelecek kırmızılar..

Valla dedigin gbi eskiler catir catir doguruyomus bnim annm ilk geceden kalmis ya diyorm bnde bu cocuk yapanlar nasil yapiyo olur ins cnm bizimde olurr

Çok umudum yok açıkçası canım ya,yatılı misafirim falan oldu gün aşırı ilişki olmadı..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Himm anladim bilmiyormki nolcak sen duzenli calisiyosun sanirim bn hic duzenli calisamiyorm esim cok yorgun oluyo denemk istemiyo sanki nolcaksa deli ediyo bni ya hem cock istiyo hem yapmiyo bu ay uc gunde bi oldu bakalm nolcak bugunde deneyim diyorm gun asiri denese icim rahat edicek olmazsa atiyorm ucdort ay snra dk.giderim baktiritm ama boyle duzensiz olunca heralde tutturamadik diyormmm

Cnm her ikiside olabilir hava degisimindwn gecikmisde ollabilir hamisde olabilirsin ins hayirli bisekilde seninledir bebisinnn

akşamı değerlendirdim zaten

Kızlaaar, gunaydin...

Hayirlisiyla kesemizi gorduk. Dış gebelik yok. 10 gun sonra kesenin buyumesini kontrol etmek uzere tekrar cagirdi doktorum. Hizli hareket etmek yok dedi.

Cok heyecan vericiydi.

Hayirli olsun ins sag salim bebisini kucagina alirsin ayy neguzel allahim bizade nasip et yarabbim hamileligin keyfini cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…