canım olsun dün çatlamıştır akşam yapsaydın yumurta 24 saat yaşıyo ki üzülme kısmet herşey hiç belli olmaz ben yakaladım da ne oldu canım benim inşallah hayırlısıyla gelsin..
Valla dedigin gbi eskiler catir catir doguruyomus bnim annm ilk geceden kalmis ya diyorm bnde bu cocuk yapanlar nasil yapiyo olur ins cnm bizimde olurr
Hayirli olsun ins sag salim bebisini kucagina alirsin ayy neguzel allahim bizade nasip et yarabbim hamileligin keyfini cikar
aynen cnm bnim annemde 16 yaşında evlenmiş ve ilk geceden ablama hamile kalmış ablam doğmuş ikinci aya bana hamile kalmışhayretim valla bizde mi iş yok ne
Kizlar sabah doktora gittim allaha sukur kesemizi gorduk kan degerim 4142 cok guzel artmis dedi kese guzel yerde dedi allah izin verirse 15 gun sonra da kalp atislari icin gidecem. Cok guzel bir duygu allah hepinize yasatsin bu duyguyu
merhaba arkadaşlar dün bebeğimin kalp atışlarını dinledim 6 haftalık olmuş kuzum:)çok güzel bi duyguydu allah hepinize nasip etsin...
Kızlaaar, gunaydin...
Hayirlisiyla kesemizi gorduk. Dış gebelik yok. 10 gun sonra kesenin buyumesini kontrol etmek uzere tekrar cagirdi doktorum. Hizli hareket etmek yok dedi.
Cok heyecan vericiydi.
:) hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin ayni heyecani yasiyoruz bende bugun keseyi gordum
Ayyy harika haberler bunlar yaaa. Allah kucaginiza da almayi nasip etsiiinnn. Darisi basimiza hayirlisiyla.
Ayyy harika haberler bunlar yaaa. Allah kucaginiza da almayi nasip etsiiinnn. Darisi basimiza hayirlisiyla.
bence biz de iş yok benim annemde korunurken kardeşime hamile kalmış niye bu kadar zorlaştı anlamıyorum gerçekten çünkü yumurta var spermde var ama olmuyo işte..
cnm hayırlı olsun bebeğin kaç haftalıkmış ufaklık:)
Kizlar 14unde regl oldum. Rahim filmi icin cumartesiye randevu aldim. Umarim kolay gecer ve temiz cikar.
Sagol canim seninde hayirli oksun allah tamaina erdirsin doktor 4 haftalik dedi ama son adet tarihinr gore 4hafta 5 gunluk
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimkide 6 haftalık cnm...
Kizlar sabah doktora gittim allaha sukur kesemizi gorduk kan degerim 4142 cok guzel artmis dedi kese guzel yerde dedi allah izin verirse 15 gun sonra da kalp atislari icin gidecem. Cok guzel bir duygu allah hepinize yasatsin bu duyguyu
cemrecim senin yumrtalar ne oldu tekrar gittim mi doktora ilk mi gitcen film için?
Aslinda gitsem iyi olurdu ama gitmedim. Belki yarin giderim belki de rahim filmini beklerim nasilsa orda da hersey gorunur. Normal reglimden biraz daha az oldu gibi geldi ama hepsini attim mi yumurtalarin bilmiyorum canim. Bikac gune belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?