Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Amin canim amin insallah rabbim sizlerede herkese isteyen tum kullarina nasip etsin. Evlat hasreti ile sinamasin kimseyi bizde sizler icin sevinecegiz insallah :)

Aslinda gitsem iyi olurdu ama gitmedim. Belki yarin giderim belki de rahim filmini beklerim nasilsa orda da hersey gorunur. Normal reglimden biraz daha az oldu gibi geldi ama hepsini attim mi yumurtalarin bilmiyorum canim. Bikac gune belli olur.

Insallah hayirli sonuclarla donersin ve tez zamanda bebis haberi ile

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olur inş

uhibbukeeeeemmmm bebiş geliyo senin bebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Cnm her ikiside olabilir hava degisimindwn gecikmisde ollabilir hamisde olabilirsin ins hayirli bisekilde seninledir bebisinnn

Erken heveslendim yine maalesef
3 gün gecikmeli bugün adet oldum
Hayırlı zaman bu ay da değilmiş demekki

Isin kötü tarafi hormon testleri icin bu ay da doktora gidemicem ; (

Kizlar 14unde regl oldum. Rahim filmi icin cumartesiye randevu aldim. Umarim kolay gecer ve temiz cikar.

Nasıl yaa adetin bittikten sonra ki 14.gun mu?
Eger oöyleyse Özür sayılır 15gun bitmeden adet olmaz ki ; (
Kafam karisti

Anladm cnm normalde düzenli çalışmaya çalışıozda işte bu ara misafr falan tam yumurtlama günlernde 3 gün olmadı o yüzden bu aydan pek umudum yok açıkçası

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yeni ay yeni umutlar uhibbukem özledim valla seni yaaa bidaha gitme hiç bi yere :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

niye gidemiyosun ki adetinin 4.günü gitsen de oluyo ben öyle yaptım dr bişey olmaz 4.günün sabahı gel demişti ama sen buraya döndüğünde 5.gün oluyomuş keşke yarın adet olsaydın tühhhhhhh

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar yarin bat günüm kasiklarimda agrim var acaba hamilemiyim hic adet olacakmis gibi belirtim yok ve de göğüs uclarima dokunamiyorum çok aciyor ve çok yumuşak oldular çok merak edyirum test flnda almadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaa yap hemen bence... inşallah hayırlı haberlerini okuruz.

Tamam canim haberleselim cok sevinirim

bak bana dr'um ani hareketler yok dedi, hızlı kalkma, hızlı oturma, uzanma, çekme vs de yok. dikkat edeceksin kendine dedi. beslenmene dikkat et. kalsiyum protein bolca al. ben her sabah kahvaltıya başladım artık, yumurta peynir zeytin ekmek süt vs. hepsinden yiyorum hazır midem henüz bulanmaya başlamamışken yiyebildiğim kadar yiyeceğim.

niye gidemiyosun ki adetinin 4.günü gitsen de oluyo ben öyle yaptım dr bişey olmaz 4.günün sabahı gel demişti ama sen buraya döndüğünde 5.gün oluyomuş keşke yarın adet olsaydın tühhhhhhh

tatlımm bu hormon testleri adetliyken mi yapılması gerekiyo normal zamanda değişiyomu anlamadım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…