maşallah cnm bnm hamile arkadaşlarım adına çok seviniyorum ALLAHIM tekrarından bizede nasip etsin inşallah :) hele kalp atışlarını bir duy hele karnın büyümeye başlasın hareketlerini hisset tarifi yok anlatılmaz yaşanır derler ya işte öyle inşallah hayırlısıyla o günleri de görürsün kucağına alırsın
Aslinda gitsem iyi olurdu ama gitmedim. Belki yarin giderim belki de rahim filmini beklerim nasilsa orda da hersey gorunur. Normal reglimden biraz daha az oldu gibi geldi ama hepsini attim mi yumurtalarin bilmiyorum canim. Bikac gune belli olur.
:) hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin ayni heyecani yasiyoruz bende bugun keseyi gordum
amin canim amin insallah rabbim sizlerede herkese isteyen tum kullarina nasip etsin. Evlat hasreti ile sinamasin kimseyi bizde sizler icin sevinecegiz insallah :)
MAŞALLAH canımmm. bebişlerimizi de görürüz inşallah. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. bi sonraki randevun ne zaman? benim 10 gün sonra tekrar kontrolüm var.
Insallah hayirli sonuclarla donersin ve tez zamanda bebis haberi ile
Kizlar 14unde regl oldum. Rahim filmi icin cumartesiye randevu aldim. Umarim kolay gecer ve temiz cikar.
kızlar bugün çok yoğunum ben giremedim doğru düzgün nasılsınız?
hayırlı olsun canımsağlıkla kucağına almak nasip olur inş
uhibbukeeeeemmmm bebiş geliyo senin bebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Çok güzel haberler bekliyoruz senden canım,Ben bu ay ovülasyon gününü kaçırdım sanırımDün akşam böle pembe açık kahve gibi bi leke geldi peçeteye sanırım bu ayda erken gelecek kırmızılar..
Cnm her ikiside olabilir hava degisimindwn gecikmisde ollabilir hamisde olabilirsin ins hayirli bisekilde seninledir bebisinnn
Kizlar 14unde regl oldum. Rahim filmi icin cumartesiye randevu aldim. Umarim kolay gecer ve temiz cikar.
Himm anladim bilmiyormki nolcak sen duzenli calisiyosun sanirim bn hic duzenli calisamiyorm esim cok yorgun oluyo denemk istemiyo sanki nolcaksa deli ediyo bni ya hem cock istiyo hem yapmiyo bu ay uc gunde bi oldu bakalm nolcak bugunde deneyim diyorm gun asiri denese icim rahat edicek olmazsa atiyorm ucdort ay snra dk.giderim baktiritm ama boyle duzensiz olunca heralde tutturamadik diyormmm
yokluğun belli oluyo şekerimm bende birazdan çıkıcam, biz iiyiz sen nasılsın?
Erken heveslendim yine maalesef
3 gün gecikmeli bugün adet oldum
Hayırlı zaman bu ay da değilmiş demekki
Isin kötü tarafi hormon testleri icin bu ay da doktora gidemicem ; (
Nasıl yaa adetin bittikten sonra ki 14.gun mu?
Eger oöyleyse Özür sayılır 15gun bitmeden adet olmaz ki ; (
Kafam karisti
Erken heveslendim yine maalesef
3 gün gecikmeli bugün adet oldum
Hayırlı zaman bu ay da değilmiş demekki
Isin kötü tarafi hormon testleri icin bu ay da doktora gidemicem ; (
Nasıl yaa adetin bittikten sonra ki 14.gun mu?
Eger oöyleyse Özür sayılır 15gun bitmeden adet olmaz ki ; (
Kafam karisti
Insallah canim 15 gun sonra gel dedi bana doktor
Kizlar yarin bat günüm kasiklarimda agrim var acaba hamilemiyim hic adet olacakmis gibi belirtim yok ve de göğüs uclarima dokunamiyorum çok aciyor ve çok yumuşak oldular çok merak edyirum test flnda almadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haberleşelim olur mu??? ben haftaya ctesi gideceğim, haber alınca yazarım. senden de 15 gün sonra haber bekliycem, tamam mı?
Tamam canim haberleselim cok sevinirim
niye gidemiyosun ki adetinin 4.günü gitsen de oluyo ben öyle yaptım dr bişey olmaz 4.günün sabahı gel demişti ama sen buraya döndüğünde 5.gün oluyomuş keşke yarın adet olsaydın tühhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?