- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Erken heveslendim yine maalesef
3 gün gecikmeli bugün adet oldum
Hayırlı zaman bu ay da değilmiş demekki
Isin kötü tarafi hormon testleri icin bu ay da doktora gidemicem ; (
Nasıl yaa adetin bittikten sonra ki 14.gun mu?
Eger oöyleyse Özür sayılır 15gun bitmeden adet olmaz ki ; (
Kafam karisti
mrb canım rahim filmini nerde çektiricen ve ne kadara öğrenblrmym
Findikzadede 400tl canim
Gunaydin hayirli cumalar kizlar nasilsiniizz
Gunaydin hayirli cumalar kizlar nasilsiniizz
hayırlı cumalar cnm elhamdülillah iiyiz sen nasılsın
İyiyim ben dee:))günaydın şeker. iyiyiz senden ne haber?
İyiyim ben dee:))
Yaz geldi dagildik valla. Ozledim burda sohbet etmeyi...
Olabilir cnm. Regl olmassan test yaparsin.Kızlar adetime 5 gün var 15 gündür aşırı göğüslerimde ağrı şişkinlik kasık ağrıları gaz ve meme ucunda belirginlesme ve koyulasma vardı bu sabah iç camasırıma birdamla kıpkırmızı kan gelmiş başka da kan gelmedi şuan adet gibi agrılarm var ama ne koyu akintim nede devam eden kanamam var simdi bu kan ne yerleşme kanaması olabilir miiiii?
tatlımm bu hormon testleri adetliyken mi yapılması gerekiyo normal zamanda değişiyomu anlamadım :44:
bak bana dr'um ani hareketler yok dedi, hızlı kalkma, hızlı oturma, uzanma, çekme vs de yok. dikkat edeceksin kendine dedi. beslenmene dikkat et. kalsiyum protein bolca al. ben her sabah kahvaltıya başladım artık, yumurta peynir zeytin ekmek süt vs. hepsinden yiyorum hazır midem henüz bulanmaya başlamamışken yiyebildiğim kadar yiyeceğim.
hayırlı cumalar cnm elhamdülillah iiyiz sen nasılsın
Benim doktorum hic bisi soylemedi hic bir uyarida bulunmadi seninki ne kadar guzel sanirim doktorum u degistirmeliyim ben ya
Olabilir cnm. Regl olmassan test yaparsin.
olsun benim dr'un bana söylediklerini ben sana da aktarırım,ama değiştirmek istiyorsan iyice araştır derim ben. çevrene sor. tabiki herkese iyi olan bazen birine iyi gelmeyebiliyor. iyilik bakımından hangisinin yüzdesi yüksekse ona göre tercih yapabilirsin.
adetin 3.ya da 4.günü yapılıyor canım bugün çok yoğunum yine :))
bu arada bugün test yaptım tabiki negatif canım beklediğim cevabı aldım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?