Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Yok yaw:) 14 haziranda regl oldum. Cumartesi de rahim filmi cektircem. Senin reglin gelmis aman yaaa,soule bi guzel hbr alaydik iyiydi. Temmuzda patlatalim bombalari bari hayirlisiyla

luckystar_34 cnmm nerelerdesinnnnnn

Kızlar adetime 5 gün var 15 gündür aşırı göğüslerimde ağrı şişkinlik kasık ağrıları gaz ve meme ucunda belirginlesme ve koyulasma vardı bu sabah iç camasırıma birdamla kıpkırmızı kan gelmiş başka da kan gelmedi şuan adet gibi agrılarm var ama ne koyu akintim nede devam eden kanamam var simdi bu kan ne yerleşme kanaması olabilir miiiii?

Olabilir cnm. Regl olmassan test yaparsin.

Benim doktorum hic bisi soylemedi hic bir uyarida bulunmadi seninki ne kadar guzel sanirim doktorum u degistirmeliyim ben ya

bi an önce regl olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm bu çok sıkıcı çünkü regliyi beklemek

Benim doktorum hic bisi soylemedi hic bir uyarida bulunmadi seninki ne kadar guzel sanirim doktorum u degistirmeliyim ben ya

olsun benim dr'un bana söylediklerini ben sana da aktarırım, ama değiştirmek istiyorsan iyice araştır derim ben. çevrene sor. tabiki herkese iyi olan bazen birine iyi gelmeyebiliyor. iyilik bakımından hangisinin yüzdesi yüksekse ona göre tercih yapabilirsin.

Sagol canim biraz arastirdum aslinda ama bilemedim burasi kucuk bir yer ve henuz pek bi kimsyide tanimiyorum aslinda netten baktim iki doktora ii diyolar komsular falan da ama bakalim 14 gun sonra baska birine gidebilirim sende de henuz pek belirti yok sanirim oyle mi

adetin 3.ya da 4.günü yapılıyor canım bugün çok yoğunum yine :))

hımm hamilelikten önce bende hep adetliyken veriyodum kanı doğru :) bu defa tiroid için adetim de veriyim kanı bakalım fark olacakmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…