bi an önce regl olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm bu çok sıkıcı çünkü regliyi beklemek
Sagol canim biraz arastirdum aslinda ama bilemedim burasi kucuk bir yer ve henuz pek bi kimsyide tanimiyorum aslinda netten baktim iki doktora ii diyolar komsular falan da ama bakalim 14 gun sonra baska birine gidebilirim sende de henuz pek belirti yok sanirim oyle mi
zaman zaman kasık ağrısı var ve göğüslerim şişti acıyolar dokununca. onun dışında mide bulantım vs yok. açık olan iştahım iyice açık
Kızlar adetime 5 gün var ama bu sabah iç camasırıma 1damla kırmızı kan gelmişti dedim ya hani kasık ağrılarım oluyor ara ara birde ne akıntım var nede devam eden kanamam anlamadm yaa yerleşme kanamasında böylemi olur?
Gunaydin kizlar nasilsinz bnde iyi diyelim iyi olalim derler ya oyleyim biraz once ilk olkul ark.gordum ve hamile swkiz aylik birbucuk yillk evli kizla konusurkn dusuncelere daldim bnimde olcakmi bnde boyle hamile olabilckmiyim faln faln off bklemk cok zor allahim bkletme yarabbm:18:
Yerleşme kanamasi pembe oluyor cnm kirmizi degil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlısı bebeğimmm ramazana inşallah bereketi bizede uğrar belli mi olur :)
amin canım inşallah zaten benim ilk aydan tutturmam mucize olurdu benim bebeğim beni uğraştıracak biraz seninki hemen gelir inşallah..
Uhibbukecim senin bi hafta once regl olman gerekiyodu. Bebek mi acaba yaaaGünaydin arkadaşım:)
Biraz buruk başlamışsin bugüne ama neydi bizim sloganimiz her ay umut doluyuz rabbimden umidi kesmek asla yoksa nasip edicek bigün diye düşünelim. ..
Ama beklemek cok zor cidden bunda haklısın
Bana gelince malum adet olmustum ama lekelenmem devam etmedi bugun yola cikicaz yarin evdeyim hala sokulmezsem doktora gidicem pazartesi. ..
Yarin aksam evimdeyiiimmmmmmmmm :)
Hepinizi coookkk özledim tek tek tüm msjlari okucam :))
GÜNAYDINNN KUZUMMMM :) nasılsın :) ikimizde beklemeyelim kimse beklemesin inşallah tez zamandaa
Gunaaaydiiinnn:)
günaydınnnnnnnnnnnnnn sen regl oldun dimi?
Gunaaaydiiinnn:)
Canlar ben dun kendi doktoruma gittim,reglimle coklu yumurtalarin hepsini attim mi baksin diye. Yumurtalarin yarisi buyumus sekilde duruyo. En az 6-7 tane. Bunlari da diger reglinde atarsin endiselenme dedi. Ben rahim filmi randevusu almistim dedim. Onu bu ay ertele. Yumurtalar iyice temizlensin oyle cektir dedi. Bu ay kendiniz deneyin. Bebek olma ihtimali kendiniz deneyerek de var dedi. Adet olursan 3. Gun gel dedi. Rahim filmi bu ay olmicak yani.
cemre senin bat geçti naptın ?
topiğede uğramadın bebis varmı bebisss
Yok kiiiz regl olmustum ben. 14temmuz yap sen yeni bati:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?