- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
anladım canım benim inşallah atarsın yumurtaları peki bu yumurtaların döllenme ihtimali var mı acaba çünkü belli bi boyuttan sonra yumurtalar artık çatlamıyo bilirsin ve kist oluyo bende de olmuştu 1 tane cemrecim ya allah yardım etsin valla zor ya gerçekten her ay bi umut bekliyoruz öyle..
iyiyim canım sağolasın sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyo :))
Bende de suanki goruntulerine bakarak bi tanesi icin kiste donebilir dedi. Kist olursa noluyo peki? Doktora yeni yumurta olusur mu bu ay dedim, tabiki dedi. Digerleri eski oldugu icin,kendiliginden soncekmis,oyle dedi doktor canim.
ii ama bilmiorum cnm ben hiç bişi anlamdım bu ay şuan akıntım falan kesildi tamamen galiba yumurtalamam tamamlandı erkendenbugün 15. günüm bakalım
ii ama bilmiorum cnm ben hiç bişi anlamdım bu ay şuan akıntım falan kesildi tamamen galiba yumurtalamam tamamlandı erkendenbugün 15. günüm bakalım
Gunaydın Kızlar
haftaya esim sperm tahlili verecek coook ama cok heyecanlıyım. Bir ay keciboynuzu kürü ve 15 gundur incir kürü uyguluyorum esime artı fındık fıstık takviyeside tabi. .aslında test için biraz erken ama yinede merak ediyoruz. kendim içinde gunde 2 tane incir yiyorum.
Bu ay ins bebişim gelecek
Günaydin arkadaşım:)
Biraz buruk başlamışsin bugüne ama neydi bizim sloganimiz her ay umut doluyuz rabbimden umidi kesmek asla yoksa nasip edicek bigün diye düşünelim. ..
Ama beklemek cok zor cidden bunda haklısın
Bana gelince malum adet olmustum ama lekelenmem devam etmedi bugun yola cikicaz yarin evdeyim hala sokulmezsem doktora gidicem pazartesi. ..
Yarin aksam evimdeyiiimmmmmmmmm :)
Hepinizi coookkk özledim tek tek tüm msjlari okucam :))
Canım benim esimde sayı ve hız sorunu var drlar ilac vermedi. Bende bu yontemleri uyguluyorum sonucları alınca tekrar yazarıminşallah canım hiçbirşey için erken değil yapılması gereken ne varsa geçiktirmeden yapın bence Allah korusun eşinde sıkıntı varsa bunu baştan bilmen ve buna göre önlem alman önemli sen uğraş dur sıkıntı sende değilse bunun hiçbir faydası yok yani. İnşallah gelir minişin canım bu ay..
Günaydin arkadaşım:)
Biraz buruk başlamışsin bugüne ama neydi bizim sloganimiz her ay umut doluyuz rabbimden umidi kesmek asla yoksa nasip edicek bigün diye düşünelim. ..
Bana gelince malum adet olmustum ama lekelenmem devam etmedi bugun yola cikicaz yarin evdeyim hala sokulmezsem doktora gidicem pazartesi. ..
Tekrar gecmis olsun cnm ins bu ay biter hepsi bide bakmissin hamilesin bndede kis olusmustu bikere ama adetle beraber gitmisti ins seninkide kolayca gidiverirCanlar ben dun kendi doktoruma gittim,reglimle coklu yumurtalarin hepsini attim mi baksin diye. Yumurtalarin yarisi buyumus sekilde duruyo. En az 6-7 tane. Bunlari da diger reglinde atarsin endiselenme dedi. Ben rahim filmi randevusu almistim dedim. Onu bu ay ertele. Yumurtalar iyice temizlensin oyle cektir dedi. Bu ay kendiniz deneyin. Bebek olma ihtimali kendiniz deneyerek de var dedi. Adet olursan 3. Gun gel dedi. Rahim filmi bu ay olmicak yani.
canım yumurtlama bir günlük bişey zaten sen 11.gün görmüştün çift çizgiyi 12.gün yumurtladıysan 13.gün iş bitiyo işte 11.ve 12.gün senin kritik günlerindi inşallah tutmuştur
cnm bnm ilişki 10. gün 12. gün ve 13. gün oldu dediğin gibi 11. gün çift çizgiyi gördüm ama ilişki olmadı kaçırdım anlıycan bu ayda iptal
bu arada benim geçen çarşamba akşamı regl 26.günü tekrardan yumurtlama oldu hissettim yumurtlama belirtilerimin aynısı oldu çarşamba günü sol yumurtalığımda batma oldu bütün gün akşam yatmadan akıntım geldi ertesi gün yumurtlayınca bende yumurtlama sıvısı karına yayıldığı için ağrı olur sağda ağrım oldu ve geçti ama ovüm yoktu bakamadım yüzde yüz olmamak kaydıyla ilk defa böyle birşey oldu galiba yumurtladım öyle tahmin ediyorum ama regl belirtilerimde başladı hani gecikirsem eğer geç yumurtlamadan dolayı gecikebilirim diye düşünüyorum bakalım görücez
aaaaaaaa çok ii cnm hadi inşallah öyle olurrrrr
canım benim 12.gün olmuş işte öncesinde de olmuştu zaten spermler 3 gün yaşıyo vücutta inşallah olur hiç belli olmaz Allah yazdıysa olur millet ovü bile yapmıyo hatta tanıdığım bi abla var korunuyomuşlar istemiyodum dedi sadece adetten sonraki ilk günler korunmasız ilişki olmuştu dedi yumurtlama zamanı olmadı dedi nasıl oldu da ben hamile kaldım şaşırdım dedi hatta ağlamış hamile kaldım diye çünkü yeni iş kurmuşlar durumları iyi değilmiş o sıralar Allah istemiş olmuş işte bu kadar basit sen moralini bozma canım
Canım benim esimde sayı ve hız sorunu var drlar ilac vermedi. Bende bu yontemleri uyguluyorum sonucları alınca tekrar yazarım
sadece tahmin ama büyük ihtimal incir yedim ben hergün o mu yaptı nedir :)) gerçi ilk yumurtladıktan sonra hiç yemedim :44:
cnm bende yedim bu defa incir hergün üç tane :) bende iki gündüz bıraktım yumurtlama geçti diye devam etsem mi bende
aGünaydin arkadaşım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?