yeme bence sen günde 3 tane yemişsin zaten ben günde 1 tane yemiştim :)) belki de kürtaj dengemi mi bozdu nedir neyse inşallah yumurtlamışımdır ve inşallah tutmuştur ayy ne fenayım dimi hala ümit var ne insanoğlu işte
not aldım canım cok sagol.peki siz ilacı kullandıktan ne kadar sonra test yaptırdınız?haftaya yumurtlama doneminde olacagım bir haftada etki eder mi hemen baslasakZehracim preseed die bi ilac var ondan icsn esin o ilac cok iidir benim esimdede ayni sorun vardi hiz ondan kirka cikti her dr vermio sormaya bile gerek yok alin icsn farki sizde gorceksnz
Bu arada ilişki oldu ertesi günü şeffaf yumurta aki kivaminda akintim oldu ve bu akintida internete yumurtlama akintisi olarak geçiyor adetimde gecikti goguslerimdede hic olmadigi Kadar hassaslik var inşallah tutmustur hamileyimdir test yapmak istemiyorum çünkü varsa da cikmax biliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
not aldım canım cok sagol.peki siz ilacı kullandıktan ne kadar sonra test yaptırdınız?haftaya yumurtlama doneminde olacagım bir haftada etki eder mi hemen baslasak
Bu arada ilişki oldu ertesi günü şeffaf yumurta aki kivaminda akintim oldu ve bu akintida internete yumurtlama akintisi olarak geçiyor adetimde gecikti goguslerimdede hic olmadigi Kadar hassaslik var inşallah tutmustur hamileyimdir test yapmak istemiyorum çünkü varsa da cikmax biliyorum
ben göğüs hassasiyetimden şüphelenip test yapmıştım canım
erken gebelik testleri 12 nin üstündeki hcgyi saptayabiliyo
eğer hamileysen mutlaka çıkar adetinde gecikmiş zaten
bence yarın test yap
Canım İnsaAllah hamilesindir bencede test yap sende çıkar bende de son 4 bakalım nolcak
Kzlar adetim hala gelmedi ve icimden bir ses hamilesin diyor
Kzlar adetim hala gelmedi ve icimden bir ses hamilesin diyor
Günaydın kızlar...
günaydınnnn canlarrrrr :)
umarım güzel bir hafta sonu olur hepimiz içinn, ben eşimle pikniğe gitcem bugün tabi yağmur yağmazsaöpüorummm hepinizi
günaydın canım iyi eglenceler size ben bugün evdeyim yatışşşşşşşş :)
ben de işteyim Pazar Pazar çalışşşşşşşşşşş
Pazarlari calismak kotu bi duygu cok iyi bilirim cnm kolay gelsin sen hamileydin degilmi
bugün özel bi durum olduğu için geldim normalde çalışmayız ama oldu işte piyango vurdu bi kere
evet çook yeni ama hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?