Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ümit etmeyelimde ne yapalım yazık kız bize ALLAHIM acısında göndersin miniklerimizi biran önce

Zehracim preseed die bi ilac var ondan icsn esin o ilac cok iidir benim esimdede ayni sorun vardi hiz ondan kirka cikti her dr vermio sormaya bile gerek yok alin icsn farki sizde gorceksnz
not aldım canım cok sagol.peki siz ilacı kullandıktan ne kadar sonra test yaptırdınız?haftaya yumurtlama doneminde olacagım bir haftada etki eder mi hemen baslasak

kızlar iş yerinde bi bayan var hamile.geçen gun ultrason resmini gosterdi nasıl içim gitti bir bilseniz
Rabbim bu mucizeyi bizlerede yaşatsın inşaallah.

Kzlar adetim hala gelmedi ve icimden bir ses hamilesin diyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada ilişki oldu ertesi günü şeffaf yumurta aki kivaminda akintim oldu ve bu akintida internete yumurtlama akintisi olarak geçiyor adetimde gecikti goguslerimdede hic olmadigi Kadar hassaslik var inşallah tutmustur hamileyimdir test yapmak istemiyorum çünkü varsa da cikmax biliyorum

adetin geçtiyse çıkması lazım sen yap test bence

not aldım canım cok sagol.peki siz ilacı kullandıktan ne kadar sonra test yaptırdınız?haftaya yumurtlama doneminde olacagım bir haftada etki eder mi hemen baslasak

1 ay sora yaptırdı canım onun bi kutusunu bitirdi test yaptırdı 10 dan kırka yükselmişti
:)yok öle hemen etki etseydi şuan hamile olurdum gerçi ben ank falan gittim yumurtlama dönemi falan gitti yani mayısta kullandı haziran ayında süper oldu kesinlikle tavsiye ederim biraz pahalı bi ilaç ama kesinlikle hakedio

Son düzenleme:

Canım İnsaAllah hamilesindir bencede test yap sende çıkar bende de son 4 bakalım nolcak

ben göğüs hassasiyetimden şüphelenip test yapmıştım canım
erken gebelik testleri 12 nin üstündeki hcgyi saptayabiliyo
eğer hamileysen mutlaka çıkar adetinde gecikmiş zaten
bence yarın test yap

ben göğüs hassasiyetimden şüphelenip test yapmıştım canım
erken gebelik testleri 12 nin üstündeki hcgyi saptayabiliyo
eğer hamileysen mutlaka çıkar adetinde gecikmiş zaten
bence yarın test yap

Canım İnsaAllah hamilesindir bencede test yap sende çıkar bende de son 4 bakalım nolcak

Yarin yapicam kizlar inşallah hamileyimdir

günaydınnnn canlarrrrr :)
umarım güzel bir hafta sonu olur hepimiz içinn, ben eşimle pikniğe gitcem bugün tabi yağmur yağmazsa öpüorummm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…