Ne kadarlik cnm nasil belli oldu kan testi ile mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım adetim 4 hazirandaydı, gelmedi. öncesinde ve sonrasında idrar testleri negatifti. adet tarihinden 4 gün sonra hayalet bi çizgi görür gibi oldum. gördüm bile diyemiyorumsonra eşime gösterdim o da var gibi dedi. testi sabah tekrarladım bişey göremedim. kafam karıştı. sonra 1 hafta dolunca çarşamba günü kan testi yaptırdım 81 çıktı. ctesi tekrarladık test sonucu 227'e yükseldi. dr gebesin dedi. değer çok güzel yükselmiş dedi. keseyi de görelim daha kesin konuşuruz dedi ve bir sonraki çarşamba yani ayın 18'inde gördük kesemizi. önümüzdeki ctesi de kesenin büyümesini kontrol edecek. böyle
Uhubbikecim sinav nasil gecti bittimi sinavlarin
günaydın en güzel hamiş adaylarıgeri sayım başladı son 5 (tabiki umut yok ama )
Arkadaslar hayalmi goruyorum pembe bir cizgi mi gordum ben daha reglime 5 gun var kalbim duracak sanki insallah oyledir insallah yanilmiyourumdur allahim
Selamunaleykum arkadaslarr, uzun bi aradan sonra yazıyorum, sizi unuttum sanmayın sakın, internetm cok yavas ve telefondan girdigim icin yorum yazamıyorum, ama hergün bakıp bakıp kacıyorumsimdi bilgisayardan girme fırsatım oldu, hemnceck yazıyım dedim
Kizlarrr nasilsiniz bakalimmm :) ilk ve tek topik yoldaslarim benim..
güncelledim son batın olsun inşallaaaahhhhhhuhibbukecim batımı güncellermisin şekerim 4 temmuz tabi gününde olursam yine geçikmezsemmm
canım en çok dert yanılan konudur bu "herkes bebiş soruyor" konusu. yahu millete göre değil kendinize göre yaşayın. millet soruyor diye mi bebek yapmak istiyorsun sen? millet sorunca "zamanı gelince öğrenirsiniz" deyin, milletin ağzına sakız vermeyin. gıcık oluyorum insanlara, yahu sana ne milletin bebeğinden. ister yapar ister yapmaz. bi ihtiyacın olsa sormazlar ama... "aman bize bulaşmasın" havasına girerler hemen. bu ister ailenizden isterse dışarıdan birisi olsun, konuşturmayın kimseyi. onların sorması sadece seni strese sokuyor işte. sen bilmiyor musun stresin gebeliği etkilediğini, biliyorsun! ee o zaman tıka milletin ağzını. "biz ne zaman istersek o zaman olacak" de. ve dr'a gidersen de millete bilgi verme. olmuyo falan deme.
benden -haddim olmayarak- tavsiye.
Neyse ya gerilmememiz lazım kulak tıkayacağız yapacak bişey yok sabah sabah canım sıkıldı bu muhabbetlere Allah ım kimsenin boynunu eğmesin zor çok zor Allah sabırlar versin hepimize çok güzel bir gün diliyorum herkese..
Ya kizlar bisey sorcam yarin berat kandili mmubarek olsun ins ama bnim yarin on dorduncu gunum dunde on ikiydi calisma oldu yarinda dusunuyodum ama gunah olur sanirim degilmi netten baktim bazisi gunah olmaz demis bazisi gunah olmaz ama geceyi ibadetle gecirmek daha iyi olur demis o geceden cock olursa kotu huylu olur diyen de var napsam sizce kararsiz kaldimm
evet ilk bebek o kadar zorlanıyorumki ikinciyi yapmasammı diyorum valla
gece kus kus bi hal oldum ki mide bulantısı ilacı içmeme rağmen
bi an önce bitse şu bulantılar
Kizlarr hamileyimmmmmm
rabbim hepinize nasip etsin insallah
Kan testi sonucum 81.74
Erken gebelik testim de pozitif
Cok heyecanliyim
Ayyy ne guzel yaa :)) uhubbikeee kos kooosss topigi hamisler bastiiiii:)))
,listeye ekliyim ama bat ın geçmiş şuan ki durum ne hayırlı bi haberin var mı yoksa yeni bat tarihinimi yazalım ?kızlar listeniz varsa bnıde ekleyın 11 hazıran regl gunum beklıyorum adetımı
Yeni hamişlerimiz olmuş oh oh ne güzel,Allah sağ salim kıcagınıza almayı nasip etsin.uhibbuke nerelerde oda benim gibi girmemiş bayadır?? Dün ilk defa ovü testi yaptm bugnde yapaym fotoları atayım beni yönlendrn lütfen ilk kez yapıom :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet kırmızı kart gene iğneye rağmen offf çok sıkıldım yaz boyu uğraşmıcam sdxe bitki çayı ve zayıflama bıktım haplardan allahım nasip eder inşallah bş gün
uhibbukecim nasılsın
cnmm tatilin tadını çıkart inşallah hayırlı haberlerle dön öpüoruzz
ÖZledik tabi canım yaa,tatilin tadını çıkar belki tatil sana çooookk iyi gelmiştirbekliyoruz güzel haberlerini
Iyi tatiller cnm bnde diyorm bu kiz nerelerde gz dolas eglen annene gittin sanirm anaciginla hasret gider hakkimzda hayirlisi cnm yinede nediyorz kirmizilar gelene kadar umut var demktir gunun gecer blki testte blli olmamistir
canııımmm memlekettesin demek, oh ne güzel... hasret gidericeksin bol bol.... bi de güzel hbr alsan oooohhh miiisssss:) hbr ver bize gelişmeleri...
öpüyorum çoookkközledikkk
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Uhi nerelerde yahu?
günaydın canım iyiyiz sağolasın uhi şehirdışındaymış galiba interneti de yoktu zaten giremiyodu evine dönünce bilgisayarını tamirciden alacaktı ama ne zaman dönecek onu bilmiyorum.sen nasılsın??
maalesef internet paketim yoktuuu ve tel.den girmek tam kabusBen de iyiyim tatlım. Temizlikle uğraşıyordum sabahtan beri :)
Uhi tatilde ama uğrardı o yine de :)
Uhibbike adet oldun mu canım
hayırlı haberlerini bekliyoruz
Canım inşallah hamilesindir
Gunaydin kizlarrr uhibbike gelmis ya bisey diycem ben bu ay yumurtlamadmmi acaba hic bi belirti olmadi bndee zaten duzenli bi calismada olmadi gbi :44:
Yeni ay yeni umutlar uhibbukem özledim valla seni yaaa bidaha gitme hiç bi yere :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
niye gidemiyosun ki adetinin 4.günü gitsen de oluyo ben öyle yaptım dr bişey olmaz 4.günün sabahı gel demişti ama sen buraya döndüğünde 5.gün oluyomuş keşke yarın adet olsaydın tühhhhhhh
Yok yaw:) 14 haziranda regl oldum. Cumartesi de rahim filmi cektircem. Senin reglin gelmis aman yaaa,soule bi guzel hbr alaydik iyiydi. Temmuzda patlatalim bombalari barihayirlisiyla
Uhibbukecim senin bi hafta once regl olman gerekiyodu. Bebek mi acaba yaaatest yapmadin mi bi daha
Canlar ben dun kendi doktoruma gittim,reglimle coklu yumurtalarin hepsini attim mi baksin diye. Yumurtalarin yarisi buyumus sekilde duruyo. En az 6-7 tane. Bunlari da diger reglinde atarsin endiselenme dedi. Ben rahim filmi randevusu almistim dedim. Onu bu ay ertele. Yumurtalar iyice temizlensin oyle cektir dedi. Bu ay kendiniz deneyin. Bebek olma ihtimali kendiniz deneyerek de var dedi. Adet olursan 3. Gun gel dedi. Rahim filmi bu ay olmicak yani.
Gunaydın Kızlar
haftaya esim sperm tahlili verecek coook ama cok heyecanlıyım. Bir ay keciboynuzu kürü ve 15 gundur incir kürü uyguluyorum esime artı fındık fıstık takviyeside tabi. .aslında test için biraz erken ama yinede merak ediyoruz. kendim içinde gunde 2 tane incir yiyorum.
Bu ay ins bebişim gelecek
canım sen bu ay getireceksin meleğini galiba :)) sen geç yumurtladın zaten ovüde çıkmamıştı hadi inşallah :))
Ins cok bekletmezler sipalar gel cnm gel hayirlisiyla gel yalniz bayagi vaktini alcak gecmisi okumk ama olsun
a
Ayy blkide hamilesin cnm hadi hayirlisi bukadar gevikme bilmiyorm normal degil ins bebistendirr
günaydınnnn canlarrrrr :)
umarım güzel bir hafta sonu olur hepimiz içinn, ben eşimle pikniğe gitcem bugün tabi yağmur yağmazsaöpüorummm hepinizi
Uhibbukecimm adetim geçti sanirim hamileyim yarn kan testi yaptrcam heyecan doruktaaaa
maalesef gedigimde bayaga geçmiş oluyo ama lekelenme devam etmedi ve sökülmedimde bi umut diyorum alı doktra gidicem :)
yeni bat ne zaman cemrecim ?
test yapamadım maalesef ilk günler testleri peşpeşe tüketince testsiz kaldım köy yerinde az önce eşim test aldı bu akşam mı yapsam yarın sabah mı onu düşünüyorum :))
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım yaaaa
Tesekkur ederim cnm bnmde cuma adetimin gelmesi gerekiyordu gelmedi goguslerimin hic acidigini bilmem şuan çok aciyor ve sis. Sol kasigim sürekli agriyor ya iğne batmasi oluyor ya agri giriyor ve en önemlisi hamile gibi hissediyorum kendimi test yapmadim cikmaz DİE bu gün alcktim nöbetçi eczane çok uzak yarin kan testi yaptirmayi dusunuyorum ben ayin 11inde yumurtladim geç yumurtladim 10- 12 sinde ilişki oldu ve hamile gibi hissediyorum kendimi sendede bu belirtiler varmiydi
evettttttt sayfa 613 den başlayıp toplaaammmm 64 sayfa okuduummmmm
müjdeyi alan sevinen arkadaşları tebrik ederim tekrardaann:)
batları yaklaşanlarda inşallah hayırlı haberi alırlarrrr:)
veee son olarak listeyi bi güncelleyeyim diyorum bat güncellemek isteyen varsa söylesiin
inşallah canım hamilesindir
büyük ihtimalle yarın güncelleyeceğim canım
Herkese dolu dolu merhabaaaaaaaaaaaaa :)
ohh ya internet ve pc gibiisi yok valla bunlar bi nimet resmen :)))
evime de pc me de kavustum :)
sıra tek tek bensiz sohbetlerinizi okumaya geldi
Hosgeldinnnn cok tesekkur ederim darisi başına inşallah senin kac gun gecti canim benim 5 gun gecmisti ve yapinca hemen çıktı hadi bir hayırlı haberde senden gelsinnn
Bugün 7.gün oluyo işte..
3 gün geçmişti ki lekelendim ama devam etmedi bakalım hayırlısı yaaa :)
yarın doktorum yokmuş mecbur salı gitcem doktora :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?