Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ne kadarlik cnm nasil belli oldu kan testi ile mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım adetim 4 hazirandaydı, gelmedi. öncesinde ve sonrasında idrar testleri negatifti. adet tarihinden 4 gün sonra hayalet bi çizgi görür gibi oldum. gördüm bile diyemiyorum sonra eşime gösterdim o da var gibi dedi. testi sabah tekrarladım bişey göremedim. kafam karıştı. sonra 1 hafta dolunca çarşamba günü kan testi yaptırdım 81 çıktı. ctesi tekrarladık test sonucu 227'e yükseldi. dr gebesin dedi. değer çok güzel yükselmiş dedi. keseyi de görelim daha kesin konuşuruz dedi ve bir sonraki çarşamba yani ayın 18'inde gördük kesemizi. önümüzdeki ctesi de kesenin büyümesini kontrol edecek. böyle

Son düzenleme:

Tesekkur ederim cnm bnmde cuma adetimin gelmesi gerekiyordu gelmedi goguslerimin hic acidigini bilmem şuan çok aciyor ve sis. Sol kasigim sürekli agriyor ya iğne batmasi oluyor ya agri giriyor ve en önemlisi hamile gibi hissediyorum kendimi test yapmadim cikmaz DİE bu gün alcktim nöbetçi eczane çok uzak yarin kan testi yaptirmayi dusunuyorum ben ayin 11inde yumurtladim geç yumurtladim 10- 12 sinde ilişki oldu ve hamile gibi hissediyorum kendimi sendede bu belirtiler varmiydi

Herkese dolu dolu merhabaaaaaaaaaaaaa :)
ohh ya internet ve pc gibiisi yok valla bunlar bi nimet resmen :)))
evime de pc me de kavustum :)
sıra tek tek bensiz sohbetlerinizi okumaya geldi

Uhubbikecim sinav nasil gecti bittimi sinavlarin

okul sınavım bittiii ve sonuçlar açıklandı bile mezuuunuuummmm

günaydın en güzel hamiş adayları geri sayım başladı son 5 (tabiki umut yok ama )

daha yeni başladım geçmiş sayfaları okumaya ama seni merak ettim ne yaptın acaba ?

Arkadaslar hayalmi goruyorum pembe bir cizgi mi gordum ben daha reglime 5 gun var kalbim duracak sanki insallah oyledir insallah yanilmiyourumdur allahim

tebrik ederim arkadaşım yaaaaa maşallaaahhhhh gözün aydııınnnnn
rabbim saglucakla kucagına almayıda nasip etsin

hatiinnnnnnn resmen 11 haftalık olmusun yaa maşallah :))
nasıl gidiyo bebişle hayat bende yoktum bayadır özlemişim burayı yaaa

Kizlarrr nasilsiniz bakalimmm :) ilk ve tek topik yoldaslarim benim..

Biz iyiyiz sen nasılsın bakalım cici anneee

uhibbukecim batımı güncellermisin şekerim 4 temmuz tabi gününde olursam yine geçikmezsemmm
güncelledim son batın olsun inşallaaaahhhhhh

ayy evet bunda haklısın şimdi bana da köyde herkes vayyy sen hala hamile degilmisin falan dedi hiç umursamadan gayet başım dik hayır degilim nasip inşallah deyip geçtim :)

aminnnn rabbim güç kuvvet versin bize ki sabredelim zor bi imtihan yaaaa

bende kandil akşamlarında ilişki haram degilsede mekruh yani hoş olmayan bi davranış diye biliyorum arkadaşım...
tabi ki eşin senin helalin ama o gecenin hürmeti de ayrı..

evet ilk bebek o kadar zorlanıyorumki ikinciyi yapmasammı diyorum valla
gece kus kus bi hal oldum ki mide bulantısı ilacı içmeme rağmen
bi an önce bitse şu bulantılar

Allah yardımcın olsun bizmutcum inşallah cabıcak atlatırsııınnn

Kizlarr hamileyimmmmmm
rabbim hepinize nasip etsin insallah

tebrik ederm yaaa maşallaaahh :)))
rabbim saglucakla kucagına almayı da nasip etsin inşallaahh:))

Kan testi sonucum 81.74
Erken gebelik testim de pozitif
Cok heyecanliyim

tebrik ederm yaa yeniden maşallaaaahhhhh

Ayyy ne guzel yaa :)) uhubbikeee kos kooosss topigi hamisler bastiiiii:)))

anca koşup gelebildim cemrem yaaaaaa

kızlar listeniz varsa bnıde ekleyın 11 hazıran regl gunum beklıyorum adetımı
,listeye ekliyim ama bat ın geçmiş şuan ki durum ne hayırlı bi haberin var mı yoksa yeni bat tarihinimi yazalım ?

sınav sonrası tatile gittim ve pc de olmadıgı için 2 haftadır giremiyodum şimdi geldim burdayım artık mooncuuumm

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım bat ını güncellememi ister misin ?

uhibbukecim nasılsın

iyiyim özgecim buraya kavustum daha iyi olduummmm

Uhibbukecimm adetim geçti sanirim hamileyim yarn kan testi yaptrcam heyecan doruktaaaa

cnmm tatilin tadını çıkart inşallah hayırlı haberlerle dön öpüoruzz

teşekkür ederim yaa cidden keyifli güzel bi tatil olduuu :))

ÖZledik tabi canım yaa,tatilin tadını çıkar belki tatil sana çooookk iyi gelmiştir bekliyoruz güzel haberlerini

bende özlediiimmm yaaaa çok güzel bi tatil oldu keyfli döndüüüüümmm :))
ama maalesef hayırlı haberim yok şimdilik :)

Iyi tatiller cnm bnde diyorm bu kiz nerelerde gz dolas eglen annene gittin sanirm anaciginla hasret gider hakkimzda hayirlisi cnm yinede nediyorz kirmizilar gelene kadar umut var demktir gunun gecer blki testte blli olmamistir

kayınvalidemin yanındaydım ama güzel geçti tatil yaa hamdolsun :)))
bi lekelendim devamı gelmedi salı günü doktora gidicem bakalım ne olur :)

canııımmm memlekettesin demek, oh ne güzel... hasret gidericeksin bol bol.... bi de güzel hbr alsan oooohhh miiisssss:) hbr ver bize gelişmeleri...
öpüyorum çoookkközledikkk

geldim bileeeeeee :)))
lekelendim devamı gelmedi salı doktra gidicem bakalım ne olur :)

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Uhi nerelerde yahu?

burdayııımmmmm

geldimmmmm bileeeee:))))

Ben de iyiyim tatlım. Temizlikle uğraşıyordum sabahtan beri :)
Uhi tatilde ama uğrardı o yine de :)
maalesef internet paketim yoktuuu ve tel.den girmek tam kabus
tel bile zor cekiyodu köyde kaldı ki internet hayaldi yani

Uhibbike adet oldun mu canım
hayırlı haberlerini bekliyoruz

batımı 3 gün geçmişti ki lekelendim devamı gelmedi bugün evime döndüm salı günü doktra gidicem inşallaahh
hayırlısı bakalıımmm

Canım inşallah hamilesindir

inşallaahh yaa:)

Gunaydin kizlarrr uhibbike gelmis ya bisey diycem ben bu ay yumurtlamadmmi acaba hic bi belirti olmadi bndee zaten duzenli bi calismada olmadi gbi :44:

bazen yumurtlama belirtisi hiç olmayabilir bence ona takıma düzenli çalışmaya devaaammm:)

Yeni ay yeni umutlar uhibbukem özledim valla seni yaaa bidaha gitme hiç bi yere :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende çoookk özledim yaaa :)
geldigimden beri geçmiş sayfaları okuyorum

Son düzenleme:
niye gidemiyosun ki adetinin 4.günü gitsen de oluyo ben öyle yaptım dr bişey olmaz 4.günün sabahı gel demişti ama sen buraya döndüğünde 5.gün oluyomuş keşke yarın adet olsaydın tühhhhhhh

maalesef gedigimde bayaga geçmiş oluyo ama lekelenme devam etmedi ve sökülmedimde bi umut diyorum alı doktra gidicem :)

Yok yaw:) 14 haziranda regl oldum. Cumartesi de rahim filmi cektircem. Senin reglin gelmis aman yaaa,soule bi guzel hbr alaydik iyiydi. Temmuzda patlatalim bombalari bari hayirlisiyla

yeni bat ne zaman cemrecim ?

Uhibbukecim senin bi hafta once regl olman gerekiyodu. Bebek mi acaba yaaa test yapmadin mi bi daha

test yapamadım maalesef ilk günler testleri peşpeşe tüketince testsiz kaldım köy yerinde az önce eşim test aldı bu akşam mı yapsam yarın sabah mı onu düşünüyorum :))

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım yaaaa

İnşallah yaaa verirsin müjdeli haberiiiiiii:))

canım sen bu ay getireceksin meleğini galiba :)) sen geç yumurtladın zaten ovüde çıkmamıştı hadi inşallah :))

inşallah biraz heveslendim yine ama hayal kırıklıgındanda korkuyorum

Ins cok bekletmezler sipalar gel cnm gel hayirlisiyla gel yalniz bayagi vaktini alcak gecmisi okumk ama olsun

geldiimmm ve okumak cidden uzun sürdü ama sizi bayaga özlemişim sıkılmadan okudummm

a
Ayy blkide hamilesin cnm hadi hayirlisi bukadar gevikme bilmiyorm normal degil ins bebistendirr

inşallaahhh yaa salı gdicem doktora bakalım :))

günaydınnnn canlarrrrr :)
umarım güzel bir hafta sonu olur hepimiz içinn, ben eşimle pikniğe gitcem bugün tabi yağmur yağmazsa öpüorummm hepinizi

ohhh misss inşallah güzel geçmiştirrrr:)
Uhibbukecimm adetim geçti sanirim hamileyim yarn kan testi yaptrcam heyecan doruktaaaa

inşallah müjdeyi verirsin yarınn yaaa

evettttttt sayfa 613 den başlayıp toplaaammmm 64 sayfa okuduummmmm

müjdeyi alan sevinen arkadaşları tebrik ederim tekrardaann:)
batları yaklaşanlarda inşallah hayırlı haberi alırlarrrr:)

veee son olarak listeyi bi güncelleyeyim diyorum bat güncellemek isteyen varsa söylesiin

inşallah canım hamilesindir

canım senin regline daha var ben 9 unda yumurtladım batım yarın eger 11 inde yumurtladığına eminsen çarsamba oluyor senin bat yumdan sonrakı 14.gün regli olunuyo bilirsin ama inşallah belirtiler hamileliğe işarettir inşallahhhhhhhhhh

büyük ihtimalle yarın güncelleyeceğim canım

Herkese dolu dolu merhabaaaaaaaaaaaaa :)
ohh ya internet ve pc gibiisi yok valla bunlar bi nimet resmen :)))
evime de pc me de kavustum :)
sıra tek tek bensiz sohbetlerinizi okumaya geldi

Hosgeldinnnn cok tesekkur ederim darisi başına inşallah senin kac gun gecti canim benim 5 gun gecmisti ve yapinca hemen çıktı hadi bir hayırlı haberde senden gelsinnn

Hosgeldinnnn cok tesekkur ederim darisi başına inşallah senin kac gun gecti canim benim 5 gun gecmisti ve yapinca hemen çıktı hadi bir hayırlı haberde senden gelsinnn

Bugün 7.gün oluyo işte..
3 gün geçmişti ki lekelendim ama devam etmedi bakalım hayırlısı yaaa :)
yarın doktorum yokmuş mecbur salı gitcem doktora :)

Bugün 7.gün oluyo işte..
3 gün geçmişti ki lekelendim ama devam etmedi bakalım hayırlısı yaaa :)
yarın doktorum yokmuş mecbur salı gitcem doktora :)

Hosgeldin canim :) nasilsin bakalim :) bi hafta gecikmen var sanirim..hic durma yarin saglik ocaginda kan testi yaptir derim..insallah hayirli haber verirsin bizlere..valla biz buyumeye basladik teyzesi :) masallah kuzuma benim..ama bi de cinsiyeti ogrenseydikk..nasi sevicegimizi sasirdik yaaa cocis dioz biz de napalim

İyi aksamlar arkadaşlar bizde çocuk istiyoruz artık 6 aydır deniyoruz ama maalesef.bu ay 6 gün geciktim bende 17 sinde olmam gerekiyordu ama olmadım hic bi belirti de yok dun aksam test yaptm negatif çıktı geç döllenme olabilirmi sizce eğer öyleyse ne zaman belli olur dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…