günaydın canım iyi eglenceler size ben bugün evdeyim yatışşşşşşşş :)
İnşallah yaaa verirsin müjdeli haberiiiiiii:))
inşallah biraz heveslendim yine ama hayal kırıklıgındanda korkuyorum
geldiimmm ve okumak cidden uzun sürdü ama sizi bayaga özlemişim sıkılmadan okudummm
inşallaahhh yaa salı gdicem doktora bakalım :))
ohhh misss inşallah güzel geçmiştirrrr:)
inşallah müjdeyi verirsin yarınn yaaa
evettttttt sayfa 613 den başlayıp toplaaammmm 64 sayfa okuduummmmm
müjdeyi alan sevinen arkadaşları tebrik ederim tekrardaann:)
batları yaklaşanlarda inşallah hayırlı haberi alırlarrrr:)
veee son olarak listeyi bi güncelleyeyim diyorum bat güncellemek isteyen varsa söylesiin
Hosgeldin canim :) nasilsin bakalim :) bi hafta gecikmen var sanirim..hic durma yarin saglik ocaginda kan testi yaptir derim..insallah hayirli haber verirsin bizlere..valla biz buyumeye basladik teyzesi :) masallah kuzuma benim..ama bi de cinsiyeti ogrenseydikk..nasi sevicegimizi sasirdik yaaacocis dioz biz de napalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi aksamlar arkadaşlar bizde çocuk istiyoruz artık 6 aydır deniyoruz ama maalesef.bu ay 6 gün geciktim bende 17 sinde olmam gerekiyordu ama olmadım hic bi belirti de yok dun aksam test yaptm negatif çıktı geç döllenme olabilirmi sizce eğer öyleyse ne zaman belli olur dersiniz
çok güzel geçti cnm çok eğlendikk
uhibbukecimm hoşgeldinnnn şekerim sen yokken buralar pek bi sessizdineyse ki geldinnnn :) cnmmm inşallahhh yarın senden o müjdeyi alırız dua edicem senin için öpüorum
normalde yarın gidicektim ama bizim doktor yarın yok salı gidicem mecbur bakalım hayırlısı :)
maşallah size yaaa :)
hayırlısı ile cinsiyetini de ögrenirsin kucagına da alırsın inşallaahhh:)
benimde bat günümde yaptım negatif bir gün gecikmeli yaptım negatif...gecikmenin 3.gnü lekelendim...
yan gecikmelerimiz hemen hemen aynı ve bu arada benim testlerde negatif o yüzden en iyisi kan testi yaptırmak o da negatif çıkarsa kırmızıyı görene kadar umutla beklemek sanırım
sevindim ohh iyi yapmışsın :))
hoşbuldum didemcim inan bende özledim yaa topigmi :))
maalesef salı günü gidicem doktora
Evet en mantiklisi kan testi ben bi kaç gün daha beklicem ve yaptircam geç döllenme dır diye ümit ediyorum
kızz nasıl vurcan salıya kadar sağlık ocağına bari git kan ver salı yine kendi doktoruna gidersinn valla bende heyecan yaptım :) bu ay bnmde bir hafta gecikti elim kalbimde bekledim ama fos çıktı inşallah senin ki vardır cnm bnm
Cnmmmm hosgeldin buralar neselendi yine neguzel hersayfayi okumussn ve ttek tek cvplamissin bn kndi adima teskkur ediyorm cnm ins hamilesindir hayirlisi ins bu arada mezun olmana sevindim bide kandil gecesi olmadi bizm esimde istedi sonraki gun oldu zatn her ay oldugu gibi sik sik deneme olmadi iki uc gune bir uc kere oldu bilmiyorm kafam cok karisik cok mutsuzm kimseye deedimi anlatamiyorm bi allahin kuluna burasida olmasa kafayi yerim heraldeevettttttt sayfa 613 den başlayıp toplaaammmm 64 sayfa okuduummmmm
müjdeyi alan sevinen arkadaşları tebrik ederim tekrardaann:)
batları yaklaşanlarda inşallah hayırlı haberi alırlarrrr:)
veee son olarak listeyi bi güncelleyeyim diyorum bat güncellemek isteyen varsa söylesiin
okul sınavım bittiii ve sonuçlar açıklandı bile mezuuunuuummmm
daha yeni başladım geçmiş sayfaları okumaya ama seni merak ettim ne yaptın acaba ?
tebrik ederim arkadaşım yaaaaa maşallaaahhhhh gözün aydııınnnnn
rabbim saglucakla kucagına almayıda nasip etsin
hatiinnnnnnn resmen 11 haftalık olmusun yaa maşallah :))
nasıl gidiyo bebişle hayat bende yoktum bayadır özlemişim burayı yaaa
Biz iyiyiz sen nasılsın bakalım cici anneee
güncelledim son batın olsun inşallaaaahhhhhh
ayy evet bunda haklısın şimdi bana da köyde herkes vayyy sen hala hamile degilmisin falan dedi hiç umursamadan gayet başım dik hayır degilim nasip inşallah deyip geçtim :)
daha yeni başladım geçmiş sayfaları okumaya ama seni merak ettim ne yaptın acaba ?
günayddınnnn derincimmmmm nasılsınn keyifler nasılll :)
inşallah ümit ettiğin gibidir de hayal kırılıgı yaşamazsın
Ya saglık ocagında da yarın aile hekimim yok kidevlet hastanesinin aciline gitsem olur mu acep ?
Hem testlerim negatif çıkmıştı ondan çokta havalara girmiyorum :)
burdayııımmmmm
maalesef internet paketim yoktuuu ve tel.den girmek tam kabus
tel bile zor cekiyodu köyde kaldı ki internet hayaldi yani
İyiyim canım ne olsun. Senden ne haber?
anca koşup gelebildim cemrem yaaaaaa
,listeye ekliyim ama bat ın geçmiş şuan ki durum ne hayırlı bi haberin var mı yoksa yeni bat tarihinimi yazalım ?
sınav sonrası tatile gittim ve pc de olmadıgı için 2 haftadır giremiyodum şimdi geldim burdayım artık mooncuuumm
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım bat ını güncellememi ister misin ?
iyiyim özgecim buraya kavustum daha iyi olduummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?