Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

günaydın canım iyi eglenceler size ben bugün evdeyim yatışşşşşşşş :)

saol cnm gerçekten güzel bir gündü bayağ bir motive oldum bu arada bugün çalışma var gerçi yumurta falan kalmadı ama yinede ümit dünyası ohh sende yatıp dinlenmişsindir ne güzel bazen bende pazarları hiç biyere çıkasım gelmio yatıyomuyum hayır işim bitmiyoki

çok güzel geçti cnm çok eğlendikk

uhibbukecimm hoşgeldinnnn şekerim sen yokken buralar pek bi sessizdi neyse ki geldinnnn :) cnmmm inşallahhh yarın senden o müjdeyi alırız dua edicem senin için öpüorum

normalde yarın gidicektim ama bizim doktor yarın yok salı gidicem mecbur bakalım hayırlısı :)
maşallah size yaaa :)
hayırlısı ile cinsiyetini de ögrenirsin kucagına da alırsın inşallaahhh:)

benimde bat günümde yaptım negatif bir gün gecikmeli yaptım negatif...gecikmenin 3.gnü lekelendim...
yan gecikmelerimiz hemen hemen aynı ve bu arada benim testlerde negatif o yüzden en iyisi kan testi yaptırmak o da negatif çıkarsa kırmızıyı görene kadar umutla beklemek sanırım

çok güzel geçti cnm çok eğlendikk

sevindim ohh iyi yapmışsın :))

uhibbukecimm hoşgeldinnnn şekerim sen yokken buralar pek bi sessizdi neyse ki geldinnnn :) cnmmm inşallahhh yarın senden o müjdeyi alırız dua edicem senin için öpüorum

hoşbuldum didemcim inan bende özledim yaa topigmi :))
maalesef salı günü gidicem doktora

Evet en mantiklisi kan testi ben bi kaç gün daha beklicem ve yaptircam geç döllenme dır diye ümit ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sevindim ohh iyi yapmışsın :))

hoşbuldum didemcim inan bende özledim yaa topigmi :))
maalesef salı günü gidicem doktora

kızz nasıl vurcan salıya kadar sağlık ocağına bari git kan ver salı yine kendi doktoruna gidersinn valla bende heyecan yaptım :) bu ay bnmde bir hafta gecikti elim kalbimde bekledim ama fos çıktı inşallah senin ki vardır cnm bnm

Evet en mantiklisi kan testi ben bi kaç gün daha beklicem ve yaptircam geç döllenme dır diye ümit ediyorum

inşallah ümit ettiğin gibidir de hayal kırılıgı yaşamazsın

ya saglık ocagında da yarın aile hekimim yok ki devlet hastanesinin aciline gitsem olur mu acep ?
hem testlerim negatif çıkmıştı ondan çokta havalara girmiyorum :)

Saglik ocaginda seninle ilgili olan ebeyle gorusuosun zaten canim benim :) doktorla isin olmuo..

Cnmmmm hosgeldin buralar neselendi yine neguzel hersayfayi okumussn ve ttek tek cvplamissin bn kndi adima teskkur ediyorm cnm ins hamilesindir hayirlisi ins bu arada mezun olmana sevindim bide kandil gecesi olmadi bizm esimde istedi sonraki gun oldu zatn her ay oldugu gibi sik sik deneme olmadi iki uc gune bir uc kere oldu bilmiyorm kafam cok karisik cok mutsuzm kimseye deedimi anlatamiyorm bi allahin kuluna burasida olmasa kafayi yerim heralde

yeni hamişlerimizi canı gonulden tebrik ediyorum.Allah saglıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin inş.

uhibbike yeni batım 14 temmuz canım ekleyiver :)

Sagol canim darisi basina insaallah bu arada sende mezun olmusunn hayirli olsun

daha yeni başladım geçmiş sayfaları okumaya ama seni merak ettim ne yaptın acaba ?

malesef canım ben kırmızı kartı gördüm yeni bat 9 temmuz ama malesef umut sıfır tam yumurtlama günlerindeyim ama benim zeki kocam denize güneş kremsiz gitmiş ve malesef yanmış yaklaşma malesef yok kısmet ağustosa artık:)

cnm acilde yapmıolar bende gitmiştim yapmadılar maleseff

ii ol canım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…