Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

dinlendim biraz canım gününün güzel geçmesine sevindim ohhhhhhh mis

Günaydın kızlarrrrrr hayırlı ve çokkkkkkk mutlu bir hafta olsun hepimiz için öpüldünüz

canım ben yumurtlama günümü takip etmedim. yani ovulasyon testi kullanmadım. dr'a gidiyordum kontrole, gelişmiş mi gelişmemiş mi diye. adet günüm geldi ama bende en ufak belirti yoktu, 3-4 gün geçti gene yok. hamile gibi de hissetmiyordum. 1 hafta geçince kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrımaya başladı. çok az göğüs hassasiyeti başladı. çok fazla gez sancım veya ishal ağrısı gibi ağrılarım oldu. onun dışında belirti yaşamadım. yerleşme kanaması da olmadı bende.

kan testi sonucunu yaz bana. :)

Son düzenleme:

öncelikle tebrik ederim canım. mezun olmuşsun

o meraklı melahatlere "yoo biz bebek düşünmüyoruz şimdilik. bebek yapıp da eve mi kitleneyim." dersen daha beter dumur oluyorlar haberin olsun

Günaydın kızlar güzel mutlu haftalar dilerim hepinize.benimde bugün karın agrarim var biraz bugün 7 gün oldu günüm geceli 2 gün ince test yaptm negatif beklicem bakalım biraz daha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uhibbukeciimm, evet büyüdük yaa inşallah cinsiyetimizi öğrenmeye az kaldı iyi gidiyor diyeyim amaaa annesini arda zorlamıyor değil :) hamile kaldıktan sonra hayatın tadı kaçıyor gibi sanki, yani yemenden gezmenden keyif alamıyorsun halsizlik bulantı. . Ama onu düşününce hamdolsun Rabbime diyorum

Kan testine yetisemedim 9.30da sonmus geç kaldim dönerken eczaneden test aldim ve sonuç negatif

Eklentiler

• $1403510646035.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar merhaba adet günüm 1 hafta geçti biraz karin ağrısı ve krem rengi akıntı var hamilelik olabilirmi sizce test negatif çıktığı için Jan testini cesaret edemiyorum birkaç gün sonra yaptrcam benle ayni durumda olan varmiii

Kan testine yetisemedim 9.30da sonmus geç kaldim dönerken eczaneden test aldim ve sonuç negatif

canım özel hastane yok mu yakınlarında? özellerde 7/24 yapılıyor.

ya da erken gebelik testi al. bu küçüklerle hemen yakalayamayabilirsin.

Son düzenleme:

bence korkmadan git kan testi yaptır. negatifse de dr'a git.

yaa kızlar ben bu ay çokla az arası bişi adet oldum ama adet oldum eminim hatta çok sancılı geçmişti nese kan gelmeyen 3.günü ölesine ovl.testi yaptım çift çizgi çıktı bu ne şimdi ben adetimin 3.günümü yumurtluorum yani böle bişi olabilirmi yaaa

cnm inşallah vardır ama bence ümitlenme bir hafta geçmiş olsa çıkardı silikte olsa

peki canım yumurtan kaçıncı günde çatladı tahminen takip yaptırmışsın bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…