- 5 Mayıs 2013
- 33.893
- 41.513
- 798
şükür olsun şekerim iiyiz başladık yeni bir haftaya daha zaman çok çabuk geçiyo malesefff
saol cnm gerçekten güzel bir gündü bayağ bir motive oldumbu arada bugün çalışma var gerçi yumurta falan kalmadı ama yinede ümit dünyası ohh sende yatıp dinlenmişsindir ne güzel bazen bende pazarları hiç biyere çıkasım gelmio yatıyomuyum hayır işim bitmiyoki
Ay canım şu zaman inşallah ramazanda da böyle çabuk geçer.
O uzun günler gözümü çok korkutuyor :)
dinlendim biraz canım gününün güzel geçmesine sevindim ohhhhhhh mis
geçer cnm merak etme ALLAHIM sabrını verir inşallah
saol şekerim günaydınnnnn :) nasılsın adet olmadın dimi daha
Tesekkur ederim cnm bnmde cuma adetimin gelmesi gerekiyordu gelmedi goguslerimin hic acidigini bilmem şuan çok aciyor ve sis. Sol kasigim sürekli agriyor ya iğne batmasi oluyor ya agri giriyor ve en önemlisi hamile gibi hissediyorum kendimi test yapmadim cikmaz DİE bu gün alcktim nöbetçi eczane çok uzak yarin kan testi yaptirmayi dusunuyorum ben ayin 11inde yumurtladim geç yumurtladim 10- 12 sinde ilişki oldu ve hamile gibi hissediyorum kendimi sendede bu belirtiler varmiydi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
okul sınavım bittiii ve sonuçlar açıklandı bile mezuuunuuummmm
ayy evet bunda haklısın şimdi bana da köyde herkes vayyy sen hala hamile degilmisin falan dedi hiç umursamadan gayet başım dik hayır degilim nasip inşallah deyip geçtim :)
tebrik ederm yaa yeniden maşallaaaahhhhh
canım ben yumurtlama günümü takip etmedim. yani ovulasyon testi kullanmadım. dr'a gidiyordum kontrole, gelişmiş mi gelişmemiş mi diye. adet günüm geldi ama bende en ufak belirti yoktu, 3-4 gün geçti gene yok. hamile gibi de hissetmiyordum. 1 hafta geçince kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrımaya başladı. çok az göğüs hassasiyeti başladı. çok fazla gez sancım veya ishal ağrısı gibi ağrılarım oldu. onun dışında belirti yaşamadım. yerleşme kanaması da olmadı bende.
kan testi sonucunu yaz bana. :)
Kan testine yetisemedim 9.30da sonmus geç kaldim dönerken eczaneden test aldim ve sonuç negatif
Kızlar merhaba adet günüm 1 hafta geçti biraz karin ağrısı ve krem rengi akıntı var hamilelik olabilirmi sizce test negatif çıktığı için Jan testini cesaret edemiyorum birkaç gün sonra yaptrcam benle ayni durumda olan varmiii
kızlar merhaba adet günüm 1 hafta geçti biraz karin ağrısı ve krem rengi akıntı var hamilelik olabilirmi sizce test negatif çıktığı için jan testini cesaret edemiyorum birkaç gün sonra yaptrcam benle ayni durumda olan varmiii
canım ben yumurtlama günümü takip etmedim. yani ovulasyon testi kullanmadım. dr'a gidiyordum kontrole, gelişmiş mi gelişmemiş mi diye. adet günüm geldi ama bende en ufak belirti yoktu, 3-4 gün geçti gene yok. hamile gibi de hissetmiyordum. 1 hafta geçince kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrımaya başladı. çok az göğüs hassasiyeti başladı. çok fazla gez sancım veya ishal ağrısı gibi ağrılarım oldu. onun dışında belirti yaşamadım. yerleşme kanaması da olmadı bende.
kan testi sonucunu yaz bana. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?