Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

uhicim nerelerdesin yaaa çatladık valla burda doğurup gelcen herhalde

hayırlı haberlerle gel canım
geldimmmmmmmm :))))
kan testim pozitif rabbim tez zamanda size denasip etsinn :)

Ya uhibbuke neler duyuyorum canım arkadaşımmmmmmmmmmmmm,sağ salim kucagına alırsn inşallah yaaa valla nasıl swvindimmmmmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amiin inşallah mooncum rabbim tez zamanda size de nasip etsin yaaa çok tuhaf bi duygu alışamadım halaaa:))

kızlar ben devrettim öbür aya yeni batım 24 temmuz uhibbukecim güncellersin canım

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah son bat ın olur

canım hadiiiiiiiiiiiiiii güzel haberlerini bekliyoruz bugün inş

kromozomummmmm biraz geç oldu ama geldim :)) degerim 144 elhamdülillah rabbim nasip etti inşallah bi sorun çıkmaz yaaa

Kızlar ya dün geceden beri sol yumurtalığımda,kasığımda bi batma bi sancı var hala geçmedi.Yumurtlama desem adet dönemim yaklaşıo ? bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili ?

hiiç adet dönemim yaklaşıyo diye düşünmeee duruma bakılrsa bende adet öncesi yumurtladım

Uhibbukeeee....

sonuuuççç???? çabuk ol ayoli çatlıycaz burda.

yaaa neler oldu bugün nelerrrr :))) teste gittim sonucu ögleden sonra vercez dediler geldim bilgisayar tamirden gelmşti ya güncellemeleri varmış saatlerce açılmadıı sonra da misafir geldi anca girebildim üzgünümmmmmmm beklettiiimmm (

ama hayırlı habelerle döndüüümmmmm :)

ay evet uhibbuke bekliyoruz güzel haberlerini,Rabbim gülen yüzünü soldurmasın inşallah

amiiin inşallah rabbim tez zamanda hepiminizin yüzünü güldürsüünn

Yerleşme kanamasında da adet ağrısı gibi ağrı olurmu _bilen varmii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok cok cok sevindim sanki cok yakinmmis gbi hissttim cok ilginc sen burda aylardir herkese imut verdin teselli ettin hic bi zamn olmicak diye korktigunu gormedim teslimiyetin harika reglin gelse bile napalim nasip degilmis onumuzdeki ay ons seklindedydi hep rabbim soninda nasip etti ins saglikli bi sekilde kucagina alirsin yavrunu inan bna cok sevindim bizim icinde dua et rabbim bizimde yuzumuzu guldursun inss

kızzzz uhiiii nerde kaldın gel artık çatlıycazzzz

Bencedeeee :) :) :)

Uhibbuke inş sen hamilesindir kendimin kadar sevinmiş olcam Canim insallh

kaçak uhibbuke nerelerdesin. sabahtan beri seni bekliyoz valla

Bu uhi nerde ya heralde haberi alinca kocasiyla kutluyolar haberi sanirim unttu bizi

Al bendende o kadarrrr kesin esi ile kutlama yemeğine gittiler.

abooowwwwwwwwwwwww topigiiii birbirine katmışım yaaaaaa

aşkolsun size ben hiç sizi unutur muyummmmmmmmm
sabah gittim kan testine yanında bir sürü daha test istediler yok idrar yok tam kan yok glukoz vs vs neyse tüm sonuçlar ögleden sonra çıkcakmış geldim eve bilgisayarda güncelleştirme varmış 2 saate yakın sürdü açılmadı neyse ögleden sonra gittim test sonuçlarını almaya sonucum 144

bayaga bi şaşırdım sonuçta bat ım geçeli 8 gün oluyo ve kesinlikle geç yumurtlama olmamıştır diyodum ama sanırım geç yumurtlamaymış :) neyse glukoz falan herşey normal çıktı geldimm eveeeee misafir geldim akşam yemegi çay vs derken az önce gittiler inanın mutfagı toplamadan buraya geldiimm

Canim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin gozun aydin

Uhi hala yok mu ortada yahu

geç oldu ama geldimm

Kızlar benim dünden beri su gibi akıntım var.
Bildiğiniz su gibi kıvamsız, kokusuz.
Bu ne olabilir bileniniz var mı acaba?

kokusuz akıntıdan çok korkmamal lazım sonuçta iltihap deil...rahimin ıslaklıgını saglayan normal durum diye biliorum

uhicim nerelerdesin yaaa çatladık valla burda doğurup gelcen herhalde

ayyyyyyyyyyyyy buna cidden çok güldüm yaa süpersinnnnn

Uhibbuke yok hala yaaaa

geldim geldimmmm

Yerleşme kanamasında da adet ağrısı gibi ağrı olurmu _bilen varmii

olur diye biliyorum bende sonuçta az da olsa lekeniyosun...
ayrıca yerleşme kanaması kırmızı kan degil kahve hatta pembe olur ve az zolur

idicim msjını okuyunca öyle tuhaf oldum ki anlatamam...
çok çok mutlu ettin beniiii samimiyetini öyle derin hissettim ki Allah razı olsuuunnnn rabbim tez zamanda seninde bekleyen isteyen herkesinde yüzünü güldürsün inşallah yaaa

iyi varsınızzz iyi rabbim sizinle tanışmayı nasip ettiiiiii

olur diye biliyorum bende sonuçta az da olsa lekeniyosun...
ayrıca yerleşme kanaması kırmızı kan degil kahve hatta pembe olur ve az zolur

Benimde adetm geceli 8 gün oldu 3.gün test yaptm negatif bugün pembe akintim var aksamdan beri ama çok az devamında gelmedi sadece ağrı var kasiklarimda ilk gebelik olacağı için belirtileri pek anlayamıyorum

bende aynen öyleydim 2.gün negatifti testim 3.gün sadece 2 kere pembe leke gördüm devamı gelmedi bugün 8.gün testte 144 çıktı degerim işte
bence kan testi yaptır artık

Esim aksam calisiyo bu aksam goturcekti ama ben adetin diye gitmedim artık yarin akintim devam etmezse yaptircam ki inşallah devam etmezzz dua ediinnn

Allah razı olsuunnnnn rabbim cümlemize saglıcakla kucagımıza almayıda nasip etsin :)

ya bana degerim düşük geldi yoksa evham mı yapıyoruuumm:18:
senin kaçtı ilk testte ?

Evham yapiosun tatlim ve o evhamlar hiccc ama hicc bitmicek emin olabilirsin :) icini ferah tut..benim de ilk kan tahlilim 221di ertesi gun 328 ve 1 hafta sonra 4500du :) Allaha teslim ol..artik O'na emanetiz unutma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…