idicim msjını okuyunca öyle tuhaf oldum ki anlatamam...
çok çok mutlu ettin beniiii samimiyetini öyle derin hissettim ki Allah razı olsuuunnnn rabbim tez zamanda seninde bekleyen isteyen herkesinde yüzünü güldürsün inşallah yaaa
iyi varsınızzz iyi rabbim sizinle tanışmayı nasip ettiiiiii
Evham yapiosun tatlim ve o evhamlar hiccc ama hicc bitmicek emin olabilirsin :) icini ferah tut..benim de ilk kan tahlilim 221di ertesi gun 328 ve 1 hafta sonra 4500du :) Allaha teslim ol..artik O'na emanetiz unutma..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nedemk cnm sndende allah razi olsun inan cok icimden gldi yazdiklarim bisi dicem gec yumurtlamisim dedinya don ongun denemedik dedin yani onyedi onsekiznci gun falnmi yumurtladin acaba gun asiri yapmadin degilmi
sanırım öyle yaaaa bende bi kaç gün sonra tekrarlıcam :)))
rabbim saglıcakla kucagımıza almayııı nasip etsinnn yaaa
çook çoook teşekkür ederim tüm samimiyetin içiinnn:)
soruna gelince tahminim geç yumurtladım çünkü bat ım geeli 8 gün oldu ve daha yeni belli oluyo...
benim normalde 19.gün yumurtlama günüm zaten ki bu ay 19 da pozitifi yakalayamamıştım...adetime yakın akıntım çok artmıştı ki dedim ya son 10 gün bişey olmadı tatile çıkmadan bi kaç gün önce olmuştu belki de o zaman nasip etti rabbim...
dedim ya benim ki bu ay tamamen nasip ve rabbimin ikramı olduu
inallah tez zamanda sana da nasip olurda seninde mutlulugunu paylaşıırzzzz
Ins cnm ins bu arada hamilelik takvimide cok yakismis
geldimmmmmmmm :))))
kan testim pozitif rabbim tez zamanda size denasip etsinn :)
amiin inşallah mooncum rabbim tez zamanda size de nasip etsin yaaa çok tuhaf bi duygu alışamadım halaaa:))
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah son bat ın olur
kromozomummmmm biraz geç oldu ama geldim :)) degerim 144 elhamdülillah rabbim nasip etti inşallah bi sorun çıkmaz yaaa
hiiç adet dönemim yaklaşıyo diye düşünmeee duruma bakılrsa bende adet öncesi yumurtladım
yaaa neler oldu bugün nelerrrr :))) teste gittim sonucu ögleden sonra vercez dediler geldim bilgisayar tamirden gelmşti ya güncellemeleri varmış saatlerce açılmadıı sonra da misafir geldi anca girebildim üzgünümmmmmmm beklettiiimmm(
ama hayırlı habelerle döndüüümmmmm :)
amiiin inşallah rabbim tez zamanda hepiminizin yüzünü güldürsüünn
çook teşekkür ederim püürr heves takvimi koyayım dedim :)))
inşallah tez zamanda sizinkileride görürüz
geldimmmmmmmm :))))
kan testim pozitif rabbim tez zamanda size denasip etsinn :)
amiin inşallah mooncum rabbim tez zamanda size de nasip etsin yaaa çok tuhaf bi duygu alışamadım halaaa:))
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah son bat ın olur
kromozomummmmm biraz geç oldu ama geldim :)) degerim 144 elhamdülillah rabbim nasip etti inşallah bi sorun çıkmaz yaaa
hiiç adet dönemim yaklaşıyo diye düşünmeee duruma bakılrsa bende adet öncesi yumurtladım
yaaa neler oldu bugün nelerrrr :))) teste gittim sonucu ögleden sonra vercez dediler geldim bilgisayar tamirden gelmşti ya güncellemeleri varmış saatlerce açılmadıı sonra da misafir geldi anca girebildim üzgünümmmmmmm beklettiiimmm(
ama hayırlı habelerle döndüüümmmmm :)
amiiin inşallah rabbim tez zamanda hepiminizin yüzünü güldürsüünn
abooowwwwwwwwwwwww topigiiii birbirine katmışım yaaaaaa
aşkolsun size ben hiç sizi unutur muyummmmmmmmm
sabah gittim kan testine yanında bir sürü daha test istediler yok idrar yok tam kan yok glukoz vs vs neyse tüm sonuçlar ögleden sonra çıkcakmış geldim eve bilgisayarda güncelleştirme varmış 2 saate yakın sürdü açılmadı neyse ögleden sonra gittim test sonuçlarını almaya sonucum 144
bayaga bi şaşırdım sonuçta bat ım geçeli 8 gün oluyo ve kesinlikle geç yumurtlama olmamıştır diyodum ama sanırım geç yumurtlamaymış :) neyse glukoz falan herşey normal çıktı geldimm eveeeee misafir geldim akşam yemegi çay vs derken az önce gittiler inanın mutfagı toplamadan buraya geldiimm
abooowwwwwwwwwwwww topigiiii birbirine katmışım yaaaaaa
aşkolsun size ben hiç sizi unutur muyummmmmmmmm
sabah gittim kan testine yanında bir sürü daha test istediler yok idrar yok tam kan yok glukoz vs vs neyse tüm sonuçlar ögleden sonra çıkcakmış geldim eve bilgisayarda güncelleştirme varmış 2 saate yakın sürdü açılmadı neyse ögleden sonra gittim test sonuçlarını almaya sonucum 144
bayaga bi şaşırdım sonuçta bat ım geçeli 8 gün oluyo ve kesinlikle geç yumurtlama olmamıştır diyodum ama sanırım geç yumurtlamaymış :) neyse glukoz falan herşey normal çıktı geldimm eveeeee misafir geldim akşam yemegi çay vs derken az önce gittiler inanın mutfagı toplamadan buraya geldiimm
uhibuke coooo sevindim çok duygulandım canım ya anlatamam valla allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...ne güzel okul da bitti stressiz bi hamilelik olur inşallah...
Çok güzel olmuş takvimin bende hemen koyardım
Çok çok sevindim Rabbim sana nasip etti hemde en ummadığın anda geldi bebişin Allahım tamamına erdirsin inşallah bunu canı gönülden diliyorum hep diyorduk ya demekki zamanı varmış diye senin içinde nasip bu aymış Rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallahh:)
canım benim de 7 gün geçmişken 81 çıkmıştı senin yine daha yüksekmiş.
cnm bnm çok sevindimmm inan ki ALLAHIM hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah:122:
Hayirli olur inşallah. Rabbim saglikla devamini getirsin.. Çok güzel Rabbim bekleyen herkese bir an evvel nasip eder hayirlisiyla.. Bende bugün tekrar kan verdim degerim artmis mi diye . seninle batlarimizda bir gün vardi artik ayni zamanlarda da kucagimiza aliriz inşallah şubat 2015.....
çok güsel olmuş cnm inşallah bu takvimde 38li haftaları görürüz :)
ayyyy ben ne görüyorum hemen listeye bakayım dedim uhibbi canım hamileymişsin çok sevindim çok maşaallah canım suphanallah
Uhibbukecim nasıl sevindim yaa,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahtopicimizde ne kadar cok hamişr oldu maşallah ve ben inanıyorum ki bu topicte hamile olmayan kalmayacak hayırlısıyla
maşallah canım. Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin.
amin inşallah rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin ...
bekleyen isteyen arkadaşlara da tez zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallaahh
ne zaman alıcaksın sonucu bi de ilk kan degerin kaçti
Ben gecen hafta sali gunu yaptirmistim 122 cikmisti sonuç.. Bu sonucu yarin alacagim kismetse hayirlisi. Tabi değerin tek basina artması yeterli değil. Bebislerin gelisimide güzeldir inşallah...
haklısın bilemedim ki bi an tedirgin olduum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?