Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Nedemk cnm sndende allah razi olsun inan cok icimden gldi yazdiklarim bisi dicem gec yumurtlamisim dedinya don ongun denemedik dedin yani onyedi onsekiznci gun falnmi yumurtladin acaba gun asiri yapmadin degilmi

sanırım öyle yaaaa bende bi kaç gün sonra tekrarlıcam :)))
rabbim saglıcakla kucagımıza almayııı nasip etsinnn yaaa

Nedemk cnm sndende allah razi olsun inan cok icimden gldi yazdiklarim bisi dicem gec yumurtlamisim dedinya don ongun denemedik dedin yani onyedi onsekiznci gun falnmi yumurtladin acaba gun asiri yapmadin degilmi

çook çoook teşekkür ederim tüm samimiyetin içiinnn:)

soruna gelince tahminim geç yumurtladım çünkü bat ım geeli 8 gün oldu ve daha yeni belli oluyo...
benim normalde 19.gün yumurtlama günüm zaten ki bu ay 19 da pozitifi yakalayamamıştım...adetime yakın akıntım çok artmıştı ki dedim ya son 10 gün bişey olmadı tatile çıkmadan bi kaç gün önce olmuştu belki de o zaman nasip etti rabbim...

dedim ya benim ki bu ay tamamen nasip ve rabbimin ikramı olduu

inallah tez zamanda sana da nasip olurda seninde mutlulugunu paylaşıırzzzz

Ins cnm ins bu arada hamilelik takvimide cok yakismis

uhibuke coooo sevindim çok duygulandım canım ya anlatamam valla allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...ne güzel okul da bitti stressiz bi hamilelik olur inşallah...

çook teşekkür ederim püürr heves takvimi koyayım dedim :)))

inşallah tez zamanda sizinkileride görürüz

Çok güzel olmuş takvimin bende hemen koyardım
Çok çok sevindim Rabbim sana nasip etti hemde en ummadığın anda geldi bebişin Allahım tamamına erdirsin inşallah bunu canı gönülden diliyorum hep diyorduk ya demekki zamanı varmış diye senin içinde nasip bu aymış Rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallahh :)

maşallah canım. Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin.

canım benim de 7 gün geçmişken 81 çıkmıştı senin yine daha yüksekmiş.

cnm bnm çok sevindimmm inan ki ALLAHIM hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah :122:

Hayirli olur inşallah. Rabbim saglikla devamini getirsin.. Çok güzel Rabbim bekleyen herkese bir an evvel nasip eder hayirlisiyla.. Bende bugün tekrar kan verdim degerim artmis mi diye . seninle batlarimizda bir gün vardi artik ayni zamanlarda da kucagimiza aliriz inşallah şubat 2015.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok güsel olmuş cnm inşallah bu takvimde 38li haftaları görürüz :)

ayyyy ben ne görüyorum hemen listeye bakayım dedim uhibbi canım hamileymişsin çok sevindim çok maşaallah canım suphanallah

Uhibbukecim nasıl sevindim yaa,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah topicimizde ne kadar cok hamişr oldu maşallah ve ben inanıyorum ki bu topicte hamile olmayan kalmayacak hayırlısıyla

uhibuke coooo sevindim çok duygulandım canım ya anlatamam valla allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...ne güzel okul da bitti stressiz bi hamilelik olur inşallah...

ayyy amiinn inşallah çok teşekkür edeim tüm güzel dua ve temmennileriniz içiiinnn
rabbim bekleyen herkese nasip etsin yaaa

evet aynen öyle hiiiççç ummadıgım bi aydı yaa daha ayın başında kafamdan çıkarmıştım bu ayı adet olup doktora gidicem diyodum ama rabbim ikram etti yaa
amiinn rabbim bozmasın yaa daha önce yaşadılarımı düşününce ister istemez bi tedirginlik var ama dua ediyorum

canım benim de 7 gün geçmişken 81 çıkmıştı senin yine daha yüksekmiş.

haklısın bilemedim ki bi an tedirgin olduum yaaa

cnm bnm çok sevindimmm inan ki ALLAHIM hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah :122:

amiinn inşallaahhh tez zamanda size de nasip etsin didemciimmmm

amin inşallah rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin ...
bekleyen isteyen arkadaşlara da tez zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallaahh

ne zaman alıcaksın sonucu bi de ilk kan degerin kaçtı ?

çok güsel olmuş cnm inşallah bu takvimde 38li haftaları görürüz :)

ayyyyyy inşallah yaaaaaaa

ayyyy ben ne görüyorum hemen listeye bakayım dedim uhibbi canım hamileymişsin çok sevindim çok maşaallah canım suphanallah

çookk teşekkür ederiimm
topigimin ilk hamilesiii ilk umuduuuuuuuuu çok teşekkür ederim

Uhibbukecim nasıl sevindim yaa,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah topicimizde ne kadar cok hamişr oldu maşallah ve ben inanıyorum ki bu topicte hamile olmayan kalmayacak hayırlısıyla

bende inanıyorum yaaa kırmızı listemiz arta arta devam ediceeekkkkkk bu sefer hamileliğe dair konusucaz edicezzzzz
rabbim saglıcakla kucagımıza almayıda nasip etsin yaaaa

amin inşallah rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin ...
bekleyen isteyen arkadaşlara da tez zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallaahh

ne zaman alıcaksın sonucu bi de ilk kan degerin kaçti

Ben gecen hafta sali gunu yaptirmistim 122 cikmisti sonuç.. Bu sonucu yarin alacagim kismetse hayirlisi. Tabi değerin tek basina artması yeterli değil. Bebislerin gelisimide güzeldir inşallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah yaa kat kat artmıştır degerin
bende inşallah haftaya salı tekrarlıyım diyorum...şimdi doktora gitsemde bişey gözükmicek beklicem o yüzden biraz dahaa...

canım hadi gözün aydın çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin meleğin Allah sizi korusun canım benim darısı da başımıza olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…