Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

canım benim yaa maşallah çıkmaz inş Rabbim korusun ikinizide

aminnnn cnm inşallahhhh

canım hadi gözün aydın çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin meleğin Allah sizi korusun canım benim darısı da başımıza olsun inşallah

çook teşekkür ederim yaa inşallaahh tez zamanda sizde vericeksiniz bu müjdeyi inanıyouuummm

bana da düşük gelmişti. dr'um iyi bu dedi. 20'ler-30'lar riskli düşük tehlikesi yüksek demişti. :13:

heh iyi o zaman biraz daha rahatladım yaaa

ben kendi hesaplamalarıma göre açmıştım sonra sildim. dr daha haftalığını söylemedi o yüzden ctesi günü gittiğimizde kesinleşirse Allahın izniyle tekrar yazacağım :)

hadi hayrılısı bakalım saglıklı haberlerle dönersin inşallaah yaaa çok heyecanlı bir sürü merakı süreç bizi bekliyo resmen :)))

canım benim yaa maşallah çıkmaz inş Rabbim korusun ikinizide

kromozommmmm çok teşekkür ederm yaaa rabbim tez zamanda sana da yaşatsın inşallaahhh

artık dularım hepinizleeeeee

ayyy ben senin takvimini yeriiimmmmm
canııımm sakın seni böyle güzel süreçte yalnız bıraktığımı düşünme, gerçi yalnız değilsin bir sürü arkadaşımız var burda da. desteğimi esirrgediğimi ya da sevincini paylaşmadığımı düşünme sakın. bilgisayarım çalındı yaklaşık 2 hafta önce. evden giremiyorum artık. işte de bikaç saat kalıp çıkıyoruz. bazen o bile olmuyo başka yerde toplantı oluyo. cepten de giriyorum bazen ama pc gibi olmuyo bilirsin.

yoksa okadar çok sevindim okadar mutluyumki senin adına eşime bile söyledim topikten arkadaşım hamileymiş dedim.
canım benim yaaa, geçen ay nekadar üzüldüğünü biliyoruz hepimiz. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. eşinle şöyle güzel bi çekirdek aile olun yawrunuzla
darısı da bizim başımıza artık
bize dua etmeyi unutma bak, mübarek aylardayız
canımsın

Son düzenleme:

aminn canım inş. ya acaba bu geç döllenme nasıl oldu, geç yumurtladıysan o sırada ilişki olmadı o zaman erken mi yumurtladın acaba?

inşallah yaa kat kat artmıştır degerin
bende inşallah haftaya salı tekrarlıyım diyorum...şimdi doktora gitsemde bişey gözükmicek beklicem o yüzden biraz dahaa...

Evet boşuna ultrasona girme. Ne kadar az girersek o kadar iyi. Bende cikan sonuca gore gideceğim doktora yeterli değilse beklemeyi düşünüyorum. Kalp afişi kese gözükür durumda olsun. Gereksiz stres olmasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımsıınnn yaaaaaa

yalnız bıraktıgını ya da sevincimi paylaşmadıgını düşünmedim ama inan merak ediyodummm ben bu şaşkınlıklardayken cemreee nerde diye

cepten girme zorlugunu çook çook iyi biliyorum Allah kolaylık versin bu arada pc için geçmiş olsun yaaa
rabbim başka zeval vermesin inşallaah

çook çooook teşekkür ederim herşey için yanımda oldugun için en az benim kadar sevindigin için duaların ve iyi dileklerin içiiinn
inşallaah saglıcakla kucagıma alırım ve sizde tez zamanda müjdeyi verirsiniz yaaaaaaaaa

nasıl dua ediyorum bilseniz rabbim bu mutlulugu size de yaşatsıın

aminn canım inş. ya acaba bu geç döllenme nasıl oldu, geç yumurtladıysan o sırada ilişki olmadı o zaman erken mi yumurtladın acaba?

heh işte ben de tam bunu merak ediyodum:)))

erken yumurtlamış olsam degerim daha yüksek olurdu ve tam tam zamanında belli olurdu benim bat ı geçeli 9 gün oluyo resmen....
tam tatile çıkmadan önce adetin 23 24. günlerinde ilişki olmuştu sonra 10 gün olmadı zaten...sanırım o zaman nasip etti rabbim...
ben normalde 18 19 da yumurtlarım ki o tarhlerde pozitif görmedim ve sonrasında bayaga akıntım artmıştı ama ovu testini bıraktıgım içn tam gününü bilmiyorum ha

bence de haklısın..
yalnış bilmiyosam 6000 li degerlede kalp atışı duyuluyormuş tabi kişiden kişiye göre degişir ....rabbim saglıklı sıhhatli nasip etsinde varsın bi kaç hafta bekleyelim bi sene beklemişisz bu ne ki :)

senin kalbin çok güzel, duaların kabul oldu ki bak bebeğin geliyor
bize ettiğin dualar da kabul olsun bizimkiler de gelsiiinnn
bi de sevinç smileylarımı hazır işteki pc başındayken yapim içimde kalmasın:118::118::118::118::118:

hııımmm demekki sen geç yumurtlamışsın. ozaman bebiş biraz geriden takip etçek adet tarihine göre. doktor yeni bi hesaplama yaptı mı, değere göre yorum yapıyo sanırım çünkü.

Allah razı olsuunnnnn rabbim cümlemize saglıcakla kucagımıza almayıda nasip etsin :)

ya bana degerim düşük geldi yoksa evham mı yapıyoruuumm:18:
senin kaçtı ilk testte ?

en adetime 4-5 gun kala idrarda silik cizgi yi gormustum ama kani adetimi 4 gun gecince yaptirdim 4142 cikmisti degerim bende yuksekmi die bian tedirgin olmustum.Ben muhtemelen hemen adetsonrasi hamile kaldim Canim ve sende muhtemelen gec yumurtladin ve gec dollenme yasiyorsun evham yapma kendine daha artar allahin izni ile biliyorsun stres bu durumda cok etkilio insani...

anamm yeni hamişler var hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıcakla sıhatle doğmayı doğurmayı nasip etsin hepinize inş. kızlar pek gıremıyorum kk ya bende 5 haziranda regli oldum 5-6 temmuz gibi diğer regli tarihim 9 temmuzda eşim geliyor doğudan şark hizmetimiz seneye bitecek inş. kavuşacağız 15 gun kalacak eşim reglime 10 gun varken dönecek bakalım bu ay korunmayacagız artık olursa 3. yıl dönümü hediyesi olacak bize folik asit kullanıyorum bır aydır doktora gıttım kontrollerimi yaptırdım calışmalar başlayacak bakalım nasip kısmet hayırlısı olsun hakkımızda kafaya takmam diye düşünüyorum tatilde olcaz cunku gezicez kafam dağılır son 4 gün evde olacağız eşime geldiği gibi keçiboynuzu pekmezı özü alıp yedircem

ayyyy etmez miyim dua yaaaaa rabbim en en tez zamanda size de nasip edicek ve sizin içinde burda sevinç smilleri paylaşcazzz

hııımmm demekki sen geç yumurtlamışsın. ozaman bebiş biraz geriden takip etçek adet tarihine göre. doktor yeni bi hesaplama yaptı mı, değere göre yorum yapıyo sanırım çünkü.

yok canım muayene olmadım tahlil sonucunu gösterdim pozitif hayırlı olsun dedler o kadar benim doktorda yıllık izindeymiş özelde ki doktra gidicem ama o da il de o yüzden biraz daha bekliyim diyorum...
zaten sat a göre 6+1 im ama bu degerde o hafta zor :)

yok bugün biraz daha rahatım haftaya salı inşallah tekrar yaptırırım o degere göre de muayene giderim diyorum...bence de adete yakın oldu sanırım :)))
olsun rabbim saglıklı b şekilde nasip etsinde varsın biraz daha sabredelim heyecanlanalım :))

hadi hayırlısı olsun inşallah yaaaaaaaa
Rabbim tez zamanda nasp eder inşallah sana da bekleyen herkese deeeee

Amin amin guzel heyecanlar bunlar heyecanlanalim tabi yalniz insan kalp atisini duyana kadar rahat olamiyo zaten inanilmaz bi gerginlik yasiyo aklim fikrim orada hayirlisi ile o gunleride goruruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…