canım bide bir şey soracağım, adete yakın akıntın falan oldu mu? hani diyorlar ya akıntı artıyor vs
Amin amin guzel heyecanlar bunlar heyecanlanalim tabi yalniz insan kalp atisini duyana kadar rahat olamiyo zaten inanilmaz bi gerginlik yasiyo aklim fikrim orada hayirlisi ile o gunleride goruruz insallah
anamm yeni hamişler var hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıcakla sıhatle doğmayı doğurmayı nasip etsin hepinize inş.kızlar pek gıremıyorum kk ya bende 5 haziranda regli oldum 5-6 temmuz gibi diğer regli tarihim 9 temmuzda eşim geliyor doğudan şark hizmetimiz seneye bitecek inş. kavuşacağız 15 gun kalacak eşim reglime 10 gun varken dönecek bakalım bu ay korunmayacagız artık olursa 3. yıl dönümü hediyesi olacak bize folik asit kullanıyorum bır aydır doktora gıttım kontrollerimi yaptırdım calışmalar başlayacak bakalım nasip kısmet hayırlısı olsun hakkımızda kafaya takmam diye düşünüyorum tatilde olcaz cunku gezicez kafam dağılır son 4 gün evde olacağız eşime geldiği gibi keçiboynuzu pekmezı özü alıp yedircem
Kızlar sizce yum günüm mü tam olarak eşit değil ama yakın ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
uhibbuke hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almayınasip etsin...duydunmu bebeğinin kalp atışını:)
kızlarrrrr bende hamilelik takvimi yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yapabilcek olan varmı...:)
bende mi alsam keçiboynuzu özünden benim adam yemez ama böyle şeyler başına ekşirim olmazsa midesi rahatsız da biraz ondan sebep hiçbişey yiyip içesi gelmiyo
hadi hayırlısı olsun inşallah yaaaaaaaa
Rabbim tez zamanda nasp eder inşallah sana da bekleyen herkese deeeee
ayy bence hailesin silik çıkıyor genelde ilk zamanlar cevremden cok biliyorum bu konuda silik teste cok şahit oldum
spermlerin hareketliğini ve kalitesini artırıyormus al yedirmiğdesinede yararlı doğal bişey sonuçta
amın canım inş.Allah herkesin gönlüne göre versin
tıkıcam ağzına ağzına :)))
abooowwwwwwwwwwwww topigiiii birbirine katmışım yaaaaaa
aşkolsun size ben hiç sizi unutur muyummmmmmmmm
sabah gittim kan testine yanında bir sürü daha test istediler yok idrar yok tam kan yok glukoz vs vs neyse tüm sonuçlar ögleden sonra çıkcakmış geldim eve bilgisayarda güncelleştirme varmış 2 saate yakın sürdü açılmadı neyse ögleden sonra gittim test sonuçlarını almaya sonucum 144
bayaga bi şaşırdım sonuçta bat ım geçeli 8 gün oluyo ve kesinlikle geç yumurtlama olmamıştır diyodum ama sanırım geç yumurtlamaymış :) neyse glukoz falan herşey normal çıktı geldimm eveeeee misafir geldim akşam yemegi çay vs derken az önce gittiler inanın mutfagı toplamadan buraya geldiimm
hadi hayrılısı bakalım saglıklı haberlerle dönersin inşallaah yaaa çok heyecanlı bir sürü merakı süreç bizi bekliyo resmen :)))
kendime güzel bir parfüm aldım kızlar birazcık kendime geleyim de çalışmalara başlayalım süslenip püsleneyim biraz yaaa olmuyo böyle döküntü gibi oldumkocayı azdırmak lazım keçiboynuzu da dayayayım ben buna yine ne varsa kadınlarda var yaaa sayemizde çocuk sahibi olacaklar onlar yan gel yat olacak bu iş zannediyolar.
ne aldın?
ben de bu aralar çok paspalım yaa. evimi temizlemem lazım kendime de bi çeki düzen versem iyi olacak.
sen hamilesin boşver kullanma böyle kimyasal şeyler canım ben d&p den açık parfüm aldım beyaz çikolata kokusu
tatlım kullanıyorum mecburen. roll-on'da kullanıyorum işyerinde çalışırken terlediğimde çok kötü kokuyor çünkü sürekli de üst yönetimle aynı ortamdayız, hoş olmuyor. parfümü tenime sıkmıyorum ama kıyafetime sıkıyorum.[/QUOTE
anladım canım neyse miden bulanmıyosa kullan kıyafetine sıkarak
tatlım kullanıyorum mecburen. roll-on'da kullanıyorum işyerinde çalışırken terlediğimde çok kötü kokuyor çünkü sürekli de üst yönetimle aynı ortamdayız, hoş olmuyor. parfümü tenime sıkmıyorum ama kıyafetime sıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?