Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

canım bide bir şey soracağım, adete yakın akıntın falan oldu mu? hani diyorlar ya akıntı artıyor vs

hani dedim ya ilişkiyi bıraktık on gün kala o dönem bayaga akıntım vardı yani yumurtlama zamanımdı sanırım...sonra tamamen gitti adet dönemimde hiç bişey yoktu şimdde normal akıntım var öyle çok aşırı degil yani

Amin amin guzel heyecanlar bunlar heyecanlanalim tabi yalniz insan kalp atisini duyana kadar rahat olamiyo zaten inanilmaz bi gerginlik yasiyo aklim fikrim orada hayirlisi ile o gunleride goruruz insallah

inşallah yaaa :)
rabbim saglıklı sıhhatli her anın keyfini yaşamayı nasip etsin inşallaah

bende mi alsam keçiboynuzu özünden benim adam yemez ama böyle şeyler başına ekşirim olmazsa midesi rahatsız da biraz ondan sebep hiçbişey yiyip içesi gelmiyo

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar sizce yum günüm mü tam olarak eşit değil ama yakın ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

değil sanırım ben bu testi hiç kullanmadım ama yorumlardan okuduğum kadarıyla 2. çizgide koyu kırmızı olması gerekiyor...

uhibbuke hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almayınasip etsin...duydunmu bebeğinin kalp atışını:)

amiin inşallah :)
yok daha kalbini duymayı bırak kese falan görmedim degerim henüz 144 bekliyip bi hafta sonra tekrar yaptırıcam bakalım hayırlısı inşallah :)

kızlarrrrr bende hamilelik takvimi yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yapabilcek olan varmı...:)

profil ayarlarına gir orda bebeginin doğacagı muhtemel tarihi yaz ve kaydet imza kendiliginden oluyo:)

yok bu tam pozitif degil ama dediğin gibi yum günün bayaga yaklaşmış yapmaya devam et bencee

ayy bence hailesin silik çıkıyor genelde ilk zamanlar cevremden cok biliyorum bu konuda silik teste cok şahit oldum
bende mi alsam keçiboynuzu özünden benim adam yemez ama böyle şeyler başına ekşirim olmazsa midesi rahatsız da biraz ondan sebep hiçbişey yiyip içesi gelmiyo

spermlerin hareketliğini ve kalitesini artırıyormus al yedir miğdesinede yararlı doğal bişey sonuçta
hadi hayırlısı olsun inşallah yaaaaaaaa
Rabbim tez zamanda nasp eder inşallah sana da bekleyen herkese deeeee

amın canım inş.Allah herkesin gönlüne göre versin

Bence de akşam bi daha yapıcam ve bugünleri değerlendircem inş sence gün aşırı mı cnm senin nasıldı ov testi yapmış mıydın

tıkıcam ağzına ağzına :)))

canım benimmm,Sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına al inşallah fazlasıyla hakettin bu mutluluğu darısı bizim başımıza,bizi bırakıp gitme ama olur mu

kendime güzel bir parfüm aldım kızlar birazcık kendime geleyim de çalışmalara başlayalım süslenip püsleneyim biraz yaaa olmuyo böyle döküntü gibi oldum kocayı azdırmak lazım keçiboynuzu da dayayayım ben buna yine ne varsa kadınlarda var yaaa sayemizde çocuk sahibi olacaklar onlar yan gel yat olacak bu iş zannediyolar.

ne aldın?

ben de bu aralar çok paspalım yaa. evimi temizlemem lazım kendime de bi çeki düzen versem iyi olacak.

sen hamilesin boşver kullanma böyle kimyasal şeyler canım ben d&p den açık parfüm aldım beyaz çikolata kokusu

tatlım kullanıyorum mecburen. roll-on'da kullanıyorum işyerinde çalışırken terlediğimde çok kötü kokuyor çünkü sürekli de üst yönetimle aynı ortamdayız, hoş olmuyor. parfümü tenime sıkmıyorum ama kıyafetime sıkıyorum.

ama viktoria scret ın parfümleri çok güzel kokuyo afrodizyak etkili vuhuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…