Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

teşekkür ederim cnm...

Aynen katiliyorum cnm bu adamlari kudurtmanin yolunu bulmak gerek bnde k.boynuzu kuru uyguluycam istek artiriyoms vlla butun zorluklari biz cekiyoruz stresi biz yasiyoruz deneme yapalim dedigom zamn adam burnunu bukuyo hmde nezamn gelcrk bizm sipa der ee acik caba diyorum bnde

öyle malesef şimdiki erkekler tırt malesef iş bize düşüyo yapacak bişey yok kolları sıvadık madem sonuna kadar götürücez alıştılar zaten nasıl olsa ben uğraşıyorum araştırıyorum ona iş kalmıyo inanır mısın artık ovüde çift çizgi görmeden ilişki bile olmuyo gibi bizde adama çalışalım diyorum noldu çift çizgimi diye soruyo bana yaaa

Ayy cok guldum ama ovi testine guvenme bnce okadar sik sik dene diycrm ama diyene bak bn cok tembelim yani ben degilde esim yumurtlama haftasina dikkat ediyorum ondan snra yok blkide gec yumurtluyorm bilmiyorm ama bnim adam bni deli ediyo ya vlla yoruldum artik ona laf anltmaktan allahim yardimcim iz olsun

ovü testi güvenilir ben sonuna kadar güveniyorum ama öncesinde de tabi ilişki yapmak lazım sık olmasada yapıyorum o günlerde de nasip kısmet herşey yaaaa

Seninle batlarimiz ayni sanirim heycanlimisin az kaldi ins vardir hayirlisiyla

Aslına bakarsan pek yok gibi canım ya çünkü tam yumurtlama zamanında 4 gün ara verdik çalışmalara yani bi anda test silikleşti öyle anlatayım o yüzden bu ay olmaz gibi gelio bana.tabiki Rabbimin hikmetinden sual olunmaz bekleyeceğim,sende var mı bi belirti falan ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ovü testi güvenilir ben sonuna kadar güveniyorum ama öncesinde de tabi ilişki yapmak lazım sık olmasada yapıyorum o günlerde de nasip kısmet herşey yaaaa
Aslinda bnde kullanabilirim bakim buay bissy yoksa ramazanda bisey yapmicam ramazandan snra esime k.boynuzu kuru bna incir havu kuru deniycem ovi testinide denesem guzel olur bn sik sik deneyemiyorm en azindan yimurtlamayi kacirmam blki hayirlisi artik

Acikcasi bizimde uckere oldu ikigun arayla yakaladimmi bilmiuorm ama olmamistir gbi geliyo bn bu ay hic yumurtlama belirtiside yasamadim suan adet nelirtiside yok daha bes gun var blki yarin falan bi belirti olur bilmiyorm onun disinda bisey anlamiyorm bn dunden once sag snra sol tarafima bisanci faln hirdi ama blkide gec yumurtluyorm onun belirtisi olabilir hic biiyorm
M

İkimiz içinde hayırlısı olsun canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlarr ben hala adet olmadim 5 gün oldu bugün dun kan tahlili negatifti geç döllenme olup yükselme ihtimali var mi sizcee ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

KK da arastrdm adeti 3 gün geçince beta HCG negatif cikmis 1 hafta daha beklemiş gelmeyince tekrar yaptirmis 165 cikmis betasi çok umutlandim okuyunca sizcede olabilirmi boylee

Bende öyle olur diye çok umitlenmustim ama 8. Gün adet oldum inşallah sen olmazsin

geçen ay benimde bir hafta geçti iki kere idrar 6. gün kan testi ve negatif sonuç olarak 7. gün birden başladı akıntısı kupkuruyken bir anlam veremedim 14 yaşımdan beri adet oluyorum ve 28 e girdim ilk defa gecikti ve bu ay çok fazla kişi bu şelikde gecikme yaşadı acaba mevsim değişimden mi oldu bilemedim ama inşallah senin ki vardır cnm dua et

Bende öyle olur diye çok umitlenmustim ama 8. Gün adet oldum inşallah sen olmazsin

Hic belirtimde yok sivi şeffaf akintim var sadece su gibi bide sağ gogsumde sanci var çok aman ya yoksa da adet olup kurtulsam önüme baksam.

Adet olacagima yakin kupkuru olurum ben ama su an hep şeffaf su gibi kokusuz akintim var bir haftadır ilişkide yok içeride kalan spermlerdr dicem ama ilişkide olmadi adet olsamda kurtulsm..

canım benimmm,Sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına al inşallah fazlasıyla hakettin bu mutluluğu darısı bizim başımıza,bizi bırakıp gitme ama olur mu

amiin inşallahhh
siz de tez zamanda verceksiniz bu müjdeyi inanıyorummmmm:)
ne bırakmasııııı bak bakalım hiç öyle bi göz var mı bendeee

Allah seni iyi etsin emiiii :)))

aynen öyle canım. heyecanlı olduğu kadar korkulu ve telaşlı da. acaba bebeğim iyi mi diye de sormadan edemiyor insan...:44:

aynen öyleee :)
bugün az bi dışarı çıktım sancım olduu acaba bişey mi oluyo diye tedirgin oldum hemen yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…