amiin inşallah :)
yok daha kalbini duymayı bırak kese falan görmedim degerim henüz 144 bekliyip bi hafta sonra tekrar yaptırıcam bakalım hayırlısı inşallah :)
profil ayarlarına gir orda bebeginin doğacagı muhtemel tarihi yaz ve kaydet imza kendiliginden oluyo:)
yok bu tam pozitif degil ama dediğin gibi yum günün bayaga yaklaşmış yapmaya devam et bencee
kendime güzel bir parfüm aldım kızlar birazcık kendime geleyim de çalışmalara başlayalım süslenip püsleneyim biraz yaaa olmuyo böyle döküntü gibi oldumkocayı azdırmak lazım keçiboynuzu da dayayayım ben buna yine ne varsa kadınlarda var yaaa sayemizde çocuk sahibi olacaklar onlar yan gel yat olacak bu iş zannediyolar.
Aynen katiliyorum cnm bu adamlari kudurtmanin yolunu bulmak gerek bnde k.boynuzu kuru uyguluycam istek artiriyoms vlla butun zorluklari biz cekiyoruz stresi biz yasiyoruz deneme yapalim dedigom zamn adam burnunu bukuyo hmde nezamn gelcrk bizm sipa der ee acik caba diyorum bnde
öyle malesef şimdiki erkekler tırt malesef iş bize düşüyo yapacak bişey yok kolları sıvadık madem sonuna kadar götürücez alıştılar zaten nasıl olsa ben uğraşıyorum araştırıyorum ona iş kalmıyo inanır mısın artık ovüde çift çizgi görmeden ilişki bile olmuyo gibi bizde adama çalışalım diyorum noldu çift çizgimi diye soruyo bana yaaa
canım benimmm,Sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına al inşallah fazlasıyla hakettin bu mutluluğu darısı bizim başımıza,bizi bırakıp gitme ama olur mu
Ayy cok guldum ama ovi testine guvenme bnce okadar sik sik dene diycrm ama diyene bak bn cok tembelim yani ben degilde esim yumurtlama haftasina dikkat ediyorum ondan snra yok blkide gec yumurtluyorm bilmiyorm ama bnim adam bni deli ediyo ya vlla yoruldum artik ona laf anltmaktan allahim yardimcim iz olsun
Seninle batlarimiz ayni sanirim heycanlimisin az kaldi ins vardir hayirlisiyla
Aslinda bnde kullanabilirim bakim buay bissy yoksa ramazanda bisey yapmicam ramazandan snra esime k.boynuzu kuru bna incir havu kuru deniycem ovi testinide denesem guzel olur bn sik sik deneyemiyorm en azindan yimurtlamayi kacirmam blki hayirlisi artikovü testi güvenilir ben sonuna kadar güveniyorum ama öncesinde de tabi ilişki yapmak lazım sık olmasada yapıyorum o günlerde de nasip kısmet herşey yaaaa
ama viktoria scret ın parfümleri çok güzel kokuyo afrodizyak etkili vuhuuuuuuu
Acikcasi bizimde uckere oldu ikigun arayla yakaladimmi bilmiuorm ama olmamistir gbi geliyo bn bu ay hic yumurtlama belirtiside yasamadim suan adet nelirtiside yok daha bes gun var blki yarin falan bi belirti olur bilmiyorm onun disinda bisey anlamiyorm bn dunden once sag snra sol tarafima bisanci faln hirdi ama blkide gec yumurtluyorm onun belirtisi olabilir hic biiyormAslına bakarsan pek yok gibi canım ya çünkü tam yumurtlama zamanında 4 gün ara verdik çalışmalara yani bi anda test silikleşti öyle anlatayım o yüzden bu ay olmaz gibi gelio bana.tabiki Rabbimin hikmetinden sual olunmaz bekleyeceğim,sende var mı bi belirti falan ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Acikcasi bizimde uckere oldu ikigun arayla yakaladimmi bilmiuorm ama olmamistir gbi geliyo bn bu ay hic yumurtlama belirtiside yasamadim suan adet nelirtiside yok daha bes gun var blki yarin falan bi belirti olur bilmiyorm onun disinda bisey anlamiyorm bn dunden once sag snra sol tarafima bisanci faln hirdi ama blkide gec yumurtluyorm onun belirtisi olabilir hic biiyorm
M
KK da arastrdm adeti 3 gün geçince beta HCG negatif cikmis 1 hafta daha beklemiş gelmeyince tekrar yaptirmis 165 cikmis betasi çok umutlandim okuyunca sizcede olabilirmi boylee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy hamile hamile dahs bi yorucu olur zaten birakirsin heralde bi sorun olmazsa yedinci aya kasar calisadabilirsinÖldüm, bittim...
Müthiş yorgunum kızlaaarrrr... Biri beni bu şirketten kurtarsıııııınnnnnnnnnnn
Bende öyle olur diye çok umitlenmustim ama 8. Gün adet olduminşallah sen olmazsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçen ay benimde bir hafta geçti iki kere idrar 6. gün kan testi ve negatif sonuç olarak 7. gün birden başladı akıntısı kupkuruyken bir anlam veremedim 14 yaşımdan beri adet oluyorum ve 28 e girdim ilk defa gecikti ve bu ay çok fazla kişi bu şelikde gecikme yaşadı acaba mevsim değişimden mi oldu bilemedim ama inşallah senin ki vardır cnm dua et
canım benimmm,Sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına al inşallah fazlasıyla hakettin bu mutluluğu darısı bizim başımıza,bizi bırakıp gitme ama olur mu
kendime güzel bir parfüm aldım kızlar birazcık kendime geleyim de çalışmalara başlayalım süslenip püsleneyim biraz yaaa olmuyo böyle döküntü gibi oldumkocayı azdırmak lazım keçiboynuzu da dayayayım ben buna yine ne varsa kadınlarda var yaaa sayemizde çocuk sahibi olacaklar onlar yan gel yat olacak bu iş zannediyolar.
aynen öyle canım. heyecanlı olduğu kadar korkulu ve telaşlı da. acaba bebeğim iyi mi diye de sormadan edemiyor insan...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?