teşekkür ederim cnm...
msjını okuyunca aklıma bugün internette eşimin gördüğü haber geldi :)))Aynen katiliyorum cnm bu adamlari kudurtmanin yolunu bulmak gerek bnde k.boynuzu kuru uyguluycam istek artiriyoms vlla butun zorluklari biz cekiyoruz stresi biz yasiyoruz deneme yapalim dedigom zamn adam burnunu bukuyo hmde nezamn gelcrk bizm sipa der ee acik caba diyorum bnde
öyle malesef şimdiki erkekler tırt malesef iş bize düşüyo yapacak bişey yok kolları sıvadık madem sonuna kadar götürücez alıştılar zaten nasıl olsa ben uğraşıyorum araştırıyorum ona iş kalmıyo inanır mısın artık ovüde çift çizgi görmeden ilişki bile olmuyo gibi bizde adama çalışalım diyorum noldu çift çizgimi diye soruyo bana yaaa
Öldüm, bittim...
Müthiş yorgunum kızlaaarrrr... Biri beni bu şirketten kurtarsıııııınnnnnnnnnnn
KK da arastrdm adeti 3 gün geçince beta HCG negatif cikmis 1 hafta daha beklemiş gelmeyince tekrar yaptirmis 165 cikmis betasi çok umutlandim okuyunca sizcede olabilirmi boylee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu ay moralim çok bozuldu kesin gözüyle bakiyodum hamile olduğuma bundan sonra yumurta hesabi yok adet takvimi yok zaten gün aşırı iliskj oluyor 2 senedir, yumurtayı yakalariz belki, bakalım bu sefer nasip olacakmışallah hepimizin hakkında hayirlisini versin.hepinize ve bana sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda amiiiiiiiiinnnnnn :)
uhibbukeeeeemmmm bebiş geliyo senin bebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amiin inşallah
Az önce lsteye baktım da liste de yoksun sen söyledin de ben mi yazmayı unuttum acaba ?
tam olarak bat tarıhin neydi ?
Yok söylemedim beklenen tarih 17 siydi ama 25 oldu :) ümitler önümüzdeki aya artik nasipsee
hadi hayırlısı inşallaaah son bat ın olur :))
25 temmuz diye listeye yazıyorum inşallah
Tamam inşallah bu don olur :) müjdeli haber almak istiyorum artık
Bu ay moralim çok bozuldu kesin gözüyle bakiyodum hamile olduğuma bundan sonra yumurta hesabi yok adet takvimi yok zaten gün aşırı iliskj oluyor 2 senedir, yumurtayı yakalariz belki, bakalım bu sefer nasip olacakmışallah hepimizin hakkında hayirlisini versin.hepinize ve bana sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda amiiiiiiiiinnnnnn :)
cemrem yaaaaaa bat ı 3 gün geçe yazmıssın bunu gecenlerdeee
resmen hissetmişsiiin yaa
iyi ki varsıınnn(ız) arkadaşıımmmmm inşallah tez zamanda seninde olcakkkkk yine böyle uhibbukeee bebişiiimmmm geliyoooooooooo diye haykırcaksıınnn
amiin inşallah
Az önce lsteye baktım da liste de yoksun sen söyledin de ben mi yazmayı unuttum acaba ?
tam olarak bat tarıhin neydi ?
Gunaydin kizlar gece 4 te yattim sabah 7 de kalktim misafirim vardi zaten adetimde gelmedi ne sıkıcı bi durummus ya bu bebekte yok adette bkle bekle nereye kadar..
gecen ay bende öleydim kan testi yaptırdım bi hafta önce yok çıktı o zaman gecmek bilmemişti
Eee sonuç ne peki cnm ben 4 gün gecikince kan tahlili yptrdm 0.100 cikti negatif bugün gecikmenin 6. Günü yok hala
Evet yaa sen regl olcam lekelenmem oldu dediginde inanasim gelmemisti, kac aydir hic gecikmiyodun cunku bu ay sen gecikince hissetmistim:)
İnsaallah hayirliysa arkandan biz de verelim mujdelericanim arkadadasiiimmm iyiki sen de varsin ve seni tanima firsatim oldu iyikide ))
Ayyyy ex batdasiiim... uzun zama dir giremiyoruuum.. bi gireyim dedim cooooooook sevindim.. nekasar guzel.. <3 umut sende vardi ise yaradi baak
Gunaydin kizlar gece 4 te yattim sabah 7 de kalktim misafirim vardi zaten adetimde gelmedi ne sıkıcı bi durummus ya bu bebekte yok adette bkle bekle nereye kadar..
inşallah inşallah ben inanıyorum rabbim mükafatlarımızı peşpeşe yolluyooooo
tek tek hepiniz haykıracasınııızzzzzzzzzzzz
evetttt eski batdaşıımmm nerelerdesin sen yaaaa
hiç ummadıgım bi ay da adet oldum dedikten sonra rabbim nasip etti hamdolsun
inşallah tez zamanda isteyen ve bekleyen herkese de nasip olurda kat kat artar sevincimiz her güünn
seni o kadar iyi anlıyorum kiiii....
11 ay..... kimi ay 5 gün erken oldum neye ugradıgımı şaşırdım...
kimi ay 6 gün gecti testte beta 11 çıktı hamile degilsiniz dendi...
düşündükçe araştırdım araştırdıkça kendime teşhisler koydum belirtiler aradım vs vs
Adet olup 3 gün sadece leke görüp her seferinde sökülcekmiyim derdi yaşadım ve bunların hepsi doktorun dediğine göre strestenmiş...
Belirsizlik kadar zoru yok, at kafandan düşünme rahat ol diyemem sana...çünkü bunun ne kadar zor oldugunu biliyorum...
Nacizane tavsiye edebilecegim sürekli ugraşacak, seni meşgul edecek şeyler bul kendine...gebelige, belirtilere dair araştırıp okumayı bırak...inan onların yararı olsa ben 11 ay degil 1 ay bile beklemeden ilk ay hamile kalırdım :)
çok güzel anlatmışsın canım haklısın ve cidden stres yapmamak çok zor. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin en kısa zamanda inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?