Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

teşekkür ederim cnm...

imzandaa çok yakışmışşşş
5 gün var aramızdaa

msjını okuyunca aklıma bugün internette eşimin gördüğü haber geldi :)))
bi de bana sesli sesli okuyo
kadınları kışkırtıp kudurtan bi parfüm sırayla bir çok arap ülkesnde yasaklanmış acaba nasıl bişey diyo

kadınlar için varsa erkekler içinde vardır

ayy sen bu akşam iyi güldürdün beniiii
Rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürsün yaaaa

Öldüm, bittim...

Müthiş yorgunum kızlaaarrrr... Biri beni bu şirketten kurtarsıııııınnnnnnnnnnn

ayyy sen bi de çalışıyor musuuunnnnn
ben bugün az bi dışarı çıktım enerji hal derman kalmadııııııııı
ben mi çok zayıfım nedir :))
ama burası çok sıcak o da varrr

burda başka bi topikte ki arkadaşında ilk hafta kanda bile çıkmamıştı adeti 10 gün geçtiginde kanda 30 küsürdü degeri tam adet zamanı döllenmiş...
böyle şeyler olabilir tabi ki...
ama kafanı tamamen buna takıp şartlarsan hamile degilsende boşuna stresten adetin gecikecek(
Rabbime teslim ol vee "işimi sana bıraktım hakkımda hayırlı olaı tez nasip eyle" diye dua et bol boll

Bu ay moralim çok bozuldu kesin gözüyle bakiyodum hamile olduğuma bundan sonra yumurta hesabi yok adet takvimi yok zaten gün aşırı iliskj oluyor 2 senedir, yumurtayı yakalariz belki, bakalım bu sefer nasip olacakmış allah hepimizin hakkında hayirlisini versin.hepinize ve bana sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda amiiiiiiiiinnnnnn :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amiin inşallah

Az önce lsteye baktım da liste de yoksun sen söyledin de ben mi yazmayı unuttum acaba ?
tam olarak bat tarıhin neydi ?

uhibbukeeeeemmmm bebiş geliyo senin bebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

cemrem yaaaaaa bat ı 3 gün geçe yazmıssın bunu gecenlerdeee
resmen hissetmişsiiin yaa

iyi ki varsıınnn(ız) arkadaşıımmmmm inşallah tez zamanda seninde olcakkkkk yine böyle uhibbukeee bebişiiimmmm geliyoooooooooo diye haykırcaksıınnn

amiin inşallah

Az önce lsteye baktım da liste de yoksun sen söyledin de ben mi yazmayı unuttum acaba ?

Yok söylemedim beklenen tarih 17 siydi ama 25 oldu :) ümitler önümüzdeki aya artik nasipsee

Bende adet olayim full 2 günde 1 ilişki olacak simdi esimle konuşuyorum oda dur bakalim adet olda dedi inşallah tutmuştur diyrm ama hic ümidim yok adet olayimda calismalara baslayayim gerçi ramazanda çok zor iki günde bir ama ne yapalim :)

Evet yaa sen regl olcam lekelenmem oldu dediginde inanasim gelmemisti, kac aydir hic gecikmiyodun cunku bu ay sen gecikince hissetmistim:)
İnsaallah hayirliysa arkandan biz de verelim mujdeleri canim arkadadasiiimmm iyiki sen de varsin ve seni tanima firsatim oldu iyikide))

amiin inşallah

Ayyyy ex batdasiiim... uzun zama dir giremiyoruuum.. bi gireyim dedim cooooooook sevindim.. nekasar guzel.. <3 umut sende vardi ise yaradi baak

Gunaydin kizlar gece 4 te yattim sabah 7 de kalktim misafirim vardi zaten adetimde gelmedi ne sıkıcı bi durummus ya bu bebekte yok adette bkle bekle nereye kadar..

gecen ay bende öleydim kan testi yaptırdım bi hafta önce yok çıktı o zaman gecmek bilmemişti

gecen ay bende öleydim kan testi yaptırdım bi hafta önce yok çıktı o zaman gecmek bilmemişti

Eee sonuç ne peki cnm ben 4 gün gecikince kan tahlili yptrdm 0.100 cikti negatif bugün gecikmenin 6. Günü yok hala

Eee sonuç ne peki cnm ben 4 gün gecikince kan tahlili yptrdm 0.100 cikti negatif bugün gecikmenin 6. Günü yok hala

benimde 0.100 dü canım adet oldum bi kaç gün sonra

inşallah inşallah ben inanıyorum rabbim mükafatlarımızı peşpeşe yolluyooooo
tek tek hepiniz haykıracasınııızzzzzzzzzzzz

Ayyyy ex batdasiiim... uzun zama dir giremiyoruuum.. bi gireyim dedim cooooooook sevindim.. nekasar guzel.. <3 umut sende vardi ise yaradi baak

evetttt eski batdaşıımmm nerelerdesin sen yaaaa
hiç ummadıgım bi ay da adet oldum dedikten sonra rabbim nasip etti hamdolsun

inşallah tez zamanda isteyen ve bekleyen herkese de nasip olurda kat kat artar sevincimiz her güünn

seni o kadar iyi anlıyorum kiiii....
11 ay..... kimi ay 5 gün erken oldum neye ugradıgımı şaşırdım...
kimi ay 6 gün gecti testte beta 11 çıktı hamile degilsiniz dendi...
düşündükçe araştırdım araştırdıkça kendime teşhisler koydum belirtiler aradım vs vs
Adet olup 3 gün sadece leke görüp her seferinde sökülcekmiyim derdi yaşadım ve bunların hepsi doktorun dediğine göre strestenmiş...

Belirsizlik kadar zoru yok, at kafandan düşünme rahat ol diyemem sana...çünkü bunun ne kadar zor oldugunu biliyorum...
Nacizane tavsiye edebilecegim sürekli ugraşacak, seni meşgul edecek şeyler bul kendine...gebelige, belirtilere dair araştırıp okumayı bırak...inan onların yararı olsa ben 11 ay degil 1 ay bile beklemeden ilk ay hamile kalırdım :)

Allah yardımcın olsun canım ya..belirsizlik çok zor cidden..

çok güzel anlatmışsın canım haklısın ve cidden stres yapmamak çok zor. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin en kısa zamanda inş

çok güzel anlatmışsın canım haklısın ve cidden stres yapmamak çok zor. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin en kısa zamanda inş

amin inşallaaah kromozomummm

ama biliyorum stres yapma kafandan at deniyor yaa, demek kadar kolay degil....aklın fikrin ruhun ordayken gel deee düşünmee ne saçma dimi :)
o yüzden hele hayatı her dakikası hamilelik fikrindeyse bi insan durup nefes almalı ve bişeyler yapmalı...
el işi yap, kitap oku, evde yeni tarif dene eşine süpriz hazırla, arkadaşlarla plan yap,komşuya git vs vsss
ama yalnız kalma...çünkü o zaman saatlerce araştırıp okudugunu hesap kitap yaptıgını bile farketmeyecek kadar dalıyorsun

Günaydınnn dun minicigimin kalp atisini duyduk rabbime bin şükür dualarimdasiniz allahim bu mukemmel duyguyu sizlerede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…