Günaydınnn dun minicigimin kalp atisini duyduk rabbime bin şükür dualarimdasiniz allahim bu mukemmel duyguyu sizlerede nasip etsin
Aminnn canim olucak inşallah hayirlisiylaGözünaydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Duan içinde sağol bize de nasip olur inşallah :)
amin inşallaaah kromozomummm
ama biliyorum stres yapma kafandan at deniyor yaa, demek kadar kolay degil....aklın fikrin ruhun ordayken gel deee düşünmee ne saçma dimi :)
o yüzden hele hayatı her dakikası hamilelik fikrindeyse bi insan durup nefes almalı ve bişeyler yapmalı...
el işi yap, kitap oku, evde yeni tarif dene eşine süpriz hazırla, arkadaşlarla plan yap,komşuya git vs vsss
ama yalnız kalma...çünkü o zaman saatlerce araştırıp okudugunu hesap kitap yaptıgını bile farketmeyecek kadar dalıyorsun
Günaydınnn dun minicigimin kalp atisini duyduk rabbime bin şükür dualarimdasiniz allahim bu mukemmel duyguyu sizlerede nasip etsin
amin canım inş. Rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ayyy hamile hamile dahs bi yorucu olur zaten birakirsin heralde bi sorun olmazsa yedinci aya kasar calisadabilirsin
aynen öyleee :)
bugün az bi dışarı çıktım sancım olduu acaba bişey mi oluyo diye tedirgin oldum hemen yaaaa
ayyy sen bi de çalışıyor musuuunnnnn
ben bugün az bi dışarı çıktım enerji hal derman kalmadııııııııı
ben mi çok zayıfım nedir :))
ama burası çok sıcak o da varrr
günayyydıınnnnnn kızlarrrrrrrrr, nasılsınız?
inşallah inşallah ben inanıyorum rabbim mükafatlarımızı peşpeşe yolluyooooo
tek tek hepiniz haykıracasınııızzzzzzzzzzzz
evetttt eski batdaşıımmm nerelerdesin sen yaaaa
hiç ummadıgım bi ay da adet oldum dedikten sonra rabbim nasip etti hamdolsun
inşallah tez zamanda isteyen ve bekleyen herkese de nasip olurda kat kat artar sevincimiz her güünn
seni o kadar iyi anlıyorum kiiii....
11 ay..... kimi ay 5 gün erken oldum neye ugradıgımı şaşırdım...
kimi ay 6 gün gecti testte beta 11 çıktı hamile degilsiniz dendi...
düşündükçe araştırdım araştırdıkça kendime teşhisler koydum belirtiler aradım vs vs
Adet olup 3 gün sadece leke görüp her seferinde sökülcekmiyim derdi yaşadım ve bunların hepsi doktorun dediğine göre strestenmiş...
Belirsizlik kadar zoru yok, at kafandan düşünme rahat ol diyemem sana...çünkü bunun ne kadar zor oldugunu biliyorum...
Nacizane tavsiye edebilecegim sürekli ugraşacak, seni meşgul edecek şeyler bul kendine...gebelige, belirtilere dair araştırıp okumayı bırak...inan onların yararı olsa ben 11 ay degil 1 ay bile beklemeden ilk ay hamile kalırdım :)
imzandaa çok yakışmışşşş
5 gün var aramızdaa
msjını okuyunca aklıma bugün internette eşimin gördüğü haber geldi :)))
bi de bana sesli sesli okuyo
kadınları kışkırtıp kudurtan bi parfüm sırayla bir çok arap ülkesnde yasaklanmış acaba nasıl bişey diyo
kadınlar için varsa erkekler içinde vardır
ayy sen bu akşam iyi güldürdün beniiii
Rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürsün yaaaa
burda başka bi topikte ki arkadaşında ilk hafta kanda bile çıkmamıştı adeti 10 gün geçtiginde kanda 30 küsürdü degeri tam adet zamanı döllenmiş...
böyle şeyler olabilir tabi ki...
ama kafanı tamamen buna takıp şartlarsan hamile degilsende boşuna stresten adetin gecikecek(
Rabbime teslim ol vee "işimi sana bıraktım hakkımda hayırlı olaı tez nasip eyle" diye dua et bol boll
günayyydıınnnnnn kızlarrrrrrrrr, nasılsınız?
Gunaydin kizlar gece 4 te yattim sabah 7 de kalktim misafirim vardi zaten adetimde gelmedi ne sıkıcı bi durummus ya bu bebekte yok adette bkle bekle nereye kadar..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gelmedi be cnm gelsede kurtulsam..gelmedi mi hala :44::44:
Bende olsam bir an önce keşke önümüzdeki aya baksam bir hafta daha gelmezse tekrar beta HCG baktirayim diyorum..benimde 0.100 dü canım adet oldum bi kaç gün sonra
Aslında bu ay hic umudum yoktu umitlenmemistim de ama boyle oldu adetim yok hala off gelse keşke bir daha ki ay hic hesaplama yapmicam 2 günde bir ilişki bir daha kismet artik ne diyim..seni o kadar iyi anlıyorum kiiii....
11 ay..... kimi ay 5 gün erken oldum neye ugradıgımı şaşırdım...
kimi ay 6 gün gecti testte beta 11 çıktı hamile degilsiniz dendi...
düşündükçe araştırdım araştırdıkça kendime teşhisler koydum belirtiler aradım vs vs
Adet olup 3 gün sadece leke görüp her seferinde sökülcekmiyim derdi yaşadım ve bunların hepsi doktorun dediğine göre strestenmiş...
Belirsizlik kadar zoru yok, at kafandan düşünme rahat ol diyemem sana...çünkü bunun ne kadar zor oldugunu biliyorum...
Nacizane tavsiye edebilecegim sürekli ugraşacak, seni meşgul edecek şeyler bul kendine...gebelige, belirtilere dair araştırıp okumayı bırak...inan onların yararı olsa ben 11 ay degil 1 ay bile beklemeden ilk ay hamile kalırdım :)
gelmedi be cnm gelsede kurtulsam..
Bende olsam bir an önce keşke önümüzdeki aya baksam bir hafta daha gelmezse tekrar beta HCG baktirayim diyorum..
Allah guc kuvvet versin cnm seni ve yavrinu korusun snde yediklerine felan dikkt et bari gerci ediyosundur vitamin faln al zayif dusmesorma tatlım yaa. uykuyu seven biriyimdir ayrıca bi de hamilelikten gelen uyku vuruyo iyice düzenim bozuldu. inan kalkmak istemiyorum. akşama kadar yatasım var. bebeğim doğduktan sonra onunla daha fazla vakit geçirmek adına doğuma kadar çalışabildiğim kadar çalışacağım. Allah'ımın izniyle.
canım telaşlanacağım diye de kendini evhamlandırma durduk yere stres yapman doğru değil. yorulduğunu hissettiğin an otur dinlen. yatabiliyorsan yat. ama stres yok
ay ben bi de çalışıyorum, bide sabah 7'de çıkıp akşam 7'de geliyorum eve, bi de yıllık izin dönemi başladı iki kişilik iş yapıyorum bi de işler müthiş yoğun. Allah dayanma sabrı veriyor çok şükür.
ben de üzerinize afiyet domuz gibiyimdir ama benim bile iflahım kesildi. geçen eve gider gitmez bi yemek yaptım yedik ve tumba yatakuyumuşum koca gece...
Aslinda iyi fikir bakmak lazim bi arkadasim sey demisti ayy allahim ya gulsemmi aglasammi gece yatarken guzel geceliklerimiv giyiyorm yatiyorm adam dayanamiyo atliyo usgume faln demisti bnim adama etki edermi acabaimzandaa çok yakışmışşşş
5 gün var aramızdaa
msjını okuyunca aklıma bugün internette eşimin gördüğü haber geldi :)))
bi de bana sesli sesli okuyo
kadınları kışkırtıp kudurtan bi parfüm sırayla bir çok arap ülkesnde yasaklanmış acaba nasıl bişey diyo
kadınlar için varsa erkekler içinde vardır
ayy sen bu akşam iyi güldürdün beniiii
Rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürsün yaaaa
burda başka bi topikte ki arkadaşında ilk hafta kanda bile çıkmamıştı adeti 10 gün geçtiginde kanda 30 küsürdü degeri tam adet zamanı döllenmiş...
böyle şeyler olabilir tabi ki...
ama kafanı tamamen buna takıp şartlarsan hamile degilsende boşuna stresten adetin gecikecek(
Rabbime teslim ol vee "işimi sana bıraktım hakkımda hayırlı olaı tez nasip eyle" diye dua et bol boll
Allah guc kuvvet versin cnm seni ve yavrinu korusun snde yediklerine felan dikkt et bari gerci ediyosundur vitamin faln al zayif dusme
Aslinda iyi fikir bakmak lazim bi arkadasim sey demisti ayy allahim ya gulsemmi aglasammi gece yatarken guzel geceliklerimiv giyiyorm yatiyorm adam dayanamiyo atliyo usgume faln demisti bnim adama etki edermi acaba
hay allah iyiliğini versin ne güldüm.
denemende fayda var. temizlen hafif bi parfüm de sık giyeceklerini de hazırla... bence olur
canım haklısın valla, birde ben aslında bilgisayar üzerinden çalışıyorum evde, kimi zaman araştırmaktan kendimi veremiyorum bile işime. ama dediğin gibi dışarıda çıkamıyorum çok fazla işimden ötürü. artık kısmet yaa.. bu arada dün regl günümdü benim ama hala olmadım, dün test yaptım negatif tabiki. bugün olacağım gibi kasıklarım ve ateşimde düşmüş..ilk kez gecikti ama benim dün çok heveslenmiştim. artık hayırlısı canım
canım telaşlanacağım diye de kendini evhamlandırma durduk yere stres yapman doğru değil. yorulduğunu hissettiğin an otur dinlen. yatabiliyorsan yat. ama stres yok
ay ben bi de çalışıyorum, bide sabah 7'de çıkıp akşam 7'de geliyorum eve, bi de yıllık izin dönemi başladı iki kişilik iş yapıyorum bi de işler müthiş yoğun. Allah dayanma sabrı veriyor çok şükür.
ben de üzerinize afiyet domuz gibiyimdir ama benim bile iflahım kesildi. geçen eve gider gitmez bi yemek yaptım yedik ve tumba yatakuyumuşum koca gece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?