Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

günayyydıınnnnnn kızlarrrrrrrrr, nasılsınız?

günaydııın didemcim iyiyiz hamdolsun sen nasılsıın

Cok guzel saka gibi gercekten :)
Benim hala gelmedi ama negatif. Artik kirk gun oldu. Hormonlar sapitti sanirim

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah tez zamanda alırsın müjdeyi ve burda senin içinde birlikte seviniriizz

artık gülünecek hallerdeyiz canım ya napalım herşey bebek için Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın yeni annemiz nasılsın bu arada

ben iyiyim hamdolsun agrı sancı falan yok hamileliğe dair tek hissettiğim halsizlik :)
yarın gidip kan testini tekrarlamak istiyorum bakalım inşallah tam yükselme vardır

Aslinda iyi fikir bakmak lazim bi arkadasim sey demisti ayy allahim ya gulsemmi aglasammi gece yatarken guzel geceliklerimiv giyiyorm yatiyorm adam dayanamiyo atliyo usgume faln demisti bnim adama etki edermi acaba

oabilir aslıda bi dene istersen:)

ya nasıl umut doluyuz duydugumuz fayda edecek herşeyi deneme potansiyeline sahibiz

şükür olsun şekerimmmm iiyim çalışmaca

Günaydın kızlar yaa mesaj kutum doluymuş nası silcem bulamadım yardım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olabilir. bakalım bekleyip görücez. inşallah problem çıkmaz bi daha hiç.

ben biterim de inşallah sen başlamazsın canım benim allah herkesin gönlüne göre versin bugün acaba tüp mü yaptırsam diye düşündüm valla

yok artık cnm sende bu kadar karamsar olma hiç olmamış olsa hadi diycem olmuyo yaptır ama ilk bebeğin olmuş ikinci neden olmasın sabır hem bu ilk ayın ne bu acele kızz Benimde ufaktan akıntım başladı galiba bu ayda ofsayt içimden bir ses adetim erken başlıycek diyo

İnşallah cnm bugün yarın yada gün aşırı düşünüyorm

İnşallah cnm ya bizimki yum dönemi strese gryo umarım atlamayız :))

İnşallah cnm ya bizimki yum dönemi strese gryo umarım atlamayız :))

heheh :)
biz de yum döneminde hep bişey çıkıyordu olmuyodu :)

sanki durup durup o zamanı bekliyomuş gibi bütün işler peşpeşe geliyodu :)

gelmesin söyle ona akıntı için erken hem belki hamileliktendir ama ben regl olacağımı akıntımdan anlayabiliyorum jel kıvamında hafif sulu bir akıntım oluyo benim hamile kaldığım ay jel kıvamında değildi sulu ve çok az akıntım olmuştu artık çözdüm ben olayı

Aynen öyle cnm senin yum dönemi olmuştu o şekil hamile kaldın di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…