günayyydıınnnnnn kızlarrrrrrrrr, nasılsınız?
Cok guzel saka gibi gercekten :)
Benim hala gelmedi ama negatif. Artik kirk gun oldu. Hormonlar sapitti sanirim
artık gülünecek hallerdeyiz canım ya napalım herşey bebek için Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın yeni annemiz nasılsın bu arada
Aslinda iyi fikir bakmak lazim bi arkadasim sey demisti ayy allahim ya gulsemmi aglasammi gece yatarken guzel geceliklerimiv giyiyorm yatiyorm adam dayanamiyo atliyo usgume faln demisti bnim adama etki edermi acaba
Günaydın canım,regl yaklaştıkça bir stres başladı bende sorma :) sen nasılsın ?
nerelerdesin sen çok yoğunsun galiba dünde yoktun
günaydııın didemcim iyiyiz hamdolsun sen nasılsıın
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah tez zamanda alırsın müjdeyi ve burda senin içinde birlikte seviniriizz
ben iyiyim hamdolsun agrı sancı falan yok hamileliğe dair tek hissettiğim halsizlik :)
yarın gidip kan testini tekrarlamak istiyorum bakalım inşallah tam yükselme vardır
işteeee geldimmmmm burdayımmmmewet dün pek giremedimm bnm iş belli olmuo heran değişiyo sen naptınn bebiş adet bitti mi?
kız bismillah daha bugün 3.gün ben 7.günde ancak temizlenebiliyorum ramazının ilk günlerini de yicem galiba
hımm bnm de 1 hafta sürüyo sen bitiyosun ben başlıyorum galiba
aslında çok evhamlı degilimdir ama herkes sürekli tetikte ve beni uyarma modunda olunca ister istemez tedirgin oluyorum...degerim çok düşükmüş, daha önce düşük yapmışım vs vsssss
yarın gidip kan testini tekrarlıyım diyorum
Günaydın kızlar yaa mesaj kutum doluymuş nası silcem bulamadım yardım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olabilir. bakalım bekleyip görücez.inşallah problem çıkmaz bi daha hiç.
ben biterim de inşallah sen başlamazsın canım benim allah herkesin gönlüne göre versin bugün acaba tüp mü yaptırsam diye düşündüm valla
Sizce yum günüm mü nerdeyse eşit
İnşallah cnm bugün yarın yada gün aşırı düşünüyorm
İnşallah cnm ya bizimki yum dönemi strese gryo umarım atlamayız :))
yok artık cnm sende bu kadar karamsar olma hiç olmamış olsa hadi diycem olmuyo yaptır ama ilk bebeğin olmuş ikinci neden olmasın sabır hem bu ilk ayın ne bu acele kızzBenimde ufaktan akıntım başladı galiba bu ayda ofsayt içimden bir ses adetim erken başlıycek diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?