bn bı dusukten snra kalamdm daha en ufak bı hamılelık belırtısı yasanlar dıkatımı ckıo blkı bızde oleyızdr dıe
inş.olur cnm benim rahim filmi çektir bi belki yapışıklıklar olmuştur düşükten dolayı
inş.olur cnm benim rahim filmi çektir bi belki yapışıklıklar olmuştur düşükten dolayı
Özgecim geçen hafta ben de rahim filmi çektirdim senin yazdıklarından sonra fena korktum anestezili istedim
:))ii yapmışsında cnm benimki biraz sıkıntılıydı hem tek tüpüm tıkalı hemde rahim girişim kapalıydı açmak için yarım saat uğraştılar sora tüpü açmak için derken mahfoldum herkezde aynı acı olmayabilir bence :)eee sonucun ne çıktı cnm
cok yenıyken dustu tutnma problenmı olms yoktu yenı yenıykn dusuverdı
hımmm ama bana kalırsa sen yinede çektir benim hiç bebeğim oladığı halde bi senedir olmadığı için rahim filmini bende çektirdim ve tek tüpüm kapalı çıktı yani böle şelerde olabilio hem filmden sora gebelik hemen oluormuş bunuda öz önünde bulundur dr.lar filme sadece test deil tedavi edici özelliğide var diolar
gidersin hele bi doğurda hayırlısıyla ben kısmet olursa 1 karadeniz ve 1 çanakkale gezisi yapıcam ileriki yıllarda şu çocuk işi çıksa aradan pasaport çıkartıp kısa süreli yurtdışı bile istiyorum ama aklımda çocuk varken başka bişeyden pek zevk almıyorum şu aralar.
Senin baya sıkıntılı olmuş evet ama bazen normal çektirenlerde bile acıyormuş ya o yüzdende cesaret edemedim sonrasında enfeksiyon oldu mu sende peki? Benim hafif sarı akıntı var ama emin olamadım gerçi dr antibiyotik verdi öncesinde içtim ama bilemedimHerşey normalmiş çok şükür cnm girerken paniktim ne çıkacak diye ama çok şükür çıkmadı
Canim saol atlattik boyle bisi iste. Senin idrar da cift kanda negatif cikmis galiba. İlaclarin etkisi de olabilir.cemrecim çok geçmiş olsun canım yaaa
Cnm dr cekmeden once sana uc tane kullancagin ilac vermedimi enfeksiyona karsi ,, benim olmadi ama dedigim gibi oncesinde mikrop onleyici ilac kullandm nese cok sukur bisiyin cikmamis cnm
buradaki yorgun halsiz kişi benim heyecanlı kişide uhibbuke didoş ve özge :))
canım bide ben pek anlamıyorum bu kist miyom falan.. farklı şeyler mi yani? ne kdar süre yapmıştın? 22 temmuz diyelim canım
kızlar tahlil 0.100 çıkmış yani negatif yanlız benim normalde 0.5 çıkıodu herneyse hayırlısı bakalım ama üzülmedim çünkü olsaydı 3 ay bana zehir olcaktı sağlıklımı deilmi die rabbim çok büyük o hayrı şerri bilir bakalım yanlız şu idrar testleri kafamı karıştırmadı deil yani iki tane testte pozitif çıktı valla çok şaşkınım
ewet ewet son 7 günnnnn :)
Çok tıbbı bilgim yok ama sonucta miyomda kötü huylu olmayan bir nevi kist gibi bişey...ve sogan kürü için bire bir rahime şifa deniyor...
ben bi kaç ay önce hiçbişeyim yokken saglık için tekrarladım...anlayacagın zararı yok faydası var sonucta...
Özge senin duruma en az senin kadar şaşkınım...
ama cemre haklı belkide ilaçlar idrar testinde ki hormon tespitinde yanılma yapmış olablr..
neyse yaırn doktora bi gitte hayırlı haberlerle gel inşallah...
(bu arada elektirikler yeni geldi kusura bakma cvb veremedim)
Kizlaaar hayirli ramazanlar hayirli sahurlaaarrr:)))
İnşallah hayırlı haberi verirsin sendeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?