Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Özgecim geçen hafta ben de rahim filmi çektirdim senin yazdıklarından sonra fena korktum anestezili istedim

:))ii yapmışsında cnm benimki biraz sıkıntılıydı hem tek tüpüm tıkalı hemde rahim girişim kapalıydı açmak için yarım saat uğraştılar sora tüpü açmak için derken mahfoldum herkezde aynı acı olmayabilir bence :)eee sonucun ne çıktı cnm

Senin baya sıkıntılı olmuş evet ama bazen normal çektirenlerde bile acıyormuş ya o yüzdende cesaret edemedim sonrasında enfeksiyon oldu mu sende peki? Benim hafif sarı akıntı var ama emin olamadım gerçi dr antibiyotik verdi öncesinde içtim ama bilemedim Herşey normalmiş çok şükür cnm girerken paniktim ne çıkacak diye ama çok şükür çıkmadı

cok yenıyken dustu tutnma problenmı olms yoktu yenı yenıykn dusuverdı

hımmm ama bana kalırsa sen yinede çektir benim hiç bebeğim oladığı halde bi senedir olmadığı için rahim filmini bende çektirdim ve tek tüpüm kapalı çıktı yani böle şelerde olabilio hem filmden sora gebelik hemen oluormuş bunuda öz önünde bulundur dr.lar filme sadece test deil tedavi edici özelliğide var diolar

kntrle gtcm bı hasta oluyum bıtsnde bnde bı gozukuyum

İnşallah Rabbim gönlüne gore versin....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm dr cekmeden once sana uc tane kullancagin ilac vermedimi enfeksiyona karsi ,, benim olmadi ama dedigim gibi oncesinde mikrop onleyici ilac kullandm nese cok sukur bisiyin cikmamis cnm

Cnm dr cekmeden once sana uc tane kullancagin ilac vermedimi enfeksiyona karsi ,, benim olmadi ama dedigim gibi oncesinde mikrop onleyici ilac kullandm nese cok sukur bisiyin cikmamis cnm

2 tane antibiyotik içtim bi de sonrasında 1 tane daha aldım ama pek enfeksiyon gibide değil sadece rengi sarı kokusu yok yani o yüzden sorayım dedim çok yoğunda gelmiyor zaten. Evet çok şükür bişey çıkmadı ama bakalım filmden sonra şansımız artacak mı :)

canım bide ben pek anlamıyorum bu kist miyom falan.. farklı şeyler mi yani? ne kdar süre yapmıştın? 22 temmuz diyelim canım

Çok tıbbı bilgim yok ama sonucta miyomda kötü huylu olmayan bir nevi kist gibi bişey...ve sogan kürü için bire bir rahime şifa deniyor...

ben bi kaç ay önce hiçbişeyim yokken saglık için tekrarladım...anlayacagın zararı yok faydası var sonucta...

Özge senin duruma en az senin kadar şaşkınım...
ama cemre haklı belkide ilaçlar idrar testinde ki hormon tespitinde yanılma yapmış olablr..
neyse yaırn doktora bi gitte hayırlı haberlerle gel inşallah...
(bu arada elektirikler yeni geldi kusura bakma cvb veremedim )

Evet canım haklısın. Bende yarın başlayacağım hemen soğan kurune. Şifa olsun ins :) sen nasılsın bu arada, nasıl hissediyorsun ? :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

''Hayatta olabileceğiniz en güzel yer,bir duanın içinde yer almaktır.'' demiş Şems.Bu güzel ayı fırsat bilip bol dua alacak güzellikler yaşamanız dileğiyle..Hayırlı Ramazanlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…