Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

''Hayatta olabileceğiniz en güzel yer,bir duanın içinde yer almaktır.'' demiş Şems.Bu güzel ayı fırsat bilip bol dua alacak güzellikler yaşamanız dileğiyle..Hayırlı Ramazanlar..

aminnnn hayırlı ramazanlarrrr cnmmmm

''Hayatta olabileceğiniz en güzel yer,bir duanın içinde yer almaktır.'' demiş Şems.Bu güzel ayı fırsat bilip bol dua alacak güzellikler yaşamanız dileğiyle..Hayırlı Ramazanlar..

çok güzel demiş Allah bol dualı bir ay geçirmeyi nasip etsin hepimize.

:)))))))) evet canım az kaldı senin de özgenin negatif çıkmış öyle mi şaşırdım valla idrar testi öyle kolay kolay pozitif vermez yani bana hiç vermedi hamile kaldığım ay dışında :44:

evet onunkine bende şaşırdım nasıl oldu acaba aktif yumurtasımı vardı da onu mu algıladı acaba :44:

evet onunkine bende şaşırdım nasıl oldu acaba aktif yumurtasımı vardı da onu mu algıladı acaba :44:

aktif yumurta idrarda çıkmaz ki canım benim bilemedim valla neyse hayırlısı artık inşallah sen alırsın güzel haberi peşinden de ben

çok güzel demiş Allah bol dualı bir ay geçirmeyi nasip etsin hepimize.

aminnnnn cnmmmmm nasıl gidiyo oruç diyecektim ki sen oruç diğilsin ki ki ki ben acımtım galibaaa gerçi açlık çok sorun diğilde sinirime hakim olmak zor oluyo çünkü çok stresli bir iş ortamım var iş değilde insanlar yoruyor oruç oluncada tahammülü biraz zor oluyo :) ALLAHIM yardım etsinnnn

aktif yumurta idrarda çıkmaz ki canım benim bilemedim valla neyse hayırlısı artık inşallah sen alırsın güzel haberi peşinden de ben

ayyyyy AĞZINDAN BAL DAMLIYO İNŞALLAHHH BU AY PEK ÖYLE TAKMIYORUM GALİBA NERDEN GELİYO BU RAHATLIK ANLAM VEREMDİM

amin canım benim Allah yardım etsin evet ben oruç değilim ama bişey yemedim henüz sahurda atıştırdım oruç tutmasam da pek yemiyorum ben ramazanda gündüz ya ne bilim tuhaf geliyo bana pazartesi bende başlarım inşallah

tutmadığım günler bende yemiyorum yenmiyoda zaten işyerinde malüm evde olsak belki

Hayırlı ramazanlar herkese
Rabbim oruçlarımızı kabul buyursun inşallah.
Kızlar 2 gun sonra ovulasyon gunum ama bugun sanki adet olacakmısım gibi kasık ağrım oldu. Sizce bugun olabilir mi yumurtlama gunum ?

QUOTE=luckystar_34;35912687]:78::78::78::78::78::78::78:[/QUOTE]

:124::118:

merhaba arkadaslar hayırlı ramazanlar dılerım

bende sızlere katılmak ıstıyorum bat 1 temmuz :)

Hayırlı ramazanlar herkese
Rabbim oruçlarımızı kabul buyursun inşallah.
Kızlar 2 gun sonra ovulasyon gunum ama bugun sanki adet olacakmısım gibi kasık ağrım oldu. Sizce bugun olabilir mi yumurtlama gunum ?

akıntın varsa yumurtlamış olabilirsinnn

Canim saol atlattik boyle bisi iste. Senin idrar da cift kanda negatif cikmis galiba. İlaclarin etkisi de olabilir.

canım ilaç kullanmaya 4 gün önce başladım daaa adet günümdede ovl.testi koyu çift çizgi çıkarmıştı halada öle bide gebelik testi iki çizgi çıkınca şaştım kaldım valla şimdi muaneden geldim yumurtalarım büyümüş ama istediğim kadar deil dedi ilaca devam etcekmişim salı yada çarşamba gel dedi bakalım

QUOTE=luckystar_34;35912687]:78::78::78::78::78::78::78:

:124::118:[/QUOTE]

benim içinde yeni bir ay başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ovü testimi pazartesi sipariş edicem yarın incir alıcam hergün bir tane yiyeyim eşime de keçiboynuzu özü mü alsam ya hem fiyatıda çok uygun bi de badem ve fıstık alıcam yesin hergün bir avuç :) gelsin bebişlerrrrrrrrrr

bu ay gelir inşallah canım sırayla doğuralım

canım akıntı rengi bazen sarımtırak oluo ille enfeksiyon die değerlendirmemek lazım
valla rahim filminden sora kesinlikle şans artıoda senin eşinin spermleri düzeldimi canım benim eşiminki çok şükür hareketlisi 10 dan 40 a yükselmiş dr çok ii bi değer olmaması için bi sebeb yok dedi bakalım beklioruz rabbim bizede nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…