Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

benim içinde yeni bir ay başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ovü testimi pazartesi sipariş edicem yarın incir alıcam hergün bir tane yiyeyim eşime de keçiboynuzu özü mü alsam ya hem fiyatıda çok uygun bi de badem ve fıstık alıcam yesin hergün bir avuç :) gelsin bebişlerrrrrrrrrr[/QUOTE]

ooooo süperrrrrr hazırlıklar tamam desene hepsini yap cnm illaki olur faydası bende bu ay olmazsa alsammı keçiboynuzu özü eşime ama yermiki sorumu bu tabi ki yemez

ooooo süperrrrrr hazırlıklar tamam desene hepsini yap cnm illaki olur faydası bende bu ay olmazsa alsammı keçiboynuzu özü eşime ama yermiki sorumu bu tabi ki yemez [/QUOTE]

öyle de yiyecek böyle de tıkıcam ağzına ağzına

canım dr.un demesine göre kullandığım ilaçların böle bişi yapmasına neden yokmuş sadece yumurta geliştirici ilaç bu dior bhcgyle alakası yokmuş idrar kiti sorunlu olabilir dio bide geçen aydan çocuk mümkün deil ondan eminim yok fakat kesin negatif 0.5 tir dedi ama seninki 100 olmuş bi kaç günlük bi gebelik şayet vardır oda kesin deil dedi bide 4 yumurtam oluşmuş 1 i çatlamış diğerleri küçük daha dedi ilaca devam etcekmişim salı yada çarşaamba tekrar kontrole çağırıor

yok canım benim 0,100 herkeste çıkan bir değer gebelik olduğunu sanmıyorum sen bu aya konsantre ol bak 4 tane yumurtan oluşmuş maşallah

yok canım benim 0,100 herkeste çıkan bir değer gebelik olduğunu sanmıyorum sen bu aya konsantre ol bak 4 tane yumurtan oluşmuş maşallah

yok canım dr zaten geçen aydan kesinlikle bi gebelik yok dedi ona eminiz ewt çok şükür oluşmuş ama ilaçtan öncede yumurta kanda baktı normal olarakta güzel gelişip çatlıomuş ama ilaçla şansımız biraz daha yüksekmiş tabi şimdilik küçükmüş tabi ilaca devam dedi salı çarşamba gell bidaha kanda bakcakmış ve ultrasyonda bakcakmış normal değerlerinle karşılaştırcam bakalım ilacın etkisi ne kadar olmuş dedi

Hiimmmm ama idrarda cikanin kanda hayli hayli cikmasi gerekiyo. Karisik bi durum. Test bozuktur belki de. Neyse hayirlisi neyse o olsum diyelim zamana birakalim:) biz nekadar kafa yorsak da dogrusunu Allah bilir.

Hiimmmm ama idrarda cikanin kanda hayli hayli cikmasi gerekiyo. Karisik bi durum. Test bozuktur belki de. Neyse hayirlisi neyse o olsum diyelim zamana birakalim:) biz nekadar kafa yorsak da dogrusunu Allah bilir.

kesinlikle öle işin ilginç yanı ikinci gebelik testide çift çizgi çıkarttı öle soluk falanda deil bildiğin kopkoyu iki çizgi :)sabah yaptım yine aynı kopkoyu ikinci çizgi testi akşam eşimede yaptım ondada çift çizgi çıksaydı artık kesin bozuk derdim ama onda tek çizgi çıktı :)valla rabbim bilir ama hiçte böle şey ne duydum ne gördüm anneme sölüorum sen zaten bi ilginçsin kızım dior kimsede olmayan sende hep olurdu zaten dior :))))

Hayırlı ramazanlar herkese
Rabbim oruçlarımızı kabul buyursun inşallah.
Kızlar 2 gun sonra ovulasyon gunum ama bugun sanki adet olacakmısım gibi kasık ağrım oldu. Sizce bugun olabilir mi yumurtlama gunum ?

canım otomatik hesaplayıcılara bakma sen herşey olabilir
ben adetim bitti 3. gün yumurtladım mesela
en iyi akıntından anlarsın

Kizlar bnm hala adetim gelmedi delircem yaa 4 gun gecikince negatifti bu gun 8 gun oldu nasil is yaa ne zmn hastalancam acaba yada bebis mi var acaba gec dollenmemi oldu off

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hamile arkadaşlar oruç tutuyomusunuz..benim mide bulantım çk kötü tutamıyorum ama içim hç rahat diil ne düşünüyosunuz bu konuda

canım otomatik hesaplayıcılara bakma sen herşey olabilir
ben adetim bitti 3. gün yumurtladım mesela
en iyi akıntından anlarsın

Akıntım henuz yok ama her ay olur normalde.bu kadar siddetli agrıda ilk defa oldu o yuzden sasırdım bende

Kızlar dün ov testim kopkoyuydu bugün siliklelmil çatladı mı yani dün de bişi olmadı kaçırdım mı yaaa

Kızlar dün ov testim kopkoyuydu bugün siliklelmil çatladı mı yani dün de bişi olmadı kaçırdım mı yaaa

çift çizgide koyu olduktan sonra 36 saat içinde çatlıcak demek diye biliyorum yani kaçırmadın . bu akşam çalışma yapın mutlaka.

İnşallah bklm hiç akıntım da yok ama ..bi gün öncesi ilişki den tutabilir öi ki

ooooo süperrrrrr hazırlıklar tamam desene hepsini yap cnm illaki olur faydası bende bu ay olmazsa alsammı keçiboynuzu özü eşime ama yermiki sorumu bu tabi ki yemez

öyle de yiyecek böyle de tıkıcam ağzına ağzına[/QUOTE]

yedir cnm yedir geçen sene biz test vermiştik sorun yok demişti şimdi ben bunu yedirmeye çalışsam bende sorun yok ben yemem der kesin biliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…