:124::118:
benim içinde yeni bir ay başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ovü testimi pazartesi sipariş edicem yarın incir alıcam hergün bir tane yiyeyim eşime de keçiboynuzu özü mü alsam ya hem fiyatıda çok uygun bi de badem ve fıstık alıcam yesin hergün bir avuç :) gelsin bebişlerrrrrrrrrr
Çok tıbbı bilgim yok ama sonucta miyomda kötü huylu olmayan bir nevi kist gibi bişey...ve sogan kürü için bire bir rahime şifa deniyor...
ben bi kaç ay önce hiçbişeyim yokken saglık için tekrarladım...anlayacagın zararı yok faydası var sonucta...
Özge senin duruma en az senin kadar şaşkınım...
ama cemre haklı belkide ilaçlar idrar testinde ki hormon tespitinde yanılma yapmış olablr..
neyse yaırn doktora bi gitte hayırlı haberlerle gel inşallah...
(bu arada elektirikler yeni geldi kusura bakma cvb veremedim)
bu ay gelir inşallah canım sırayla doğuralım
canım dr.un demesine göre kullandığım ilaçların böle bişi yapmasına neden yokmuş sadece yumurta geliştirici ilaç bu dior bhcgyle alakası yokmuş idrar kiti sorunlu olabilir dio bide geçen aydan çocuk mümkün deil ondan eminim yok fakat kesin negatif 0.5 tir dedi ama seninki 100 olmuş bi kaç günlük bi gebelik şayet vardır oda kesin deil dedi bide 4 yumurtam oluşmuş 1 i çatlamış diğerleri küçük daha dedi ilaca devam etcekmişim salı yada çarşaamba tekrar kontrole çağırıor
yok canım benim 0,100 herkeste çıkan bir değer gebelik olduğunu sanmıyorum sen bu aya konsantre ol bak 4 tane yumurtan oluşmuş maşallah
canım ilaç kullanmaya 4 gün önce başladım daaa adet günümdede ovl.testi koyu çift çizgi çıkarmıştı halada öle bide gebelik testi iki çizgi çıkınca şaştım kaldım valla şimdi muaneden geldim yumurtalarım büyümüş ama istediğim kadar deil dedi ilaca devam etcekmişim salı yada çarşamba gel dedi bakalım
Hiimmmm ama idrarda cikanin kanda hayli hayli cikmasi gerekiyo. Karisik bi durum. Test bozuktur belki de. Neyse hayirlisi neyse o olsum diyelim zamana birakalim:) biz nekadar kafa yorsak da dogrusunu Allah bilir.
ilk deneme galiba yoksa da sakın üzülme ama inşallah vardır
Hayırlı ramazanlar herkese
Rabbim oruçlarımızı kabul buyursun inşallah.
Kızlar 2 gun sonra ovulasyon gunum ama bugun sanki adet olacakmısım gibi kasık ağrım oldu. Sizce bugun olabilir mi yumurtlama gunum ?
haberleşelim olur mu??? ben haftaya ctesi gideceğim, haber alınca yazarım. senden de 15 gün sonra haber bekliycem, tamam mı?
canım otomatik hesaplayıcılara bakma sen herşey olabilir
ben adetim bitti 3. gün yumurtladım mesela
en iyi akıntından anlarsın
Kızlar dün ov testim kopkoyuydu bugün siliklelmil çatladı mı yani dün de bişi olmadı kaçırdım mı yaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ooooo süperrrrrr hazırlıklar tamam desene hepsini yap cnm illaki olur faydası bende bu ay olmazsa alsammı keçiboynuzu özü eşime ama yermikisorumu bu tabi ki yemez
kısssss hamilemisin yoksa
Hayırlısı gülüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?