Kizlar bnm hala adetim gelmedi delircem yaa 4 gun gecikince negatifti bu gun 8 gun oldu nasil is yaa ne zmn hastalancam acaba yada bebis mi var acaba gec dollenmemi oldu off
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah cnm ALLAHIM şu mübarek günler hürmetine yüzümüzü güldürsün...
Kizlar bnm hala adetim gelmedi delircem yaa 4 gun gecikince negatifti bu gun 8 gun oldu nasil is yaa ne zmn hastalancam acaba yada bebis mi var acaba gec dollenmemi oldu off
Evet canım haklısın. Bende yarın başlayacağım hemen soğan kurune. Şifa olsun ins :) sen nasılsın bu arada, nasıl hissediyorsun ? :))
Kizlaaar hayirli ramazanlar hayirli sahurlaaarrr:)))
Amin inşallah yaa çok çok güzel bi ramazan olur hepimiz için...''Hayatta olabileceğiniz en güzel yer,bir duanın içinde yer almaktır.'' demiş Şems.Bu güzel ayı fırsat bilip bol dua alacak güzellikler yaşamanız dileğiyle..Hayırlı Ramazanlar..
inşallah cnm bu aydan da pek umutlu değilim bakalım hayılısı olsunnnn
Hayırlı ramazanlar herkese
Rabbim oruçlarımızı kabul buyursun inşallah.
Kızlar 2 gun sonra ovulasyon gunum ama bugun sanki adet olacakmısım gibi kasık ağrım oldu. Sizce bugun olabilir mi yumurtlama gunum ?
merhaba arkadaslar hayırlı ramazanlar dılerım
bende sızlere katılmak ıstıyorum bat 1 temmuz :)
canım dr.un demesine göre kullandığım ilaçların böle bişi yapmasına neden yokmuş sadece yumurta geliştirici ilaç bu dior bhcgyle alakası yokmuş idrar kiti sorunlu olabilir dio bide geçen aydan çocuk mümkün deil ondan eminim yok fakat kesin negatif 0.5 tir dedi ama seninki 100 olmuş bi kaç günlük bi gebelik şayet vardır oda kesin deil dedi bide 4 yumurtam oluşmuş 1 i çatlamış diğerleri küçük daha dedi ilaca devam etcekmişim salı yada çarşaamba tekrar kontrole çağırıor
hamile arkadaşlar oruç tutuyomusunuz..benim mide bulantım çk kötü tutamıyorum ama içim hç rahat diil ne düşünüyosunuz bu konuda
Kızlar dün ov testim kopkoyuydu bugün siliklelmil çatladı mı yani dün de bişi olmadı kaçırdım mı yaaa
İnşallah hepimizin canım.
Benim hala adet ağrısı gibi ağrım var. Bugün bir de akıntım geliyor adet oldum sanıyorum sürekli.
İlaçtan mı yoksa başka birşey mi anlayamadım.
Bu arada hepinize hayırlı ramazanlar kızlar.
Hoşgeldin aramızaaaaa
tabi ki katı bizeee listeye ekledim inşallah son bat ın olurrr
105 tane bat bekledım bekledıngıgı gıbıde geldı bu son olur ınsallah tesekkurler cnm :)))
pot kırdım sanırım kusura bakmaaa
Özel degilse herhangi bi rahatsızlıgın falan var mı ?
estafururllah ne demek cnm ne potu
pko var bende beklıyorum oyle ıste bende heray
bu ay ılac kullandım yıne ıns fayda eder
İnşallah faydasını görürsün de rabbim şu mübarek ayın ve günlerin hürmetine bir an önce seni de sevindirir bu mutlulugu yaşatır
Amin ins rabbim bu mubaek ayin yuzu suyu hurmetine gonlumuzn muradini versin inshayırlı ramazanlar:70:
Kizlar napiyosunuz bnde bugun isteydim yemk yapcam simdi cok yorgunm oruc nasil gidiyo bugn zorlandim biraz ama rabbm sabrini veriyo cok sukur sikinti yok
Canimm gittin mi doktora sabirsizlikla guzel haberlerini bekliyorum...
kndini iyi hissediyosan sorun yok yinede dikkat et blkide sonlara dogru mu zorlanirsin hani hamilelik ilerler ya nebilim cnm allah korur insaynne öyle yaa rabbim güç kuvvet veriyor :)
bende oruçluyum herkes asla tutma çok zararlı diyo...ama bende bi rahatsızlık yok ki bu kadar iyiyken de tutmamak tuhaf gelyor bilmiyorum
Canimmm gittim. Bebegimizi gorduk sonra o da ne kalp atisi bize bi isik yakip sonduruyo icerden. Kalp atisini bile duyduk. 7 haftaliksin dedi
o kadar duygu dolu bi an ki... Allahim herkese tattirsin.
Bu arada ilk.mide bulantimi bugun yasadim hala da devam ediyo. İnsallah cok zorlamaz.
Simdi sira sende. Haberini bekliyorum
kesinlikle öle işin ilginç yanı ikinci gebelik testide çift çizgi çıkarttı öle soluk falanda deil bildiğin kopkoyu iki çizgi :)sabah yaptım yine aynı kopkoyu ikinci çizgi testi akşam eşimede yaptım ondada çift çizgi çıksaydı artık kesin bozuk derdim ama onda tek çizgi çıktı :)valla rabbim bilir ama hiçte böle şey ne duydum ne gördüm anneme sölüorum sen zaten bi ilginçsin kızım dior kimsede olmayan sende hep olurdu zaten dior :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?