Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

doktora gitcektik gitmedin mi?

inşallah cnm ALLAHIM şu mübarek günler hürmetine yüzümüzü güldürsün...

İnşallah hepimizin canım.
Benim hala adet ağrısı gibi ağrım var. Bugün bir de akıntım geliyor adet oldum sanıyorum sürekli.
İlaçtan mı yoksa başka birşey mi anlayamadım.

Bu arada hepinize hayırlı ramazanlar kızlar.

Canım bir test daha yap olmazsa dr'a git. Belirsizlik çok kötü...

Bence de başla faydasını da görürsün inşallah :)
Bende iyiyim hamdolsun oructa zorlanırmıyım diye düşünüyodum ama u saat oldu gayet güzel geçti :)
His konusuna gelince artık iyice alıştım içimde bi can oldugu fikrine ama salı günü kan testini tekrarlasam iyice rahatlıcam :))

Kizlaaar hayirli ramazanlar hayirli sahurlaaarrr:)))

sana da hayırlı ramazanlar cemreciimmmmm :))

''Hayatta olabileceğiniz en güzel yer,bir duanın içinde yer almaktır.'' demiş Şems.Bu güzel ayı fırsat bilip bol dua alacak güzellikler yaşamanız dileğiyle..Hayırlı Ramazanlar..
Amin inşallah yaa çok çok güzel bi ramazan olur hepimiz için...

inşallah cnm bu aydan da pek umutlu değilim bakalım hayılısı olsunnnn

du bakalım yaa kırmızıyı görene kadar umutsuzluk yoookk

Hayırlı ramazanlar herkese
Rabbim oruçlarımızı kabul buyursun inşallah.
Kızlar 2 gun sonra ovulasyon gunum ama bugun sanki adet olacakmısım gibi kasık ağrım oldu. Sizce bugun olabilir mi yumurtlama gunum ?

Sana da hayırlı ramazanlar...
amin inşallahh...
ovu bence degişebilen bi durum 2 gün önce ya da olması gerekenden 2 gün sonra bile olabilir o yüzden otomatik hesaplara çok takılma kendinde ki belirtilere bak ve agrın varsa da bu günleri kaçırma derim

merhaba arkadaslar hayırlı ramazanlar dılerım

bende sızlere katılmak ıstıyorum bat 1 temmuz :)

Hoşgeldin aramızaaaaa
tabi ki katı bizeee listeye ekledim inşallah son bat ın olurrr

Ben şunu anlamadım bi tane yumurtan çatladıysa onu degerlendirmeniz gerekmez mi? digerlerininde illa büyüyüp çatlaması gerekiyor mu ?

Bence artık sen daha fazla erteleme ve kan testini yaptır...
hamileysen şuan ki durumunda yaşadıgın stres bebegne zarar veriyordur...
yok degilsen sırf bu stres yüzünden adetin iyice gecikip düzenin bozuluyodur...

yani beklemek sana her türlü zarar arkadaşım
inşalllah hayırlı haberlerle dönersn

hamile arkadaşlar oruç tutuyomusunuz..benim mide bulantım çk kötü tutamıyorum ama içim hç rahat diil ne düşünüyosunuz bu konuda

Ben tutuyorum şimdilikde fena gitmiyo...
öglen bi ara midem bulandı korktum ama toparlandım sonra inşallah böyle devam eder...

sana gelince sonuçta dinimiz buna izin vermşkesin tutamıyorum istifra ediyorum diyorsan tutma daha fena kendini hasta edersin..

Kızlar dün ov testim kopkoyuydu bugün siliklelmil çatladı mı yani dün de bişi olmadı kaçırdım mı yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

koyulaştıktan 24-36 saat sonra catlıyo ve 24 saat canlı kalıyor yumurta...
bu durumda şimdi stres yapıp kendine zarar verme ve bu geceyi güzelce degerlendir bence

Bat a şurda 2 gün kalmış ve bana sende hamileymişsin gibi geliyor yaaa :))
hatta çokta beklemeden hemen ögrencen gibi :)
inşallah yanılmam

pot kırdım sanırım kusura bakmaaa

Özel degilse herhangi bi rahatsızlıgın falan var mı ?

estafururllah ne demek cnm ne potu
pko var bende beklıyorum oyle ıste bende heray
bu ay ılac kullandım yıne ıns fayda eder

Son düzenleme:
estafururllah ne demek cnm ne potu
pko var bende beklıyorum oyle ıste bende heray
bu ay ılac kullandım yıne ıns fayda eder

İnşallah faydasını görürsün de rabbim şu mübarek ayın ve günlerin hürmetine bir an önce seni de sevindirir bu mutlulugu yaşatır

Kizlar napiyosunuz bnde bugun isteydim yemk yapcam simdi cok yorgunm oruc nasil gidiyo bugn zorlandim biraz ama rabbm sabrini veriyo cok sukur sikinti yok

Kizlar napiyosunuz bnde bugun isteydim yemk yapcam simdi cok yorgunm oruc nasil gidiyo bugn zorlandim biraz ama rabbm sabrini veriyo cok sukur sikinti yok

aynne öyle yaa rabbim güç kuvvet veriyor :)
bende oruçluyum herkes asla tutma çok zararlı diyo...ama bende bi rahatsızlık yok ki bu kadar iyiyken de tutmamak tuhaf gelyor bilmiyorum

Canimm gittin mi doktora sabirsizlikla guzel haberlerini bekliyorum...

Canimmm gittim. Bebegimizi gorduk sonra o da ne kalp atisi bize bi isik yakip sonduruyo icerden. Kalp atisini bile duyduk. 7 haftaliksin dedi
o kadar duygu dolu bi an ki... Allahim herkese tattirsin.
Bu arada ilk.mide bulantimi bugun yasadim hala da devam ediyo. İnsallah cok zorlamaz.

Simdi sira sende. Haberini bekliyorum

aynne öyle yaa rabbim güç kuvvet veriyor :)
bende oruçluyum herkes asla tutma çok zararlı diyo...ama bende bi rahatsızlık yok ki bu kadar iyiyken de tutmamak tuhaf gelyor bilmiyorum
kndini iyi hissediyosan sorun yok yinede dikkat et blkide sonlara dogru mu zorlanirsin hani hamilelik ilerler ya nebilim cnm allah korur ins

Ayy neguzel allah tamamina erdirsin ins dua et bizede bizmdecolsun bizde gidelim kalp atisini duymaya ayy kurban olurm bn onun aldigi nefese allahim bizede nasip et yarabbm kuzularimizi

Ah canim beniiimmm insaallah hayirli haberlerini aliriz yaa. Cifte sevinc yasariz bu ay. Hem sen hem uhibbuke oohhh miisss:) dediin gibi tum testlerde cift cizgi cikmasi super bisi. Acaba kan testi mi yanlis cikti dicem:) bisi var ama ne???? Guzel hbrlr beklios artik hadi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…