- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Sana da hayırlı ramazanlar...
amin inşallahh...
ovu bence degişebilen bi durum 2 gün önce ya da olması gerekenden 2 gün sonra bile olabilir o yüzden otomatik hesaplara çok takılma kendinde ki belirtilere bak ve agrın varsa da bu günleri kaçırma derim
Hoşgeldin aramızaaaaa
tabi ki katı bizeee listeye ekledim inşallah son bat ın olurrr
Ben şunu anlamadım bi tane yumurtan çatladıysa onu degerlendirmeniz gerekmez mi? digerlerininde illa büyüyüp çatlaması gerekiyor mu ?
Canimmm gittim. Bebegimizi gorduk sonra o da ne kalp atisi bize bi isik yakip sonduruyo icerden. Kalp atisini bile duyduk. 7 haftaliksin dedi
o kadar duygu dolu bi an ki... Allahim herkese tattirsin.
Bu arada ilk.mide bulantimi bugun yasadim hala da devam ediyo. İnsallah cok zorlamaz.
Simdi sira sende. Haberini bekliyorum
kndini iyi hissediyosan sorun yok yinede dikkat et blkide sonlara dogru mu zorlanirsin hani hamilelik ilerler ya nebilim cnm allah korur ins
Ewet degerlendirmek gerekior ama vicudun ilaca ne gibi cvp verdigini kullanmadan bilemiomusuz catlayan yumurta buyumeden catlamis olabilirmis knt gununden once catladi cunku sali gunu gittigimde yumurtalarin buyumesine bakicak
Canim hic takma onlari bosver ha su var halsiz olursun bulantin cok olur cabuk acikirsin ozamn zatn tutamzsin heralde yani sen icini rahat tut ins bisey olmz ha nebilim belkide bi hafta sonra belirtiler baslar tutamzsin blki ins bisey olmz icini rahat tut cnmmaşallah yaaaaa ne güzelll rabbim saglıcakla kucagına almayı da nasip etsin inşallaaahh
Bu arada oruç tutuyormusun ?
Cnm hic takma kafana icini rahat tut ins bis
kendimi cidden çok iyi hissediyorum dün içmem gereken su müktarına da dikkat ettim şimdide öyle sahura kadar en az 3 lt bitirmeyi düşünüyorum ve benimksii çok yeni ya belirt falanda yok...
Şubat annelerinde fikir soruyum dedim..
Oruçla bebek arasında teric yapıp bebegi öenmsiyormuşuma kadar getirdileri yorumu...
dedim ya bu nimeti bana nasip eden rabbim...tedbirimide alıyorum takdir ondan...
inşallah hayırlı haberler alırsın salı günü...
en kötüsü bu belirsizlikler ve sen uzun zamandır karışık bi dönem yaşıyorsun resmen Allah yardımcın olsun yaa
Ah canim beniiimmminsaallah hayirli haberlerini aliriz yaa. Cifte sevinc yasariz bu ay. Hem sen hem uhibbuke oohhh miisss:) dediin gibi tum testlerde cift cizgi cikmasi super bisi. Acaba kan testi mi yanlis cikti dicem:) bisi var ama ne???? Guzel hbrlr beklios artik hadi bakalim
maşallah yaaaaa ne güzelll rabbim saglıcakla kucagına almayı da nasip etsin inşallaaahh
kendimi cidden çok iyi hissediyorum dün içmem gereken su müktarına da dikkat ettim şimdide öyle sahura kadar en az 3 lt bitirmeyi düşünüyorum ve benimksii çok yeni ya belirt falanda yok...
Şubat annelerinde fikir soruyum dedim..
Oruçla bebek arasında teric yapıp bebegi öenmsiyormuşuma kadar getirdileri yorumu...
dedim ya bu nimeti bana nasip eden rabbim...tedbirimide alıyorum takdir ondan...
inşallah hayırlı haberler alırsın salı günü...
en kötüsü bu belirsizlikler ve sen uzun zamandır karışık bi dönem yaşıyorsun resmen Allah yardımcın olsun yaa
Canim hic takma onlari bosver ha su var halsiz olursun bulantin cok olur cabuk acikirsin ozamn zatn tutamzsin heralde yani sen icini rahat tut ins bisey olmz ha nebilim belkide bi hafta sonra belirtiler baslar tutamzsin blki ins bisey olmz icini rahat tut cnm
Allah razi olsun canim sorma valla bende anlamadm halim ne olcak bilemiom hayirlisi ne diyimki
Kizlar doktor dun yumurtan 21 mm olmus bugun yarin catlar demisti dün ovulasyon testicok silikti bugun cok koyu 5 gündür bisi olmuyodu bugun oldu diktim ayaklari insallah kacirmamisizdir catlamayi
maşallah yaaaaa ne güzelll rabbim saglıcakla kucagına almayı da nasip etsin inşallaaahh
Hayirlisi olsun keslke dunde yapaydin bide yarin yap barii
Uhibbuke nasılsın canım? Sanırım hamissin çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
Benim bat 1ağustos yani bugün adet oldum. Zaten bu ay ilişki yasaktı bir sürü sorun çıktı yine bende(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar doktor dun yumurtan 21 mm olmus bugun yarin catlar demisti dün ovulasyon testicok silikti bugun cok koyu 5 gündür bisi olmuyodu bugun oldu diktim ayaklari insallah kacirmamisizdir catlamayi
Sagol amin canim.
Tutmuyorum hem hamilelere farz olmadigi icin hem de bugun mide bulantim basladi ve bir turlu karnim doymuyo. Tutamam kotu olurum diye niyetlenmedim. Tutanlarin orucunu Allah kabul etsin :)
gözünüz aydın arkadaşım,ama oruç konusunda hamileyken bir zorlama yok evet ama bildiğim kadarıyla kazaya kalıyor oruç ve senesi gelmeden mümkünse tutamadığınız oruçları tutmanız gerekiyor.Sagol amin canim.
Tutmuyorum hem hamilelere farz olmadigi icin hem de bugun mide bulantim basladi ve bir turlu karnim doymuyo. Tutamam kotu olurum diye niyetlenmedim. Tutanlarin orucunu Allah kabul etsin :)
Canm esimle birlikte degildik ailesine gitmek zorunda kalmisti hayrlisi hakkimzda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canimmm gittim. Bebegimizi gorduk sonra o da ne kalp atisi bize bi isik yakip sonduruyo icerden. Kalp atisini bile duyduk. 7 haftaliksin dedi
o kadar duygu dolu bi an ki... Allahim herkese tattirsin.
Bu arada ilk.mide bulantimi bugun yasadim hala da devam ediyo. İnsallah cok zorlamaz.
Simdi sira sende. Haberini bekliyorum
Hayırlı sabahlarrrr herkeseee :)
Hem ramazan hem pazar günü olunca herkes uyku keyfinde sanırım :))
Bat a şurda 2 gün kalmış ve bana sende hamileymişsin gibi geliyor yaaa :))
hatta çokta beklemeden hemen ögrencen gibi :)
inşallah yanılmam
Kaderim seni burda gormk neguzel cnm snde takilsana burayabebek isteyenlerin hergün değil de 2 günde bir deneme yapması gerekiyormuş, sperm kalitesi düşüyormuş hergün olursa arkadaşlar, aklınızda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?