Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ewet degerlendirmek gerekior ama vicudun ilaca ne gibi cvp verdigini kullanmadan bilemiomusuz catlayan yumurta buyumeden catlamis olabilirmis knt gununden once catladi cunku sali gunu gittigimde yumurtalarin buyumesine bakicak

maşallah yaaaaa ne güzelll rabbim saglıcakla kucagına almayı da nasip etsin inşallaaahh
Bu arada oruç tutuyormusun ?

kndini iyi hissediyosan sorun yok yinede dikkat et blkide sonlara dogru mu zorlanirsin hani hamilelik ilerler ya nebilim cnm allah korur ins

kendimi cidden çok iyi hissediyorum dün içmem gereken su müktarına da dikkat ettim şimdide öyle sahura kadar en az 3 lt bitirmeyi düşünüyorum ve benimksii çok yeni ya belirt falanda yok...

Şubat annelerinde fikir soruyum dedim..
Oruçla bebek arasında teric yapıp bebegi öenmsiyormuşuma kadar getirdileri yorumu...
dedim ya bu nimeti bana nasip eden rabbim...tedbirimide alıyorum takdir ondan...

Ewet degerlendirmek gerekior ama vicudun ilaca ne gibi cvp verdigini kullanmadan bilemiomusuz catlayan yumurta buyumeden catlamis olabilirmis knt gununden once catladi cunku sali gunu gittigimde yumurtalarin buyumesine bakicak

inşallah hayırlı haberler alırsın salı günü...
en kötüsü bu belirsizlikler ve sen uzun zamandır karışık bi dönem yaşıyorsun resmen Allah yardımcın olsun yaa

Canim hic takma onlari bosver ha su var halsiz olursun bulantin cok olur cabuk acikirsin ozamn zatn tutamzsin heralde yani sen icini rahat tut ins bisey olmz ha nebilim belkide bi hafta sonra belirtiler baslar tutamzsin blki ins bisey olmz icini rahat tut cnm

Kizlar doktor dun yumurtan 21 mm olmus bugun yarin catlar demisti dün ovulasyon testicok silikti bugun cok koyu 5 gündür bisi olmuyodu bugun oldu diktim ayaklari insallah kacirmamisizdir catlamayi

Yok kuzum ya kan testi kesindir idrar testleri bos bence kullagim ilac bole yapio

Allah razi olsun canim sorma valla bende anlamadm halim ne olcak bilemiom hayirlisi ne diyimki

bende öyle diyorum zaten kendimi kötü hissettiğim an bırakıcam ya hayırlısı olsun hakkımda...

Allah razi olsun canim sorma valla bende anlamadm halim ne olcak bilemiom hayirlisi ne diyimki

Rabbim hakkında en güzeli nasip etsin sana

Uhibbuke nasılsın canım? Sanırım hamissin çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
Benim bat 1ağustos yani bugün adet oldum. Zaten bu ay ilişki yasaktı bir sürü sorun çıktı yine bende (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar doktor dun yumurtan 21 mm olmus bugun yarin catlar demisti dün ovulasyon testicok silikti bugun cok koyu 5 gündür bisi olmuyodu bugun oldu diktim ayaklari insallah kacirmamisizdir catlamayi

Hayirlisi olsun keslke dunde yapaydin bide yarin yap barii

maşallah yaaaaa ne güzelll rabbim saglıcakla kucagına almayı da nasip etsin inşallaaahh
Bu arada oruç tutuyormusun ?

Sagol amin canim.

Tutmuyorum hem hamilelere farz olmadigi icin hem de bugun mide bulantim basladi ve bir turlu karnim doymuyo. Tutamam kotu olurum diye niyetlenmedim. Tutanlarin orucunu Allah kabul etsin :)

İyiyim hamdolsun sen nasılsın ?
Teşekkür ederim amin inşallahRabbim tez zamanda size de nasip etsin bu duyguyu
Bat ını yazdım hakkında hayırlısı olsun inşallah ve rabbim amansız dertler vermesin

bence pek de kaçırmış sayılmazsın ama sen bugünü de boş geçme

Sagol amin canim.

Tutmuyorum hem hamilelere farz olmadigi icin hem de bugun mide bulantim basladi ve bir turlu karnim doymuyo. Tutamam kotu olurum diye niyetlenmedim. Tutanlarin orucunu Allah kabul etsin :)

iyi yapmışsın :)Bende dün tuttum ama ne sonuna kadar tutabilcegimi sanmıyorum bakalım rabbim güc kuvvet versin hepimize

Hayırlı sabahlarrrr herkeseee :)

Hem ramazan hem pazar günü olunca herkes uyku keyfinde sanırım :))

Sagol amin canim.

gözünüz aydın arkadaşım,ama oruç konusunda hamileyken bir zorlama yok evet ama bildiğim kadarıyla kazaya kalıyor oruç ve senesi gelmeden mümkünse tutamadığınız oruçları tutmanız gerekiyor.

Canm esimle birlikte degildik ailesine gitmek zorunda kalmisti hayrlisi hakkimzda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bebek isteyenlerin hergün değil de 2 günde bir deneme yapması gerekiyormuş, sperm kalitesi düşüyormuş hergün olursa arkadaşlar, aklınızda olsun.

Ayy cok sevindim ya rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah saglikla... bisi sorcam karindan duyulabildimi kalp atisi insallah bendee duyarim

Hayırlı sabahlarrrr herkeseee :)

Hem ramazan hem pazar günü olunca herkes uyku keyfinde sanırım :))

günaydınnnnnn :) ewet uyudummm bende tatlımmm ohh misss biraz daha keyif yapıp temizlik yapcam sonra da iftara hazırlık :) ben mercimek çorbası ve zeytinyağlı taze fasülye çoban salata karpuz ve lokma tatlısı yapıcam sizler de neler varrrr bu arada orucu tutmana sevindim zaten bir haftaya bulantıların başlar tutamazsın inşallah hiç olmaz da bulantın cnm bnm çok zor oluyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…