Bnimde bugun yarin bat gunm suan sanki bi agri var buayda yok galiba bnim senin vardir insHatta 1 gün kaldı :) Ben umutlu değilim canım.
İnşallah haklısındır
Guzel menu hafif bnim dunden firinda tavuk patats var dun iftarda yiyemedik aksilik oldu iftara yetismedi yaninada m.corba makarna ve salatagünaydınnnnnn :) ewet uyudummm bende tatlımmm ohh misss biraz daha keyif yapıp temizlik yapcam sonra da iftara hazırlık :) ben mercimek çorbası ve zeytinyağlı taze fasülye çoban salata karpuz ve lokma tatlısı yapıcam sizler de neler varrrrbu arada orucu tutmana sevindim zaten bir haftaya bulantıların başlar tutamazsın inşallah hiç olmaz da bulantın cnm bnm çok zor oluyo çünkü
günaydınnnnnn :) ewet uyudummm bende tatlımmm ohh misss biraz daha keyif yapıp temizlik yapcam sonra da iftara hazırlık :) ben mercimek çorbası ve zeytinyağlı taze fasülye çoban salata karpuz ve lokma tatlısı yapıcam sizler de neler varrrrbu arada orucu tutmana sevindim zaten bir haftaya bulantıların başlar tutamazsın inşallah hiç olmaz da bulantın cnm bnm çok zor oluyo çünkü
Hatta 1 gün kaldı :) Ben umutlu değilim canım.
İnşallah haklısındır
Kizlar doktor dun yumurtan 21 mm olmus bugun yarin catlar demisti dün ovulasyon testicok silikti bugun cok koyu 5 gündür bisi olmuyodu bugun oldu diktim ayaklari insallah kacirmamisizdir catlamayi
Canim ya sende yumurta kontrolu yaptiriosun sanirim ayni zamandada ovl testi bende oleyim canim gunlerdir kopkoyu iki cizgi cikior hic silik gormedim merak ettigim aceba sende klomen yada serephone vs, yumurta gelistirici ilac kullaniomusn
Canm bana doktor pkolisun dedi bende guvenemedim ankaraya ozel doktora gittim doktor ultrasonla bakti iki overde pko ama 21 mm yumurta var cok guzel dedi normalde pko olunca yumurta gelismesi zor olurmus ben sadece inofolic toz kullandim doktor bugun yarin catlar dedi o gun ovulasyon silikti 1 gun sonra koyulasti bugun siliklesmeye baslamis dun birliktelik oldu bugunde olacak hayirlisi bakalim
Koyulastigi gun birliktelik olsuysa canim ins tutmus die dusunuorun hadi hayirlisi olsun
canım akıntı rengi bazen sarımtırak oluo ille enfeksiyon die değerlendirmemek lazım
valla rahim filminden sora kesinlikle şans artıoda senin eşinin spermleri düzeldimi canım benim eşiminki çok şükür hareketlisi 10 dan 40 a yükselmiş dr çok ii bi değer olmaması için bi sebeb yok dedi bakalım beklioruz rabbim bizede nasip eder inşallah
gözünüz aydın arkadaşım,ama oruç konusunda hamileyken bir zorlama yok evet ama bildiğim kadarıyla kazaya kalıyor oruç ve senesi gelmeden mümkünse tutamadığınız oruçları tutmanız gerekiyor.
Ayy cok sevindim ya rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah saglikla... bisi sorcam karindan duyulabildimi kalp atisi insallah bendee duyarim
İnşallah faydasını görürsün de rabbim şu mübarek ayın ve günlerin hürmetine bir an önce seni de sevindirir bu mutlulugu yaşatır
evet canım. hatta ben vajinal bakacak diye hazırlandım aa dediki karından bakıcam, dedim süperrr. gezdirdi gezdirdi aleti keseyi gördük içi boş, sonra o da ne bi ışık yanıp sönüyor, dediki sesini de dinletirim ama duyamayabilirsiniz, sesi açtı, nasıl duyulmaz güm güm güm atıyo kuzumun kalbi mercimeğim benim.
bence senin de duyulur.
Günaydın kızlar,güzel bir hafta olur umarım.Daha regl olmadım ama geçen ayki gecikmelerle ayın 6 sına kadar öyle büyük umutlar bağlamayacağım...
günaydınnnn cnmmm hadi hayırlısı olsun belki bu ay vardır belirti var mı peki?
Yok canım hiç bir belirti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bnm de ayın 4. de ama adetim erken bile gelecek hissediyorum hayırlısı olsun hakkımızda
Canim benim masallah size rabbim sikinti vermesin. Insallah bende duyarim inanilmaz tedirginim hatta bu cuma gunu mu gitsem iki gun daha bekleyip pazartesimi gitsem karar veremedim. Duyulmazsa kalp atisi o bekleyis daha stresli olur cunku. Seninle aramizda 10 gun var adet tarihinden hrsaplarsak o yuzden bende duyarmiyim ki ya bu cuma beklemelimiyim bilemedim. Benim ilkinde de karindan gorunmustu kesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?