Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Bnimde bugun yarin bat gunm suan sanki bi agri var buayda yok galiba bnim senin vardir ins

Tatlım benim epeydir var adet ağrısı gibi ağrım.
Normalde adet ağrım akşam başlar ve sabaha adet olurum.
Bu ağrı ilaçlardan mı yoksa hamilelik bilmiyorum ama umutlu değilim ben.
Bat'ım da yarın.

öyle de yiyecek böyle de tıkıcam ağzına ağzına

yedir cnm yedir geçen sene biz test vermiştik sorun yok demişti şimdi ben bunu yedirmeye çalışsam bende sorun yok ben yemem der kesin biliyorummm [/QUOTE]

bende bu ay vazgeçtim almıyorum olmazsa önümüzdeki ay alırım dün incir aldım kendime eşime de badem ve çeviz :) bizimkinde de bişey yok şükür de işte yine de takviyeler yapıyorum

yedir cnm yedir geçen sene biz test vermiştik sorun yok demişti şimdi ben bunu yedirmeye çalışsam bende sorun yok ben yemem der kesin biliyorummm

bende bu ay vazgeçtim almıyorum olmazsa önümüzdeki ay alırım dün incir aldım kendime eşime de badem ve çeviz :) bizimkinde de bişey yok şükür de işte yine de takviyeler yapıyorum[/QUOTE]

CNM YAA bana incir de işe yaramadı adetim başlıyo galiba daha 4 gün var ama akıntım iice koyulaştı kahveye yakın ağrımda var hormonlar iice kafayı yedi yaa geçen ay 1 hafat gecikti buay erken noluyorum anlamış değilim offf offf

bende bu ay vazgeçtim almıyorum olmazsa önümüzdeki ay alırım dün incir aldım kendime eşime de badem ve çeviz :) bizimkinde de bişey yok şükür de işte yine de takviyeler yapıyorum

CNM YAA bana incir de işe yaramadı adetim başlıyo galiba daha 4 gün var ama akıntım iice koyulaştı kahveye yakın ağrımda var hormonlar iice kafayı yedi yaa geçen ay 1 hafat gecikti buay erken noluyorum anlamış değilim offf offf [/QUOTE]

belki yerleşme kanamasıdır canım ya dur bakalım senin ne kadar oldu yumurtan catlayalı erken mi çatlamıştı bu ay:44:

belki yerleşme kanamasıdır canım ya dur bakalım senin ne kadar oldu yumurtan catlayalı erken mi çatlamıştı bu ay:44:[/QUOTE]

EWET 11. GÜN POZİTİFTİ SANMIYORUM CNM BNM GEÇEN GEBELİĞİMDE HİÇ KANAMAM FALAN OLMADI

belki yerleşme kanamasıdır canım ya dur bakalım senin ne kadar oldu yumurtan catlayalı erken mi çatlamıştı bu ay:44:

EWET 11. GÜN POZİTİFTİ SANMIYORUM CNM BNM GEÇEN GEBELİĞİMDE HİÇ KANAMAM FALAN OLMADI[/QUOTE]

11.güne 14 gün koy regl günün oluyo canım ayın kaçında yumurtladın erken regl olabilirsin erken yumurtladıysan

EWET 11. GÜN POZİTİFTİ SANMIYORUM CNM BNM GEÇEN GEBELİĞİMDE HİÇ KANAMAM FALAN OLMADI

11.güne 14 gün koy regl günün oluyo canım ayın kaçında yumurtladın erken regl olabilirsin erken yumurtladıysan[/QUOTE]

25. GÜNBE GELİYO VE BUGÜN 25. GÜNÜM

Haklisin aslinda bunun bilincindeyim ama bazrn insan tedirginligine engel olamiyor iste rabbim yardimcimiz olsun. Pazartesi gunu gidersem bende tam 7+2 olacagim 7 hafta kalp atislarinin daha rahat duyuldugunu biliyorum. Baska birsey yaptimi doktor veya dedimi muayenede

CNM YAA bana incir de işe yaramadı adetim başlıyo galiba daha 4 gün var ama akıntım iice koyulaştı kahveye yakın ağrımda var hormonlar iice kafayı yedi yaa geçen ay 1 hafat gecikti buay erken noluyorum anlamış değilim offf offf [/QUOTE]

Benimde 4 gun kala kahverengi akintim gelmisti iki gun belki yerlesme kanamasidir rabbim hayirlsiini versin

Benimde 4 gun kala kahverengi akintim gelmisti iki gun belki yerlesme kanamasidir rabbim hayirlsiini versin[/QUOTE]

İNŞALLAH CNM AMA PEK İHTİMAL VERMİYORUM KARNIM FALAN AĞRIYO BAŞKA HİÇ BELİRTİM YOK

Benimde 4 gun kala kahverengi akintim gelmisti iki gun belki yerlesme kanamasidir rabbim hayirlsiini versin

İNŞALLAH CNM AMA PEK İHTİMAL VERMİYORUM KARNIM FALAN AĞRIYO BAŞKA HİÇ BELİRTİM YOK[/QUOTE]

Benimde karnim agriyodu birde gogus hassasiyeti vardi ki her adet oncesi olur bende ki adet gecikmesi haric halen bi belirtim yok umutsuz olma ama cok umutlanip sonra uzulmede rabbim hayirlisini versin tekrardan insallah guzel haberini aliriz

İNŞALLAH CNM AMA PEK İHTİMAL VERMİYORUM KARNIM FALAN AĞRIYO BAŞKA HİÇ BELİRTİM YOK

Benimde karnim agriyodu birde gogus hassasiyeti vardi ki her adet oncesi olur bende ki adet gecikmesi haric halen bi belirtim yok umutsuz olma ama cok umutlanip sonra uzulmede rabbim hayirlisini versin tekrardan insallah guzel haberini aliriz[/QUOTE]

karnımda gaz ağrısı gibi bir ağrı var önce akıntım koyu sarı gibiydi şimdi biraz daha koyulaşmış bilmiyorum cnm ilk gebeliğimde ağrım olmuştu adet olacam diye beklerken hamile olduğumu öğrenmiştim ama benim adetim de göğüsüm pek etkilemiyor şimdide bir fark göremiyorum hayırlısı olsun cnm sağol

Benimde karnim agriyodu birde gogus hassasiyeti vardi ki her adet oncesi olur bende ki adet gecikmesi haric halen bi belirtim yok umutsuz olma ama cok umutlanip sonra uzulmede rabbim hayirlisini versin tekrardan insallah guzel haberini aliriz

karnımda gaz ağrısı gibi bir ağrı var önce akıntım koyu sarı gibiydi şimdi biraz daha koyulaşmış bilmiyorum cnm ilk gebeliğimde ağrım olmuştu adet olacam diye beklerken hamile olduğumu öğrenmiştim ama benim adetim de göğüsüm pek etkilemiyor şimdide bir fark göremiyorum hayırlısı olsun cnm sağol [/QUOTE]

hayırlısı bakalım zaten iki güne belli olur didoş

cnm yenı bat tarıhımı bılmıyorum pko teshısı koydu doktorum adetlerım gec oluyo agustosun 10 u gıbı falan olurum heralde tekrr

hayırlısı bakalım zaten iki güne belli olur didoş [/QUOTE]

kız bu ne bizim çilemiz her ay her ay bi erken bi geç noluyoruz hormonda kafayı yedi bnm gibi

Yok hayır. dr sadece baktı gösterdi bebeğimizi. sonra odasına geçtik. bebeğin canlanmaya başlamasıyla mide bulantıların başlayacaktır dedi ((zaten başlamıştı dr'a gitmeden önce), o yüzden tuzlu şeyler yememi önerdi. örn: ekmek, peynir, zeytin, yağlı olmayan tuzlu krakerler, ve tatlı meyve suları limonata, ayran vs. sabahları 2 yumurta yememin sakıncalı olup olmadığını sordum. istediğin kadar ye sorun yok dedi. mutfaktan bi süre uzak dur dedi. yemekleri baba yapsın dedi

balık yemem gerektiğini söyledi. ayrıca multivitamin verdi. kullanmaya folik asit bitince başlıycam yani 4 gün sonra. verdiği vitaminin içinde folik asit ve balık yağı da varmış. iyi bi ilaç dedi.

denize girebilir miyim diye sordum. yüzebilirsin hiçbir kısıtlama yok ama güneşlenmeyeceksin dedi. güneş koruyucu kullanacaksın dedi lekelenme olmaması için. marka vermedi. ben niveanın bebekler için olanını kullanacağım.

ayrıca rutin hamilelik tahlillerini istedi haftaya yaptıracağım hepsini.

onun dışında aklıma gelenler bu kadar. yine gelirse yine yazarım.

Düzelmiş canm evet dr hız gayet iyi dedi o kadar içtiği yediği şey yaramış yani çok şükür. Yum günlerini takip ediyorum ama bakalım takdir Allahın tabi ki

inş allahım verir canım bak düzelmiş eşinin sorunu artık olur allahın izniyle sen merak etme

Kızlar ben PCO yum prolaktinim yüksek öyle çok değil ama yüksek..Saracoglunu izledim e nettede araştırdım etrafta yap yap dedi kendime 2 aydır incir kürü yapıyor iciyordum.Gecen gün meme uclarmda belirgin kurumuş süt farkettim canım skıldı prolaktinimmi yükseldi dedim zaten 2 aydır adet düzeninde bozuldu dedim netten saracoglunu açtım prolaktine ne iyi gelir diye sonra duydum ki incir prolaktini tavan yaparmış Kesinlikle incirden uzak durun demezmi...Bende moral sıfır demek bu yüzden adet düzenin bozuldu ve göğüs uclarimda süt oluştu Simdi Dr. Gitmeyi bekliyorum moralin çok bozuk Allah başka dert vermesin ama ne bilim işte İnsaAllah Rabbim hepimize saglıkli eli ayagi düzgün salih saliha evlatlar nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…