- 5 Mayıs 2013
- 33.890
- 41.501
- 798
Bnimde bugun yarin bat gunm suan sanki bi agri var buayda yok galiba bnim senin vardir ins
İnşallah inşallaaahhh
nasıl geçiyor ramazan ?
öyle de yiyecek böyle de tıkıcam ağzına ağzına
Zorlu geçiyor canım valla :) Senin?
yedir cnm yedir geçen sene biz test vermiştik sorun yok demişti şimdi ben bunu yedirmeye çalışsam bende sorun yok ben yemem der kesin biliyorummm
bende bu ay vazgeçtim almıyorum olmazsa önümüzdeki ay alırım dün incir aldım kendime eşime de badem ve çeviz :) bizimkinde de bişey yok şükür de işte yine de takviyeler yapıyorum
CNM YAA bana incir de işe yaramadı adetim başlıyo galiba daha 4 gün var ama akıntım iice koyulaştı kahveye yakın ağrımda varhormonlar iice kafayı yedi yaa geçen ay 1 hafat gecikti buay erken noluyorum anlamış değilim offf offf
belki yerleşme kanamasıdır canım ya dur bakalım senin ne kadar oldu yumurtan catlayalı erken mi çatlamıştı bu ay:44:
EWET 11. GÜN POZİTİFTİ SANMIYORUM CNM BNM GEÇEN GEBELİĞİMDE HİÇ KANAMAM FALAN OLMADI
canım birincisi, stres yaparsan bebeğine zarar verirsin. bunu istemezsin diye tahmin ediyorum. o yüzden rahatla. hangi gün kendini hazır hissedersen o gün git. ama geç kalmamaya dikkat et o kadar. 7+2'ymişim ben. son adet tarihinden itibaren hesaplıyor doktor. sen de hesapla ona göre gidebilirsin bence.
benim ilk defa karından göründü.
bende bu ay vazgeçtim almıyorum olmazsa önümüzdeki ay alırım dün incir aldım kendime eşime de badem ve çeviz :) bizimkinde de bişey yok şükür de işte yine de takviyeler yapıyorum
CNM YAA bana incir de işe yaramadı adetim başlıyo galiba daha 4 gün var ama akıntım iice koyulaştı kahveye yakın ağrımda varhormonlar iice kafayı yedi yaa geçen ay 1 hafat gecikti buay erken noluyorum anlamış değilim offf offf
Benimde 4 gun kala kahverengi akintim gelmisti iki gun belki yerlesme kanamasidir rabbim hayirlsiini versin
İNŞALLAH CNM AMA PEK İHTİMAL VERMİYORUM KARNIM FALAN AĞRIYO BAŞKA HİÇ BELİRTİM YOK
Benimde karnim agriyodu birde gogus hassasiyeti vardi ki her adet oncesi olur bende ki adet gecikmesi haric halen bi belirtim yok umutsuz olma ama cok umutlanip sonra uzulmede rabbim hayirlisini versin tekrardan insallah guzel haberini aliriz
anca koşup gelebildim cemrem yaaaaaa
,listeye ekliyim ama bat ın geçmiş şuan ki durum ne hayırlı bi haberin var mı yoksa yeni bat tarihinimi yazalım ?
sınav sonrası tatile gittim ve pc de olmadıgı için 2 haftadır giremiyodum şimdi geldim burdayım artık mooncuuumm
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım bat ını güncellememi ister misin ?
iyiyim özgecim buraya kavustum daha iyi olduummmm
karnımda gaz ağrısı gibi bir ağrı var önce akıntım koyu sarı gibiydi şimdi biraz daha koyulaşmış bilmiyorum cnm ilk gebeliğimde ağrım olmuştu adet olacam diye beklerken hamile olduğumu öğrenmiştim ama benim adetim de göğüsüm pek etkilemiyor şimdide bir fark göremiyorum hayırlısı olsun cnm sağol
Haklisin aslinda bunun bilincindeyim ama bazrn insan tedirginligine engel olamiyor iste rabbim yardimcimiz olsun. Pazartesi gunu gidersem bende tam 7+2 olacagim 7 hafta kalp atislarinin daha rahat duyuldugunu biliyorum. Baska birsey yaptimi doktor veya dedimi muayenede
Düzelmiş canm evet dr hız gayet iyi dedi o kadar içtiği yediği şey yaramış yani çok şükür. Yum günlerini takip ediyorum ama bakalım takdir Allahın tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?