Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

gunaydın lısteden benı duzeltırmısın bugun regl oldum:26:

yeni bat nı söylersen yazayım arkadaşım hakkında hayırlısı olsun...

Günaydın kızlar,güzel bir hafta olur umarım.Daha regl olmadım ama geçen ayki gecikmelerle ayın 6 sına kadar öyle büyük umutlar bağlamayacağım...

Hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin...

günaydınnnnn kızlarrrrrrr, nasılsınız iyi haftalarrr

sana da iyi haftalar didem

Zorlu geçiyor canım valla :) Senin?

2 gün iyiydi bugünden itibaren oruçlu degilim zaten

cnm yenı bat tarıhımı bılmıyorum pko teshısı koydu doktorum adetlerım gec oluyo agustosun 10 u gıbı falan olurum heralde tekrr

tamam agustos 10 diye ekliyorum inşallah tez zamanda müjdeyi verirsin

Herkese merhaba...
Malum geçen salı kan testi ile hamileliğimi grenmiştim...benimle birlikte en az benim kadar sizde sevinmiştiniz Allah razı olsun...
Bugün doktora gittim maalesef dış gebelikmiş...Çarşamba günü test sonucuna göre igne ya da ilaçla düşürülücek...
Hakkımda hayırlısı bu imiş demekki...
sabretmemin ve umudun vakti dolmamış...
Fe sabrun cemil diyorum yine...
İnşallah sizlerden güzel haber gelir...
rabbime emanetsiniz

cnm bnm ne desem bilmiyorum hayırlısı böyleymiş sevindirdiğin gibi de üzdün vallahi

Canım arkadaşım sende Allah'a emanet ol.Nice şerlerin içinde hayırlar vardır biz bilemeyiz yine Rabbimize sığınacağız.Allah hepimizin gönlündekini en kısa sürede nasip etsin..

Son düzenleme:

aaaaa şaşırdım vallahi şok oldum daha doğrusu canım benim betan kaçtı en son ilaçla düşürülecek olması iyi aslında çünkü biliyosun dış gebelikte tüplerin zarar görmesi gibi şeyler olabiliyo kürtajda sakıncalı diye biliyorum ama merak etme benim arkadaşımda dış gebelik geçirdi 3 ay korundu sonra kimyasal geçirdi sonraki ay da hamile kaldı hemen hiç sıkıntı da yaşamadı çok şükür şimdi 6 aylık hamile kendisi maşallah sana ki fe sabrun cemil diyebiliyosun taktir ettim Allah mükafatını inşallah tez zamanda göndersin çok geçmiş olsun.Kendine dikkat et.

cnm 29 Temmuz tşk

tamam eklerim inşallah...

cnm bnm ne desem bilmiyorum hayırlısı böyleymiş sevindirdiğin gibi de üzdün vallahi

bende üzüldüm ama toparlanıcam yeniden umutlanıcam yeniden yeniden...
rabbim nasip edecek inşallah...

Canım arkadaşım sende Allah'a emanet ol.Nice şerlerin içinde hayırlar vardır biz bilemeyiz yine Rabbimize sığınacağız.Allah hepimizin gönlündekini en kısa sürede nasip etsin..

evet bende öyle diyorum bunda da bi hayır vardr elbet...
şuan burda yazdıgıma bakmayın inanın agzımı açıp tek kelime edemiyorum tuhaf...

Anlıyorum seni desem ne kadar eksik olur uhibbukem, içine atmanın kimseye faydası yok canım benim.Biz hep yanında olmaya çalışacağız

Betam gecen salı 144 bugün 388...
Bugün normal degerlerde 1000 küsür olmalıydı...
Doktorda sadece sansızlıkde dedi...
saglıksız bi hamilelikten sonra aynı ihtimal her zaman %20 ya da 30 dur dedi...
yani düşükten sonra bunu yaşamam %20 yi buldugum anlamına geliyo...
sonrasında ne olur bilmiyorum...
Hep hayırlı zamanda diyordum demekki hayırlı zaman şimdi degilmiş...
duaya sabra ve umuda devam...

Çok geçmiş olsun.. Şuan gozyasima hakim olamiyorum.. Uzulmekten başka ne gelir elden. Rabbim boyle uygun görmüş..inşallah tez zamanda atlatirsin.. Bir daha boyle acilar yasatmasin Rabbim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sakın kafana takma bişey olacak diye de korkma ilaçla düşürülmesi sakıncalı değil moralinin bozuk olması da gayet normal ama gerçekten üzüldüm ben de hayırlısı canım benim.

tabiki nasip edicek hem sevin oldu bidaha olur inşallah bnm eltimde 34 yaşında dış gebelik geçirdi 37 sinde tekrar hamile kaldı hemde istemeden. Allahım tekrardan sevindirsin cnm bnm inşallah

Anlıyorum seni desem ne kadar eksik olur uhibbukem, içine atmanın kimseye faydası yok canım benim.Biz hep yanında olmaya çalışacağız

çookkk teşekkür ederim...
inan eve geldim ve burdayım...
konuşmaya halim yok ama sizinle paylaşmak istiyrum...iyi ki varsınız...

çok teşekkür ederim ama lütfeeeeeeennnn aglamaaaaa senin gülücügünü isteyen bi minik kalp var içindeeee
amin rabbim kimseye göstermesin...
İnşallah sen saglıcakla kucagına alırsın bizi daha da mutlu edersiiinnn

inşallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok geçmiş olsun canım
verende alanda Allah metanetli ol
inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

inanamıorum yaaa çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiorum inanki (((((((((((((((

sakın kafana takma bişey olacak diye de korkma ilaçla düşürülmesi sakıncalı değil moralinin bozuk olması da gayet normal ama gerçekten üzüldüm ben de hayırlısı canım benim.

ilaçla olursa sorun degil ama igne olursa igneden sonra korunma veriyorlarmış...
hakkımda hayırlısı olsun inşallah çarşamba gittiğimde kesin netleşir belkide dış gebelik degildir de igneye gerek kalmaz...

tabiki nasip edicek hem sevin oldu bidaha olur inşallah bnm eltimde 34 yaşında dış gebelik geçirdi 37 sinde tekrar hamile kaldı hemde istemeden. Allahım tekrardan sevindirsin cnm bnm inşallah

inşallah yaaa

çok geçmiş olsun canım
verende alanda Allah metanetli ol
inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
teşekkür ederim...
evet sabrediyorum rabbim hikmeti...
inşallah rabbim bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin

inanamıorum yaaa çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiorum inanki (((((((((((((((

bende şaşkınım özgecim...
demekki yaşamam gereken imtihanlar bitmemiş

evet canım iğnede 3 ay korunma veriyolar arkadaşıma da vermişlerdi ama inşallah ilaçla hemen düşüverir sen içini ferah tut canım

canım ( nasıl oldu
çok geçmiş olsun..allah sabredeni denermiş ya hep ..
bende şüpheye girdim
öğrendiğimden beri hiç doktora gitmedim

evet canım iğnede 3 ay korunma veriyolar arkadaşıma da vermişlerdi ama inşallah ilaçla hemen düşüverir sen içini ferah tut canım

inşallah...
ne tuhaf aylarca olması için dua ediyodum şimdide kendiliginden düşmesi için dua edicem...
rabbim daha beter acılardan koru beni çok zor...

canım ( nasıl oldu
çok geçmiş olsun..allah sabredeni denermiş ya hep ..
bende şüpheye girdim
öğrendiğimden beri hiç doktora gitmedim

teşekür ederim...
bugün kan testi yaptırdım artması gerektigi gibi artmamış iki gün daha bekleyip testi yenilicez duruma göre de ilaç ya da igne ile düşürülücek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…