inşallah...
ne tuhaf aylarca olması için dua ediyodum şimdide kendiliginden düşmesi için dua edicem...
rabbim daha beter acılardan koru beni çok zor...
teşekür ederim...
bugün kan testi yaptırdım artması gerektigi gibi artmamış iki gün daha bekleyip testi yenilicez duruma göre de ilaç ya da igne ile düşürülücek
cnm Allahtan ümit kesilmez bakarsın çarşamba yükselmiş olmaz diye bişey yok ALLAHIM İSTERSE OLUR İNŞAllah
didemcim sanırım bu şartlarda çarşambaya yükselmesi için degil düşmesi için dua edicem
çünkü yükselirse dış gebelik ihtimali artar ama düşerse igneye gerek kalmaz....
hakkımda herşeyin en hayırlısını rabbim bilir ve o kuluna taşıyamayacagı yükü vermes demekki bunu da yaşamam gerekiyormuş
İlk haberi verdiğinde beraber sevinmiştik şimdide üzüntünü paylaşıyoruz çok geçmiş olsun her şerde bi hayır vardır Rabbim bunu nasip etmediyse mutlaka bi sebebi vardır ki sen zaten tevekkülü çok iyi bilen birisin arkadaşım inşallah iğneye gerek kalmaz Rabbim bu mübarek günün hatrına inşallah sana sağlıklı bi evlat nasip eder amiiin
Herkese merhaba...
Malum geçen salı kan testi ile hamileliğimi grenmiştim...benimle birlikte en az benim kadar sizde sevinmiştiniz Allah razı olsun...
Bugün doktora gittim maalesef dış gebelikmiş...Çarşamba günü test sonucuna göre igne ya da ilaçla düşürülücek...
Hakkımda hayırlısı bu imiş demekki...
sabretmemin ve umudun vakti dolmamış...
Fe sabrun cemil diyorum yine...
İnşallah sizlerden güzel haber gelir...
rabbime emanetsiniz
didemcim sanırım bu şartlarda çarşambaya yükselmesi için degil düşmesi için dua edicem
çünkü yükselirse dış gebelik ihtimali artar ama düşerse igneye gerek kalmaz....
hakkımda herşeyin en hayırlısını rabbim bilir ve o kuluna taşıyamayacagı yükü vermes demekki bunu da yaşamam gerekiyormuş
Kaderim seni burda gormk neguzel cnm snde takilsana buraya
canım o da mümkün değil ki, zaten 9 ay hamilelik ve 6 ay da emziriyorsun sonuçta o bebeğin rızkını kesip günahına da giremem. o da benim borcum olsun, emerse ve sütten kesilirse o zaman tutarım.
Herkese merhaba...
Malum geçen salı kan testi ile hamileliğimi grenmiştim...benimle birlikte en az benim kadar sizde sevinmiştiniz Allah razı olsun...
Bugün doktora gittim maalesef dış gebelikmiş...Çarşamba günü test sonucuna göre igne ya da ilaçla düşürülücek...
rabbime emanetsiniz
Tamam canim cok tesekkur ederimYok hayır. dr sadece baktı gösterdi bebeğimizi. sonra odasına geçtik. bebeğin canlanmaya başlamasıyla mide bulantıların başlayacaktır dedi ((zaten başlamıştı dr'a gitmeden önce), o yüzden tuzlu şeyler yememi önerdi. örn: ekmek, peynir, zeytin, yağlı olmayan tuzlu krakerler, ve tatlı meyve suları limonata, ayran vs. sabahları 2 yumurta yememin sakıncalı olup olmadığını sordum. istediğin kadar ye sorun yok dedi. mutfaktan bi süre uzak dur dedi. yemekleri baba yapsın dedi
balık yemem gerektiğini söyledi. ayrıca multivitamin verdi. kullanmaya folik asit bitince başlıycam yani 4 gün sonra. verdiği vitaminin içinde folik asit ve balık yağı da varmış. iyi bi ilaç dedi.
denize girebilir miyim diye sordum. yüzebilirsin hiçbir kısıtlama yok ama güneşlenmeyeceksin dedi. güneş koruyucu kullanacaksın dedi lekelenme olmaması için. marka vermedi. ben niveanın bebekler için olanını kullanacağım.
ayrıca rutin hamilelik tahlillerini istedi haftaya yaptıracağım hepsini.
onun dışında aklıma gelenler bu kadar. yine gelirse yine yazarım.
Cnmm ya smdi gordum ck gecmis olsun inan hamile oldugnu dugunca nasl sevindiysem suanda okadar uzuldum bn inaniyormki bebegine kavusucaksin senin zatn teslimiyetin muthis harika bi karakterin insanligin var eminm en kotu aninda bile teslimiyeti elden birakmiyosn ins en kisa zamnda rabbim saglokli bi evlat nasip etsin uzulme ins cnmHerkese merhaba...
rabbime emanetsiniz
Herkese merhaba...
rabbime emanetsiniz
Üzüldüm canım allah hayirlisini nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hımmm anladımmm cnm kusura bakma ben farklı algıladım aynen canım buna şükür ALLAHIM daha kötülerinden korusun
Canim ne desem bilemedim uzuldum cok gecmis olsun. O kadar guzel bir teslimiyet var ki sende inaniyorum rabbim hayirlisi ile senide muradina erdirecek. Ama vakti var demekki rabbim senin dua etmeni seviyor istiyor ve karsiligini alacaksin insallah. Ama inan cok uzuldum hayirlisi buymus demekki sende rabbime emanet ol
Cnmm ya smdi gordum ck gecmis olsun inan hamile oldugnu dugunca nasl sevindiysem suanda okadar uzuldum bn inaniyormki bebegine kavusucaksin senin zatn teslimiyetin muthis harika bi karakterin insanligin var eminm en kotu aninda bile teslimiyeti elden birakmiyosn ins en kisa zamnda rabbim saglokli bi evlat nasip etsin uzulme ins cnm
İlk haberi verdiğinde ne kadar sevindiysem şuan o kadar üzüldüm.
Demek ki doğru zaman değilmiş, üzülme.
Allah tez zamanda nasip etsin canım benim.
amin inşallah...
amin inşallah didem rabbim başka imtihan vermesin
teşekkür ederim yanımda oldugun için...
bende öyle diyorum hayırlı zaman daha gelmemiş demekki...sabretmeliyim daha, umudumu kesmemeliyim...
mükafatlarıda öyle büyük olur inşallah...
çook çoook teşekkür ederim idicim her anımda yanımda oldunuz saol...
demekki bu lezzeti tekrar tadıp acısını bi daha yaşamak varmış nasibimde hakkımda hayırlısı bu imiş demekki diyorum...inşallah mükafatım büyük olurda bunların hepsini unuturum...
hayırlı vakit geldiginde nasip olacak biliyorum sadece teslimiyetle beklemeliyim
amin inşallah derinim...
yanımda oldugunuz için teşekür ederim rabbim kimseye yaşatmasın...daha beterinden muhafaza etsin inşallah....
Biliyorum bigün hepimiz bu müjdeyle sevinicez ama vakti gelmemiş
Uhibbukecim öncelikle cok gecmis olsun Allah beterinden korusun insallah.gecen hafta sali gunu seninle beraber ben de hamileligimi ogrenmistim ama korkularimdan dolayi buraya yazmamistim.senin adina cok ama cok sevinmistim.ben de persembe gunu kimyasal gebelik gecirdigimi ogrendim uzuldum ilk anda tabi ama hayirlisi boyleymis demekten baska ne geliyor ki elden.ben de kotu bisey olmadan kendisi dusmedi icin dua ettim ve cok sukur 2.gunu adetimin.bu benim 2.kimyasalim 4.dusugum oldu insallah bir gun saglikli gebelikler ve sonra da evlatlar olur bizim icin de. Ama artik 4.oldugu icin cok da korkuyorum Allah hepimiz icin hayırlısını nasip etsin insallah. Allah senin ve esinin sagligini huzurunuzu bozmasin gerisi kolay olur umarim.uzin yazdim kusura bakma hakkini helal et.aklina gelirse beni listeden çıkarabilirsin.bi sure ara verecek gibiyim.
çok teşekkür ederim sana da çook geçmiş olsun...ilk düşügüme göre gercekten daha güçlüyüm ama üzülmedim iyiyim demek yalan olur...bi haftalıkda olsa annelik hevesine kaptırmışım kendimi...tuhaf bi durum ya...tarifi yok...
bu durumda seni çok çok iyi anlıyorum rabbim kimseye yaşatmasın bunu..senin 4. olmuş ya sebebi araştırılmadı mı?
doktor bugün bana saglıksız bi gebelikten sonra yine saglıksız olması sadece %20 ya da 30 dur dedi...nasibimizde bu %20 varmış imtihanımızda buymuş demekki...
şimdi bende kendiliginden düşsün diye dua ediyorum rabbim daha kötüsünden korusun hepimizi...
uzun yazmana kendini anlatmana inan çok sevindim bunun için ayrıyeten teşekkür ederim...
bende bi müddet cocuk düşüncesine ara vermek istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yine de bat ın liste de kalabilir..
çcuk düşünmesen de aramızda olman beni mutlu eder....
rabbim hayırlı zamanda saglıklı bebekler nasip etsin hepimize
Herkese merhaba...
rabbime emanetsiniz
Yok hayır. dr sadece baktı gösterdi bebeğimizi. sonra odasına geçtik. bebeğin canlanmaya başlamasıyla mide bulantıların başlayacaktır dedi ((zaten başlamıştı dr'a gitmeden önce), o yüzden tuzlu şeyler yememi önerdi. örn: ekmek, peynir, zeytin, yağlı olmayan tuzlu krakerler, ve tatlı meyve suları limonata, ayran vs. sabahları 2 yumurta yememin sakıncalı olup olmadığını sordum. istediğin kadar ye sorun yok dedi. mutfaktan bi süre uzak dur dedi. yemekleri baba yapsın dedi
balık yemem gerektiğini söyledi. ayrıca multivitamin verdi. kullanmaya folik asit bitince başlıycam yani 4 gün sonra. verdiği vitaminin içinde folik asit ve balık yağı da varmış. iyi bi ilaç dedi.
denize girebilir miyim diye sordum. yüzebilirsin hiçbir kısıtlama yok ama güneşlenmeyeceksin dedi. güneş koruyucu kullanacaksın dedi lekelenme olmaması için. marka vermedi. ben niveanın bebekler için olanını kullanacağım.
ayrıca rutin hamilelik tahlillerini istedi haftaya yaptıracağım hepsini.
onun dışında aklıma gelenler bu kadar. yine gelirse yine yazarım.
Herkese merhaba...
rabbime emanetsiniz[/QUOTE
Canım ne diyecegimi bilemiyorum cok uzuldum ama Rabbim herseyin hayırlısını bilendir ve Allah sabredenlerle beraberdir
inş sabrının mukafatını hem bu dunyada hemde otelerde alacaksın.
En kısa zamanda tekrar nasip etsin Rabbim.
bir arkadaşım ilk hamileliğinde tutmadı bende ve sonuçta ikimizde kaybetmiştik, bu sene tutucam dedi arkadaş, Rabbim onu hiç şu mübarek günlerde susuz bırakır mı dedi, tuttu, bebeği mucize bebekmiş öyle diyorlar, özel farklı durumları varmış arkadaşın dr lar şaşırmış. biliyorum insan cesaret edemiyor günler uzun diye ama inşallah bebeğin sağlıklı olur canım ve borcunu ödersiniz, Allahın izniyle.2 sene kesilmesin sütten aman inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?