Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

evet canım haberler hayırlı Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun. Başım sıkışırsa seni rahatsız ederim merak etme

yemek konusunda şimdilik her şeyden yiyebiliyorum. hayırlısı bakalım. kızını çok öp benim için

Çok üzüldüm ben de..ama vakti değilmiş...Alkahtan ümit kesilmez hem hamile kalabiliyosun bunu öğrendin hiç kalamamış olanlar da var inşallah zamanı gelince olacak üzülme ltfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar çok güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah..

canımmmm günaydınnnnnnn ben güne ii başlamadım adetim başlamak üzere akıntım tamamen geldi bu ayda da nasibimde yokmuş demek ki orucu da yedim batım bayrama geliyor belki bayramda sewiniriz belli mi olur senden ne haber bittimi adetin?

Naber canım nasıl gidiyor ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iidir cnm çalışıorum adetim başlıyo 3 gün erkenden onun dışında herşey yolunda şükürler olsun :) sen nasılsın bakalımm

Naber canım nasıl gidiyor ?

Sen adet oldunmu bn olmadim acaba strestenmi bide bnim dongum degisik mesela dort aydir yirmisekiz gnde bi oluyorum ondan once dort bes ay otuz dort gunde bi oluyorm boyle yani bilemiyorm suan adet belirtisi faln yok gogusde degisklik faln bazen adet olcakmisim gbi sizi giriyo rahmime bilmiyorm ya dusundugum icn gecikti sanirm

Kaç gündür adet olacakmışım gibi devam eden kasık ağrım ve akıntım bu sabah itibari ile kesildi.
Sözde bugün bat asıl bugün olması gerekiyor

iidir cnm çalışıorum adetim başlıyo 3 gün erkenden onun dışında herşey yolunda şükürler olsun :) sen nasılsın bakalımm

Bende adetimi bekliyorum canım,test yaptm negatif zaten büyük umutlar beslememiştm

inşallah canım ya inşallah baksana uhibbukeye de üzüldüm yani ne diyeyim ki artık psikolojimizde bi taraftan bozuluyo kolay değil ama tabi morali yüksek tutmak için gayret gösteriyoruz şükür diyoruz geçiyoruz Allah büyük hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah benim bitti ikinci günüm bu tutuyorum orucumu ovü testimi de aldım hayırlısı bakalım yeni bir ay başlıyor..

Valla bende kaç aydır hep 30 günde oluyordm iki aydır dengem şaştı geçem ay 40 güne çıktı,bu ayki dün 31.gündü hala olmadım.stresten hep bunlar

bende adetimi bekliyorum canım,test yaptm negatif zaten büyük umutlar beslememiştm

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen cnm bu ay bende umutlu değildim oviyi kaçırdım çünkü

AYNEN CNM hayırlısı diyoruz ve yolumuza devam ediyoruz bu arada batlarımız iice yaklaştı diğer aya ben yine erken olurum sana yetişirim kesin inşallah ikimizde olmayız cnm yaaaaaaa

AYNEN CNM hayırlısı diyoruz ve yolumuza devam ediyoruz bu arada batlarımız iice yaklaştı diğer aya ben yine erken olurum sana yetişirim kesin inşallah ikimizde olmayız cnm yaaaaaaa

valla ya bu ne hız sende döngün çok kısa senin benim 30 ya da 31 gün

valla ya bu ne hız sende döngün çok kısa senin benim 30 ya da 31 gün

valla diyorum yaa bnmki kafayı yedi doğumdan sonra değişti galiba normalde ben hesaplağım gün 28. gün olurdum geçen ay 35. gün oldum bu ayda 25. gün anlam veremedim bu aya ALLAH kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…