- 15 Nisan 2014
- 415
- 123
- 43
valla diyorum yaa bnmki kafayı yedi doğumdan sonra değişti galiba normalde ben hesaplağım gün 28. gün olurdum geçen ay 35. gün oldum bu ayda 25. gün anlam veremedim bu aya ALLAH kerim
Uhibbuke simdi okdum yazini okadar cok uzuldum ki anlatamam Allah boyle kararlamis cnm ama en azindan hamile kalabiliyosun bide bu yandan dusun sabret herseyin basi sabir ve inanmak kismet degilmis demekki simdi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok tesekkur ederim canim hep okuyorum ama bu siralar yazmaya vakit bulamiyorum tayinimiz cikti tasinma telasina girdik kafam da dagilmis oluyor iyi oldu yani.ben de burda olmaktan cok mutluyum canim😊😊 biraz ara vermek iyi olacak sanirim.pihtilasma var bende ona bakildi ilk bebegimin kalbi durduktan sonra ama artik bu yaz insallah genetik sperm ne varsa bakilsin istiyorum kapsamli bi sekilde onlarin sonucları cikmadan da bebek bilmiyorum Rabbim ne nasip ederse o tabi ama olmasa daha iyi gibi geliyor bana cunku aklimda hep soru isareti kalacak. Rabbim hepimizin hayirlisiyla gonlunun muradini versin.sen test falan yaptiracak misin 2.di mi senin?
çok üzüldüm canım..kısmet değilmiş...son değerin kaç çıktı acaba...bende geçen sene dış gebelik geçirdim kemoterapi iğnesiyle düşürdüler..Allah yardımcın olsun...
Canım ne diyecegimi bilemiyorum cok uzuldum ama Rabbim herseyin hayırlısını bilendir ve Allah sabredenlerle beraberdir
inş sabrının mukafatını hem bu dunyada hemde otelerde alacaksın.
En kısa zamanda tekrar nasip etsin Rabbim.
Günaydıın mooncum nasılsın ?Günaydın kızlar..
günaydın kızlar çok güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah..
Çok üzüldüm ben de..ama vakti değilmiş...Alkahtan ümit kesilmez hem hamile kalabiliyosun bunu öğrendin hiç kalamamış olanlar da var inşallah zamanı gelince olacak üzülme ltfen
iidir cnm çalışıorum adetim başlıyo 3 gün erkendenonun dışında herşey yolunda şükürler olsun :) sen nasılsın bakalımm
Ah canım benim ya.. Allah bir daha yaşatmasın.
Kaç gündür adet olacakmışım gibi devam eden kasık ağrım ve akıntım bu sabah itibari ile kesildi.
Sözde bugün bat asıl bugün olması gerekiyor
Uhibbuke simdi okdum yazini okadar cok uzuldum ki anlatamam Allah boyle kararlamis cnm ama en azindan hamile kalabiliyosun bide bu yandan dusun sabret herseyin basi sabir ve inanmak kismet degilmis demekki simdi..
teşekkür ederim evet nasibimde yokmuş henüz...ilk 144 dü bi hafta sonra 388...normalde bin küsür olmalıymış...
yarın dış gebelik mi degilmi kesinleşecek ona göre igne ya da ilaçla düşürürüz dedi ama kemoterapi ignesi oldugunu bilmiyordum(
senin dış gebeligin nasıldı ?
bi de sence igneyi olmayıp başka doktora gitsmem mi beklesem mi?
off
canım için rahat edicekse başka bi doktorada görün ama bhcg çok düşük
kendinde hesaplayabilirsin iki günde bir 2 ye katlanması lazım
ultrasonla baktımı doktor?
yumurtalıklarda yada tüplerinde kitle şeklinde görülebilir diye biliyorum
eğer gerçekten dış gebelikse sakın gecikme iç kanamaya kadar gidebiliyo
Allah korusun sende kalıcı bir zarar oluşmasın
betamın çok düşük oldugunu biliyorum zaten benim istedgim artması degil sadece dış gebelik olmasın ki şu igneyi olmak zorunda kalmım
ultrasyonda baktı ama deger çok düşük oldugu için hiçbişey görünmüyor dedi...
Ve doktor da eger dış gebelikse bu degerde erken teşhis oldugu için şanlısın falan dedi...
dış gebelik bayaga riskli bi durum inşallah degildir diye dua ediyorum bakalım dua et lütfen benim için
Amin inşallah zehrecim...dün daha kötüydüm bugün hamdolsun toparladım...inkar edemem ara ara gözlerim doluyor yine ama şuan herşeyden çok dış gebelik olmasın diye dua ediyorum
aynen öyle rabbim daha iyi bilir dünde dedim bunun arkasında da bi hayır ve hikmet var ama ben bilmiyorum rabbim kat kat versin mükafatımı inşallah ki aynı şeyleri cidden yaşamak istemiyorum daha(
Günaydıın mooncum nasılsın ?
Günaydın inşallah öyle bi gündür lukicim
teşekkür ederim yanımda oldugun için...
ama benim dah önce de kürtajla sonuçlanan bi düşügüm vardı yani hamile kalabildigimi simdi ögrenmedim ama nasibimde demekki bu imtihanda varmış bunu da yaşamlıymışım
adet m oldun ?
hayırlısı olsun hakkında bat ı güncelleyelim mi?
amiinn rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
Herkese merhaba...
Malum geçen salı kan testi ile hamileliğimi grenmiştim...benimle birlikte en az benim kadar sizde sevinmiştiniz Allah razı olsun...
Bugün doktora gittim maalesef dış gebelikmiş...Çarşamba günü test sonucuna göre igne ya da ilaçla düşürülücek...
Hakkımda hayırlısı bu imiş demekki...
sabretmemin ve umudun vakti dolmamış...
Fe sabrun cemil diyorum yine...
İnşallah sizlerden güzel haber gelir...
rabbime emanetsiniz
aynen doktor doğru demiş erken tanı çok önemli ilaçla düşürebiliyolar
ama ilerlemiş olursa cerrahi müdahale yapılıyo oda tüplere zarar veriyo
inşallah en kısa zamanda atlatırsın
oldum sayılır cnm daha tam başlamadı ama bozuldusevinirim cnm 28 temmuz
Canim arkadasim simdi okudum yazdiklarini inan sok oldum. Ozgeyi merak ettigimden girdim senin hbrinle karsilastim. Bu mubarek aylarda dua edip sabirli olcas. Yapcak bisi yok. Allah yardimcin olsun. Gonlune gore hayirlisini versin.
Herkese merhaba...
Malum geçen salı kan testi ile hamileliğimi grenmiştim...benimle birlikte en az benim kadar sizde sevinmiştiniz Allah razı olsun...
Bugün doktora gittim maalesef dış gebelikmiş...Çarşamba günü test sonucuna göre igne ya da ilaçla düşürülücek...
Hakkımda hayırlısı bu imiş demekki...
sabretmemin ve umudun vakti dolmamış...
Fe sabrun cemil diyorum yine...
İnşallah sizlerden güzel haber gelir...
rabbime emanetsiniz
inşallah benimde ilaçla düşer ya şuan tek duam bu
evet dün bayaga araştırdım dış gebelikde hayati riske sonuç verecek duruma gelebiliyormuş rabbim muhafaza eylesin...
inşallah şu yarını hayırlısı ile bi atlatim daha iyi olucam inanıyorum
teşekkür ederim herşey için...
İnşallah son bat ın olur didemcim bunu canı gönülden isterim
Allah razı olsun cemrecim teşekkür ederim...evet bende öyle diyorum sabredicem umut etmeye devam edicem hakkımda hayırlısı bi imiş bu imtihanda nasibimde varmış demekki
inşallah rabbim tez zamanda hepimize nasip eder gönlümüzdekini
Tatlım ben şimdi öğrendim. ve çok üzüldüm. ama şimdi kendiliğinden hamile kalabildiğine göre, biraz kafayı boşaltarak yine çalışmalara devam
sıkıntı yok. tamam mı??
ALLAHIM razı olsun cnm bnm buna öyle çok ihtiyacım var ki her adetimde sanki benden bişeyler gidiyo o kadar uzak geliyor ki biran önce yaşadıklarımı unutmak istiyorum bir türlü rahat olamıyorum meleklerim kardeşlerini gönderecek biliyorum ama olmuyo işteinşallah birgün senin bnm hepimizin yüzü gülecek
benim daha önce de bi düşügüm var kendiligimden hamile kalabiliyordum yani ama şuan durum daha üzücü...dış gebelikse ayrı stres igne olabilirim...
Saglıksız iç gebelikse neden peşpeşe düşük yaşıyorum vs vs...
Bakalım nasibimde bu imthanda varmış hakkkımda hayrlısı olsun inşallah
inşallah o gün gelicek ve biz bunların hepsini ama hepsiiniiiii untucaz ben inanyorum yaaa...
Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine hepimizin yüzünü güldürecek
Fe sabrun Cemil.. diye başlığı görünce yazmak istedim çünkü bizler için gerekli olan şey sabır ve sabretmek de bazen çok zor oluyor... bende 10.5 aylık evliyim 6-7 ay denedik olmadı haşimato tiroidim ve rahimde polipim vardı önce tiroid değerlerimi ilaçla normale döndürdük bu ay da ameliyatla polipim alındı bu ay adet olmayı bekliyorum sonrasında inşallah çok bekletmez Mevla beni ve isteyen herkesi...
aramıza hoşgeldin...seninde imtihanın zormuş...Rabbim güç kuvvet versin inşalllah çok daha bekletmeden tez zamanda kavusursun minigne
aramıza hoşgeldin...seninde imtihanın zormuş...Rabbim güç kuvvet versin inşalllah çok daha bekletmeden tez zamanda kavusursun minigne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?