Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Uhibbuke simdi okdum yazini okadar cok uzuldum ki anlatamam Allah boyle kararlamis cnm ama en azindan hamile kalabiliyosun bide bu yandan dusun sabret herseyin basi sabir ve inanmak kismet degilmis demekki simdi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen ne yaptın adet oldun mu?

Hım hayırlı olsun tayininiz ne güzel sevindim senin adına inşallah memnunsundur yeni yerinden...darısı başımıza inşallah..
evet benimki 2. saglıksız gebelik...
normalde 3.düşükten sonra araştırma yapıyorlar ve bu eger dış gebelikse ilki düşüktü ikisi çok farklı şeyler dedi doktor...
özel hastaneye gidiyorum yine de test isticem en azından kan pıhtılaşması falan bakılsın içim daha rahat eder diye düşünüyorum bakalım

çok üzüldüm canım..kısmet değilmiş...son değerin kaç çıktı acaba...bende geçen sene dış gebelik geçirdim kemoterapi iğnesiyle düşürdüler..Allah yardımcın olsun...

teşekkür ederim evet nasibimde yokmuş henüz...ilk 144 dü bi hafta sonra 388...normalde bin küsür olmalıymış...
yarın dış gebelik mi degilmi kesinleşecek ona göre igne ya da ilaçla düşürürüz dedi ama kemoterapi ignesi oldugunu bilmiyordum (
senin dış gebeligin nasıldı ?
bi de sence igneyi olmayıp başka doktora gitsmem mi beklesem mi?
off

Amin inşallah zehrecim...dün daha kötüydüm bugün hamdolsun toparladım...inkar edemem ara ara gözlerim doluyor yine ama şuan herşeyden çok dış gebelik olmasın diye dua ediyorum
aynen öyle rabbim daha iyi bilir dünde dedim bunun arkasında da bi hayır ve hikmet var ama ben bilmiyorum rabbim kat kat versin mükafatımı inşallah ki aynı şeyleri cidden yaşamak istemiyorum daha (

Günaydın kızlar..
Günaydıın mooncum nasılsın ?

günaydın kızlar çok güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah..

Günaydın inşallah öyle bi gündür lukicim

teşekkür ederim yanımda oldugun için...
ama benim dah önce de kürtajla sonuçlanan bi düşügüm vardı yani hamile kalabildigimi simdi ögrenmedim ama nasibimde demekki bu imtihanda varmış bunu da yaşamlıymışım

iidir cnm çalışıorum adetim başlıyo 3 gün erkenden onun dışında herşey yolunda şükürler olsun :) sen nasılsın bakalımm

adet m oldun ?
hayırlısı olsun hakkında bat ı güncelleyelim mi?

Ah canım benim ya.. Allah bir daha yaşatmasın.

amiinn rabbim kimseye yaşatmasın inşallah

Kaç gündür adet olacakmışım gibi devam eden kasık ağrım ve akıntım bu sabah itibari ile kesildi.
Sözde bugün bat asıl bugün olması gerekiyor

inşallah hayırlı haberlerin belirtisidir

teşekkür ederim eylül dünden beri bende öyle diyorum daha sabretmem beklemem gereken zaman varmış ve hayırlı zaman şimdi degilmiş..
yalnız benim daha önce de bi düşügüm vardı bu 2. oluyo yani hamile kalaildigimi biliyordum ama nasip demekki bunu da yaşamalıydım

canım için rahat edicekse başka bi doktorada görün ama bhcg çok düşük
kendinde hesaplayabilirsin iki günde bir 2 ye katlanması lazım
ultrasonla baktımı doktor?
yumurtalıklarda yada tüplerinde kitle şeklinde görülebilir diye biliyorum
eğer gerçekten dış gebelikse sakın gecikme iç kanamaya kadar gidebiliyo
Allah korusun sende kalıcı bir zarar oluşmasın

betamın çok düşük oldugunu biliyorum zaten benim istedgim artması degil sadece dış gebelik olmasın ki şu igneyi olmak zorunda kalmım
ultrasyonda baktı ama deger çok düşük oldugu için hiçbişey görünmüyor dedi...
Ve doktor da eger dış gebelikse bu degerde erken teşhis oldugu için şanlısın falan dedi...
dış gebelik bayaga riskli bi durum inşallah degildir diye dua ediyorum bakalım dua et lütfen benim için

aynen doktor doğru demiş erken tanı çok önemli ilaçla düşürebiliyolar
ama ilerlemiş olursa cerrahi müdahale yapılıyo oda tüplere zarar veriyo
inşallah en kısa zamanda atlatırsın

oldum sayılır cnm daha tam başlamadı ama bozuldu sevinirim cnm 28 temmuz

Canim arkadasim simdi okudum yazdiklarini inan sok oldum. Ozgeyi merak ettigimden girdim senin hbrinle karsilastim. Bu mubarek aylarda dua edip sabirli olcas. Yapcak bisi yok. Allah yardimcin olsun. Gonlune gore hayirlisini versin.

aynen doktor doğru demiş erken tanı çok önemli ilaçla düşürebiliyolar
ama ilerlemiş olursa cerrahi müdahale yapılıyo oda tüplere zarar veriyo
inşallah en kısa zamanda atlatırsın

inşallah benimde ilaçla düşer ya şuan tek duam bu
evet dün bayaga araştırdım dış gebelikde hayati riske sonuç verecek duruma gelebiliyormuş rabbim muhafaza eylesin...
inşallah şu yarını hayırlısı ile bi atlatim daha iyi olucam inanıyorum
teşekkür ederim herşey için...

oldum sayılır cnm daha tam başlamadı ama bozuldu sevinirim cnm 28 temmuz

İnşallah son bat ın olur didemcim bunu canı gönülden isterim

Canim arkadasim simdi okudum yazdiklarini inan sok oldum. Ozgeyi merak ettigimden girdim senin hbrinle karsilastim. Bu mubarek aylarda dua edip sabirli olcas. Yapcak bisi yok. Allah yardimcin olsun. Gonlune gore hayirlisini versin.

Allah razı olsun cemrecim teşekkür ederim...evet bende öyle diyorum sabredicem umut etmeye devam edicem hakkımda hayırlısı bi imiş bu imtihanda nasibimde varmış demekki
inşallah rabbim tez zamanda hepimize nasip eder gönlümüzdekini

Tatlım ben şimdi öğrendim. ve çok üzüldüm. ama şimdi kendiliğinden hamile kalabildiğine göre, biraz kafayı boşaltarak yine çalışmalara devam
sıkıntı yok. tamam mı??

ALLAHIM razı olsun cnm bnm buna öyle çok ihtiyacım var ki her adetimde sanki benden bişeyler gidiyo o kadar uzak geliyor ki biran önce yaşadıklarımı unutmak istiyorum bir türlü rahat olamıyorum meleklerim kardeşlerini gönderecek biliyorum ama olmuyo işte inşallah birgün senin bnm hepimizin yüzü gülecek

Tatlım ben şimdi öğrendim. ve çok üzüldüm. ama şimdi kendiliğinden hamile kalabildiğine göre, biraz kafayı boşaltarak yine çalışmalara devam
sıkıntı yok. tamam mı??

benim daha önce de bi düşügüm var kendiligimden hamile kalabiliyordum yani ama şuan durum daha üzücü...dış gebelikse ayrı stres igne olabilirim...
saglıksız iç gebelikse neden peşpeşe düşük yaşıyorum vs vs...
bakalım nasibimde bu imthanda varmış hakkkımda hayrlısı olsun inşallah

inşallah o gün gelicek ve biz bunların hepsini ama hepsiiniiiii untucaz ben inanyorum yaaa...
rabbim şu mübarek günlerin hürmetine hepimizin yüzünü güldürecek

aminnnnn cnm inşallahhh

Fe sabrun Cemil.. diye başlığı görünce yazmak istedim çünkü bizler için gerekli olan şey sabır ve sabretmek de bazen çok zor oluyor... bende 10.5 aylık evliyim 6-7 ay denedik olmadı haşimato tiroidim ve rahimde polipim vardı önce tiroid değerlerimi ilaçla normale döndürdük bu ay da ameliyatla polipim alındı bu ay adet olmayı bekliyorum sonrasında inşallah çok bekletmez Mevla beni ve isteyen herkesi...

aramıza hoşgeldin...seninde imtihanın zormuş...Rabbim güç kuvvet versin inşalllah çok daha bekletmeden tez zamanda kavusursun minigne

aramıza hoşgeldin...seninde imtihanın zormuş...Rabbim güç kuvvet versin inşalllah çok daha bekletmeden tez zamanda kavusursun minigne

hoşbuldum Rabbim cümlemize güç versin isteyen herkese de hayırlı sağılklı evlatlar ihsan etsin inşallah

Allah sabrımızı da mutluluğumuzu da kat kat arttırsın, çok verip azdırmasın az verip aratmasın rabbim ,Allahım bizlere acısın içimizden huzuru ,soframızdan bereketi ve ağzımızdan duayı eksik etmesin.Allah ım isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün, akıllı evlatlar nasip etsin rabbim bizleri görsün ve dualarımızı kabul etsin hakkımızda hayırlısı neyse onu bizlere nasip etsin inşallah Allah hepimizin oruçlarını kabul etsin.Amin.

Dualara ihtiyacımız var kızlar amin diyen herkesin ağzına sağlık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…