hoşbuldumRabbim cümlemize güç versin isteyen herkese de hayırlı sağılklı evlatlar ihsan etsin inşallah
Allah sabrımızı da mutluluğumuzu da kat kat arttırsın, çok verip azdırmasın az verip aratmasın rabbim ,Allahım bizlere acısın içimizden huzuru ,soframızdan bereketi ve ağzımızdan duayı eksik etmesin.Allah ım isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün, akıllı evlatlar nasip etsin rabbim bizleri görsün ve dualarımızı kabul etsin hakkımızda hayırlısı neyse onu bizlere nasip etsin inşallah Allah hepimizin oruçlarını kabul etsin.Amin.
Dualara ihtiyacımız var kızlar amin diyen herkesin ağzına sağlık..
amin inşallahhh
Bat ını söylersen listeye ekleyebilirim
ne güzel ne samimi dualar böylee binlerce kez amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
Allah razı olsun
Hım hayırlı olsun tayininiz ne güzel sevindim senin adına inşallah memnunsundur yeni yerinden...darısı başımıza inşallah..
evet benimki 2. saglıksız gebelik...
normalde 3.düşükten sonra araştırma yapıyorlar ve bu eger dış gebelikse ilki düşüktü ikisi çok farklı şeyler dedi doktor...
özel hastaneye gidiyorum yine de test isticem en azından kan pıhtılaşması falan bakılsın içim daha rahat eder diye düşünüyorum bakalım
teşekkür ederim evet nasibimde yokmuş henüz...ilk 144 dü bi hafta sonra 388...normalde bin küsür olmalıymış...
yarın dış gebelik mi degilmi kesinleşecek ona göre igne ya da ilaçla düşürürüz dedi ama kemoterapi ignesi oldugunu bilmiyordum(
senin dış gebeligin nasıldı ?
bi de sence igneyi olmayıp başka doktora gitsmem mi beklesem mi?
off
Merhaba bende b.a.t vermek isterdim ama pco var veremiyorumsogan kurum bitti simdi incir kurune basladim 2.bebegimi bekliyorum ins bi an once gelir yaa
canım malesef dış gebelik...evet binlerde olması gerekiyordu...ilaç olduğunu sanmıyorum ben netten baya arastırdım mathetroxsate adında kemoterapi iğnesi var muhtemelen onu vurur çok etkili bir iğne... benim dış gebeliğimde değerler az yükseldi mesela battan 1 hafta sonra 100 dü dr.diş gebelikte olabilir dedi geç döllenmiş de olabilir dedi 2 günde bir kan testi tekrarlan dı sonra ki 120 oldu kanamam oldu dr. istirahat verdi ertesi gün anneme gittim gitiiğim gün kanamam adet gibi yoğun oldu düştü sandım test yaptırdım 150 lerde dr.a gösterdim az yükselmiş dedi tutunması için iğne vurdu...2 gün sonra 170 oldu dış gebelik dedi iğneden bahsetti bende biraz daha beklesek olmaz mı dedim 2 gün sonra 194 oldu iğneyi vuruldum değerler çıkmaya başladı 260 oldu tutunması için yapılan iğnenin etkisindendir dedi dr. sonra 2. dozu vuruldum öyle düşmeye başladı toplam düşmesi 25 günü buldu...senin kanaman varmı canım...
İnşallah tez zamanda kavusursun yavruna ya...
Saol cnm ins Rabbim birinci veya ikinci hic farketmez bebek isteyen herkesin dualarina en iyi biçimde karsilik versin İnşallh..
Saol cnm ins Rabbim birinci veya ikinci hic farketmez bebek isteyen herkesin dualarina en iyi biçimde karsilik versin İnşallh..
Hım hayırlı olsun tayininiz ne güzel sevindim senin adına inşallah memnunsundur yeni yerinden...darısı başımıza inşallah..
evet benimki 2. saglıksız gebelik...
normalde 3.düşükten sonra araştırma yapıyorlar ve bu eger dış gebelikse ilki düşüktü ikisi çok farklı şeyler dedi doktor...
özel hastaneye gidiyorum yine de test isticem en azından kan pıhtılaşması falan bakılsın içim daha rahat eder diye düşünüyorum bakalım
teşekkür ederim evet nasibimde yokmuş henüz...ilk 144 dü bi hafta sonra 388...normalde bin küsür olmalıymış...
yarın dış gebelik mi degilmi kesinleşecek ona göre igne ya da ilaçla düşürürüz dedi ama kemoterapi ignesi oldugunu bilmiyordum(
senin dış gebeligin nasıldı ?
bi de sence igneyi olmayıp başka doktora gitsmem mi beklesem mi?
off
Evet ikisi farkli seyler olabilir belki ama sen tahlillerini ihmal etme bence.benim ilkinin kalbi durdu ikincisi bos gebelik oldu bu ikisinde kurtaj oldum.son ikisi de kimyasal iste.bakarsan 3u de farkli ama niye ust uste arastirilmasi lazim bence.elbet Rabbim nasip ederse olur o cok ayri ama doktora giderek de fiili duayi eksik etmemek lazim.hem dedigin gibi aklinda da soru kalmaz tabi ki bunlar benim fikrim canim sen bilrsin yine deinsallah yarini en hayirli sekilde atlatirsin canim
İnşallah tez zamanda kavusursun yavruna ya...
pazar akşamı lekenmştim bayaga her peçetede geliyordu ama dün akşamdan beri azaldı hatta şuan kesildi gibi yani...
ignenin yan etkisi falan oldu mu sende ?
Bi de igneden sonra ne kadar korunma vermişlerdi sana ?
yani benim şuan yarına degerlerimin düşmüş olması için dua etmem lazım...o zaman dış gebelik denemez dimi?
sonuçta dış gebelikte azda olsa artar...hakkımda hayırlısı ne ise o olsun inşallah yaa vardır bunda da bi hayır...
çok soru sordum kusura bakma ama insan ister istemez tedirgin oluyo ve ögrenmek istiyo nelerle karışlaşabilecegini
amin inşallahhh
Bat ını söylersen listeye ekleyebilirim
polip ameliyatından sonra 3 hafta ilişki yasaktı o yüzden bu ay gebelik olması mümkün değil adetimi bekliyorum bu ameliyattan sonra gecikme olabiliyormuş ama gelecek inşallah listeye katılırım
Tabi ki sonuna kadar haklsın diyorum ya nasibimizde ne varsa onu yaşıcaz ama içim rahat etsin istiyorum bakalım hakkımda hayırlısı olur inşalah...
Bugün öyle bi rahatlama var ki ruhumda eger dış gebelikse ve igne olmam gerekirse bu da rabbimden onu da olur 3 ya da 6 ay neyse korunurum nasip yani...
canım hiç de çok soru sormadın bunlar hepimizin başına gelebilecek şeyler...aklına takılan ne varsa sorabilirsin elimden geldiği kadar yanıtlamaya çalısırim...evet iğnenin yan etkisi var ne yazıkki ben dr.a sordum yok dedi ama ben 24 saat gözümü açmadan yattım diyebilirim bu iğne için bazen sağlıklı hücrelere de zarar veriyor diyorlar...hatta ilkinde bilmiyordum 2. dozda anneme gittim olacakları bildiğim için bide benim oğlum var en çokda ondan korktum uyur kalırım çocuga bişey olur Allah korusun... iğneden sonra 3 ay korunsan yeter dedi güzel tarafıda buydu iğnenin 2. gebeliğe kısa sürede başlıyabiliyorsun ameliyat olunca 1 sene ara verdiriyorlar...ben 6 ay ara verdim ama yine olmadı kısmet değilmiş...canım dış gebelikte de değerler kendiliğinden düşebiliyor ..beni de dr. bekledi düşsün diye ama düşmedi..sanırım tutunma iğnesinin etkisinden di.. bazen binlere çıkıp düşen bile var..değerlerin düşük olması iyi aslında düşmesi fazla uzun sürmez...hakkında hayırlısı neyse o olsun canım...aklına takılan bişey varsa sorabilirsin...
polip ameliyatından sonra 3 hafta ilişki yasaktı o yüzden bu ay gebelik olması mümkün değil adetimi bekliyorum bu ameliyattan sonra gecikme olabiliyormuş ama gelecek inşallah listeye katılırım
Teslimiyet en guzeli canim elimizden geleni yapalim gerisi hakkimizda hayirlisi artik umarım her şey gönlüne göre olur.Allah hayirli saglikli omurlu evlatlar nasip etsin insallah tum isteyenlere.
Herkese merhaba...
Malum geçen salı kan testi ile hamileliğimi grenmiştim...benimle birlikte en az benim kadar sizde sevinmiştiniz Allah razı olsun...
Bugün doktora gittim maalesef dış gebelikmiş...Çarşamba günü test sonucuna göre igne ya da ilaçla düşürülücek...
Hakkımda hayırlısı bu imiş demekki...
sabretmemin ve umudun vakti dolmamış...
Fe sabrun cemil diyorum yine...
İnşallah sizlerden güzel haber gelir...
rabbime emanetsiniz
Uhibbukecim cok cok üzüldüm ne desem bilemedim hayirli bir zaman da rabbim tekrar nasip etsin insallah canım
Uhibbukecim çok geçmiş olsun, üzüldüm ama Rabbimin bir bildigi vardır elbet, inşallah sağlıkla bu süreci atlatırsın.
geçmiş olsun tekrardan hakkında hayırlısı olsun inşalah her zaman bekleriz
amin inşallah cümlemizeee
teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun sanırım dış gebelik geçiriyorsun umarım hayırlısıyla en kısa zamanda tekrardan ama sağlıklı bir hamilelik yaşarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?