Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

hoşbuldum Rabbim cümlemize güç versin isteyen herkese de hayırlı sağılklı evlatlar ihsan etsin inşallah

amin inşallahhh
Bat ını söylersen listeye ekleyebilirim

ne güzel ne samimi dualar böylee binlerce kez amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
Allah razı olsun

Merhaba bende b.a.t vermek isterdim ama pco var veremiyorum sogan kurum bitti simdi incir kurune basladim 2.bebegimi bekliyorum ins bi an once gelir yaa

canım malesef dış gebelik...evet binlerde olması gerekiyordu...ilaç olduğunu sanmıyorum ben netten baya arastırdım mathetroxsate adında kemoterapi iğnesi var muhtemelen onu vurur çok etkili bir iğne... benim dış gebeliğimde değerler az yükseldi mesela battan 1 hafta sonra 100 dü dr.diş gebelikte olabilir dedi geç döllenmiş de olabilir dedi 2 günde bir kan testi tekrarlan dı sonra ki 120 oldu kanamam oldu dr. istirahat verdi ertesi gün anneme gittim gitiiğim gün kanamam adet gibi yoğun oldu düştü sandım test yaptırdım 150 lerde dr.a gösterdim az yükselmiş dedi tutunması için iğne vurdu...2 gün sonra 170 oldu dış gebelik dedi iğneden bahsetti bende biraz daha beklesek olmaz mı dedim 2 gün sonra 194 oldu iğneyi vuruldum değerler çıkmaya başladı 260 oldu tutunması için yapılan iğnenin etkisindendir dedi dr. sonra 2. dozu vuruldum öyle düşmeye başladı toplam düşmesi 25 günü buldu...senin kanaman varmı canım...

Merhaba bende b.a.t vermek isterdim ama pco var veremiyorum sogan kurum bitti simdi incir kurune basladim 2.bebegimi bekliyorum ins bi an once gelir yaa

İnşallah tez zamanda kavusursun yavruna ya...

pazar akşamı lekenmştim bayaga her peçetede geliyordu ama dün akşamdan beri azaldı hatta şuan kesildi gibi yani...
ignenin yan etkisi falan oldu mu sende ?
Bi de igneden sonra ne kadar korunma vermişlerdi sana ?

yani benim şuan yarına degerlerimin düşmüş olması için dua etmem lazım...o zaman dış gebelik denemez dimi?
sonuçta dış gebelikte azda olsa artar...hakkımda hayırlısı ne ise o olsun inşallah yaa vardır bunda da bi hayır...
çok soru sordum kusura bakma ama insan ister istemez tedirgin oluyo ve ögrenmek istiyo nelerle karışlaşabilecegini

Evet ikisi farkli seyler olabilir belki ama sen tahlillerini ihmal etme bence.benim ilkinin kalbi durdu ikincisi bos gebelik oldu bu ikisinde kurtaj oldum.son ikisi de kimyasal iste.bakarsan 3u de farkli ama niye ust uste arastirilmasi lazim bence.elbet Rabbim nasip ederse olur o cok ayri ama doktora giderek de fiili duayi eksik etmemek lazim.hem dedigin gibi aklinda da soru kalmaz tabi ki bunlar benim fikrim canim sen bilrsin yine de insallah yarini en hayirli sekilde atlatirsin canim

Tabi ki sonuna kadar haklsın diyorum ya nasibimizde ne varsa onu yaşıcaz ama içim rahat etsin istiyorum bakalım hakkımda hayırlısı olur inşalah...
Bugün öyle bi rahatlama var ki ruhumda eger dış gebelikse ve igne olmam gerekirse bu da rabbimden onu da olur 3 ya da 6 ay neyse korunurum nasip yani...

canım hiç de çok soru sormadın bunlar hepimizin başına gelebilecek şeyler...aklına takılan ne varsa sorabilirsin elimden geldiği kadar yanıtlamaya çalısırim...evet iğnenin yan etkisi var ne yazıkki ben dr.a sordum yok dedi ama ben 24 saat gözümü açmadan yattım diyebilirim bu iğne için bazen sağlıklı hücrelere de zarar veriyor diyorlar...hatta ilkinde bilmiyordum 2. dozda anneme gittim olacakları bildiğim için bide benim oğlum var en çokda ondan korktum uyur kalırım çocuga bişey olur Allah korusun... iğneden sonra 3 ay korunsan yeter dedi güzel tarafıda buydu iğnenin 2. gebeliğe kısa sürede başlıyabiliyorsun ameliyat olunca 1 sene ara verdiriyorlar...ben 6 ay ara verdim ama yine olmadı kısmet değilmiş...canım dış gebelikte de değerler kendiliğinden düşebiliyor ..beni de dr. bekledi düşsün diye ama düşmedi..sanırım tutunma iğnesinin etkisinden di.. bazen binlere çıkıp düşen bile var..değerlerin düşük olması iyi aslında düşmesi fazla uzun sürmez...hakkında hayırlısı neyse o olsun canım...aklına takılan bişey varsa sorabilirsin...

Teslimiyet en guzeli canim elimizden geleni yapalim gerisi hakkimizda hayirlisi artik umarım her şey gönlüne göre olur.Allah hayirli saglikli omurlu evlatlar nasip etsin insallah tum isteyenlere.

bende bugün netten bayaga araştırdım yarın doktorumla daha rahat kafayla konuşabilirim...ignenin saglıklı hücrelere de zarar vermesi olablr çünkü kanser tedavisinde kullanılan bi kemoterapi ignesiymiş...ve her ne kadar igne ile düşürülse ve operasyon çok başarılı geçirilmiş dense de tüpler mutlaka zarar görüyormuş..bu beni korkuttu...
Degerimin düşük olmasına doktorda iyi dedi yani dı gebelikse erken teşhis oldugu için şanslıymışım...İşte bunların hepsi yarın cevap bulucak hakkımda hayırlısı olsun inşallah ya

polip ameliyatından sonra 3 hafta ilişki yasaktı o yüzden bu ay gebelik olması mümkün değil adetimi bekliyorum bu ameliyattan sonra gecikme olabiliyormuş ama gelecek inşallah listeye katılırım

geçmiş olsun tekrardan hakkında hayırlısı olsun inşalah her zaman bekleriz

Teslimiyet en guzeli canim elimizden geleni yapalim gerisi hakkimizda hayirlisi artik umarım her şey gönlüne göre olur.Allah hayirli saglikli omurlu evlatlar nasip etsin insallah tum isteyenlere.

amin inşallah cümlemizeee

Uhibbukecim cok cok üzüldüm ne desem bilemedim hayirli bir zaman da rabbim tekrar nasip etsin insallah canım

Uhibbukecim çok geçmiş olsun, üzüldüm ama Rabbimin bir bildigi vardır elbet, inşallah sağlıkla bu süreci atlatırsın.

Uhibbukecim çok geçmiş olsun, üzüldüm ama Rabbimin bir bildigi vardır elbet, inşallah sağlıkla bu süreci atlatırsın.

çok teşekkür ederim bende düne nazaran daha iyiyim hamdolsun evet bunda da bi hikmet var bakalım..
yarını hayırlısı ile bi atlatayımda gerisi tevekkeltü alallah

geçmiş olsun tekrardan hakkında hayırlısı olsun inşalah her zaman bekleriz

amin inşallah cümlemizeee

teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun sanırım dış gebelik geçiriyorsun umarım hayırlısıyla en kısa zamanda tekrardan ama sağlıklı bir hamilelik yaşarsın

teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun sanırım dış gebelik geçiriyorsun umarım hayırlısıyla en kısa zamanda tekrardan ama sağlıklı bir hamilelik yaşarsın

yarın belli olacak durumum hakkımda hayırlısı olsun inşallah...Çok teşekkür ederim duan için rabbim cümlemize hayırlı zamanda saglıklı bebekler nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…