- 28 Şubat 2014
- 797
- 480
- 123
Amin inşallah zehrecim...dün daha kötüydüm bugün hamdolsun toparladım...inkar edemem ara ara gözlerim doluyor yine ama şuan herşeyden çok dış gebelik olmasın diye dua ediyorum
aynen öyle rabbim daha iyi bilir dünde dedim bunun arkasında da bi hayır ve hikmet var ama ben bilmiyorum rabbim kat kat versin mükafatımı inşallah ki aynı şeyleri cidden yaşamak istemiyorum daha(
Günaydıın mooncum nasılsın ?
Günaydın inşallah öyle bi gündür lukicim
teşekkür ederim yanımda oldugun için...
ama benim dah önce de kürtajla sonuçlanan bi düşügüm vardı yani hamile kalabildigimi simdi ögrenmedim ama nasibimde demekki bu imtihanda varmış bunu da yaşamlıymışım
adet m oldun ?
hayırlısı olsun hakkında bat ı güncelleyelim mi?
amiinn rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
Yeni gördüm yazdgnı canım iyiyim sen nasılsın? Adet olmayı bekliyorum hayat
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende bugün netten bayaga araştırdım yarın doktorumla daha rahat kafayla konuşabilirim...ignenin saglıklı hücrelere de zarar vermesi olablr çünkü kanser tedavisinde kullanılan bi kemoterapi ignesiymiş...ve her ne kadar igne ile düşürülse ve operasyon çok başarılı geçirilmiş dense de tüpler mutlaka zarar görüyormuş..bu beni korkuttu...
Degerimin düşük olmasına doktorda iyi dedi yani dı gebelikse erken teşhis oldugu için şanslıymışım...İşte bunların hepsi yarın cevap bulucak hakkımda hayırlısı olsun inşallah ya
muhtemelen tüpler zarar görüyordur..cünkü ben dış gebelikten sonra her adet olduğumda sağ tüpümün ağrıdığını hissederim...geçtiğimiz aralık ayında tekrar hamile kaldım ve daha bat gelmeden yine sağ tüpüme bir ağrı saplandı bıçak gibi keskin ve tam bir hafta sürdü sanırım yine sağ tüpten hamile kalmıştım ama oda kısmet olmadı...
sen ne yaptın adet oldun mu?
bende iyiyim hamdolsun düne nazaran hem de gayet iyiyim :)
niye adet olmayı bekliyorsun çok mu belrtin var hakkında hayırlısı olsun tabi ki ama umutsuz olma emi
Allah kolaylık versin sana da yane zor imtihanlar dimi
ben düne nazaran moral olarak daha iyiyim napıyım nasibimde o igneyi olmak varsa onu da olurum hayırlısı artık diyorum bakalım...
peki tüplerde ki o tahribat zamanla geçiyor mu acaba ?
bi de neyi merak ediyorum ya hani bu dış gebelikde rahime ilerlemesini saglayan tüyler az hareket ettiğinden tüplerde kalıyo ya bunların daha iyi çalışması için bişey yapılamaz mı
oyy oyyy neler geliyor insanın aklına dimi kusuruma bakma lütfen...
rabbim sana da bana da bekleyen herkese tez zamanda nasip etsn yaa
Uhibbukecim yeni bat 29 temmuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Test negatif kuzum,o yüzden umudum baya bi yok oldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canim..zor tabi..moralimizi yuksek tutmaktan baska caremiz yok..valla canim zamanla gecer mi bilmiyorum bemim bir sene oldu hala o agriyi hissediyorum adetin ilk iki gunu..otuylerin daha iyi calismasi icin dr. bisey onermedi ilac olarak ama rahim filmi cekilebilirsin ilacli hem tikaniklik varsa onu aciyor hemde daha kolay hamile kaliyorsun hatta mutlaka cektir belki dr.n da ister...bana bi cektir dedi sinra cozum degil dedi sonra tup bebek yapabilirsin dedi dedi de dedi yani...bende akusina biraktim sogsn kuru yaptim iltihap varsa gider diye dusundum neticede 6 ay sonra tekrar hamile kalmistim ama ne yazik ki onunda 7haftalik kalbi durdu ama dis gebelik gecirmedim dus gebelik daga zor bana gore...allah yardimcin olsun...
Allah sabrımızı da mutluluğumuzu da kat kat arttırsın, çok verip azdırmasın az verip aratmasın rabbim ,Allahım bizlere acısın içimizden huzuru ,soframızdan bereketi ve ağzımızdan duayı eksik etmesin.Allah ım isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün, akıllı evlatlar nasip etsin rabbim bizleri görsün ve dualarımızı kabul etsin hakkımızda hayırlısı neyse onu bizlere nasip etsin inşallah Allah hepimizin oruçlarını kabul etsin.Amin.
Dualara ihtiyacımız var kızlar amin diyen herkesin ağzına sağlık..
hakkında hayırlısı olsun inşallah güncelledim inşallah son bat ın olur
Rabim hakkında en güzeli nasib etsin inşallah ama kırmızıyı görene kadar umuda devam diyoruz
rahim filmi ister mi bilmiyorum inşallah unutmazsam bugün aklımda ki herşeyi sormayı düşünüyorum...
bende düşükte moral olarak daha kötüydüm belkide çok ani olmuştu bunda ise daha tedirginim dış gebelik hakkında okudukça durum daha ciddi geldi...bilmedigimiz neler varmış ya...bugün diyorum kadın dogum uzmanı olucaz nerdeyse böyle yaşaya yaşaya
şurda saatler kaldı gidip tahlili yaptırıp sonucunu yaşamaya...
şuan okunan ezanlar hürmetine rabbim hakkımda en hayırlısını nasip etsin inşallah ya
Derin mavix adetin geldimii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyyy kısssss ne güzel dua yapmışsınnnn aminnnnnnn seninde yüreğine sağlık bebeğimmmm bu arada günaydınnnnnnnnn
amin canim..zor tabi..moralimizi yuksek tutmaktan baska caremiz yok..valla canim zamanla gecer mi bilmiyorum bemim bir sene oldu hala o agriyi hissediyorum adetin ilk iki gunu..otuylerin daha iyi calismasi icin dr. bisey onermedi ilac olarak ama rahim filmi cekilebilirsin ilacli hem tikaniklik varsa onu aciyor hemde daha kolay hamile kaliyorsun hatta mutlaka cektir belki dr.n da ister...bana bi cektir dedi sinra cozum degil dedi sonra tup bebek yapabilirsin dedi dedi de dedi yani...bende akusina biraktim sogsn kuru yaptim iltihap varsa gider diye dusundum neticede 6 ay sonra tekrar hamile kalmistim ama ne yazik ki onunda 7haftalik kalbi durdu ama dis gebelik gecirmedim dus gebelik daga zor bana gore...allah yardimcin olsun...
hakkında hayırlısı olsun inşallah güncelledim inşallah son bat ın olur
Rabim hakkında en güzeli nasib etsin inşallah ama kırmızıyı görene kadar umuda devam diyoruz
rahim filmi ister mi bilmiyorum inşallah unutmazsam bugün aklımda ki herşeyi sormayı düşünüyorum...
bende düşükte moral olarak daha kötüydüm belkide çok ani olmuştu bunda ise daha tedirginim dış gebelik hakkında okudukça durum daha ciddi geldi...bilmedigimiz neler varmış ya...bugün diyorum kadın dogum uzmanı olucaz nerdeyse böyle yaşaya yaşaya
şurda saatler kaldı gidip tahlili yaptırıp sonucunu yaşamaya...
şuan okunan ezanlar hürmetine rabbim hakkımda en hayırlısını nasip etsin inşallah ya
günaydın canım naber görünmüyosun bu ara?[/QUOTE
saol tatlım ii şükür olsun buralardayım işten birgün 4 te birgün 6,30 da çıkıyorum dün erken çıktım o yüzden görmemişsindir :) sen nasılsın ne var ne yokbu arada benim adetim daha başlamadı az akıntım geldi dün daha yok ama ağrım var artık orucu 10 gün yerim böyle giderse
benim arkadaşımda dış gebelik geçirdi kızlar ama hiç ağrım falan oldu demedi ve tam 2 ay betanın sıfırlanmasını bekledi iğneyle düşürdü o da söylemişti ama 3 ay korundu hemen kimyasal gebelik oldu sonra 2 ay daha korundu ve korunmayı bıraktı bu seferde hemen hamile kaldı şimdi 6 aylık oğlu olacak kısmetse ve o hiçbişey yapmadı yani rahim filmi falan ne bilim dr a da gitmedi yum takibi hiçbişey yapmadı yani Allah korusun tabiki zordur yaşamayan bilemez acıyı çeken anlar ama inşallah çabuk atlatırsın uhibbuke hem betanda çok yüksek değil senin canım tekrardan geçmiş olsun ikinize de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?