Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

*mms_01.............3 Haziran..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)

*buse4545................6 Haziran

*pamukprenses187....13 Haziran

*ozgekuaforr............21 Haziran

*FtmGn.....................22 Haziran..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)

*zahidem70..............22 Haziran..........26 yaşında / 3 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor

*moonspell_ ............29 Haziran..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)

*idi2567...................30 Haziran.........24 yaşında / Ev hanımı / İlk bebeğini bekliyor (İstanbul)

*Vitae.......................5 Temmuz..........29 yaşında / 1 yıllık evli / Mali müşavir / 7 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

*okyonus..................5 Temmuz

bat güncellemek isteyen var mııııııııııııııı

evet canım adet oldum...bende hayırlı zaman değilmiş diye düşünüyorum çünkü dua ederken Allahtan hep hayırlısını istiyorum..demekki böylesi daha hayırlıymış....ne kadar üzülmesemde bi burukluk oldu..önceki gebeliklerim hemen oluşmuştu bu kez olmaması beni tedirgin etti bi sorun mu var acaba diye düşünüyorum...neyse fazla takmıyım...yeni bat 4 ağustos...

yok cnm bu akşam varya çorbamı tatlımı falan yaptım geceden

ister istemez bi burukluk olur haklısın rabbim gnlüne ferahlık versin inşallah
bence de fazla takmamaya calış sonuçta daha önce de hamile kalmışsın bi sorun olsa hiç hamile kalamazdn doktorum bana da aynı şeyi dedi hakkımızda hayırlı olan zamanı bekiyoruz
inşallah tez geliiiirrrr

yok cnm bu akşam varya çorbamı tatlımı falan yaptım geceden

iyi yapmışsıın ohhh :)
zaten bişeyleri akşamdan yapmadı mı misafir oldugu gün insan felaket yoruluyo

Uhibbukecim canim cok gecmis olsun..okuodum hep ama yazamiodum simdi kismet oldu..rabbim baska dert vermesin..kimyasal olmasina bi bakima sevindim..benim de bu gebeligimden once bi kimyasalim vardi kimyasaldan sonra bi ay pas gectik sonraki ay gebe kaldim..rabbim saglikli hamilelikler nasip etsin herkese..en kisa zamanda herkesin gobusu dolsun ins..dualarimdasiniz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İlk defa bu kadar yoğun kanamam var.
Sabah kalktığımda bütün yatak batmıştı. Nasıl altından kalkıp temizlicem bilmiyorum

çok teşekkür ederim rabbim razı olsuunn
doktor kimyasal degil normal dedi çünkü kimyasald deger bu kadar yükselmiyomuş sanırım...velhasıl nasibimde henüz yokmuş annelik hakkımda hayırlısı olsun inşallaahh
dualarına canı gönüldeeen amiiinnnn rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin nşallaahh

sen nasılsın nasıl gidiyor miniginle ramazaaann:)))

İlk defa bu kadar yoğun kanamam var.
Sabah kalktığımda bütün yatak batmıştı. Nasıl altından kalkıp temizlicem bilmiyorum

geçmiş olsun deriniiimmmm (
inşallah alezin vardı yataktaaaa
yoksa da dert etme leke çıkarıcılarla kolayca hallolur inşallaahh...
sen iyi ol da gerisine sıkma canınıı
agrın sancın çok var mıı

geçmiş olsun deriniiimmmm (
inşallah alezin vardı yataktaaaa
yoksa da dert etme leke çıkarıcılarla kolayca hallolur inşallaahh...
sen iyi ol da gerisine sıkma canınıı
agrın sancın çok var mıı

Yoktu canım yerde döşekte yatıyordum Allahtan.
Ama döşeğin içindeki yüne kadar geçti tabi
Ağrım yok şuan ama kafam bi tuhaf. Kanama da çok fazla.

Yoktu canım yerde döşekte yatıyordum Allahtan.
Ama döşeğin içindeki yüne kadar geçti tabi
Ağrım yok şuan ama kafam bi tuhaf. Kanama da çok fazla.

olsun yün daha kolay annem çuvala doldurup makinaya attıgı bile oluyodu ama koca döşegi yıkamak zor olur tabi sen yine de sadece lekeyi çıkarmaya çalış...
inşallah seni kötü etkilemez bu kadar kanama
kulandıgın ilaçların etksi olabilir mi acaba ?

Mecbur açıcam içim rahat etmez canım.
Sanırım ilaç etkisi hiç bu kadar yoğun olmazdı ilk defa oldu.

ewe 5 te ancak giderim o saatten sonra yetişmiyo yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…