Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Canım yeni gördüm sayfaya bakınca ilk iş listeye bakıyorum yeni hamile var mı diye adını görmeyince içim cız etti( çok üzgünüm Rabbim sabır versin sağlıklı evlatlar nasip etsin,ama bu ikinci düşüğün mutlaka pıhtılaşma ve genetik testi yaptır ne olur ihmal etme canım

Bende iki haftadır yatıyorum lekelenmem oldu düşük riskim oldu ciddi, bebek aşağı inmişti, hep yattım düştü düşecek dedi dr şimdi iyi hamdolsun, bugün kalkıp yemeğimi yapabildim, eşimde pıhtılaşma ve genetik testini duymuş yaptıralım diyor, iki düşükten sonra devlet karşılıyor kendin yaptırırsan 800 civarı, benim bundan önce oldu düşüğüm sağlıklı gebelik sonrası pıhtılaşma çıkabiliyormuş, Rabbime emanet yavrularımız

Canım buralarda kimsemiz yok ki kimi çağırayım.
Zaten 16'sında eşimin memleketine gidiyoruz biz de.

Bizimde kimsemiz yok zaten şuan rahatsızım ama kendmi toparlarsam bi iki arkadaş var ailece görüştügümüz onları davet edebiliriz :)

çook teşekkür ederim amin inşallaahh...
rabbim bekleyen isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallaahh

Sana da çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine ((
Rabim korusun minigini size bağışlasın inşallaah

testlere gelince doktorumda söyledi yaptırıcam ama pıhtılaşma testini düşükten 1 bucuk ay sonnra yapıyorlarmış yani agustos ortasını falan beklemem lazım...beni de fakülteye yönlendirdi doktor bakalım orda yaptırıcaz işte..

mrb kızlar bişey sormak istiyorum ilk hamileliğim sorunsuz geçti 2.de 4 düşük yaşadım farklı sebeplerden kanda pıhtılaşma çıktı..son düşüğüm ocak ayında oldu 7 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım...kontrol için dr. gittiğimde sen kolay hamile kalırsın dedi... bu aya kadar korunduk korunmayı bıraktıktan sonra eşim boşaldığında bende çok ciddi bir kaşıntı oluyor 5 dk.dan fazla zor duruyorum...bütün hamileliklerde kadar kolay hamile kaldım ama bu ay olmadı sebebi bu kaşıntıyla ilgili olabilir mi sizce?...bu kaşıntının sebebi ne olabilir?...

Son düzenleme:
Mantar olabilir iliski aninda aciyosa ve normaldede kasiniyosa ve yogrt kesigi gbi akintin varsa mantardir dortkeremi dusuk yaptin dk.lar nediyo gecmis olsun

amin canım benim, doktorunun yönlendirmesine sevindim canım inşallah hayırlı sonuç çıkar

sağol canım miniğim için, yüreğim ağzımda her gidişimde yaşıyor mu diye soruyorum, Rabbime sığındım hayırlıysa yiyecek ekmeği varsa doğacak

Canim sorma ya bu ramazan baya bi insani uyustjruo hic halim yok inanki harbiden cemrede kayboldu mms de uzun zamndir yok ins iidir bi sorunu yoktur

idi dedigide haklı olabilir yani mantar da olabilir iltihaplanmada olabilir...
bende bi kontrol ettirmelisin geçmiş olsun bu arada

rabbim saglıcakla kucagına almayı doya doya sevip hayırlı bi evlat olarak yetiştirmeni nasip etsin inşallaah

Canim sorma ya bu ramazan baya bi insani uyustjruo hic halim yok inanki harbiden cemrede kayboldu mms de uzun zamndir yok ins iidir bi sorunu yoktur

cemrenin pc si çalındı işi de tatile girdigi için pek yazamıyor tek çare okulların açılması ona da bayaga var maalesef
ama inşallah hayırlı haberlerle tez müjdeler bizi yaaa

mms yi bende çok merak ediyorum ama pat diye müjde ile gelecekmiş gibi hissediyorum inşallah yanılmam

Canim, cok gecmis olsun.. cok uzuldum.. Rabbim gönlüne ferahlik versin insallah

Canim, cok gecmis olsun.. cok uzuldum.. Rabbim gönlüne ferahlik versin insallah

amiin Allah razı olsun teşekkür ederim...
Rabbim böyle nasip etti hayırlısı ile saglıklı bi şekilde nasip olacak inşallah bigün...

Sen nasılsın ?
Gözükmüyorsun hiç yaa

Bat ını güncelleyelim mi bu arada ?

amiin Allah razı olsun teşekkür ederim...
Rabbim böyle nasip etti hayırlısı ile saglıklı bi şekilde nasip olacak inşallah bigün...

Sen nasılsın ?
Gözükmüyorsun hiç yaa

Sagol canim. Sinav donemi oldugu icin cok girmiyorum. Sali gunu son sinavim var insallah. Onun haricinde iyiyim.. oruc ta iyi cok sukur. Sadece burda biraz daha uzun suruyor :) sizin saatle onbirde iftar oluyor

Sagol canim. Sinav donemi oldugu icin cok girmiyorum. Sali gunu son sinavim var insallah. Onun haricinde iyiyim.. oruc ta iyi cok sukur. Sadece burda biraz daha uzun suruyor :) sizin saatle onbirde iftar oluyor

Allah zihin açıklıgı versin inşallah kolayca hepsini halledersin yaaa
Orucunuzu da Allah kabul etsin zorlugu artıkkça mükafatıda artıyordur inşallaah

Hmm cemrenin pcnin calindigini biliorum ama yimede arada bir girerdi
Ins canim mms de cemrede hayirli haberlerle donerler ims

Hmm cemrenin pcnin calindigini biliorum ama yimede arada bir girerdi
Ins canim mms de cemrede hayirli haberlerle donerler ims

inşallaahh yaa :)

aaaaaa iyi insan lafının üstüne gelirmiş ismini görüyorum aşağıda ama umarım yazmayada fırsatı olur :)
tel.den girmek kadar kötüsü yok yaaa

amin canım sağol sizede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…