- 5 Mayıs 2013
- 33.889
- 41.499
- 798
atlatırsın inşallaah yaa...
eee ramazan nasıl geçiyo misafir agırlıcak mısın yakınlarda :)))
Herkese merhaba...
Malum geçen salı kan testi ile hamileliğimi grenmiştim...benimle birlikte en az benim kadar sizde sevinmiştiniz Allah razı olsun...
Bugün doktora gittim maalesef dış gebelikmiş...Çarşamba günü test sonucuna göre igne ya da ilaçla düşürülücek...
Hakkımda hayırlısı bu imiş demekki...
sabretmemin ve umudun vakti dolmamış...
Fe sabrun cemil diyorum yine...
İnşallah sizlerden güzel haber gelir...
rabbime emanetsiniz
Canım yeni gördüm sayfaya bakınca ilk iş listeye bakıyorum yeni hamile var mı diye adını görmeyince içim cız ettiBetam gecen salı 144 bugün 388...
Bugün normal degerlerde 1000 küsür olmalıydı...
Doktorda sadece sansızlıkde dedi...
saglıksız bi hamilelikten sonra aynı ihtimal her zaman %20 ya da 30 dur dedi...
yani düşükten sonra bunu yaşamam %20 yi buldugum anlamına geliyo...
sonrasında ne olur bilmiyorum...
Hep hayırlı zamanda diyordum demekki hayırlı zaman şimdi degilmiş...
duaya sabra ve umuda devam...
Canım buralarda kimsemiz yok ki kimi çağırayım.
Zaten 16'sında eşimin memleketine gidiyoruz biz de.
Canım yeni gördüm sayfaya bakınca ilk iş listeye bakıyorum yeni hamile var mı diye adını görmeyince içim cız etti( çok üzgünüm Rabbim sabır versin sağlıklı evlatlar nasip etsin,ama bu ikinci düşüğün mutlaka pıhtılaşma ve genetik testi yaptır ne olur ihmal etme canım
Bende iki haftadır yatıyorum lekelenmem oldu düşük riskim oldu ciddi, bebek aşağı inmişti, hep yattım düştü düşecek dedi drşimdi iyi hamdolsun, bugün kalkıp yemeğimi yapabildim, eşimde pıhtılaşma ve genetik testini duymuş yaptıralım diyor, iki düşükten sonra devlet karşılıyor kendin yaptırırsan 800 civarı, benim bundan önce oldu düşüğüm sağlıklı gebelik sonrası pıhtılaşma çıkabiliyormuş, Rabbime emanet yavrularımız
Mantar olabilir iliski aninda aciyosa ve normaldede kasiniyosa ve yogrt kesigi gbi akintin varsa mantardir dortkeremi dusuk yaptin dk.lar nediyo gecmis olsunmrb kızlar bişey sormak istiyorum ilk hamileliğim sorunsuz geçti 2.de 4 düşük yaşadım farklı sebeplerden kanda pıhtılaşma çıktı..son düşüğüm ocak ayında oldu 7 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım...kontrol için dr. gittiğimde sen kolay hamile kalırsın dedi... bu aya kadar korunduk korunmayı bıraktıktan sonra eşim boşaldığında bende çok ciddi bir kaşıntı oluyor 5 dk.dan fazla zor duruyorum...bütün hamileliklerde kadar kolay hamile kaldım ama bu ay olmadı sebebi bu kaşıntıyla ilgili olabilir mi sizce?...bu kaşıntının sebebi ne olabilir?...
amin canım benim, doktorunun yönlendirmesine sevindim canım inşallah hayırlı sonuç çıkarBizimde kimsemiz yok zaten şuan rahatsızım ama kendmi toparlarsam bi iki arkadaş var ailece görüştügümüz onları davet edebiliriz :)
çook teşekkür ederim amin inşallaahh...
rabbim bekleyen isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallaahh
Sana da çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine((
Rabim korusun minigini size bağışlasın inşallaah
testlere gelince doktorumda söyledi yaptırıcam ama pıhtılaşma testini düşükten 1 bucuk ay sonnra yapıyorlarmış yani agustos ortasını falan beklemem lazım...beni de fakülteye yönlendirdi doktor bakalım orda yaptırıcaz işte..
hadi ya Allah kolaylık versinn
Merhaba kızlarr nasılsınızzz
Nasıl geçiyor ramazaann
ya hu sessizlik ne zormuşşşşş
hadi dönün artııkkkk cemreeee vitaeeee hatiiinnnnn deriiiinnn özgeeeeeeeeeee
vee ismini yazamadıgım herkeeeesss
bu arada bi kaç gündür aklımda mms var ne yapıyor nasıl acabaaa sırra kadem basıp kaybolduuuuu
mrb kızlar bişey sormak istiyorum ilk hamileliğim sorunsuz geçti 2.de 4 düşük yaşadım farklı sebeplerden kanda pıhtılaşma çıktı..son düşüğüm ocak ayında oldu 7 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım...kontrol için dr. gittiğimde sen kolay hamile kalırsın dedi... bu aya kadar korunduk korunmayı bıraktıktan sonra eşim boşaldığında bende çok ciddi bir kaşıntı oluyor 5 dk.dan fazla zor duruyorum...bütün hamileliklerde kadar kolay hamile kaldım ama bu ay olmadı sebebi bu kaşıntıyla ilgili olabilir mi sizce?...bu kaşıntının sebebi ne olabilir?...
amin canım benim, doktorunun yönlendirmesine sevindim canım inşallah hayırlı sonuç çıkar
sağol canım miniğim için, yüreğim ağzımda her gidişimde yaşıyor mu diye soruyorum, Rabbime sığındım hayırlıysa yiyecek ekmeği varsa doğacak
Canim sorma ya bu ramazan baya bi insani uyustjruo hic halim yok inanki harbiden cemrede kayboldu mms de uzun zamndir yok ins iidir bi sorunu yoktur
Uhibbikecim ben hala adet olmadim oyuzden bisey diyemiyorm cnm
Merhaba kızlarr nasılsınızzz
Nasıl geçiyor ramazaann
ya hu sessizlik ne zormuşşşşş
hadi dönün artııkkkk cemreeee vitaeeee hatiiinnnnn deriiiinnn özgeeeeeeeeeee
vee ismini yazamadıgım herkeeeesss
bu arada bi kaç gündür aklımda mms var ne yapıyor nasıl acabaaa sırra kadem basıp kaybolduuuuu
Canim, cok gecmis olsun.. cok uzuldum.. Rabbim gönlüne ferahlik versin insallah
Canim, cok gecmis olsun.. cok uzuldum.. Rabbim gönlüne ferahlik versin insallah
Bat ını güncelleyelim mi bu arada ?
amiin Allah razı olsun teşekkür ederim...
Rabbim böyle nasip etti hayırlısı ile saglıklı bi şekilde nasip olacak inşallah bigün...
Sen nasılsın ?
Gözükmüyorsun hiç yaa
Sagol canim. Sinav donemi oldugu icin cok girmiyorum. Sali gunu son sinavim var insallah. Onun haricinde iyiyim.. oruc ta iyi cok sukur. Sadece burda biraz daha uzun suruyor :) sizin saatle onbirde iftar oluyor
idi dedigide haklı olabilir yani mantar da olabilir iltihaplanmada olabilir...
bende bi kontrol ettirmelisin geçmiş olsun bu arada
rabbim saglıcakla kucagına almayı doya doya sevip hayırlı bi evlat olarak yetiştirmeni nasip etsin inşallaah
cemrenin pc si çalındı işi de tatile girdigi için pek yazamıyortek çare okulların açılması ona da bayaga var maalesef
ama inşallah hayırlı haberlerle tez müjdeler bizi yaaa
mms yi bende çok merak ediyorum ama pat diye müjde ile gelecekmiş gibi hissediyorum inşallah yanılmam
Hmm cemrenin pcnin calindigini biliorum ama yimede arada bir girerdi
Ins canim mms de cemrede hayirli haberlerle donerler ims
Allah zihin açıklıgı versin inşallah kolayca hepsini halledersin yaaa
Orucunuzu da Allah kabul etsin zorlugu artıkkça mükafatıda artıyordur inşallaah
Sagol canim, Rabbim cumlemize kolaylik versin. Gorusmek uzere insallah
idi dedigide haklı olabilir yani mantar da olabilir iltihaplanmada olabilir...
bende bi kontrol ettirmelisin geçmiş olsun bu arada
rabbim saglıcakla kucagına almayı doya doya sevip hayırlı bi evlat olarak yetiştirmeni nasip etsin inşallaah
cemrenin pc si çalındı işi de tatile girdigi için pek yazamıyortek çare okulların açılması ona da bayaga var maalesef
ama inşallah hayırlı haberlerle tez müjdeler bizi yaaa
mms yi bende çok merak ediyorum ama pat diye müjde ile gelecekmiş gibi hissediyorum inşallah yanılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?