Mantar olabilir iliski aninda aciyosa ve normaldede kasiniyosa ve yogrt kesigi gbi akintin varsa mantardir dortkeremi dusuk yaptin dk.lar nediyo gecmis olsun
inşallaahh yaa :)
aaaaaa iyi insan lafının üstüne gelirmiş ismini görüyorum aşağıda ama umarım yazmayada fırsatı olur :)
tel.den girmek kadar kötüsü yok yaaa
idi dedigide haklı olabilir yani mantar da olabilir iltihaplanmada olabilir...
bende bi kontrol ettirmelisin geçmiş olsun bu arada
rabbim saglıcakla kucagına almayı doya doya sevip hayırlı bi evlat olarak yetiştirmeni nasip etsin inşallaah
cemrenin pc si çalındı işi de tatile girdigi için pek yazamıyortek çare okulların açılması ona da bayaga var maalesef
ama inşallah hayırlı haberlerle tez müjdeler bizi yaaa
mms yi bende çok merak ediyorum ama pat diye müjde ile gelecekmiş gibi hissediyorum inşallah yanılmam
merhaba arkadaşlar hayırlı günler.....çok perişanım psikolojim bozuldu hamilelikten galiba cok duygusallaştım herşeyi kafama takıyorum yaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm malüm bugün pazar yattıkk valla ohh misakşammm iftara davetteyimm yatmaya devammmm :) kızlarrr bu arada cuma kan vermiştim sonuçlarım süper çıktı şükürler olsun tiroidim düzelmiş thsım 3.5 çıktı kanım da düzelmiş ama hapa devam :) artık hiç bir engelim kalmadı bebek için senem de doluyo artık gelsinnn ya meleğimmmmmm :) canlarrrrr ALLAHIM hepimizin yüzünü güldürsün bekletmeden inşallahhhhhhhhhhhhhh kimler burda bakalımmmmmmmm
Ewet cnm bende telden giriorum bazenbildirimler bile gelmio
Hangisi geldi cemremi
merhaba arkadaşlar hayırlı günler.....çok perişanım psikolojim bozuldu hamilelikten galiba cok duygusallaştım herşeyi kafama takıyorum yaaa
canım mantar olduğunu sanmıyorum öyle olsa sürekli kaşınır dimi...benimki eşim iççime boşaldığında oluyor...iltihaplanma döllenmeyi engeller mi...adetim bitince dr. gidicem canım...
inşallaahh yaa :)
aaaaaa iyi insan lafının üstüne gelirmiş ismini görüyorum aşağıda ama umarım yazmayada fırsatı olur :)
tel.den girmek kadar kötüsü yok yaaa
Mrhb kızlar soğan suyu içip kaşık ağrısı çeken varmı benim çok agrim var şuan yoksa yumurta zamanı mi aayamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim evet oglen girdim ama yazamadim. İyiyim cok sukur ama pek firsatim olmuyo yazmaya. Cok yogunum bu aralar. Ramazan da girince iyice dengemiz degisti. Ama aklim hep sizde. Arada girip okuyorum hizlica. Yani olay sadece cepten girmek diil. Kosturmaca icinde yazcak vaktim olmuyo. Bebek olayi da bu ay calisma onemli gunlerde olmadigi icin bu ay reglimi uslu uslu bekliyorum.
Uhicim senin de toparlanmana coook sevindim. Senin bebis cok yakinda icime oyle doguyo:)
soğan suyunda bu tarz agrıları olanları adeti daha yogun geçenleri duymuştum...herkeste aynı etkiyi yapmaz tabi ki ben soğan suyu içtiğima ay 5 6 gün erken olmuştum mesela...
yine yumurtlama zamanı olma ihtimal varsa bunu degerlendirmelisin bence...
iyii olmana cooook sevindim cemreciimmm ama her fırsattaa gel emi kendini özletmeeeee
Hakkında hayırlısı olsun ama o hiç belli olmaz en canlı örnegi benim biliyorsuuunn
umutsuz olma ama fazla hayallere de dalmaaa neyse uslu uslu bekliyorum demiştin dimii en güzelii
Bana gelince sanırım ben acımı sonuna kadar bi kerede yaşayıp çabuk ayaklanıyorum... 1 bucuk gün tabiri caizse dibine kadar yaşadım ve hamdolsun rabbim ferahlık verdi sonra tabi bundaaa beterinden korunmuş olmama şükretme durumuda var :)
inşalah içine doganlar dogrudur ama yarın doktorla konusucam belkide en azından pıhtılaşma testine kadar korunma verir belli mi olur hakkımda hayırlısı olsun yaa
Cevabın isin tesekkur ederim
Rica ederiimm
İnşallah tez zamanda gelir minigin sanaaa ve isteyen herkeseee
Rica ederiimm
İnşallah tez zamanda gelir minigin sanaaa ve isteyen herkeseee
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm malüm bugün pazar yattıkk valla ohh misakşammm iftara davetteyimm yatmaya devammmm :) kızlarrr bu arada cuma kan vermiştim sonuçlarım süper çıktı şükürler olsun tiroidim düzelmiş thsım 3.5 çıktı kanım da düzelmiş ama hapa devam :) artık hiç bir engelim kalmadı bebek için senem de doluyo artık gelsinnn ya meleğimmmmmm :) canlarrrrr ALLAHIM hepimizin yüzünü güldürsün bekletmeden inşallahhhhhhhhhhhhhh kimler burda bakalımmmmmmmm
cok sevindim canım maşallah benimde ovude bugun cift çizgi var dun calısma olmadı bugun olacak bakalım hayırlısı ınsallah
Aminnnnnallah herşeyin hayirlisini versjn
uhicimmm ya ben bugün soğan kürüne başlıycam adetimin son günü yani 7. günüm. adetin 15. gününe kadar mı 15 günmü orasını anlamadım yardım lütfennn
sağol cnm bnm :) hadi bakalımmm bende soracaktım ne yaptın diye tutsun bu ay inşallahhhh yaaa :) bende biraz önce ilk soğan kürümü içtim ama oda beni içti midem çok bulandıyarın orucuma başlıyorum inşallah nasıl içicem sahurda iftrda onu düşünüyorummm
sağol cnm bnm :) hadi bakalımmm bende soracaktım ne yaptın diye tutsun bu ay inşallahhhh yaaa :) bende biraz önce ilk soğan kürümü içtim ama oda beni içti midem çok bulandıyarın orucuma başlıyorum inşallah nasıl içicem sahurda iftrda onu düşünüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?