Canin sagolsun canim uzulme rahim filminden evet o kanaman cunku bendede asiri kanama sora birden duruodu hic gelmiodu sora yine yogun kanama ve benim siddetli adet sancim olmustu yani film dengeyi bozuo bence
günaydınnnnnn :) kaçıncı günündesin şekerimmmmm
14.günümdeyim şekerrrrr normalde 18.günde olurdu dün bugün çift çizgi var :44: Erken oldu bu ay
Saol cnim ins amin ewt ramazanda misafirin ayri bi tadi oluyo yaz gldi herkes biyere kacti heralde bnde bayrama bihafta kala esimin memlekwte gitcez sabirsizlkla bkliyorm yni ordada bisey yapmiyorz evde otur bahceye git akrabalar faln ama bi hava degisimine coooook ihtiyacm var cok bunaldim bu tatil bna iyi gelcek diye umuyorum aslnda baska biyer olsa daha iyi ama esimn ailesi ist.pek gelemiyo iste bayramdan bayrama gidiyoz esim hakli olarak memleketini ve ailesini ozluyo mecburen gitxek bska sansimiz yok olsun onasa sukur cnm sen gtcekmisin bayramda faln biyere
aynen cnm yaaa gece mahvoldum yemekte yiyemedim aç karnına olması çok kötü
Günaydınlar herkeslere
Benim batımı da güncelleyebilirsin maalesef dün adet oldum ve inanılmaz bi ağrım oldu ilk güne göre miktarıda çok fazla bi hayli zorluyor beni rahim filminden olabilir diye düşünüyorum. Hayırlısı değilmiş yeni bat 6 ağustos
hadi bakalımmmmm ohhhh oooohhhhh oooohhhhh :)
ne kadar aktive yapamıcak olsanda inan hava degişimi ve farklı mekan süper geliyor :)
sınavdan sonra memlekete gittik ya ordan biliyorum :) yani eşimin ailesinin yanına gittik...
ben maalesef bayramda burdayım ailemi yanına gitmek isterdim ama sanırım nasip degil agustos sonunda belki gideriz diyoruz hayırlısı tabik :)
evet aç karnına daha fena ama dedigim gibi yap burnunu tıka ve açmadan önce agzına bişey at çigne daha iyi oluyo :)
Hakkında hayırlsı olsun inşallaahh demekki nasibinde bu ay da yokmuş olsuunnnn en yakın zamanda nasip eder inşallaah mevlaaa
inşallah güncelledigim son bat ın olur
sonu güzel olsun inşallah canım hepimiz için çok yorgunum ya bugün hiçbişey yapasım yok afedersin salak gibiyim
Unibukkem nasılsın canım ? Nasıl geçiyor ramazan? Ben o kadar yoğun geçirdim ki gelen giden derken hiç anlamadım bişi valla. Soğan kurunu de günde 2 kez içemiyorum. Ramazanda anca bi kere iciliyor. Ins faydali olur. Ama ilk kez ben bu ay kendimde akıntı gördüm.. pek olmaz akıntım. Bide kaşık ağrısı oluyor ara ara..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar.
neler yapıyorsunuz? giremedim bi kaç gündür, işlerin yoğunluğundan. umarım herkes iyidir.
var mı yeni hamiş?
ne kadar aktive yapamıcak olsanda inan hava degişimi ve farklı mekan süper geliyor :)
sınavdan sonra memlekete gittik ya ordan biliyorum :) yani eşimin ailesinin yanına gittik...
ben maalesef bayramda burdayım ailemi yanına gitmek isterdim ama sanırım nasip degil agustos sonunda belki gideriz diyoruz hayırlısı tabik :)
evet aç karnına daha fena ama dedigim gibi yap burnunu tıka ve açmadan önce agzına bişey at çigne daha iyi oluyo :)
Hakkında hayırlsı olsun inşallaahh demekki nasibinde bu ay da yokmuş olsuunnnn en yakın zamanda nasip eder inşallaah mevlaaa
inşallah güncelledigim son bat ın olur
Hamdolsun iyiyim kromozoomm :)
ramazan keyifli zaten oruc tutamıyorum ama olsun :)
ben gurbette oldugum için pek gelen gidenim yok ama kendimi tamamen toparlayınca arkadaşları çagırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı artık...
bende soğan kürüne başlamayı düşünüyorum ama yarın başlarım sanırım bakalım ben nasıl içiceeemm(
soğan kürü yaa hiç bişey olmasada insanın içini temizliyor akıntın olması da iyi bişey ama inşallah adetini etkilemez kimi erken oluyo kimi çok oluyo...ama olsun zararı yok karı var soğan kürünün
günaydıın cici anneee
bu ara ramazandan mıdır nedir herkes firari
benim ramazanda paso yatmakla geciyo pek bişey yapmıyorum yaa:))
sen nasılsın bulantılar zorluyor mu ?
Günaydın kızlar :) sabah bi uyandım ki kırmızılara teslimim.Dün evlilik yıldönümümüzdü ( nikahımız düğünden 2 ay önceydi ) eşimle haftasonu kaçamağı yaptık denizde soğuktu üşüttüm sanırım feci ağrım var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar hayırlı haftalar hepinize haftasonum çok yoğun geçti iki gün misafir ağırladım ilk gün kv görümcem annemler geldi ikinci gün arkadaşımı cağırdım eşim evde yoktu :) çok yoruldum dün bi de gündüz dışarıdaydım gecede uyku tutmadı üstüne şuan çok yorgunum yaaaaabugün dışarıdayız iftarda eşimin arkadaşlarıyla takılıcaz yemek derdim yok.
bu arada benim yum dündü galiba bu sabahta çift çizgiyi gördüm henüz silinmemiş çalışmalar tam gaz devam yani anlayacağınız çok yoğun bir hafta sonuyduneye yetişeceğimi şaşırdım:111: bi de yemek yarışmasına katıldım
:) iileş akşama işin var bide onu çıkartmamisafir zor oluyo şekerim ben dün yattım paso valla işte yapmadımmm ohhhhh
mooncuummm terik ederim saglıkla mutluluk huzurla ve tabi kiii minicik bi bebekleee nice yıllara
Rabbim şifa versin cabuk toparlarsın inşallaah
çaışırken de zor olcak ama inşallah rabbim versin kolaylıgını yaaaa
maşallah senin enerjine hayranım zateeeennnnn
yarışmada da başarılar dilerim yemegin çok leziz görünüyodu
Bu ay üzülmedim açıkçası artık pek umutlanmıyorum o yüzdende rahatım çok şükür Herşey Allahtan zamanı gelmemiş demek ki daha :))
Sen nasılsın bu arada takip ediyordum aslında ama malum oruçtan dolayı pek halim olmuyordu iki kelime yazmaya bile :)
akşam eşimin iş arkadaşlarıyla dışardayız açılırım belki biraz çok uyuşuğum bugün oruçta var bi taraftan yorgunlukta eklenince pert olmuşum.
aynen öyle yapıyorum bendebaşladık bakalım uçlamak lazım cnm sen ne yaptın bugün hastaneye gitcektin galibaaa
senin son durum ne şimdi canım dr tekrar gel demedi mi beta için kanaman var mı düşük kendiliğinden mi gerçekleşecekmiş:44:
ciddi mi çok teşekkür ederim ya valla çok sağolun hepiniz.
maşallah teslimiyetineeeeBu rahatlıkla tez zamanda alırsın müjdeni inşallaah
tahmin ediyorum ramazan herkeste bi halsizlik yapıyo ben bile oruçlu olmadıgım halde paso yatıyorum ayıptır demesi
hamdolsun iyiyim keyfim yerinee bugün ögleden sonra kan testi yaptırcam inşallah degerim düşmüştür hatta sıfırlanmıştır
bende yarın soğan kürüne başlıcam bakalım nasıl içecem yaa :))
ögleden sonra gdicem canım sadece kan testi yaptırcam duruma göre görüşcez doktorla
bugün gidip kan testi yaptırcam ilçede sonra doktorumu arayıp degerimi söylicem ona göre ya bi iki gn daha beklerim ya da cmrts kontorole giderim...kanamam var ama çok degil düşük kendiginden oluyo ilaç bile vermedi yani...
bakalım inşallah bugün degerim ciddi cidddi düşmüştür hatta sıfırlanmıştır yaaaaa
evet cidden güzel ve didemin dedigi gibi hem çalışıp hem misafir agırlaman böyle özenli sofralar kurman ve bunları yaparken yarışma için ayrıyeten emek sarfetmen takdirlikkkk
Maşallah sanaaaaa
bende dün öğle abdestlendim akşama tekrar kan geldi bugünde akıntı şeklinde devam ediyo her ay bir huy öğreniyor bnmki kız valla :) neyse bu akşam tekrar abdestlenip yarın akşamdan itibaren çalışmalara başlıyorummmmm
bende yarın soğan kürüne başlıcam bakalım nasıl içecem yaa :))
ögleden sonra gdicem canım sadece kan testi yaptırcam duruma göre görüşcez doktorla
bugün gidip kan testi yaptırcam ilçede sonra doktorumu arayıp degerimi söylicem ona göre ya bi iki gn daha beklerim ya da cmrts kontorole giderim...kanamam var ama çok degil düşük kendiginden oluyo ilaç bile vermedi yani...
bakalım inşallah bugün degerim ciddi cidddi düşmüştür hatta sıfırlanmıştır yaaaaa
evet cidden güzel ve didemin dedigi gibi hem çalışıp hem misafir agırlaman böyle özenli sofralar kurman ve bunları yaparken yarışma için ayrıyeten emek sarfetmen takdirlikkkk
Maşallah sanaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?