Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ben geldimm bugn misafirlerim vardi giremdim buraya yoruldumm ama olsun misafiri severim bn bu arada bugun goguslerim acidi bi ara suan bisey yok kasiklarmda agridi adet olcakmisim gbi sanirim bikac gune gelicek adetm buarada esim busabah beste gidiyo sehir disina is icin ucdort gunlugne bnde annmde kalicam hayirlisi

Baş ağrısı kasıkta batma sağ göz seğirmesi var bata 3gün kaldı sizce ihtimal olabilir miii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ha bi de sarı beyaz leke..göğüse de ara ara batma

idiciiiiim hoşgeldin :))
ramazanda misafir ayrı bi zevkli oluyo telaşı da bambaşka :)
belirtiler seni yanıltmasın malum hamileliğinde ilk belirtilerinden olabiliyor bunlar ama en önemlisi tabi ki hakkında hayırlısı olan olsun...
eşinde kazasız sag salim gidip gelsin inşallaahhh

Baş ağrısı kasıkta batma sağ göz seğirmesi var bata 3gün kaldı sizce ihtimal olabilir miii

baş ağrısı ve kasıkta batma hamilelik belirtisi olabilir ama göz segirmesini ilk kez duydum...
bu belirtiler çok yanıltıcı olabiliyor seni asla üzmek istemem ama her iki duruma da hazırlık olman sonradan çok üzülmeni engeller...
İnşallah hakkında en hayırlı olan nasip olur sanaa

Saol cnim ins amin ewt ramazanda misafirin ayri bi tadi oluyo yaz gldi herkes biyere kacti heralde bnde bayrama bihafta kala esimin memlekwte gitcez sabirsizlkla bkliyorm yni ordada bisey yapmiyorz evde otur bahceye git akrabalar faln ama bi hava degisimine coooook ihtiyacm var cok bunaldim bu tatil bna iyi gelcek diye umuyorum aslnda baska biyer olsa daha iyi ama esimn ailesi ist.pek gelemiyo iste bayramdan bayrama gidiyoz esim hakli olarak memleketini ve ailesini ozluyo mecburen gitxek bska sansimiz yok olsun onasa sukur cnm sen gtcekmisin bayramda faln biyere

aynen cnm yaaa gece mahvoldum yemekte yiyemedim aç karnına olması çok kötü

İçersin canım ya midem benimde kalkıyo içerken burnunu tıka ıkı seferde ındır mideye ıyyyyyyyyyy çok kötü kokuyo kürtajdan sonra ıctım bende 1 hafta sıfa olsun inşallah

inşallah faydası olur cnm yaaa ramazanda çok zor olucak hayırlısı

Günaydınlar herkeslere

Benim batımı da güncelleyebilirsin maalesef dün adet oldum ve inanılmaz bi ağrım oldu ilk güne göre miktarıda çok fazla bi hayli zorluyor beni rahim filminden olabilir diye düşünüyorum. Hayırlısı değilmiş yeni bat 6 ağustos

Unibukkem nasılsın canım ? Nasıl geçiyor ramazan? Ben o kadar yoğun geçirdim ki gelen giden derken hiç anlamadım bişi valla. Soğan kurunu de günde 2 kez içemiyorum. Ramazanda anca bi kere iciliyor. Ins faydali olur. Ama ilk kez ben bu ay kendimde akıntı gördüm.. pek olmaz akıntım. Bide kaşık ağrısı oluyor ara ara..

tatlım çok sevindim bebeğini görüp kalp atışını duyduğunuza. sen şimdi progestanı al ve dik bacakları yat. hiçbir şey yapma. çalışıyor muydun hatırlayamadım ama çalışıyorsan dr sana rapor yazsın bi süre.

çok sevindim. iyi bak yeğenimize...

ben de yarın gebelik için rutin tahlilleri yaptırmak için hastanede olacağım. ayrıca tiroidimi gebelik süresince takip ettirmem gerekiyor onun için de dr'da olacağım. yarın tüp tüp kan vericem. kan yapıcı şeyler yemem lazım
ctesi bebişimiz için tekrar kontrolümüze gideceğiz. her şey iyidir umarım.

Günaydın kızlar :) sabah bi uyandım ki kırmızılara teslimim.Dün evlilik yıldönümümüzdü ( nikahımız düğünden 2 ay önceydi ) eşimle haftasonu kaçamağı yaptık denizde soğuktu üşüttüm sanırım feci ağrım var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohh neguzel nice mutlu huzurlu yillalara allah mutlulugnuzu daim etsin hakknda hayirlisi olsun ins buay hamilede kaliesin dugun gununumu nikah gununumu sayiyosun

Ohh neguzel nice mutlu huzurlu yillalara allah mutlulugnuzu daim etsin hakknda hayirlisi olsun ins buay hamilede kaliesin dugun gununumu nikah gununumu sayiyosun

Nikah gününü sayıyoruz biz canım.inş canım hayırlısı nasılsa öyle olsun inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar hayırlı haftalar hepinize haftasonum çok yoğun geçti iki gün misafir ağırladım ilk gün kv görümcem annemler geldi ikinci gün arkadaşımı cağırdım eşim evde yoktu :) çok yoruldum dün bi de gündüz dışarıdaydım gecede uyku tutmadı üstüne şuan çok yorgunum yaaaaa bugün dışarıdayız iftarda eşimin arkadaşlarıyla takılıcaz yemek derdim yok.
bu arada benim yum dündü galiba bu sabahta çift çizgiyi gördüm henüz silinmemiş çalışmalar tam gaz devam yani anlayacağınız çok yoğun bir hafta sonuydu neye yetişeceğimi şaşırdım:111: bi de yemek yarışmasına katıldım

gecmiş olsun canım daha nice mutlu yıllara inşallah

Bnimde dun vardi misafirlerim iyi oluyo musafirde yorgunluguda oluyo tabi bnde buay ovi testi yapcam hala adet olmadim gecikti demkki gec yumurladim yirmisekiz gnde bi oluyorm diye ona goee ayarlamistim calismalari gec yumirtladiysam ogunlerde bisey olmadi en iyisi ovj testi kullnmak yarismadan haberim var oylama nezamnn

bende bilmiyorum ki oylama ne zaman sana bir link attım oraya sorabilirsin canım bende sorarım ama oylayacak kişilerin sorması daha iyi çünkü bizim oy toplamamız yasak :) evet ovü kullan ben bu ay 5 gün erken yumurtladım mesela

Canin sagolsun canim uzulme rahim filminden evet o kanaman cunku bendede asiri kanama sora birden duruodu hic gelmiodu sora yine yogun kanama ve benim siddetli adet sancim olmustu yani film dengeyi bozuo bence

Son düzenleme:

günaydınnnnnn :) kaçıncı günündesin şekerimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…