hadi bakalım ovü testlerini de al
Evet canım ben bu kadar ağrılı olduğunu hatırlamıyorum en son uyudumda öyle ağrım geçti. Kısmet değilmiş demek ki üzülmedim açıkçası artık kafamı rahatlattım beklentimde yok Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak elbet. Sen nasılsın canm ağrın sızın var mı
testim geçen aydan kaldı 5 tane var yeter heralde
günaydıın cici anneee
bu ara ramazandan mıdır nedir herkes firari
benim ramazanda paso yatmakla geciyo pek bişey yapmıyorum yaa:))
sen nasılsın bulantılar zorluyor mu ?
mooncuummm terik ederim saglıkla mutluluk huzurla ve tabi kiii minicik bi bebekleee nice yıllara
Rabbim şifa versin cabuk toparlarsın inşallaah
çaışırken de zor olcak ama inşallah rabbim versin kolaylıgını yaaaa
maşallah senin enerjine hayranım zateeeennnnn
yarışmada da başarılar dilerim yemegin çok leziz görünüyodu
ben ağrı kesici sora iğne neler çektim öle böle bi ağrıydı beni mahfetmişti ben iiyim canım bi sıkıntım yok çok şükür bu arada ben formları okudum rahim filmi çekindiği ay gebelik olmuo verdikleri ilaçlardan dolayı ama diğer ay olma ihtimali çok yüksekmiş hayırlısı olsun inşallah ben diğer aydayım bakalım bekleyip görcez :)
aman kaçırma da didoş her ay erken olmayabilirsin dikkatli ol
Bitse de gitsek modundayım bugün
aman kaçırma da didoş her ay erken olmayabilirsin dikkatli ol
Bitse de gitsek modundayım bugün
ben ağrı kesici sora iğne neler çektim öle böle bi ağrıydı beni mahfetmişti ben iiyim canım bi sıkıntım yok çok şükür bu arada ben formları okudum rahim filmi çekindiği ay gebelik olmuo verdikleri ilaçlardan dolayı ama diğer ay olma ihtimali çok yüksekmiş hayırlısı olsun inşallah ben diğer aydayım bakalım bekleyip görcez :)
kızlar tesadüfen nisan 2014 anneleri topiğine girdim millet doğurmuş bebekleri 3 aylık olmuş kilolarını mamalarını uykularını konuşuyolar iç çektim valla ne güzel bir duygudur kimbilir..Bizler de birgün konuşabiliriz inş.bunları.
bnm az kaldı 4 te çıkıyorum bugün ewe gidip yatcam valla :)
Bi de gece sahura kalkıp sabahda erken kalkınca inanılmaz uyku oluyor üstüne de halsizlik gelince çalışmayı geçtim sandalyede oturmak bile zor geliyor ama şükürler olsun rahat geçirdim ilk haftayı
İnşallah sıfırlanmıştır ve Rabbim bi daha göstermesin sana ve hiç kimseye. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah şu mübarek ayın hürmetine herkesin muradını versin. Dün baya bi ağrım oldu ama bugün iyiyim şükür şimdide yemeğe inicem erkekler anlamasın diye bekliyorum ki yemekhane iyice boşalsın ama karnım acıktı artık mama istiyor
hayırlı haberlerle gel cnm bnmmmm
inşallah düşmüştür değerin canım benim hayırlı haberlerle gel inşallah..sağol evet uğraştım biraz ama yemek yapmayı seviyorum ben kafa dağıtıyorum..
kızlar tesadüfen nisan 2014 anneleri topiğine girdim millet doğurmuş bebekleri 3 aylık olmuş kilolarını mamalarını uykularını konuşuyolar iç çektim valla ne güzel bir duygudur kimbilir..bizler de birgün konuşabiliriz inş.bunları.
tatlım ramazandan uzağım bu sene ben biliyorsun. benim girememem iş yerindeki yoğunluktan dolayıydı. eee eve gidince de yorgunluktan düşüp kalıyordum çekyatta, bu yüzden nete giremedim.
bulantılar her zaman olmuyo. ara ara yokluyor. şimdilik çok iyiyiz teyzesi. yarın kontrollerimiz var. ctesi de tahlil sonuçlarımızı dr'umuza göstericez. bebişimizi de görürüz herhâlde yine.
Çok sağol canım,dayanamadm ağrı kesici içtim şuan daha iyiyim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Veeee hastaneden geldim degerim 44 e düşmüş:))
kendi doktorumu aradım düşük devam ediyo dedi muayeneye cagırdı cmrts doktora gdicem yine ama şimdilik benim için güzel haberler bunlar ignesiz ilaçsız hamdolsun :)
Kizlar ovi testi kullnmak istiyorum eczaneen rahatlikla bulabilirmiyim hic sormadim
Kizlar ovi testi kullnmak istiyorum eczaneen rahatlikla bulabilirmiyim hic sormadim
Veeee hastaneden geldim degerim 44 e düşmüş:))
kendi doktorumu aradım düşük devam ediyo dedi muayeneye cagırdı cmrts doktora gdicem yine ama şimdilik benim için güzel haberler bunlar ignesiz ilaçsız hamdolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?