Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ben ağrı kesici sora iğne neler çektim öle böle bi ağrıydı beni mahfetmişti ben iiyim canım bi sıkıntım yok çok şükür bu arada ben formları okudum rahim filmi çekindiği ay gebelik olmuo verdikleri ilaçlardan dolayı ama diğer ay olma ihtimali çok yüksekmiş hayırlısı olsun inşallah ben diğer aydayım bakalım bekleyip görcez :)

kızlar tesadüfen nisan 2014 anneleri topiğine girdim millet doğurmuş bebekleri 3 aylık olmuş kilolarını mamalarını uykularını konuşuyolar iç çektim valla ne güzel bir duygudur kimbilir.. bizler de birgün konuşabiliriz inş.bunları.

günaydıın cici anneee
bu ara ramazandan mıdır nedir herkes firari
benim ramazanda paso yatmakla geciyo pek bişey yapmıyorum yaa:))
sen nasılsın bulantılar zorluyor mu ?

tatlım ramazandan uzağım bu sene ben biliyorsun. benim girememem iş yerindeki yoğunluktan dolayıydı. eee eve gidince de yorgunluktan düşüp kalıyordum çekyatta, bu yüzden nete giremedim.

bulantılar her zaman olmuyo. ara ara yokluyor. şimdilik çok iyiyiz teyzesi. yarın kontrollerimiz var. ctesi de tahlil sonuçlarımızı dr'umuza göstericez. bebişimizi de görürüz herhâlde yine.

Çok sağol canım,dayanamadm ağrı kesici içtim şuan daha iyiyim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaaa öyle mi ilk defa duydum bende çekildikten sonra hemen olur diye okumuştum demek ki verilen ilacın etkisi varmış. Ben ekstradan antibiyotik aldım o mu engelliyormuş yoksa verilen sıvı mı acaba

ewet kızlarrr bnm ablamda filmden iki ay sonra hamile kaldı darısı başınızaaaaa

ayyyy inşallah yaaaaa

Veeee hastaneden geldim degerim 44 e düşmüş:))
kendi doktorumu aradım düşük devam ediyo dedi muayeneye cagırdı cmrts doktora gdicem yine ama şimdilik benim için güzel haberler bunlar ignesiz ilaçsız hamdolsun :)

amiin inşallah yaa rabbim kimseye yaşatmasın...tez zamanda da isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallaahh
bende hastane de köşe bucak gizli gizli su içiyodum tam komediydi durumum :)
haklısın yani afiyet olsun yee

hayırlı haberlerle gel cnm bnmmmm

geldim didemcim sıfırlanmadı ama bayaga düştü cmrts kontrolum var bakalım hayırlısı :))

inşallah düşmüştür değerin canım benim hayırlı haberlerle gel inşallah..sağol evet uğraştım biraz ama yemek yapmayı seviyorum ben kafa dağıtıyorum..

degerim sıfırlanmadı ama düştü bayaga buna da şükür hamdolsuuunn
ne güzel maşallah bende bazen yemekle ugraşmayı seviyorum bazen hiç yapasım gelmiyo :)))

konusucaz tabi ki lucicim ben inanıyorum bi bakıcaz doguma şafak sayıyoruz sonra günleri heyecanlı heyecanlı kovalıyoruzz hepsini nasip edecek inşallah rabbiimmm

ohh ne güzel keyfi yerindedir inşallah minigiiinnn
tadını çıkar arkadaşım rabbim bugünleri çok zorlanmadan keyifle geçirmeyi nasip etsn sana

Çok sağol canım,dayanamadm ağrı kesici içtim şuan daha iyiyim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

(
Rabbim şifa versin mooncum daha agrın olmaz inşalllaahh

Uhibbikecim ilk haberine çok sevinmiştim,yeni gördüm bunu
Vardır bunda da bir hayır...
İnşallah Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip edecek ve tüm beklemelerimize değecek.

Kizlar ovi testi kullnmak istiyorum eczaneen rahatlikla bulabilirmiyim hic sormadim

Kizlar ovi testi kullnmak istiyorum eczaneen rahatlikla bulabilirmiyim hic sormadim

Canim bende g.gidiyordan aliyorum 20 ovulasyon 6 gebelik testi 19 tl laboquik marka kargo bedava ustelik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Oh iyi hbr cok sevindim cnm
İns. Saglikli gebeligin de olur ve bebegine en yyakin zamanda kavusursun arkadasimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…