- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Selaaam...Benim yine sacmaliklar basladi:) dun aksam ve gece kahverengi ve bulanik akinti geldi biraz. Cok erken oluyorum diye uzuldum oruca da niyetlenemedim ve yatsi ve sabah namazimi da kilamadim. Ama bu saat oldu geceden beri bi daha hic bisey gelmedi. Ben de tekrar dus aldim ogleni ikindiyi kildim. Acaba eski yumurtalardan dolayi mi oldu bole bisi?
Teskkur ederim simdi baktim uygun geecekten adet olursam almayi dusunuyorm kacgnde geliyo kapida oduyosun degilmi orda hemen al yaziyo onumu tikliyosun adres falanmi giriyosun ilk defa neettn bisy alcamda k.bkmaCanim bende g.gidiyordan aliyorum 20 ovulasyon 6 gebelik testi 19 tl laboquik marka kargo bedava ustelik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya boyle belirsizlkler insani deli ediyo noldu niye boyle oldu diye dusnmkten kafasi sisiyo ins yerlesme falndir hayirlisi bnimde yedi gun gecti hala bisey yok genelde ongun geckmeli olabiliyodum oyuzden test falnda yapmadim olucaksam olsamda su stresden kurtulsam ama ins.hamileyimdirrSelaaam...Benim yine sacmaliklar basladi:) dun aksam ve gece kahverengi ve bulanik akinti geldi biraz. Cok erken oluyorum diye uzuldum oruca da niyetlenemedim ve yatsi ve sabah namazimi da kilamadim. Ama bu saat oldu geceden beri bi daha hic bisey gelmedi. Ben de tekrar dus aldim ogleni ikindiyi kildim. Acaba eski yumurtalardan dolayi mi oldu bole bisi?
Cnimm hadi bununla gecmis olsun hic uzulme yine olur bak hamis kalabiliyosun en azindan bn inaniyorm ki en yakin zamnda yavrunu alcaksin kucagina ve kucagimiza insssVeeee hastaneden geldim degerim 44 e düşmüş:))
kendi doktorumu aradım düşük devam ediyo dedi muayeneye cagırdı cmrts doktora gdicem yine ama şimdilik benim için güzel haberler bunlar ignesiz ilaçsız hamdolsun :)
Uhibbikecim ilk haberine çok sevinmiştim,yeni gördüm bunu
Vardır bunda da bir hayır...
İnşallah Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip edecek ve tüm beklemelerimize değecek.
Kizlar ovi testi kullnmak istiyorum eczaneen rahatlikla bulabilirmiyim hic sormadim
Oh iyi hbr cok sevindim cnm
İns. Saglikli gebeligin de olur ve bebegine en yyakin zamanda kavusursun arkadasimmmm
Selaaam...Benim yine sacmaliklar basladi:) dun aksam ve gece kahverengi ve bulanik akinti geldi biraz. Cok erken oluyorum diye uzuldum oruca da niyetlenemedim ve yatsi ve sabah namazimi da kilamadim. Ama bu saat oldu geceden beri bi daha hic bisey gelmedi. Ben de tekrar dus aldim ogleni ikindiyi kildim. Acaba eski yumurtalardan dolayi mi oldu bole bisi?
Bende agustosa kaldim sanirim bata 5 gun var ovulasyonlar cok silik gebelik olunca koyulasirmis ya
Cnimm hadi bununla gecmis olsun hic uzulme yine olur bak hamis kalabiliyosun en azindan bn inaniyorm ki en yakin zamnda yavrunu alcaksin kucagina ve kucagimiza insss
Kizlar bugun mukaveleden snra hocamiz sohbet verdi be dediki allah bir kulunun dua etmesi cok hosuna gidiyor neguzel kulm bnden istiyo dua ediyokulum sabirli olur isyan etmzse bn kulum ne istiyosa verirm bnden umitini kesmesinler diyerek anlattii bn suan yazamadm tam olarak ama wtkilndim yani umidi kesince rabbimizn gucune gidermis bn sahsen bazi dusuncelerimi duzeltmeye karar verdimmm
Aaaa öyle mi ilk defa duydum bende çekildikten sonra hemen olur diye okumuştum demek ki verilen ilacın etkisi varmış. Ben ekstradan antibiyotik aldım o mu engelliyormuş yoksa verilen sıvı mı acaba
ewet kızlarrr bnm ablamda filmden iki ay sonra hamile kaldı darısı başınızaaaaa
bat ına daha bi hafta var bu kadar erken olabilir misin ki?
belkide yerleşme kanamasıdır yaaaaaa çok umutlandırmak istemiyorum ama ben öyle ümit ediyorum senin içn inşallahda öylediiirr
o hiç belli olmuyo arkadaşım ona bakma sen...en kesin bat günü ya da bi gün önc yapılanda belli olur ki o bile yüzde yüz kesin degildir...hiç stres yapıp kendine zarar verme
inşallaahh ya bende inanıyorum zaten nasipte ne varsa o olur diyodum artık daha da rahatım bat falan bile düşünmek istemiyorum yaaa
maşallah ne güzel böyle sohbetlerde bulunman etkilenmen kendin için iyi kararlar alman...
evet rabbimiz bizden dua istiyo biz dua edip onun huzuruna durdukça mükafatımızıda kat kat vericek inşallah...
rabbim cümlemizi razı oldugu kullardan eylesin inşallaah
Teskkur ederim simdi baktim uygun geecekten adet olursam almayi dusunuyorm kacgnde geliyo kapida oduyosun degilmi orda hemen al yaziyo onumu tikliyosun adres falanmi giriyosun ilk defa neettn bisy alcamda k.bkma
Canimm ben biraz duygusal dusunuorum galiba degerim dusuo bebek kendiliginden dusuo falan diosunya icim ciz edio ne bilim uzuluorum ama sagligin acisindanda seviniyorum ne diyimki rabbim saglikli hayirli bi evlat en tez zamnda versnki yaralarini sarsin insallahhhhhhh
amiin inşallaah cümlemize nasip etsin rabbim...
ilk ögrendigimde bende çok kötü oldum ama öyle kötü ihtimallerin kıyısından döndüm ki düşük kendiliginden oldu diye sükrettim resmen...
Hakkımda hayırlısı olan buymuş...
Bu arada sen nasılsın seni gördüğüme sevindim...
bunun duygusal olmakla ya da olmamakla alakası yok özgecim...aynı şeyi 2.kez yaşayan biri olarak kendimi toparlamam lazımm...kaç gecedir rüyamda aglayan bebekler emzirdigim kundakta yavrular görüyorum ve korkarak uyanıyorm...eşim bilinçaltı oldugunu söylüyor... anlıcagın benden habersiz beynim zaten bunlarla dolu ve üstüne bir de ben kendimi salarsam geriye bi psikolojik tedavi kalır...
pazartesi doktora gidip dış gebelik ihtimalini ögrendikten sonra yaşayacaklarımı söylediklerinde çarşambaya kadar öyle kötü iki gün geçirdim ki...dış gebelik...tüplerin her halükarda hasar görmesi...kemoterepi ignesi...6 ay korunma vs vs...saatler geçmedi çarşambaya kadar...
şimdi bunların hepsinin kıyından dönmüş biri olarak bu imtihanı veren rabbime sıgındım...ve sürekli pollyanna misali neyi güzel görüp sevinsem diye bakıyorum herşeye...
duana canı gönülden amin rabbim hayırlı zamanda saglıklı evlatlar nasip etsin hepimizee
bunun duygusal olmakla ya da olmamakla alakası yok özgecim...aynı şeyi 2.kez yaşayan biri olarak kendimi toparlamam lazımm...kaç gecedir rüyamda aglayan bebekler emzirdigim kundakta yavrular görüyorum ve korkarak uyanıyorm...eşim bilinçaltı oldugunu söylüyor... anlıcagın benden habersiz beynim zaten bunlarla dolu ve üstüne bir de ben kendimi salarsam geriye bi psikolojik tedavi kalır...
pazartesi doktora gidip dış gebelik ihtimalini ögrendikten sonra yaşayacaklarımı söylediklerinde çarşambaya kadar öyle kötü iki gün geçirdim ki...dış gebelik...tüplerin her halükarda hasar görmesi...kemoterepi ignesi...6 ay korunma vs vs...saatler geçmedi çarşambaya kadar...
şimdi bunların hepsinin kıyından dönmüş biri olarak bu imtihanı veren rabbime sıgındım...ve sürekli pollyanna misali neyi güzel görüp sevinsem diye bakıyorum herşeye...
duana canı gönülden amin rabbim hayırlı zamanda saglıklı evlatlar nasip etsin hepimizee
Çok haklısın canım o sıkıntıyı çektirmeden kendiliğinden gitmesini sağlamış Rabbim çok şükür buna da...
Ben iyiyim çok şükür,eşimde sayı baya düşük çıktı varikosel çıktı ameliyat olacak nasipse,ama o da bi hemen olayım diyor,bi 3 ay beklesek mi diyor.
Salıverdim artık tatlım :)
Nasıl desem bilmiyorum sen de kendime yakın gördüklerimdensin,kader arkadaşlarımdan.
Ama bi şey sorsam ayıp etmiş olur muyum bu konu üzerine bilmiyorum ama elim ayağım da titriyor
Pollyanacılık da değil aslında arkadaşım yapman gerekeni yapıyorsun layığıyla...
Çok şükür ki o anlamda zorlu süreçler geçirip uzun süre beklemek zorunda kalmayacaksın ve vücudun hasar görmeyecek.
Meleklerimiz hayırlısıyla gelecekler inşallah sağlıklı bir şekilde...
Cok haklisin yasadiklarin zor allah yardimcin olsun insallah allah gercektn beterinden saklasin ki olede oldu bu arada korunmana gerek varmiymis aceba
Çok haklısın canım o sıkıntıyı çektirmeden kendiliğinden gitmesini sağlamış Rabbim çok şükür buna da...
Ben iyiyim çok şükür,eşimde sayı baya düşük çıktı varikosel çıktı ameliyat olacak nasipse,ama o da bi hemen olayım diyor,bi 3 ay beklesek mi diyor.
Salıverdim artık tatlım :)
Nasıl desem bilmiyorum sen de kendime yakın gördüklerimdensin,kader arkadaşlarımdan.
Ama bi şey sorsam ayıp etmiş olur muyum bu konu üzerine bilmiyorum ama elim ayağım da titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?