- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
geçmiş olsun eşine...inşallah tez zamanda atlatırsınız bu süreci sizde...
tabi ki ne demek sorabilirsin...inan bizi bizden iyi kimse anlayamaz...kötü bişey yoktur inşallah ??
İnşallah arkadaşım ama cidden ruhen çok yorgunum artık geceleri deliksiz uyumak sürekli eşimi uyandırmamak istiyorum...bi müddet çocuk fikrinden vazgecmeyi bile düşündüm...tabi ki hakkımda hayırlısı olsun...
rabbiim bu imtihanı verdigine göre demeki kaldırabilirim...
evet rabbim başka imtihan vermesin...tabi ki herşey rabbimden o en iyisini bilir ama cidden fiziken ve ruhen çok yorgunum artık tedirginlikten acaba başka ne olur düşüncesinden kurtulmak ferahlamak istiyorum...bu yüzden cocukta bi müddet düşünmesem mi bile dedim...
hakkımda hayırlısı olsun...
doktorla cmrts konusucaz o konuyu ama en azından agustos sonunda ki kan pıhtılaşması ve genetik testlere kadar beklemek istiyorum...artık 3.kez aynı şeyi yaşamak psikolojimi bitirir(
Canim saol iyi dilegin icin:) pek sanmiyorum ama. 12-14 temmuz arasi bisi reglim. Yerlesme icin de erken bi zaman gibi geliyo bana ama bilmiyorum. Bakalim yakinda belli olur.canım regline kaç gün var inşallah yerleşme lekesidir inşaallah
Ah canimmm hayirli haberler alirsin ins. Benim de coklu yumurta olayim vardi,onunla ilgili bi durum olabilir diye dusunuyorum.Ya boyle belirsizlkler insani deli ediyo noldu niye boyle oldu diye dusnmkten kafasi sisiyo ins yerlesme falndir hayirlisi bnimde yedi gun gecti hala bisey yok genelde ongun geckmeli olabiliyodum oyuzden test falnda yapmadim olucaksam olsamda su stresden kurtulsam ama ins.hamileyimdirr
bat ına daha bi hafta var bu kadar erken olabilir misin ki?
belkide yerleşme kanamasıdır yaaaaaa çok umutlandırmak istemiyorum ama ben öyle ümit ediyorum senin içn inşallahda öylediiirr
o hiç belli olmuyo arkadaşım ona bakma sen...en kesin bat günü ya da bi gün önc yapılanda belli olur ki o bile yüzde yüz kesin degildir...hiç stres yapıp kendine zarar verme
inşallaahh ya bende inanıyorum zaten nasipte ne varsa o olur diyodum artık daha da rahatım bat falan bile düşünmek istemiyorum yaaa
maşallah ne güzel böyle sohbetlerde bulunman etkilenmen kendin için iyi kararlar alman...
evet rabbimiz bizden dua istiyo biz dua edip onun huzuruna durdukça mükafatımızıda kat kat vericek inşallah...
rabbim cümlemizi razı oldugu kullardan eylesin inşallaah
Canimm sen nerelerdesin ozledik seni ins yerlesme kanamasidir rabbim gonlune gore versn insallah
Canim oncelikle cok gecmis olsun benim esimdede varikosel var proxeed plus die bi ilac var hemen ecz alin cok sukur bizim sayida hizda artti bu ilac sayesinde benimde esim ameliyat olcakti ama bu ilac imdadimiza yetisti
geçmiş olsun eşine...inşallah tez zamanda atlatırsınız bu süreci sizde...
tabi ki ne demek sorabilirsin...inan bizi bizden iyi kimse anlayamaz...kötü bişey yoktur inşallah ??
Ama acini erteleme icine atma polyanacilikta oynama bu sefer bugun ustesinden gelirsn ama sorasi sikinti olur agla bagir cagir tabiki isyan boyutuna girmeden ki sen bunu zaten basarabilenlerdensn rabbim bin kat yardimcin olsun su mubarek gunlerde insallah
Korunmaya gelincede bencede o pihtilasma testini bekle bi arastirilsn ole bisi varsa ki aspirinle olayi cozuolar ole cok tanidigim saglikli gebelik yasayan var icini ferah tut ama bence kesinlikle testlere kadar korun cunku sen hamile kalabiliosun bak bide bu acidan sevin bir sene oldu tek bi gebelik bile yasamadim ben ustelik yasadiklarimida biliosun herkezin derdi kendine gore agirdir ama bazen bunlari dusunmekte gerekio yani seni ne motive ediosa sana ne ii geliosa onu yasa ama acinida erteleme allah yardimcin olsun arkadasim
Canim 12si de olabilir reglim emin degilim. Ama yerlesme oldugunu dusunmuyorum. Hakkimizda hayirlisi yaa
Merhaba kızlar ben 2 senedir 2.çocuguma hamıle kalmak istedığımden beri adetlerim çok düzensizdi 3 ayı buluyordu.Bunun için doktora göründüm rahım filmi sperm testi ne varsa yapıldı tiroidime bakıldı herşey temız..Adetim düzene girsin cocugum olur dıye başlarda cok kafaya takmadım cocuk işini ama doğum kontrol hapıda kullandım o ara 6 ay kadar.neyse ben artık söktürücü olmadan adet olamaz oldum doktorumda madem cocuk ıstıyosun onun için tedavıye başlayalım dedi ve klomene başladım 3.klomenden sonra doktora gıtmeyı bıraktım sebebi cok bunalmıştım.Ve ben o ay hapsız adet gördüm nsıl sevındım anlatamam..şu an tekrar cocuk denemelerındeyız ama ben 3.aydır doktoruma görümmediğim için gitmeye utanıyorum tedavıyı yarım bıraktm diye şimdi kafama takılan ben 3.klomenden sonra doktorum bana iğne aşılama vb uygulayacaktı eger tekrar gıdersem tekrar klomen tedavısı uygulanırmı ban artık ıstemıyorum hap kullanmak..yumurta takıbı yapmadı onlar sonrakı işlemler demişti acaba tekrar baştan mı başlıcak...Sizce gitmelimiyim Allah rızası için kımse cvp yazmmıyo
Sağol canım Allah razı olsun,eşim 1 haftaya ameliyat olacaktı,bugün adetim gecikeli 2 gün oldu ben de 1 saat kadar önce test yaptım ve saniyeler geçti geçmedi şu çıktı,inanamıyorum doğru mudur gerçek midir bi şey olur mu bi değişiklik daha kesin değil di mi?kesin mi?
Eki Görüntüle 1181216 Eki Görüntüle 1181217 Eki Görüntüle 1181218 Eki Görüntüle 1181219
Sağol canım Allah razı olsun,eşim 1 haftaya ameliyat olacaktı,bugün adetim gecikeli 2 gün oldu ben de 1 saat kadar önce test yaptım ve saniyeler geçti geçmedi şu çıktı,inanamıyorum doğru mudur gerçek midir bi şey olur mu bi değişiklik daha kesin değil di mi?kesin mi?
Eki Görüntüle 1181216 Eki Görüntüle 1181217 Eki Görüntüle 1181218 Eki Görüntüle 1181219
Allah razı olsun canım benim,yok kötü bi şey yok çok şükür,bi sorum olcak.
Testte pozitif çıkarsa kanda aksi olma ihtimali var mı uhibbikem?
Ya da testler doğrudur di mi?Yoksa beklemek mi lazım,kese görmeden her şey için erken midir?
Hamilesiiiiin tebrikler super bi habeeerrrrAllah tamamina erdirsiiin...
Öncelikle hoşgeldin aramızaa
Rabbim tez zamanda sana da bekleyen herkese de nasip etsn inşallah...
ben hiç ilaç tedavisi falan görmediğim için o süreç hakkında çok da kesin konuşamıcam...ama ben olsam hiç utanmaz giderdim sonuçta zaman aleyhimize işliyo yani günler geçtikçe beklemek sabretmek zorlaşıyor...ne kadar erken başlarsak bişeyler yapmaya en iyisi...
ama benim anlamadıgım yumurta takibi hiç yapmadan klomen tedavisi neden yapılır ki?sonuçta klomen yumurta geliştirici degil mi? sonuçta senin yumurta gelişiminin ne boyutta oldugunu bilmeden klomen kullanmak tuhaf geldi ama tabi ki doktornda vardır bi diligi ama en iyisi sen hiç beklemeden hemen git doktora inşallah hayırlı haberlerle dönersin
İnsaallah saglikli bi gebelik gecirirsin cnm. Sagliklakucagina alirsin insaallah.
Aminnnn canım inanamıyorum eşimin ameliyatı için gün sayarken...
Allah razı olsun inşallah her şey yolunda gider ve meleğim benimledir ve benimle olur hep,nolur dua edin
ayyyyy maşallaaaahhh tebrk ederim arkadaşım ya bayaga bayaga hamilesin işteeeeeee
gözün aydın rabbim sagıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallaaaaahhh
ya bu testler bazen yanıltır ama bu koyulukta çıkmış bi testin yanıltıcı olması imkansız gibi bişey sanrım yaaaa
diger soruna gelince kese görünmeden tabi ki her ihtimal söz konusu amaa bunları düşünmeeee sen hamilesin sana tutunan bi mingin var artık ve bunu nasip eden rabbim inşallaahh keseyi de pıtır pıtır atan kalbi görmeyi de nasip eder
hiiiç ileriyi düşünüp umutsuz olmaaa yaa
Aminnnn canım inanamıyorum eşimin ameliyatı için gün sayarken...
Allah razı olsun inşallah her şey yolunda gider ve meleğim benimledir ve benimle olur hep,nolur dua edin
İnsaallah saglikli bi gebelik gecirirsin cnm. Sagliklakucagina alirsin insaallah.
Canim evt herkes senin gibi dusunuyo yumurta takibini sormustum doktoruma bana dediki once klomen tablet kullanicakmisim kendiliginden bebek olucak mi diye bakildi yumurta takibi catlatma isi fln sonraki is dedi.bende 3.klomenden sonra biraktim gitmeyi.tekrar baslasam bi 3ay daha klomen verirmiki bu bi sürec mi boyle mi olmasi gerekiyo ki.yoksa direk catlatma ignesi yaparmi ki kafam cok karisik.uzun oldu biliyorum fakat son bi soru cnm sence doktorumu degistireyimmi ??
Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip eder ins canim ne buyuk mutluluk inan bizler kendimiz hamiş kalmişcasina seviniyoruz dimi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?