Canımmmmm Allah razı olsun aminnnnnn inşallahhhh,inanamıyorum hala.
Dr a gitmeden görmeden duymadan da inanamıcam sanırım,hayal gibi
Testi yaptıktan sonra birkaç saniye geçti geçmedi böyle çıktı uhibbikem,o an fotoğrafladım,bekleyince çok daha net çıktı,inşallah yanılmaz.
Lütfen bugün benim için bir cümle de olsa dua et canım benim olur mu
Yarın güzel haberlerle gelirim inşallah.Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin meleklerimizi...
Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip eder ins canim ne buyuk mutluluk inan bizler kendimiz hamiş kalmişcasina seviniyoruz dimi kizlar
Ozgecimm ben de ozledim yaaa. Tatilde biraz az goruncem sanirim. İse baslayinca okuldan yine gunduzleri girerim ins. Yerlesme degildir de benim yumurtalardan olabilir gibi geliyo bana. Daha tam atamadim ya hepsini. İns. Kiste donusmemislerdir. Regl olunca gitcem yine doktora. Off yoruldum bu doktor olayindan da. Sen nasilsinnn
güzel ve tatli bi hayal hadi keyfini sür arkadaşım minigin seninle inşallaahh ohhh
ederim tabi kiii bu gece dularımız seninleee yaın çok güzel haberlerle gel inşallaaahhhhh
tabi kiii :))
bu topikte her hamile haberi aldıgımda müthiş mutlu oluyoruum yaa maşallaah sübhanallaaahhh
Sağol canım Allah razı olsun,eşim 1 haftaya ameliyat olacaktı,bugün adetim gecikeli 2 gün oldu ben de 1 saat kadar önce test yaptım ve saniyeler geçti geçmedi şu çıktı,inanamıyorum doğru mudur gerçek midir bi şey olur mu bi değişiklik daha kesin değil di mi?kesin mi?
Eki Görüntüle 1181216 Eki Görüntüle 1181217 Eki Görüntüle 1181218 Eki Görüntüle 1181219
Allah razı olsun canım yarın gelir gelmez buralardayım,inşallah inşallahhhh
Ayyy rabbimin isine bak ya o ol desin sayi az varkosel hepsi vizz gelir iste kaniti ay cok sevindim hayirli ugurlu olsun canim testin yanilcagini zannetmiorum yarin kan testi yaptir hayirli haberlerle gel ins
evett inşallaaahhhhh :))
hadi şimdi eşinle keyfini sür bu geceniinnn
ilk 2 gün o kadar çok agladım...öyle agladım ki hastane de...yolda...minübüste...hiiç umrumda degildi biri görüyo ya da herkes tuhaf bakıyor falan..
doktor kapısında beklerken ben agladım kapının önünde ki herkes karı koca bir sürü çift tuhaf tuhaf baktı bana...
2 gün sonra gittigimde doktorun asistanı bile hatırladı " aa aglıyodun sen hatırladım" dedi...
hayalet gibi gözlerimin şişi 2 gün inmedi...şimdi inan aglamaya gözyaşım yok...içim bomboş...tuhaf...düşündükçe zorlanıyorum...
dün sahurdan sonra yatarken nasıl uyucam acaba ne görcem yine kabuslarımda dedim...
o yüzden artık kendmi toparlamalıyım tabi ki acı ve zor bi durum ve dediğinde haklısın herkesin derdi kendine agırdır...
kendime diyorum ne kadınlar ne imtihanlar yaşadı...ne anneler 9 ay taşıyıp kucagına alıp koydu topraga...ne amansız hastalıklar var zerre ümit yok...
ama hamdolsun benimcümidim var...bi imtihandı geldi gececekde inşallah...
rabbim beterinden, kaldıramayacagımız dertlerden muhafaza eylesin..
benim için zaman şimdi teslimiyet ve her halime sükretme vakti...hem mevla ayette şükredin ki ziyade edeyim diyo...
inşallah tez zamanda gelir hepimizin minigiii.....
Allah cumlemizden razi olsun canim ayy sana simdi sabahta olmaz :) ama cok guzel bi heyecandir yasamadim ama tahmin ediorum dilerimki cok saglikli bi gebeliktir ins ama rabbim yine gucunu kuvvetini gosterdi sozde varikoselli birinin cocugu olmazdi onun hikmetine sual olunurmu gercekten rabbim cok buyukÇok sağol canım benim aminnnnn çok haklısın Allah razı olsun.
İnşallah yarın gelir gelmez burdayım,güzel haberler getiririm inşallah
Bende bu ay ymut dokuyum kızlar hadi hayırlısı :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ona bi şey söylemicem,söylemeden de nasıl sabah edicem bilmiyorum :)
Allah korusun aksi bi şey olursa filan onu da üzmüş olmayayım diyorum,bi yanım da söyle gitsin diyor sahurda bir tabak fazla koyup of :)
Ins canim ama sen acini yasamissn yeter gercekten simdi toparlanma vaktin gelmis dediginde cok haklisn topraga verenler napsin ki en canli ornegini bi tanidigmda yasadim odasi esyalari hersryi hazirdi uc gun sora dogumu bekleniodu kadin kontrole bi gitti bebek olmus o kadinin halini unutamiorum ama bi yil sora rabbm ona bi evlat daha verdi saglikli cok sukur ustelikte cok sirin biliorum hatta eminimki sende bugunleri yasayacaksn cok yakinda
hoşgeldin aramızaaaa:))
umudun bol olsun ve tez zamanda gelsin minigin sanaa
bat ını söylemek istersen listeye ekleyebilirim
ayyyy süper bi süpriiiizz oluuurrr :))
sen bilirsin arkadaşım söylemeden durabilrim diyorsan yarın ki kan testinden sonra dersin
Bende öyle bi tanıdık biliyorum benim düğünümde hamileydi doğuma diye gitti ölmüş ölü dogum yaptı ve hamile kaldı hemen...şimdi 2 aylık falan bebegi...
ama inanmıcaksın özgecim bana bugünler çok uzak geliyo yani asla ümitsiz degilim ama artık hamile olduguma o minige kavusacagıma inanmak zor geliyo ya da inanıp tekrar üzülmemek için savunma mekanizması yaptım kendime bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım yaa...
yarn yeni bi güneş dogacak ve herşey daha güzel olacaaakk
Bole dusunmen cok cok normal bu umitsiz oldugunu gostermezki ustelik umit olmadan yasanirmi bemde bazen hic hamile kalacakmisim gibi hissedemiorum sanki ogunler hic olmayacak gibi gelio bunlar cok normal sen ise hamile kalabiliosun ve kaldigindada belki bu kadar sevinemiceksn icini korku burucek herzamn ama unutma allah bizimle beraber vardir bi bildigi biz ser dioruz ama kimbilir altinda ne hayirlar yatio aceba oyuzden sabret taktir rabbimin hersey cok guzel olucak allahin izniyle
Merhaba canımmm tşk ederim bat ım 10 temmuz eklersen çok sevinirimm :))
Merhaba canımmm tşk ederim bat ım 10 temmuz eklersen çok sevinirimm :))
Bncede super bi surpriz olurdu eger yaptiysan sahur gecti suan ama bnce sabredip yarinki sonuctan snra guzel bi surprizzle soyle ama ikinci cizgi baya cikmis vardir bebisin hadi hayirlisi saglikla kucagina al ins rabbm bizimde yuzumuzu guldursun bizee nasip etsin inss
Ona bi şey söylemicem,söylemeden de nasıl sabah edicem bilmiyorum :)
Allah korusun aksi bi şey olursa filan onu da üzmüş olmayayım diyorum,bi yanım da söyle gitsin diyor sahurda bir tabak fazla koyup of :)
Sağol canım Allah razı olsun,eşim 1 haftaya ameliyat olacaktı,bugün adetim gecikeli 2 gün oldu ben de 1 saat kadar önce test yaptım ve saniyeler geçti geçmedi şu çıktı,inanamıyorum doğru mudur gerçek midir bi şey olur mu bi değişiklik daha kesin değil di mi?kesin mi?
Eki Görüntüle 1181216 Eki Görüntüle 1181217 Eki Görüntüle 1181218 Eki Görüntüle 1181219
ohhhhhhh mis benim yerimede yat canımmm
amiin inşallah yaa rabbim kimseye yaşatmasın...tez zamanda da isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallaahh
bende hastane de köşe bucak gizli gizli su içiyodum tam komediydi durumum :)
haklısın yani afiyet olsun yee
geldim didemcim sıfırlanmadı ama bayaga düştü cmrts kontrolum var bakalım hayırlısı :))
degerim sıfırlanmadı ama düştü bayaga buna da şükür hamdolsuuunn
ne güzel maşallah bende bazen yemekle ugraşmayı seviyorum bazen hiç yapasım gelmiyo :)))
ayyyy süper bi süpriiiizz oluuurrr :))
sen bilirsin arkadaşım söylemeden durabilrim diyorsan yarın ki kan testinden sonra dersin
Bende öyle bi tanıdık biliyorum benim düğünümde hamileydi doğuma diye gitti ölmüş ölü dogum yaptı ve hamile kaldı hemen...şimdi 2 aylık falan bebegi...
ama inanmıcaksın özgecim bana bugünler çok uzak geliyo yani asla ümitsiz degilim ama artık hamile olduguma o minige kavusacagıma inanmak zor geliyo ya da inanıp tekrar üzülmemek için savunma mekanizması yaptım kendime bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım yaa...
yarn yeni bi güneş dogacak ve herşey daha güzel olacaaakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?