Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

güzel ve tatli bi hayal hadi keyfini sür arkadaşım minigin seninle inşallaahh ohhh
ederim tabi kiii bu gece dularımız seninleee yaın çok güzel haberlerle gel inşallaaahhhhh

Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip eder ins canim ne buyuk mutluluk inan bizler kendimiz hamiş kalmişcasina seviniyoruz dimi kizlar

tabi kiii :))
bu topikte her hamile haberi aldıgımda müthiş mutlu oluyoruum yaa maşallaah sübhanallaaahhh

Canim nie ole dusunuosunki yerlesme olabilir ayrica kist olunca adet olamazsn nie kanama yapsin
Ben iiyim cok sukur iftardi sahurdu derken her gun dolu dolu gecior iste

Allah razı olsun canım yarın gelir gelmez buralardayım,inşallah inşallahhhh

Ayyy rabbimin isine bak ya o ol desin sayi az varkosel hepsi vizz gelir iste kaniti ay cok sevindim hayirli ugurlu olsun canim testin yanilcagini zannetmiorum yarin kan testi yaptir hayirli haberlerle gel ins

Ayyy rabbimin isine bak ya o ol desin sayi az varkosel hepsi vizz gelir iste kaniti ay cok sevindim hayirli ugurlu olsun canim testin yanilcagini zannetmiorum yarin kan testi yaptir hayirli haberlerle gel ins

Çok sağol canım benim aminnnnn çok haklısın Allah razı olsun.
İnşallah yarın gelir gelmez burdayım,güzel haberler getiririm inşallah

Bende bu ay ymut dokuyum kızlar hadi hayırlısı :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evett inşallaaahhhhh :))
hadi şimdi eşinle keyfini sür bu geceniinnn

Ona bi şey söylemicem,söylemeden de nasıl sabah edicem bilmiyorum :)
Allah korusun aksi bi şey olursa filan onu da üzmüş olmayayım diyorum,bi yanım da söyle gitsin diyor sahurda bir tabak fazla koyup of :)

Ins canim ama sen acini yasamissn yeter gercekten simdi toparlanma vaktin gelmis dediginde cok haklisn topraga verenler napsin ki en canli ornegini bi tanidigmda yasadim odasi esyalari hersryi hazirdi uc gun sora dogumu bekleniodu kadin kontrole bi gitti bebek olmus o kadinin halini unutamiorum ama bi yil sora rabbm ona bi evlat daha verdi saglikli cok sukur ustelikte cok sirin biliorum hatta eminimki sende bugunleri yasayacaksn cok yakinda

Çok sağol canım benim aminnnnn çok haklısın Allah razı olsun.
İnşallah yarın gelir gelmez burdayım,güzel haberler getiririm inşallah
Allah cumlemizden razi olsun canim ayy sana simdi sabahta olmaz :) ama cok guzel bi heyecandir yasamadim ama tahmin ediorum dilerimki cok saglikli bi gebeliktir ins ama rabbim yine gucunu kuvvetini gosterdi sozde varikoselli birinin cocugu olmazdi onun hikmetine sual olunurmu gercekten rabbim cok buyuk

Bende bu ay ymut dokuyum kızlar hadi hayırlısı :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldin aramızaaaa:))
umudun bol olsun ve tez zamanda gelsin minigin sanaa
bat ını söylemek istersen listeye ekleyebilirim

Allah korusun aksi bi şey olursa filan onu da üzmüş olmayayım diyorum,bi yanım da söyle gitsin diyor sahurda bir tabak fazla koyup of :)

ayyyy süper bi süpriiiizz oluuurrr :))
sen bilirsin arkadaşım söylemeden durabilrim diyorsan yarın ki kan testinden sonra dersin

Bende öyle bi tanıdık biliyorum benim düğünümde hamileydi doğuma diye gitti ölmüş ölü dogum yaptı ve hamile kaldı hemen...şimdi 2 aylık falan bebegi...

ama inanmıcaksın özgecim bana bugünler çok uzak geliyo yani asla ümitsiz degilim ama artık hamile olduguma o minige kavusacagıma inanmak zor geliyo ya da inanıp tekrar üzülmemek için savunma mekanizması yaptım kendime bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım yaa...

yarn yeni bi güneş dogacak ve herşey daha güzel olacaaakk

Bole dusunmen cok cok normal bu umitsiz oldugunu gostermezki ustelik umit olmadan yasanirmi bemde bazen hic hamile kalacakmisim gibi hissedemiorum sanki ogunler hic olmayacak gibi gelio bunlar cok normal sen ise hamile kalabiliosun ve kaldigindada belki bu kadar sevinemiceksn icini korku burucek herzamn ama unutma allah bizimle beraber vardir bi bildigi biz ser dioruz ama kimbilir altinda ne hayirlar yatio aceba oyuzden sabret taktir rabbimin hersey cok guzel olucak allahin izniyle

evet artık hamile kalsamda doya doya sevinemem sanırım her an bişey olcak endişesiyle...neyse rabbim gönlümüze ferahlık versin dediğin gibi ümidimiz olmasa herşey çok çook zor olurdu hamdolsun yine her halimizee....
evet topik başlıgında da dedigimiz gibi bize düşen güzelce sabretmek gerisi rabbimin takdirii....
İnşallah tez zamanda bekleyen isteyen herkes saglıcakla kavusur miniginee

Bncede super bi surpriz olurdu eger yaptiysan sahur gecti suan ama bnce sabredip yarinki sonuctan snra guzel bi surprizzle soyle ama ikinci cizgi baya cikmis vardir bebisin hadi hayirlisi saglikla kucagina al ins rabbm bizimde yuzumuzu guldursun bizee nasip etsin inss

Çok sevindim çok mutlu oldum çok bariz belli pozitif olduğu ama bugün inşallah kandada hayırlı haberi alırsın Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına al ne güzel bi hamile haberi daha aldık bu topikte herkes hamile kalacak Rabbimin izniyle

ohhh ohh ii cnm kendiliğinden sonlanması çok ii sevindimmm

cnmm en canlı örneği bnm yaşasaydı şuan 10 aylık olacaktı herşeyi hazırdı çeşit çeşit kıyafetler, beşiğini doğmadan almıştık puseti doğum yaptım 1 haftalıkken aldı babası hastaneden çıkarken koyacaktı heveslenmişti hatta kimliğini bile çıkarttırdık ama nasip olmadı ALLAHIM nasip etmedi. iki meleğim 20 haftalık uçtular onlara da çok üzüldüm ama yusufun acısının yanında hiç kaldı uhicim zor seninkide zor ama her şerde bir hayır vardır bu şekilde sonlanması en hayırlısı. ben bile şuan dua ediyorum ya yaşasaydı hasta olsaydı ne yapardım nasıl dayanırdım diyorum ve şükrediyorumm. ALLAHIM acılarımızın mükafatını versin inşallah cnm, birde sabır ve güç versinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…