Sağol canım Allah razı olsun,eşim 1 haftaya ameliyat olacaktı,bugün adetim gecikeli 2 gün oldu ben de 1 saat kadar önce test yaptım ve saniyeler geçti geçmedi şu çıktı,inanamıyorum doğru mudur gerçek midir bi şey olur mu bi değişiklik daha kesin değil di mi?kesin mi?
Eki Görüntüle 1181216 Eki Görüntüle 1181217 Eki Görüntüle 1181218 Eki Görüntüle 1181219
ohhh ohh ii cnm kendiliğinden sonlanması çok ii sevindimmm
Sivi engelliyor tatlim olmadigida cok ii olmus cok sukret cunku genelde dusukle sonuclanio verdikleri sivi biraz agir bi ilac rabbim hayirlisini nasip etsin insallah
cnmm en canlı örneği bnm yaşasaydı şuan 10 aylık olacaktıherşeyi hazırdı çeşit çeşit kıyafetler, beşiğini doğmadan almıştık puseti doğum yaptım 1 haftalıkken aldı babası hastaneden çıkarken koyacaktı heveslenmişti hatta kimliğini bile çıkarttırdık ama nasip olmadı ALLAHIM nasip etmedi. iki meleğim 20 haftalık uçtular onlara da çok üzüldüm ama yusufun acısının yanında hiç kaldı uhicim zor seninkide zor ama her şerde bir hayır vardır bu şekilde sonlanması en hayırlısı. ben bile şuan dua ediyorum ya yaşasaydı hasta olsaydı ne yapardım nasıl dayanırdım diyorum ve şükrediyorumm. ALLAHIM acılarımızın mükafatını versin inşallah cnm, birde sabır ve güç versinnnnn
günaydınnnnnnnnnnnn
canım Allah sana kat kat mükafatını verecek inşallah
Olmadığı iyi olmuş o zaman düşük yaşamaktansa hiç olmamasını isterim ama Rabbimin takdiri tabi ki. Bu arada eşimin sperm değerleri düzelmiş sizinkiler nasıl gelişme var mı
Bizimkide duzeldi canim hareketlisi 40 olduki cok guzel bi deger bi sorunumuz kalmadi vitaecim taktir allahin beklicez napalim
Olmadığı iyi olmuş o zaman düşük yaşamaktansa hiç olmamasını isterim ama Rabbimin takdiri tabi ki. Bu arada eşimin sperm değerleri düzelmiş sizinkiler nasıl gelişme var mı
günaydınnnnnnnnnnn bebeğimmmmmmm nasılsınnnnn
Maşallah canm herşey yoluna giriyor gibi çok şükür. Peki siz devam ediyor musunuz proxeed plusa. Dr bizim için gerek yok dedi bıraktık ama keçiboynuzu özü ve e vitaminini kesmedim bi anda düşmesin diye
Himm yok canim ya bizim dr birakin yada devam edin demedi biz korkuoz duser die hala devam edior:)
kızlar ben bişey sormak istiyorum yani dini konularda bilgisi daha fazla olan insanlar olabilir aramızda şimdi ben 2 aylık kalbi atan bebeğimi kalp atışının durması sonucu kaybettim acaba diyorum bebeğim bana şefaatçi olacak mı ben annemden canlı doğup ölen çocuklar için bunun geçerli olduğunu duydum ama sanki nihat hatipoğlu düşüklerde de bunun geçerli olduğu yönünde bir açıklama yaptı geçenlerde ben yanlış anlamadıysam düşen cocuklar ya da erken yaşta melek olan cocuklar ileride anne babalarının karşısına cıkacakmış ahirette ben senin cocuğunum diyecekmiş onları görecekmişiz yani ama tam olarak şefaatçi olacak mı o konuda bişeyler söylemedi bu konuda muallakta kaldım :44: beni aydınlatırsaniz sevinirim.tşk.ler.
kızlar ben bişey sormak istiyorum yani dini konularda bilgisi daha fazla olan insanlar olabilir aramızda şimdi ben 2 aylık kalbi atan bebeğimi kalp atışının durması sonucu kaybettim acaba diyorum bebeğim bana şefaatçi olacak mı ben annemden canlı doğup ölen çocuklar için bunun geçerli olduğunu duydum ama sanki nihat hatipoğlu düşüklerde de bunun geçerli olduğu yönünde bir açıklama yaptı geçenlerde ben yanlış anlamadıysam düşen cocuklar ya da erken yaşta melek olan cocuklar ileride anne babalarının karşısına cıkacakmış ahirette ben senin cocuğunum diyecekmiş onları görecekmişiz yani ama tam olarak şefaatçi olacak mı o konuda bişeyler söylemedi bu konuda muallakta kaldım :44: beni aydınlatırsaniz sevinirim.tşk.ler.
Anladım canm herşey yolunda gidiyor maşaallah nazar değmesin değerler düşmesin
Canim ewet sefaatci olacak ille dogan bebek icin gecerli deil dusen bebeklerde sefaatci olcak
iyiyim canım sağol başım ağrıyo birazcık sadece bu sıcaklar mahvetti yaaa sen nasılsın?
cnm bana da bu konuda çok telkin veren oldu benim de hep kafama takılıyo yusufun şefaatine eminim ama diğer 5 aylık kaybettiğim meleklerim konusunda tereddütlerim var bnmde. ama bana her söyleyen cennetin kapısında üç tane bekleyenin olacak diyorlar inşallahda öyledir. biride sütünü içtimi dedi içtiyse hiç korkma şefaatin kesin dedi. herkes bişey söylüyor en önemlisi kurandan bu konuyla ilgili ayetleri bulmak okumak lazım.
geçmiş olsun cnm ben iyiyim burası bikaç gündür ii çok sıcak değil ama maalesef bugünde oruç değilim kalan akıntım temizlenmedi 8. günyarın inşallah başlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?