Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

tebrik ederimmmmmmm taze anneeeeeeeee ALLAHIM tamamına erdirsinnnn cnmmm

Sivi engelliyor tatlim olmadigida cok ii olmus cok sukret cunku genelde dusukle sonuclanio verdikleri sivi biraz agir bi ilac rabbim hayirlisini nasip etsin insallah

Olmadığı iyi olmuş o zaman düşük yaşamaktansa hiç olmamasını isterim ama Rabbimin takdiri tabi ki. Bu arada eşimin sperm değerleri düzelmiş sizinkiler nasıl gelişme var mı

canım Allah sana kat kat mükafatını verecek inşallah

kızlar ben bişey sormak istiyorum yani dini konularda bilgisi daha fazla olan insanlar olabilir aramızda şimdi ben 2 aylık kalbi atan bebeğimi kalp atışının durması sonucu kaybettim acaba diyorum bebeğim bana şefaatçi olacak mı ben annemden canlı doğup ölen çocuklar için bunun geçerli olduğunu duydum ama sanki nihat hatipoğlu düşüklerde de bunun geçerli olduğu yönünde bir açıklama yaptı geçenlerde ben yanlış anlamadıysam düşen cocuklar ya da erken yaşta melek olan cocuklar ileride anne babalarının karşısına cıkacakmış ahirette ben senin cocuğunum diyecekmiş onları görecekmişiz yani ama tam olarak şefaatçi olacak mı o konuda bişeyler söylemedi bu konuda muallakta kaldım :44: beni aydınlatırsaniz sevinirim.tşk.ler.

Olmadığı iyi olmuş o zaman düşük yaşamaktansa hiç olmamasını isterim ama Rabbimin takdiri tabi ki. Bu arada eşimin sperm değerleri düzelmiş sizinkiler nasıl gelişme var mı

Bizimkide duzeldi canim hareketlisi 40 olduki cok guzel bi deger bi sorunumuz kalmadi vitaecim taktir allahin beklicez napalim

Bizimkide duzeldi canim hareketlisi 40 olduki cok guzel bi deger bi sorunumuz kalmadi vitaecim taktir allahin beklicez napalim

Maşallah canm herşey yoluna giriyor gibi çok şükür. Peki siz devam ediyor musunuz proxeed plusa. Dr bizim için gerek yok dedi bıraktık ama keçiboynuzu özü ve e vitaminini kesmedim bi anda düşmesin diye

Maşallah canm herşey yoluna giriyor gibi çok şükür. Peki siz devam ediyor musunuz proxeed plusa. Dr bizim için gerek yok dedi bıraktık ama keçiboynuzu özü ve e vitaminini kesmedim bi anda düşmesin diye

Himm yok canim ya bizim dr birakin yada devam edin demedi biz korkuoz duser die hala devam edior:)

cnm bana da bu konuda çok telkin veren oldu benim de hep kafama takılıyo yusufun şefaatine eminim ama diğer 5 aylık kaybettiğim meleklerim konusunda tereddütlerim var bnmde. ama bana her söyleyen cennetin kapısında üç tane bekleyenin olacak diyorlar inşallahda öyledir. biride sütünü içtimi dedi içtiyse hiç korkma şefaatin kesin dedi. herkes bişey söylüyor en önemlisi kurandan bu konuyla ilgili ayetleri bulmak okumak lazım.

Canim ewet sefaatci olacak ille dogan bebek icin gecerli deil dusen bebeklerde sefaatci olcak

Anladım canm herşey yolunda gidiyor maşaallah nazar değmesin değerler düşmesin

Amin canimda dun bi arkadastan hamile haberi aldik esi varikoselliymis sayisi falan cok dusuk diodu esi bi haftaya ameliyat olcakmis ama dun hamile oldugunu ogrendik aslinda demem oki deger yukseldi sorun yok kesin olur yada degerler dusuk durum kotu die kesin olmaz die bisi yok rabbim ol desin yetrrlidir oyuzden ben sadece umot ediorum emin olamiorumcunku rabbimin eelinde ol diyen kullarindan oluruz ins cnm

iyiyim canım sağol başım ağrıyo birazcık sadece bu sıcaklar mahvetti yaaa sen nasılsın?

geçmiş olsun cnm ben iyiyim burası bikaç gündür ii çok sıcak değil ama maalesef bugünde oruç değilim kalan akıntım temizlenmedi 8. gün yarın inşallah başlarımm

aynen ben de emin değilim bir arkadaşımda kalbi attıysa ruhu üflenmiştir dedi o yüzden şefaatçi olabilir dedi ama inşallah öyledir.

geçmiş olsun cnm ben iyiyim burası bikaç gündür ii çok sıcak değil ama maalesef bugünde oruç değilim kalan akıntım temizlenmedi 8. gün yarın inşallah başlarımm

uzun sürdü senin bu ay sanki terslik işte benimde çift çizgi hala devam ya anlamadım bişey :) ama bugün çalışma yok eşimde ben de pertiz yarın artık kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…