Amin canimda dun bi arkadastan hamile haberi aldik esi varikoselliymis sayisi falan cok dusuk diodu esi bi haftaya ameliyat olcakmis ama dun hamile oldugunu ogrendik aslinda demem oki deger yukseldi sorun yok kesin olur yada degerler dusuk durum kotu die kesin olmaz die bisi yok rabbim ol desin yetrrlidir oyuzden ben sadece umot ediorum emin olamiorumcunku rabbimin eelinde ol diyen kullarindan oluruz ins cnm
aynen ben de emin değilim bir arkadaşımda kalbi attıysa ruhu üflenmiştir dedi o yüzden şefaatçi olabilir dedi ama inşallah öyledir.
uzun sürdü senin bu ay sanki terslik işte benimde çift çizgi hala devam ya anlamadım bişey :) ama bugün çalışma yok eşimde ben de pertiz yarın artık kısmetse
Kesinlikle öyle cnm ben de gördüm ne güzel haberi almış inşallah kanda da değeri iyi çıkar. Dediğin gibi yeter ki Rabbim ol desin yoksa herşey bahane sebepsiz yere olmayanlarda var. İnşallah bu süreçte çok daha fazla yorulmadan hem maddi hemde manevi olarak bizde o güzel haberi alırız hayırlısını versin sağlıklısını versin biz bekleriz şu mübarek ayda dualarımız kabul olsun inşallah
:) kız zaten adamda canlı hücre kalmamıştır yazıkbenimki arka arkaya yaptığımızda bana hep öyle diyo bugünde mi var kalmadı ki bitti diyo
:) canim valla sabah sabah cok guldum kalmadi bitti ha:)))hay Allahim yaa artik bu iside cocuk icin yapioruz bende oleyim aslinda cok yanlismis biliomusun bi teyzenin lafi vardi azgin kadinin hemen cocugu olur die hep dusunurdum ne alaka die sebebi buymus demekki :) biz zevk icin deil cocuk icin yaptigimiz surece ne olcak bilmiorum:)
zevkmi oda nesi
ohhh ohh ii cnm kendiliğinden sonlanması çok ii sevindimmm
cnmm en canlı örneği bnm yaşasaydı şuan 10 aylık olacaktıherşeyi hazırdı çeşit çeşit kıyafetler, beşiğini doğmadan almıştık puseti doğum yaptım 1 haftalıkken aldı babası hastaneden çıkarken koyacaktı heveslenmişti hatta kimliğini bile çıkarttırdık ama nasip olmadı ALLAHIM nasip etmedi. iki meleğim 20 haftalık uçtular onlara da çok üzüldüm ama yusufun acısının yanında hiç kaldı uhicim zor seninkide zor ama her şerde bir hayır vardır bu şekilde sonlanması en hayırlısı. ben bile şuan dua ediyorum ya yaşasaydı hasta olsaydı ne yapardım nasıl dayanırdım diyorum ve şükrediyorumm. ALLAHIM acılarımızın mükafatını versin inşallah cnm, birde sabır ve güç versinnnnn
kızlar ben bişey sormak istiyorum yani dini konularda bilgisi daha fazla olan insanlar olabilir aramızda şimdi ben 2 aylık kalbi atan bebeğimi kalp atışının durması sonucu kaybettim acaba diyorum bebeğim bana şefaatçi olacak mı ben annemden canlı doğup ölen çocuklar için bunun geçerli olduğunu duydum ama sanki nihat hatipoğlu düşüklerde de bunun geçerli olduğu yönünde bir açıklama yaptı geçenlerde ben yanlış anlamadıysam düşen cocuklar ya da erken yaşta melek olan cocuklar ileride anne babalarının karşısına cıkacakmış ahirette ben senin cocuğunum diyecekmiş onları görecekmişiz yani ama tam olarak şefaatçi olacak mı o konuda bişeyler söylemedi bu konuda muallakta kaldım :44: beni aydınlatırsaniz sevinirim.tşk.ler.
:) kız zaten adamda canlı hücre kalmamıştır yazıkbenimki arka arkaya yaptığımızda bana hep öyle diyo bugünde mi var kalmadı ki bitti diyo
filmlerde oluyo ya yapıyosun sonrada böyle keyif cigarası yakıyosun
filmlerde oluyo ya yapıyosun sonrada böyle keyif cigarası yakıyosun
kız valla eşim hep söylüyor bebek işi olmasa sen bu kadar istekli olurmusun hiç diyo :) ama ben 5 sene olacak hala pek bişi anlamıyorum valla e anlamayıncada yapasım gelmiyor
sabah sabah iyi güldürdünüz yaaaaa
kalmadı bitti heee :)))
keyif cigarası mıııı
Selam kiZlar bu ne yaw topik cosmus:))))
hakkımda hayırlısı bu imiş didemcim...nasip...
senin imtihanının yanında benim bişey demeye hakkım olmaz sanırım
tabiki herkesin derdi kendine zordur ama daha zorlarıda var biliyorum.. senin dedigin gibi daha kötüsünü düşününce insan şükrediyor...rabbim herşeyin en iyisin, bilendir ve bunun arkasında da bi hikmet gizlidir eminim....
banyo olayı olmasa güzel aslında insan üşeniyo ya valla hele de ramazanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?