Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Kesinlikle öyle cnm ben de gördüm ne güzel haberi almış inşallah kanda da değeri iyi çıkar. Dediğin gibi yeter ki Rabbim ol desin yoksa herşey bahane sebepsiz yere olmayanlarda var. İnşallah bu süreçte çok daha fazla yorulmadan hem maddi hemde manevi olarak bizde o güzel haberi alırız hayırlısını versin sağlıklısını versin biz bekleriz şu mübarek ayda dualarımız kabul olsun inşallah

aynen ben de emin değilim bir arkadaşımda kalbi attıysa ruhu üflenmiştir dedi o yüzden şefaatçi olabilir dedi ama inşallah öyledir.

bende öyle biliyorum cnm nihat hocada söylemişti inşallah onlar cennette kucağımıza tekrar verilecek cennette büyütecez :) canım bu konuda bize de çok iş düşüyo inşallah ALLAHIM bize meleklerin mükafatını layık görür yani bize bağlı ii bir kul olmazsak biraz zor görürüz şefaati

uzun sürdü senin bu ay sanki terslik işte benimde çift çizgi hala devam ya anlamadım bişey :) ama bugün çalışma yok eşimde ben de pertiz yarın artık kısmetse

:) kız zaten adamda canlı hücre kalmamıştır yazık benimki arka arkaya yaptığımızda bana hep öyle diyo bugünde mi var kalmadı ki bitti diyo

Ins canim ins rabbim hepimizn yardimcisi olsun insallah

:) kız zaten adamda canlı hücre kalmamıştır yazık benimki arka arkaya yaptığımızda bana hep öyle diyo bugünde mi var kalmadı ki bitti diyo

:) canim valla sabah sabah cok guldum kalmadi bitti ha:)))hay Allahim yaa artik bu iside cocuk icin yapioruz bende oleyim aslinda cok yanlismis biliomusun bi teyzenin lafi vardi azgin kadinin hemen cocugu olur die hep dusunurdum ne alaka die sebebi buymus demekki :) biz zevk icin deil cocuk icin yaptigimiz surece ne olcak bilmiorum:)

Son düzenleme:

zevkmi oda nesi

ohhh ohh ii cnm kendiliğinden sonlanması çok ii sevindimmm

hakkımda hayırlısı bu imiş didemcim...nasip...

senin imtihanının yanında benim bişey demeye hakkım olmaz sanırım
tabiki herkesin derdi kendine zordur ama daha zorlarıda var biliyorum.. senin dedigin gibi daha kötüsünü düşününce insan şükrediyor...rabbim herşeyin en iyisin, bilendir ve bunun arkasında da bi hikmet gizlidir eminim....

bende geçenlerde bununla ilgili bi iki yazı gördüm ve orda kaçıncı ayda olursa olsun düşüklerde şefaatçi olur diyodu...inşallah öyledir rabbim mükafatımızı kat kat verir inşallah

filmlerde oluyo ya yapıyosun sonrada böyle keyif cigarası yakıyosun

kız valla eşim hep söylüyor bebek işi olmasa sen bu kadar istekli olurmusun hiç diyo :) ama ben 5 sene olacak hala pek bişi anlamıyorum valla e anlamayıncada yapasım gelmiyor

kız valla eşim hep söylüyor bebek işi olmasa sen bu kadar istekli olurmusun hiç diyo :) ama ben 5 sene olacak hala pek bişi anlamıyorum valla e anlamayıncada yapasım gelmiyor

banyo olayı olmasa güzel aslında insan üşeniyo ya valla hele de ramazanda

illaki öyledir cnm rabbim herşeyin en doğrusunu bilendir şükürler olsunnn

Yüzümde sivilceler çıktı bat günüme 2 gün var kedin hasta olacağımm (((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…