Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

hep didoş başlattı kızlar ben masumum

aaaa olmadı ama iki dk da yarı yolda bıraktın didemiiii

Yüzümde sivilceler çıktı bat günüme 2 gün var kedin hasta olacağımm (((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o hiç belli olmaz benim bi arkadaşımda hamileliğini ögrendiginde üzü sivilce dolmuştu adetini bekliyordu hakkında hayırlısı olsun inşallaah

banyo yu hiç söyleme gecenin köründe bide banyooo hiç çekilmiyoo

sen ne dertliymişsinnn yaaaaaaaa

Sagol canim calismiyorum hic bi sey de yapmiyorum aslinda ama boyle bi sorunla karsilastim insallah gecer allahin izni ile...
Sende troidle ilgili rahatsizlik varmiydi hamilelikte mi cikti insallah kontrollerin sorunsuz gecer. Bebis icin doktor mu cagirdi kontrole yoksa sen mi gideceksin benim ki 1 ay sonra gel dedi ya hem bir sorun var kanama goruyo kese ustunde hemde 1 ay sonra gel diyo tabi ben duramayip aksam baska bi doktora rabdevu almayi dusunuyorum esim bi gelsinde onla da konusayim. Umarim hersey yolundadir ve cumartesi yine guzel haber verirsin

Canim ne oldu ne sorunuyla karsilastindr ne dedi

Evet canım en azından temizler. Ama ramazanda zor ya dün içmeyi unuttum. Bakalım artik adetime nasıl etki edecek. Ramazandan dolayi pek gecemiyorum foruma da.. başlarsa haber ver canım.

mrb lar moralim çok bozuldu biraz dertleşeyim dedim az önce bnden sonra evlenn bi arkadşn hamile oldğunu duydum 'ay çok kötüyüm hastanelerden çkmıyorm ölcem diyo'şikayet ediyo of ALLAHIM bu mübarek günlerde isyan noktasına geldm bizim olsa mide bulantsına bile şükrederiz

Son düzenleme:
Kızlaaaaar bugün sabah olmak bilmedi önce ultrasonla baktı doktor,bakmadan önce de ''kandaki değer 1500lerde olmadıkça görünmez onu baştan söyleyim'' dedi,sonra rahim duvarı mı ne(unuttum adını :) ) kalınlaşmış dedi,bu hamilelik işaretiymiş.Ben de adet döneminde de kalınlaşma oluyormuş diye biliyorum ondan değildir di mi dedim.''Hayır adetinin daha 3. günü,senin dediğinin olması için çok daha uzun süre geçmiş olması gerekir'' dedi.Sonra cihazı yer değiştirdi ve ''bak burda da sıvı toplanmış,bu da gebeliğe işaret'' dedi.''Biz bi şey anlamadık :) '' deyince gülüp ''%99 hamilesin'' dedi,''ama biz keseyi görene kadar dış gebelikmiş gibi düşünüp tedbirli yaklaşıyoruz'' dedi.Sonra kan verdim ve sonuç 129,3 Allah'ım eşimin o ağzının kapanmayışı,''99 mu dedi o 99 mu?'' diye 40 kere soruşu,kesin mi kesin mi hayatım şimdi deyip duruşu,sarılıp sarılıp gülmeyle karışık ağlaşmalarımız... şaşkın ördeğim benim Bu arada dr. progesteronu sorduğumda ''beklediğimden daha iyi çıktı,gayet güzel,haftaya bugün gel keseye bakalım;ama kanaman olursa hiç beklemeden gel'' dedi.Dış gebelik filan değildir di mi normaldir di mi? Allah'ımmmmmm

Aminnnnnnn cümlemize inşallahhhh.Yaptım canım dayanamayıp ama gel gör ki o soru gelmek bilmedi sormadı bu 3. tabak,bardak,çatal,bıçak kime hayatım diye.Vazgeçtim,yarın kesinleşsin öyle söylerim dedim,yanına geldim bi sarıldı sonra karnıma elini koydu,kafasını koydu,öptü.Şaşırdım noluyor diye :) İçimden geldi dedi :) Sonra gittim bi kağıda emzik çizdim,hazır hediye paketlerine koydum,sana bir hediyem vaaaar diye :) açtı kağıdı gördü,hala sağını solunu kurcalıyo paketin.Dedim napıyosun?Gayet sakin bi şekilde ''hediyeni bulmaya çalışıyorum'' dedi E dedim hediye bu işte,ne ki bu dedi ve türetmeye başladı.Kurdele,kız...Hımmmm buldum buldum tek taş? Tamam çizimim çok kötü olabilir ama biraz uğraşsa anlayabilirdi ki sonunda söyledi emzik? :) Gittim testleri getirdim (burdakinden sonra 1 tane daha yapmıştım) şok :) Allah'ım nolur sağlıkla nasip et,hevesimizi kursağımızda bırakma inşallah dış gebelik filan değildir

Çok teşekkürler canım aminnnnn inşallah.
İnşallah dış gebelik vs çıkmaz ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim,bize ve isteyen herkese inşallahhhh

Son düzenleme:
tebrik ederimmmmmmm taze anneeeeeeeee ALLAHIM tamamına erdirsinnnn cnmmm

Teşekkür ederim canımmmm Allah razı olsun sonuç 129,3 çıktı,progesteron da gayet iyiymiş,haftaya bugün gel keseye bakalım dedi dr.
Dış gebelik değildir di mi?Dr keseyi görmeden emin olamayız dedi de....Hayırlısı Rabbimmmm

eve gitmekkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmm uzanmak istiyorum yaaa sen bugün 6,30 çıkışlısın dimi ben 5,5 gibi çıkarım işim çıkmazsa

aynen şekerim 6,30 çıkışlıyım sende çözdün kızzz bnm mesaiyi

Gerçekten öyle oldu canım benim gözümü bile kırpmadım gidene kadar :)
Haklısın tatlım Rabbim çok büyük,haftaya ameliyata gün almışken Rabbim bizi sevindirdi.Dua,dua,dua...
İnşallah sağlıklıdır ve keseyi de haftaya görürüz de içim rahatlar artık ve Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin.
Önceden kendimle beraber isteyen herkese dua ediyordum,şimdi ise yavruma ederken isteyen herkese dua ediyorum.
Her hamile gördüğümde karnını okşar,nas-felak okur,
''geleceğin cennetten bizim meleğimize de söyle de anne-babasını bekletmesin olur mu bebeğim'' diyordum.
İnşallah kabul olmuştur ve dış gebelik filan değildir,inşallah...

yok cnm niye olsun aklına getirme kötü şeyler şuan için değerin gayet ii bekle hayırlısı olsun hakkında

sorma şekerim sormaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…