hep didoş başlattı kızlar ben masumum
Yüzümde sivilceler çıktı bat günüme 2 gün var kedin hasta olacağımm(((((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
banyo yu hiç söyleme gecenin köründe bide banyooo hiç çekilmiyoo
tatlım çok sevindim bebeğini görüp kalp atışını duyduğunuza. sen şimdi progestanı al ve dik bacakları yat. hiçbir şey yapma. çalışıyor muydun hatırlayamadım ama çalışıyorsan dr sana rapor yazsın bi süre.
çok sevindim. iyi bak yeğenimize...
ben de yarın gebelik için rutin tahlilleri yaptırmak için hastanede olacağım. ayrıca tiroidimi gebelik süresince takip ettirmem gerekiyor onun için de dr'da olacağım. yarın tüp tüp kan vericem. kan yapıcı şeyler yemem lazım
ctesi bebişimiz için tekrar kontrolümüze gideceğiz. her şey iyidir umarım.
banyo yu hiç söyleme gecenin köründe bide banyooo hiç çekilmiyoo
filmlerde oluyo ya yapıyosun sonrada böyle keyif cigarası yakıyosun
Sagol canim calismiyorum hic bi sey de yapmiyorum aslinda ama boyle bi sorunla karsilastim insallah gecer allahin izni ile...
Sende troidle ilgili rahatsizlik varmiydi hamilelikte mi cikti insallah kontrollerin sorunsuz gecer. Bebis icin doktor mu cagirdi kontrole yoksa sen mi gideceksin benim ki 1 ay sonra gel dedi ya hem bir sorun var kanama goruyo kese ustunde hemde 1 ay sonra gel diyo tabi ben duramayip aksam baska bi doktora rabdevu almayi dusunuyorum esim bi gelsinde onla da konusayim. Umarim hersey yolundadir ve cumartesi yine guzel haber verirsin
Hamdolsun iyiyim kromozoomm :)
ramazan keyifli zaten oruc tutamıyorum ama olsun :)
ben gurbette oldugum için pek gelen gidenim yok ama kendimi tamamen toparlayınca arkadaşları çagırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı artık...
bende soğan kürüne başlamayı düşünüyorum ama yarın başlarım sanırım bakalım ben nasıl içiceeemm(
soğan kürü yaa hiç bişey olmasada insanın içini temizliyor akıntın olması da iyi bişey ama inşallah adetini etkilemez kimi erken oluyo kimi çok oluyo...ama olsun zararı yok karı var soğan kürünün
günaydıın cici anneee
bu ara ramazandan mıdır nedir herkes firari
benim ramazanda paso yatmakla geciyo pek bişey yapmıyorum yaa:))
sen nasılsın bulantılar zorluyor mu ?
Bncede super bi surpriz olurdu eger yaptiysan sahur gecti suan ama bnce sabredip yarinki sonuctan snra guzel bi surprizzle soyle ama ikinci cizgi baya cikmis vardir bebisin hadi hayirlisi saglikla kucagina al ins rabbm bizimde yuzumuzu guldursun bizee nasip etsin inss
Çok sevindim çok mutlu oldum çok bariz belli pozitif olduğu ama bugün inşallah kandada hayırlı haberi alırsın Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına al ne güzel bi hamile haberi daha aldık bu topikte herkes hamile kalacak Rabbimin izniyle
tebrik ederimmmmmmm taze anneeeeeeeeeALLAHIM tamamına erdirsinnnn cnmmm
hep didoş başlattı kızlar ben masumum
))))) zevk cocuk iciin sartttt
eve gitmekkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmm uzanmak istiyorum yaaa sen bugün 6,30 çıkışlısın dimi ben 5,5 gibi çıkarım işim çıkmazsa
Allah cumlemizden razi olsun canim ayy sana simdi sabahta olmaz :) ama cok guzel bi heyecandir yasamadim ama tahmin ediorum dilerimki cok saglikli bi gebeliktir ins ama rabbim yine gucunu kuvvetini gosterdi sozde varikoselli birinin cocugu olmazdi onun hikmetine sual olunurmu gercekten rabbim cok buyuk
Teşekkür ederim canımmmm Allah razı olsun sonuç 129,3 çıktı,progesteron da gayet iyiymiş,haftaya bugün gel keseye bakalım dedi dr.
Dış gebelik değildir di mi?Dr keseyi görmeden emin olamayız dedi de....Hayırlısı Rabbimmmm
sabah sabah iyi güldürdünüz yaaaaa
kalmadı bitti heee :)))
keyif cigarası mıııı
aaaa olmadı ama iki dk da yarı yolda bıraktın didemiiii
o hiç belli olmaz benim bi arkadaşımda hamileliğini ögrendiginde üzü sivilce dolmuştu adetini bekliyordu hakkında hayırlısı olsun inşallaah
sen ne dertliymişsinnn yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?